Det är onödigt att binda sig liksom

YES! Äntligen fixat outfit till maskeraden på lördag! Nej det blir tyvärr inte snövit. Och pernilla, ledsen men det blir inte Betty Boop heller. Men. Det blir något annat :) Inget märkvärdigt, men coolt.

Har varit i stan hela eftermiddagen med Linda. Shopping och käk på rose garden :) Därefter blev det en timmes danslektion. 2a lektionen var inställd pga av sjukdom så tog en liten promenad hem istället. Helt i fel skor vilket inte är bra för mina benhinnor, men fick rört lite på mig iaf.

Nu har jag ätit min goda alpro Soya vanilj youghurt och sneglar lite på idol medans jag skriver här. Kul att äldre också vågar söka dit. Just nu snjuger Geir "burnin" och det tycker jag att han gör riktigt bra.






Put your hands on my body



Detta var en kväll i januari 2009. Från början var det väl mest tänkt att vi skulle vara hemma och ta det lugnt men lite vin och några cider senare blev det dans, en jävligt ball taxiresa och utekväll! Här är vår warmup!



Blev inringd till jobbet så jobbade några timmar innan det var dags för dans på MDA.

Fick en yogamatta av en på jobb. Tihi jag blir så glad när folk tänker på mig!

Jag måste till buttrix och hitta maskeradkläder!

I can´t get you of my mind

Dag 3 i ledighet, eller ledig och ledig, det finns ju alltid något som behövs eller måste göras. Men 3e dagen jag är fri från jobbet. Känns både skönt och småångestfyllt. Pengarna måste ju rulla in liksom.

Igår sov jag ut innan jag begav mig mot läkaren. Betalade alla räkningar innan jag gick och hämtade världens bästa lillebror på dagis. Vi körde till toys r us mest för att jag skulle leta efter något att ha på mig på lördag när det är maskerad time, men även för att det är kul för lillen :) Jag hittade ingenting men han hittade massor. Han blev ganska sur på mig för att han inte fick köpa med sig något hem. Åkte iväg och bytade mina tights som jag köpte dagen innan som var förstora. Sen åkte vi hem till Ann som hade lovat oss middag. Jag har blivit lite bortskämd och blivit bjuden på middag 3 dagar i rad :) Men det tackar jag för. Det är så himla tråkigt att laga mat till sig själv. Det var iaf superdupergod middag hon bjöd på och jag önskade att det fanns ett tuggumi i den smaken för jag var så mätt att jag inte kunde äta mer, men jag ville inte sluta för att det var så gott! Hahaha! Därför var jag tvungen att röra lite på mig så åkte till friskis för att litet träningspass så att man kunde sova gott sedan :)

Nu ska jag gå hem till mormor och morfar och fika frukost :)

Önskar alla mina läsare en bra höstdag!


Bild från båten i fredags;
Nina, Cathe, Sue, Tilde, Jag och Madde?


What do you want from me?

Tänka sig, en söndag som man inte sover bort för att man är bakfull eller som inte försvinner för att man ska iväg och jobba eller något annat. Det var verkligen längesedan jag hade en sådan söndag, men idag har jag haft det! Vaknade faktiskt redan vid 8 tiden imorse. Efter en stund fick jag fint frukostbesök och större delen av morgonen och förmiddagen gick fort eftersom det var mycket catch up, men ändå inte.
Efteråt drog jag fram dammsugaren och hann ta ett varv med den innan det blev fika med mamma, rachel, alicia och Gustav.
Körde en runda och fick inhandlat massa nödvändiga saker, däribland ett par skit snygga leggings som endast idag såldes för halva priset - w o n d e r f u l tyckte jag eftersom mina ögon fastnat på dessa måånga gånger.
Nu var det dags för Nattie att komma på besök så det blev även idag middag hos mamma. Tack än en gång mammi. Hade en trevlig kväll och åkte sedan ut till Glostorp för att fixa filtret till fiskarna, vilket faktiskt inte var det lättaste när man inte gjort det förr. Men, ingen skada skedd (ännu - fiskarna kanske dör inatt) och jag fortsatte min tur mot Slottstaden. Påminn mig att jag ska sälja min bil den dagen jag flyttar dit. Helt omöjligt att hitta parkering där! Tror jag körde runt i 15 - 20 minuter efter någonstans att parkera. Men, söndagen fick avslutas med nice häng med tjejerna och även inköp av tågbiljetter som ska ta oss till och från stockholm andra helgen i november.

Bedtime

Jävlar vad fin du är


do that conga!

Blubb blubb. Igår var det jobb hela dagen och sedan blev det lite fest med tilde och tjejerna. Drog till båten (Prins bernhard) som jag tidigare haft så mycket emot, men det var faktiskt trevligt där. Bra musik :)
Idag har jag jobbat hela dagen, 9 - 18. Har gått bra och har gått fort. :) Nu känner jag mig ganska trött och är hemma hos mammi som bjudit på fläskfilé och potatisgratäng till middag, och kalastårta och kaffe till efterrätt :) Tack mammi!
Tror inte att det blir mycket aktivitet för min del ikväll..




Baby, we can do it

Oj, min besökslogg skjöt i höjden idag, sådär utan vidare. Men det är kul! Hoppas ni stannar!

Dagens stora nyhet; Jag är nominerad till en av Sveriges bästa kassörskor! Tihi. Fick ett brev från Hemmets journal idag på jobb, och även en liten pin som jag ska bära på jobbet - Nominerad till Sveriges bästa kassörska. Glad blev jag. Hjälp mig nu att vinna detta. Rösta på mig i hemmets journal nr 44! Tack tack tack puss puss puss!

För övrigt har dagen bjudit på dans på malmö dansakademi och kvällsmys och mat hos Ann :)

Måste bara berätta en störig sak, idag fick vi hem ännu en faktura på självrisken på 1000 :- TILL, för att helt plötsligt kom dom på att föraren (jag då) var under 24 när jag backade in i bilen för ett år sedan. Kan någon förklara för mig varför i hela fridens namn jag går och betalar 573 kr i helförsäkring I MÅNADEN när den försäkringen ändå inte täcker någonting?!

Från ett problem till ett annat, Är det bara min facebook som inte fungerar ikväll?




Bitch I’m up on the guest list with the Swedish House Mafia



You can find me on a table full of vodka and tequila
Surrounded by some bunnies, and it aint even easter

Fick sova ut 9 underbara timmar inatt!

Lämnade prover på vårdcentralen i förmiddags och sedan åkte jag hem till underbaraste Tilde för en mysig frukost :)
Drog till jobb och jobbade några timmar och sedan en runda till gymmet. 4 km jogging på löpbandet (Y) Hem och kollade på kungarna av Tylösand. Hahaha dom är så jävla roliga!

Mina rumpmuskler krampade idag vilket jag aldrig varit med om innan, lite läskigt. Har dessutom börjat ana ishias :( Försöker stretcha ordentlgt efter varje träningspass...

Igår började dansen på nytt :) Denna terminen blir det modern jazz och disco fever på tisdagar och pussycat dolls och latin mix på torsdagar.
Jag sa ju att jag var tvungen att satsa på något i höst om det inte blev något med norge. Måste satsa lite på egen lycka. 

Jