Inte en helt vanlig dag

nepp, denna tisdagen har varit händelserik...

Började med att jag sov jävligt dåligt under morgonen. Vaknade flera gånger under morgonen fast att det inte var dags att stiga upp än och det är väldigt sällan jag vaknar innan klockan ringer.
Körde ett svettigt indoor walking pass på friskis vid 11. Var super gött att få röra på fläsket igen - och välbehövligt!
Fixade till mig och drog till jobb, vilket skulle visa sig bli en speciell jobbdag. För det första hade jag utvecklingssamtal. Höll inte inne med något utan sa precis vad jag tycker, tänker, upplever och känner. När vi inte var överens efter 2 h så bestämde vi att vi skulle fortsätta på de sista 2 punkterna imorgon. Gick bara in på toan för att kissa och medans jag stod där och tvättade händerna så släcktes ljuset. Först trodde jag att det var någon som drev med mig, men när jag sedan öppnade dörren och mötte fler undrande blickar så förstod vi att det var ett strömavbrott. Gick upp i butiken och mycket riktigt,  ingenting fungerade. Det var bara till att utrymma butiken. Folk förstod verkligen inte att de var tvungna till att gå ut och ville fortsätta handla men kassapparaterna fungerade ju inte heller.  Inte heller larm, kameror, kylar, frysar, värmeskåp etc... Så det var bara till att schasa ut alla kunderna ur den mörka butiken. Vår butik har ju inga fönster heller och nödlamporna gav inte mycket ljus. Medans vissa ringde samtal så fick resten rädda varor och plocka iordning i butiken.
Drygt en timme senare var strömmen tillbaks, men vi fick inte igång datorsystemen så fick dröja ytterligare en stund innan vi kunde öppna butiken igen.
Det var verkligen inte en gynsam händelse för butiken men en liten spännande händelse som krydda i vardagen. Tyckte vi klarade av det bra tillsammans.
De sista jobbtimmarna rullade på bra och som avslut på dagen fick jag besök av de fina tjejerna! Amanda, Josse och Jessica kom på besök och sedan väntade Mandy på mig så att vi kunde cykla hem tillsammans. Lovely.
Nu har jag tittat på BB och tvättat håret. Dags att sova för imorgon börjar jobbet kl. 7.

Pussisar

Bra dag

Vaknade och gick bort till solariet, låg där 12 minuter och gick sedan på en 45 minuters promenad innan jag gick hem och åt frukost. Varmt och skönt väder, fick ta av mig till linne på slutet. Sommarn är nog påväg!
Pratade med min saknade Sojj, och sedan gjorde jag vid mig och stack till jobb. Jobbade eftermiddagen och kvällen och eftersom jag och Linda slutade samtidigt idag så gick vi och fikade på EH. Islatte och creamcheese bagel var perfekt kvällsmat! Jordgubbarna jag sitter och småplockar på nu är perfekts nattmat ;)

Igår jobbade jag till 17, därefter mötte jag upp mamma och gick till Elyssée och käkade. Jag hade lovat henne att när hon varit rökfri i 2 månader så skulle jag bjuda henne på restaurang. Det hade hon varit i tisdags så då passade söndagen med morsdag bra! Vi hade några trevliga timmar på restaurangen och fick pratat en massa om sånt man kanske inte ligger och snackar om hemma i soffan. Puss på mammi!!
Efter restaurangen åkte vi hem och kvällsmös med lillebror, tittade på piratfilm tills han somnade. Love him.
Vid 9 begav jag mig hem till Mandy och BB-live. Iiih BARA EN VECKA KVAR I HUSET!!! Jag kommer sakna dom sötingarna. Vem tror ni vinner? Något säger mig att Martin vinner faktiskt. Haha vi satt och pratade om det, att den killen är ju perfekt. Han är bra på allt!! Skit snygg dessutom. Svärmorsdröm ;)

Satt och tittade igenom mitt album " Hej här kommer segertåget" som jag har på facebook. Nyår i sälen, midsommar på öland, partybåt och annat. När man tänker tillbaks på sånna saker så tänker jag - fan vad härliga tider.
Har sagt det förr och jag säger det igen, Jag älskar er alla som gör mitt liv värt att leva!


Saknar dansen.


Puss


Josse och jag på Victors i fredags


Like a dynamite!

Blev en spontankväll igår - likeylike! Har tänkt att jag ska försöka bli lite mer spontan eftersom jag ofta lever efter planering. Så igår efter jobb så åkte jag upp till lillatorg och mötte upp Camilla och Josse. Drack några glas vin och minglade. Träffade massa folk man inte har sett på evigheter och det var kul! Träffade även nya ansikten och det är ju inte heller fel :)
Camilla drog hem och efter att jag och Josse haft vår egen krogrunda på lilla, så drog vi till Skeppsbron för att möta upp fler. Det var första och antagligen sista gången jag gick till skeppsbron. Inträdet kostade 120 kr, garderoben kostade 30 kr, ETT glas vin kostade 75 kr!!!!!! Snobbställe deluxe och dit hör inte jag. Dessutom var där lite folk och dålig musik, tur jag hade bra umgänge iaf :)
Blev en helkväll iaf och en minnesvärdkväll.

Idag har jag jobbat och nu är jag trött och tänkte slänga mig i soffan, sova lite kanske :)

Amanda: "- aah, ja men jag antar att allt händer av en mening... "
Jag: "- haha kan du då förklara för mig vad min morgonincident hade för MENING?! "


Mamma hon säger stanna hemma ikväll...

OMG!!!

Snyggingen jag har spanat in på statoilmacken där jag bor, har helt plötsligt flyttat in i min trapp!!!

Träffade honom vid hissen ikväll, då jag inte var speciellt vacker må jag själv säga - gammalt smink och sunkig. Pluspoäng - nej!

Mi an you have cheating lock

Jobbdagen igår gick okej. Efter en timmes pratande med kunderna bröt hostan ut. Men det vara bara att keep going. Fick vara den som tog kunder minst iaf och fixa allt annat som grilla, städa, packa ut... Så vi gjorde vad vi kunde :)
Efter jobb cyklade jag hem till Mandy. Var aslänge sedan vi träffades nu så var trevligt att hänga lite. Käkade nacho chips och tittade på BB... Sov över där för ville inte cykla hem sedan mitt i natten, fick istället cykla hem halv 6 imorse när hon skulle till jobb. Haha blöö! Men det gick bra. Cyklade hem och la mig och sov 4 h till :)
Idag har jag städat lite och ska strax ta mig i kragen och betala räkningarna. Känns som att det görs oftare än en gång i månaden, i sånna perspektiv går månaderna jätte fort.

Checka in mina nya söta spislock som jag köpte - men som konstigt nog inte passar till mina spisplattor, egentligen;


I think I´m fallen

Känns så skönt!

Idag har jag duschat och tvättat håret, rakat benen och smort in mig med bodylotion - mango. Tvättat rent alla kläderna, fikat med mormor och morfar och nu har jag fått smink i fejjan. Bara sminket kändes som en omvandling efter alla dessa dagar, men det är så otroligt skönt att vara på språng igen. Känner mig fräsch och nöjd. Ska strax bege mig mot stan och käka lunch innan jag ska jobba några få timmar. Mjukstart på jobbet idag. Nice. Hostan är också mycket bättre än igår. Det här blir nog en bra dag!

Host host!

Jag är uttråkad och rastlös i kroppen, försoffad och JÄVLIGT trött på min hosta. Jobb imorgon - ser fram emot det samtidigt som jag fasar för att jag ska stå och hosta bland alla delikatesserna. Varning - handla en annan dag....


Rabarberkaka

Blev rabarberkaka med vaniljsås till frukost, det blev rabarberkaka med vaniljsås till lunch. Gött!

tisdag 24/5


Mys med hundarna i Glostorp.

Hostan är mycket bättre idag. Var en riktigt bra hostmedicin jag köpte! Sista vilodagen idag då så tar vi tag i livet igen imorgon?


Jag vill börja planera min sommar!






You´re unbelivable

Rastlös i hela kroppen på samma gång som jag känner mig helt utmattad. Hur går det ihop? Önskar att jag kunde ut och springa, eller iaf gå på en frisk promenad. Men som det är nu är det jobbigt att andas i vilande läge. Är liksom trångt i luftrören. Men jag känner mig piggare idag än vad jag gjort tidigare. Köpte hostmedicin i form av tabletter idag. Man ska ta 3 om dagen så jag ska strax gå och svälja en till. Hoppas på sömn denna natten men med denna rethostan är det nog för mycket begärt.
Blev iaf både grillat och rabarberkaka ute i Glostorp idag! Mumsigt as hell! Har även tryckt i mig x antal glassar och koppar med te, gör mig inte redo för beach 2011 men lenar halsen för tillfället så man får väl leva med det.

Jag läser ALDRIG böcker, men jag är i det stadiet att jag KANSKE, får för mig att öppna en bok ikväll. Fick boken "Den förlorade symbolen" i julklapp för något år sedan och den har stått fint på hyllan sedan dess...

Tack till er som smsar, kul och uppskattande att någon tänker på en :)

Puss

Måndag

Önskar det var en nystart med måndag. Men jag får vänta några dagar.. Men jag vill inte vara sjuk mer :( Nu vill jag umgås med mina vänner, gå och träna, gå och jobba... Idag ska jag iaf till apoteket och köpa hostmedicin för fy jävlar vad jag hostat inatt. Men det är ju ett bevis även det på att det går på rätt håll. Det har liksom lossnat lite i halsen.
Sen kommer jag köpa med mig en stor paket glass och åka ut till Glostorp. Kan lika bra ligga på deras soffa som på min.

I saw red

Dålig update idag men inget vettigt att skriva. Jag har fortfarande ont i halsen!! Glass har varit vad min söndag mest bestått av - blir diet så fort detta gått över. Glassen lenar liksom. Te med. Ska göra te nu.


BigBrother har blivit astråkigt. Saknar galenskaparna KATERINA, Roddan, Roza och skitsnackarna Sonja och Vanessa. Nej förresten. Vanessa är ganska skön att vara av med. Den gick mig på nerverna tillslut.
Jag gillar deltagarna som är kvar nu, men det är liksom inte mycket kul TV.

Friends!

Camilla! Emelie! Josse! Amanda!

Kan ni uppdatera era bloggar lite mera nu när jag är hemma och är sjuk så att jag har något kul att läsa?!

Tack på förhand.

/ Er Sally

Flyger iväg som ett papperflygplan



Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag.
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta, bara rakt ut hmm det är min dåliga vana.
För det blir så ibland jag vet, det tar tid och jag tror jag vet,
vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat ha, idioter.
Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas nån sekvens
våra stunder vi hade, tankar, idéer, din lukt i din nacke, pussar och skratten
åt sista gången som vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten.

Och jag minns när jag mådde kasst du sa jag kan dra vår last.
Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats.
Kommer funka, måste funka nånstans där så finns vår plats.
Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7,
baby Saudade det här är som en brasse sagt.

Och jag trodde jag borde va trygg, vi gör det tillsammans och hon har min rygg,
Oh shit vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad de orden betydde,
och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort vi vände blad,
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av.
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv, jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill, det kändes nästan överflödigt att använda rösten okej.
Fy fan vad sjukt att man kan känna sån passion, vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop,
som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som händer...


Har ingen personlig relation med texten, jag bara älskar denna låten och lyssnar på den om och om igen och vill dela med mig av den fina innebörden....

We danced the night away

Förlåt att jag är gnällig, ni behöver inte läsa.

Det hade kännts såå mycket bättre om det hade regnat idag.

Var inne på apoteket idag igen och skulle köpa nya Zyx. Passade på att fråga expediten ifall hon hade något bättre förslag, berättade att jag käkat nästan ett helt paket på inte ens 24 h och att min hals fortfarande var som taggtråd. Expediten spärrade upp ögonen och sa " -Har du ätit ett helt paket på ett dygn?! Man ska ta 3 tabletter om dagen..." Hehe whoops..

Köpte iaf mucoagin och strepsil för de fick man ta oftare och varva med varann..

Har även lyckats äta en måltid idag. Innan har det bara varit glass och risifrutti men nu fick jag ner riktig mat. Så snart är jag back in buisness ska ni se..

Sitter och är apsugen på SwedenRock!

Lördag 21/ 5

Såå jäävlaa traadiigt!
Halsen har jävlats med mig inatt och det kan tänkas att febern kom på återbesök eftersom jag återigen vaknade med att kudde, lakan och täcke var helt fuktigt. Sover asmycket så det är väl också ett tecken på att man inte är kry.
Nu känns det iaf inte som feber, nu vill jag bara att halsen ska sluta kännas som att man har massa taggtråd i den. Zyx var inte lika bra denna sjukomgången som förra :(
Fick sjuka mig från jobb imorgon med :( Känns förjävligt eftersom där är massa goa pengar att tjäna men det är inte värt att utmana kroppen och sedan ändå inte kunna jobba när man är där. This sux!

Som sagt så verkar det vara strålande väder idag och ALLA ska hitta på lördagsmys! Jag vill meeeeed!

jag försöker säga nånting klokt, men allting låter dumt...

Har så sjuuukt ont i halsen!!! :( Jävla skit!
Febern verkar iaf ha övergivit kroppen för denna sjukomgången, tack för det. Elr, man ska väl inte hoppas på för mycket. Men har inte tagit ipren sedan vid halv 4 i eftermiddags...


Är lite sentimental såhär på fredagskvällen när man sitter ensam hemma och inte orkar göra så mycket vettigt....

Klicka på länken för att lyssna; Lisa Nilsson – Varje Gång Jag Ser Dig

Folk vände sig om, när du gick förbi
Jag stod lite längre bort och vinka' in en bil
Du såg åt mitt håll, men jag låtsas som ingenting
Å mitt hjärta slog, jag hörde varje slag
Jag ville komma nära dig och jag ska göra det en dag, för..

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses

Jag såg dig igår kväll och vi växla' några ord
Några artiga fraser om vädret, sen gick du till ett bord
Du satt och prata' med nån annan, medan du vicka' på din stol
Å jag borde gått, jag borde gett mig av,
men nånting hos dig, höll mig kvar

Mmm, varje gång jag ser dig fastnar orden i min mun,
jag försöker säga nånting klokt, men allting låter dumt,
och det händer varje gång jag ser dig

 

Hon var bäst försök att överträffa det ja...

Jag är lite bitter. För jag hatar att vara sjuk och jag är det egentligen väldigt sällan. Men bara under 2011 har jag nu redan varit sjuk 2 ggr. Det är inte likt mig. Vad hände med mitt imunförsvar liksom? Jag har sagt det förr och jag säger det igen,  det verkar inte som att 2011 är mitt år... :(
Inatt har febern varit hög, jag har svettats som in i ******. Allt var fuktigt. Öppnade fönsterna vilket resulterade i att all fukt blev jävligt kall. Jobbigt läge. Det fick mig även att tänka på hur jobbigt det är när det är sådan riktigt het sommar. Jag hatar det. När man bara sitter rakt upp och ner och svettas ihjäl. 25 grader är behagligt, sen är det bara too much, då vill jag helst ligga i skuggan.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, sen ska vi köra till apoteket så att jag kan handla hem nya Zyx - dom är de bästa halstabletterna ever. Bedövar liksom. Så slå ett slag för dom nästa gång ni får ont i halsen.
Kommer även gå in på coop och köpa med mig glass i stora lass. Det är det enda jag fått ner sen igår morse.
Hoppas att detta är sista dagen med feber så att jag kan njuta utav min lediga lördag imorgon. Det ska ju vara BEHAGLIGT väder ;)

Puss på mina saknade vänner, önskar att jag kunde hänga med er på lilla torg ikväll... En annan gång <3


Kärlek vid sista ögonkastet

För hon var bäst, försök & överträffa det ja
För hon var bäst, försök & överträffa det ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!


Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker,
på väg ut från vår lägenhet men snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och
säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yrväder med ett höganäskrus runt halsen
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg
till nästa så fort som jag anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina,
det såkallade blodet i mina ådror
kommer från min pappa,
men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!



Jag fuckar upp ditt organiserade liv

Har legat uppkrupen i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Tupplurarna och tvtittandet har avlöst varandra, varvat med ipren, smoothie och glass! Man får ju skämma bort sig när man inte är kry.
Fick avboka min massagetid på lördag :( Den som jag sett fram emot så himla mycket! Nåja, den som väntar på något gott...

Återgår till soffan...

På återseende...

She´s such an idiot....

Drog till jobb. Efter en timme kände jag hur febern hade smygit sig på igen och hur svag och ynklig jag kände mig. Ringde en vikarie och bad henne komma in och ta resterande av mitt pass och det gjorde hon. Snällt!
Handlade hem glass - belgisk chokladtryffel! YUM!! Så nu söker jag bara sjuksällskap. Någon sugen? :)

Jävlar

Vilken natt. Har haft feber och har svettats och haft ont i hela kroppen. Huvudet känns tungt och halsen värker. Har ätit mina Zyx och precis tagit en ipren. Ska ju jobba idag 13 - 20.30. Känns dumt att sjuka mig eftersom det bara brukar vara värst när förkylningen håller på att bryta ut. Kommer säkert kännas bättre under dagen och då kommer jag ångra mig att jag sjuka mig och att jag förlora en hel dag arbetstimmar på det. Känner mig ändå lite kluven eftersom jag inte mår alls bra nu så är det kanske ändå dumt att utmana ödet.
Vad säger ni?

Tell me when the kiss of love becomes a lie

Sitter här och tänker på hur bra livet är ibland. Ibland vill man ha alltid. Tänk när man får det. När man har det bra alltid. Inget fattas utan allt är perfekt. Jag vet att man inte kan ha det så, för hade man haft det så så hade man inte uppskattat när det faktiskt är sådär bra. Men ni vet när man har haft det sådär bra, sitter ner och andas ut och känner saknaden, då är det ju lite jobbigt.

Allt har sin tid, idag avslutade jag min vårtermin på malmödansakademi med ett sambapass. Det var helt jävla awesome roligt! 20 juni börjar nya terminen men jag är fortfarande bara anmäld till 2 kurser eftersom jag inte fått mitt schema över hur jag ska jobba i sommar. Jag vill dansa massor! Massor! Snälla ödet låt det bli så.

Börjar känna av halsont. Men det är det värt.

Ryggen känns himla mycket, som tur är har jag massagetid på lördag! Mums! Ska fira enda lediga dagen denna veckan med en välförtjänt massage. De ni!

Nu har en möjlighet med att dra upp till Sweden Rock även detta året dykt upp. Funderar på att ta denna möjligheten. Det är bara det att pengarna ska ju räcka till så mycket. Men jag menar, det är ju Sweden Rock... Tradition!

Jaha vad har ni för feedback på detta? Ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera. Jag ser ju att ni är inne på sidan så försök inte luras ;)


Tar min paket Zyx och går och lägger mig...

Puss




.

On the road to a strict perfection
Only the beauty live to tell

Dj what are you waitin for?

Känner mig lite off...

Igår var ändå en bra dag på jobb, fick återigen ändrad arbetstid och jobbade dagpass istället för kvällen och jag tycker att det är så skönt! Jag fick även gjort en massa nödvändiga saker så jag var nöjd när klockan var 16 och jag skulle få gå hem :)
Bertil ringde och bjöd hem på grillat fårkött. Var nog det godaste grillat jag någonsin ätit måste jag säga! Efter maten åkte vi ut till Arriesjön med hundarna och strosade runt där i terrängen en timmes tid. Hundarna älskade det verkligen och fick sprungit en maassa och Debbie badade också :)
När jag åter var på almgården gick jag upp till Pernilla som numera åter igen är en almgårdsbo :) Trots att vi bor så nära varann så har vi ändå varit dåliga på att ses. Får försöka ändra på det!

Nu ska jag diska och försöka plocka undan lite här hemma. Ska hinna att luncha med tjejerna innan jobb i eftermiddag.




OBS!! Varnar känsliga öron!!

BARN OCH VUXENFÖRBJUDEN!!!!!




daylight come and we don´t wanna go home



we don´t wanna go home

Sjuukt bra lördag med världens bästa tjejer!! Blev fest hos Amanda med middag, skumpa, efterrätt,  drinkar, cider - you name it! Drog sedan till båten där vi dansade loss! 12 tjejer drog igång dansgolvet. Så jävla fint!

Blev en bakis men myssöndag. Frukost på sängen, däckbyte och sushi, och på kvällen en dos Mandy med gott och Big Brother. Sov därhemma och kom hem för några timmar sedan. Känner mig fortfarande seg så tog en powernap. Har även stulit massa bilder från fejjan eftersom jag inte har någon kamera. Ska lägga upp lite bilder till er här, sedan ska jag göra vid mig för eftermiddagens jobb.
Är sjukt nöjd med helgen men känns tomt och tråkigt med måndag. Lika bra att dra sig till jobb så tidigt som möjligt, där finns många fina arbetskamrater.

Puss


Amanda och jag


Chickan och Anna


Emelie, jag, chickan och Anna


rööögarna!

fler bilder kommer....

Godmorgon!

Tidig morgon, jag börjar jobba kl 7.

HIPP HIPP HUURRAA PÅ AMANDAS FÖDELSEDAG!!!! Ikväll firar vi tjejer!!


Igår var jag ledig och det var såå himla sköönt att få sova ut! Gick inte upp förren vid 10 tiden och hade det inte varit för att jag hade haft tvättid så hade jag säkert legat kvar ännu längre.
Men satte igång och tvättade tillsammans med bästaste mormor såklart. Efter tvätten fick jag ett ryck och åkte hem till Emelie så att hon klippte mitt hår. Mitt hår mår inte så bra trots att jag tycker jag vårdar det en massa. Åkte in om Coop efteråt och råkade gå in hos frisörerna där, bara för att kolla lite produkter tänkte jag. När jag gick ut därifrån hade jag köpt med mig schampoo, balsam och silkesserum för över 700 kr! Så nu hoppas jag verkligen att mitt hår ska må bra om ett tag.
Traskade vidare för att försöka hitta något att ha på mig ikväll när vi ska fira Amandas födelsedag, hittade inget speciellt i affärerna men fick ändå med mig en klänning. Såklart. Man vet ju hur man spenderar pengar...
Blev fredagsmiddag ihop med mamma och sedan hängde jag där hela kvällen. Tittade på vår favoritfredagsunderhållning - Så ska det låta! :) Ett himla trevligt program ska ni veta :)

Nu får jag väl sätta igång här så jag kommer iväg...

Ha en fin lördag!







Vardagslyx

Nu är jag glad igen. Tuppluren varade ca 45 minuter - somnade bums och vaknade av att Cindy ringde. Helt underbart välbehövligt. Körde hem till henne där hon var i full gång att laga middag, blev färsbiffar med massa gott innehåll, couscous och rostade morötter med vitlöksyoughurt dressing till, YUM! Även ett glas rosé till det. Plockade undan och gick sedan bort till affären och köpte hem lite ostar och kex! Blev en asmysig kväll!
Tack för vardagslyx min fina kusin <3





torsdag

Jag är trött och har ont i min rygg. Vill nästan lägga mig ner och gråta lite och att någon ska hålla om mig och klia mig på ryggen.
Istället ska jag lägga mig ner och sluta ögonen ett par minuter för att sedan åka hem till min kära kusin och äta middag. Jag önskar även några goda ostar till kvällen så hoppas att hon kan gå med på det.

Jag vill åka på spa ett par dagar, någonstans bara komma iväg och koppla av. Jag kan inte göra det hemma för då finns det alltid något som måste göras, städas, tvättas, elr så finns där alltid någon som behöver ens tid, elr så får man dåligt samvete att man inte går och tränar fast att man är ledig. 2 - 3 dagar bara, iväg och göra ingenting mer än njuta utav livet.
Någon mer som är sugen?

kväll

Jag känner mig helt slut... Trött i kroppen. Lite sådär gnällig är jag nu, egentligen gillar jag läget. Hade varit skönt att slippa börja jobba kl 7 imorgonbitti men å andra sidan så har jag hela kvällen fri sen = ett socialt liv. Ja jag ska ju gärna orka vara social också men det löser sig, en tupplur på det så kan man säkert soffhänga med någon.
Dansar mycket nu men det tänder liksom en gnista innuti mig, samma gnista som tändes när jag var 8 och cyklade till stallet. Sista veckan på terminen nu, sen är det en månads uppehåll. :(

Jag går och lägger mig nu, duschen och hårtvätten får vänta tills imorgonbitti, typ kvart i 5?

Puss

no fun

Inga nya inlägg, nej jag vet. I söndags satt jag coh skrev ett låångt inlägg som handlade om helgen och om att Katerina åkte ut från BB. Tryckte på förhandsgranska och där såg allt bra ut, tryckte ner förhandsvisningsfönstret på krysset och tryckte sedan på uppdatera. ---- E R R O R ----- Va faan?! Tryckte bakåt - all text var borta. Kollade utkast mappen och inget därheller. Jag var såå trött och hade säkert suttit i en halvtimme bara för att uppdatera bloggjäveln och sen var allt helt i onödan. Jag blev så arg. Bloggjävel!! Bestämde mig sedan för att bojkotta sidan ett tag. Mögel, fortfarande när jag tänker på det så blir jag irriterad. Haha aah..

Veckan som har gått har bestått av jobb och jag är överlycklig för denna veckan har jag blivit bortskämd och fått jobba dagpass - I love it! Dans och vila om kvällarna. Igår hann jag även med att umgås med Amanda och Jessica. Vi käkade ihopa och satt sedan i solen och mös en stund.

Nu ska jag byta om för att så småningom bege mig mot Malmö Dansakademi. Think pink. Ikväll blir det zumba och sedan Samba.

Later






Latinlove

åååååh jag är trött i kroppen men har ändå sånt sjukt dansabstinens! Satte nyss på musik och känner hur höfterna vill rulla och benen och hela kroppen röra sig. Men, det får stanna vid önskan. Imorgon börjar jag jobba 6.45 och jobbar till 15.40 så jag får hålla mig i skinnet. Nästa lördag kör vi all in!

Igår blev det lite afterwork. En ganska så tråkig en faktiskt då vi bara var 3 som anslöt sig, jag , Alen och Aadrian. Åt en hamburgartallrik för 109 :- när sibylla låg 50 meter ifrån oss och där hade vi fått samma skräpmat för halvapriset. Men vem orkar kvida? ;) Vi får götta oss med att dom inte serverar vin till maten på sibylla. Blev några glas vin på mascot och det tittade förbi lite trevligt folk. Senare mot kvällen så kom Linda och Haak och bokstavligttalat släpade med mig till etagé. Jag var inte alls sugen, ville egt mest hem och sova, men haak betalde taxin dit och Linda betalde inträde + garderob så då kunde jag väl offra mig då. Fast att jag egt inte alls var taggad. Tröttheten och vinet gjorde hela kvällen lite suddig, men träffade Josse och Camilla där och det var trevlans att få hänga med dessa snyggingar med :)
Tog taxi hem med Camilla och sov där hemma inatt. Blev en mysig frukost på hennes balkong imorse innan det   var dax för mig att åka mot jobb. Seg dag idag, inte så mycket att göra, men dagen gick bra och det är fin OB så jag är nöjd :)


Alen på Mascot



Josse och jag på Etagé



Jag och Camilla påväg till bussen imorse



<3




Get your ass up show me how you burlesque!

Fin fredag! Temperaturen där ute är något högre än tidigare i veckan, och ni som har en ledig helg har en helg att se fram emot. Själv ska jag jobba extra. Men det mår jag med bra av när lönen kommer in på kontot.

Sov ut ännu en morgon :) Härligt!! Gick hem till mammi och lillebror med bullar och fick fikat frukost med dem. Annette kom också förbi på lite kaffe. Mys :)
Tog en promenad bort till solariet - snart ska man ju visa lite mer hud och det känns alltid bättre om man har lite förtur på färgen :) Blev bara 11 minuter för jag missuppfattade hur man skulle göra så gick in i fel solarie och stod där naked när jag hörde hur solariet sidan om gick igång. Hahaha, fick snabbt på med lite kläder som täckte och kasta mig in i det andra solariet. Men det var bra rör och såhär i början ska man väl vara lite försiktig ändå så...
Efteråt gick jag ut på en promenad, sådär 45 minuter så att jag fick njuta lite av det fina vädret. Nu har jag duschat och håller egentligen på att sminka mig när jag fick ett ryck till att uppdatera bloggen. Men jag ska väl fortsätta så att jag kommer iväg till jobb i tid. Efter jobbet blir det lite kvällsmys på möllan med en cider elr två. Messa om ni har lust att hänga på! :)

Puss



Hoy lo siento

Blää... Åt alldelles för stor skål med fil och müsli. Proppmätt nu!

Idag kom jag upp i tid, har duschat och tvättat håret och nu ätit en ordentlig frukost. Ska laga spagetti och köttfärssås att ha med mig till jobb och sedan städa undan lite i lägenheten.

Igår blev det zumba och Samba på dansen. Zumban var sjukt jobbig, men så himla rolig! Bells var back in buisness och det älskar vi! :) Samban är svår men den börjar ta sig. Det går bra i lågt och mellan tempo men så fort vi ska höja till max så tappar man rytm och teknik lite. Men övning ger färdighet :) 

Nä om man skulle ta och sätta igång...


 

Dagens låt:


The girls are flipping their hair back

Mmmm vilken skön morgon. Har sovit ut idag igen. Haha loves it. Vaknades strax efter 9 men låg kvar och drog mig tills Bertil ringde och väckte mig och pratade lite skit :) Saknar dig Bertil, var för länge sedan vi sågs nu!
Har ätit en stor tallrik med öresundsfil och massa nöt/müsli blandning och sitter och dricker en kopp kaffe. Det är inte ofta jag lagar kaffe hemma till mig själv. Men köpte mjölk igår så då får man passa på :) Ann, jag inviger mina nya fina koppar som jag fick av er i födelsedagspresent, elr jag inviger en utav dom men du förstår vad jag menar :)
Blir några timmars jobb i eftermiddag och ikväll befinner jag mig på malmö dansakademi - som vanligt :) oooh terminen är snart slut. Men sommarterminen börjar 20 juni. Vi har fortfarande inte fått våra sommarscheman på jobb så jag vet inte hur jag kommer kunna dansa :( Har iaf anmält mig till salsa och zumba på tisdagar, så får jag hoppas att jag kan anmäla mig till fler sen.

Önskar er en bra dag. Nu är det fint väder men jag hörde att det skulle komma lite skurar i em/kväll så ta ändå med er kläder ut.

Puss och kram



The girls are flipping their hair back,
You see them looking so perfect,
Like from another planet

All of the beautiful people,
Shining like diamonds, they've got no problems
Always smile for the camera,
Stealing the spot light, living the highlight

Because its the beautiful, beautiful, beautiful, beautiful,
People they want,
Its the beautiful, beautiful, beautiful, beautiful,
People they flaunt
Its the beautiful, beautiful, beautiful, beautiful, beautiful, beautiful
People they love

Oh so you want to be famous,
And undeniable sexy,
You want to be so outrageous,
Oh oh, oh, oh oh




All of the beautiful people are shining like diamonds

Idag har gjort något jag brinner för, dansat :)
På första klassen fick vi lära oss att dansa lite pasodoble. (vet inte riktigt hur det stavas) Man fick gå in i en karaktär och vara bestämd och allvarlig. Det är inte min favorit inom latin ballroomen måste jag säga men det var ändå kul att få testa på. Alla saker får man lärdom utav och kan bära med sig i bagaget. Det var kul att testa på, men inget jag skulle vilja dansa lektion efter lektion i en hel termin.
På andra lektionen lärde vi oss ny kombination och till låten Express från Burlesque! Den var sjukt rolig :) Inte jätte simpel men jag har börjat hänga med ganska bra. :) oooh blir så glad :)
Tredje lektionen körde vi reggeaton - en av mina favoriter. Mycket skaka rumpa! Också ny kombination idag, den var inte svår så man kunde satsa på att sätta rörelserna ordentligt från början. Och hör och häpna, vi var inte så många idag och det kändes sjukt bra att verkligen kunna få dansa ut :)

För övrigt så har jag och mormor varit duktiga och tvättat idag. Vi tvättade även våra vinterjackor så att de nu kan hängas in i garderoben i iallafall 6 månader.
Efteråt gick vi ner på dagiset där de hade café idag. Fikade med barnen och jag råkade trycka i mig 2 kakor FAST att det inte är helg :( Bad... Tog lotter men tyvärr vann vi inget, Gustav blev lite besviken över det men vad ska man göra. Man får lära sig att man inte alltid kan vinna. Men, (osminkad och grann) blev vi även intervjuade och fotograferade utav husie dialogen och kommer antagligen med i den nästa utskick. Haha, whatever. Man blir väl igenkänd ändå.. Naturlig och äkta :P

Lagade mat till mig, mamma och lillebror - kycklingklubbor i ugnen, kokt potatis (typ första gången i mitt liv som jag kokar potatis) , egengjord coleslaw (på äpplen, morötter, lätt creme fraiche och salladskrydda) och till det hade vi tomat och gurka. Yum!!
Råkade skala ner min nagel ända ner i nagelbandet när jag skulle skala potatisen - det gör så sjuukt ont!!!

Nu lyssnar jag på burlesque soundtracket och vill se filmen igen!! Sjukt bra låtar! Önskar att jag hade en fungerande dvd och filmen!!
Får lägga mig och drömma om det istället.

Puss och kram


Don´t go with the flow

Man vill inte alltid det andra vill. Man måste utgå ifrån sig själv alltid och inte bara hänga med strömmen. Jag tycker det är viktigt. Ingen annan än jag själv bestämmer vad jag ska göra och när jag ska göra det. I slutändan är det alltid upp till var och en. Och man är inte tråkig bara för att jag inte vill göra något just när du vill göra det. Alla är vi olika.

burlesque

It's a cold and crazy world
That's raging outside
But baby, me and all my girls
Are bringin' on the fire
Show a little leg
Gotta shimmy your chest
It's a life, it's a style, it's need
Is burlesque

E-X-P-R-E-S-S
Love
Sex
Ladies no regrets


Godmorgon Tisdag!




piiiixxxx


Claudia Galli


Yatzi. Ja, jag vann ganska överlägset ;)


Fräscha tjejerna söndagsfikar


Valborg med Janni, Jill och Calle


Majbål

The love you seek and more

Gaaah jag får FORTFARANDE glädjerus när jag lyssnar på Tim Bergs Bromance! Älska!

Minns ni tjejen jag berättade som gav mig så mycket beröm efter hon handlat mat utav mig i delikatessen till sin sista utflykt med sin cancersjuka mamma? Hon kom in idag och gav mig en present. Ett ansiktsserum man ska smörja in i ansiktet innan dagkrämen. Alltså denna kvinnan gör mig så himla glad! Jag känner mig så uppskattad och människor som hon gör att jag älskar mitt jobb! Tänk så många människor jag möter i vardagen och som jag kan skänka något gott och som kan skänka mig något gott. Även denna gången nämde hon vilken tillgång jag var på min arbetsplats och att hon hoppades att de höll hårt i mig för att människor som mig hittar man inte överallt. Förstår ni varför jag blir speechless. Jag blir så smickrad. och glad! Även om jag till en början vred och vände mig och sa att det hade hon verkligen inte behövt, så insisterad hon. Det betydde så mycket för henne att jag tog några extra minuter till hennes speciella tillfälle.

Nog om det.

Körde zumba ikväll, fick gå lite tidigare från jobb så att jag skulle hinna i tid, tack yvonne! :) Kicka ass på zumban - looove!! Har vikarie nu de sista gångerna för Bells är sjukis :( Bella är helt klart BÄST men Elin som vi har nu är också himla go. Vi kör Bellas pass så det blir nästan samma sak :)
Elin inspirerade mig till en sak som jag ska undersöka lite. Det vore lovely... Jag vill, jag kan, jag borde... Men att ta det där sista steget liksom till Jag ska är stort...

Har glömt berätta för er att tvkändisen Claudia Galli handlade utav mig igår :) Blev ett spontant och onödigt "men det är ju du" men det blev nog aldrig så pinsamt. Pratade bort det och sedan sa jag inte så mycket mer och behandlade henne som vem som helst, typ precis så som hon vill bli behandlad :) Jag vill också bli tvhallåare, men hur blir man det?

För övrigt flyter vardagen på bra mina vänner. Helgen var lugn, inga bravarder. Hittade på massa mys om kvällarna, i fredags var jag hemma hos mamma och lillebror och mös. Vi var först och handlade sedan åkte vi hem och käkade. Jag tog en tupplur på soffan och sedan kom Gunilla och Jessica. Tittade på så ska det låta, och efter det anslöt sig även Annette och Johan och det blev ett par omgångar Yatzi. Jag vann bigtime första rundan och fick yatzi alla rundorna. Gött. Men det är väl som dom säger, tur i spel och otur i kärlek ;)
I lördags efter jobb åkte jag hem till familjen Möller och fick käka goding middag. Annette och Johan skulle vidare till Björka Loge under kvällen men jag orkade faktiskt inte ge mig iväg. Åkte med Jill och Janni och tittade på majbålen i kirseberga istället och det var faktiskt trevligt att ha lite catch up time.
Igår söndag efter jobb skulle jag ha träffat Tilde men det blev ändrade planer så jag åkte upp i stan och fikade med Sonja, Amanda och Jessica istället. Efter det åkte jag och Mandy hem till henne och kollade Big brother live.

Herregud vad mycket jag skrivit nu. Tangentbordet glöder. Och ni har säkert tappat läsningen för länge sedan. Jag ska sluta nu. Är faktiskt själv lite pömsig. SKA orka tvätta av mig sminket idag, och sedan lägga mig i min sköna säng.

Puss och Kram

Varför?

Kände som så att jag var tvungen att uppdatera er om helgen innan jag går och lägger mig. Vi närmare eftertanke så bara, nej, varför måste jag göra det? Varför skriver man blogg egt och delar med sig av sitt liv till allt och alla? Man vet ju inte ens vem som läser ens blogg.
Så bara för det så trotsar jag min tvångstanke och går och lägger mig istället. Det känns faktiskt motigt. Sjukt att man blir beroende av att blogga. Men sehär. Ni fick ju ett inlägg ändå.......

RSS 2.0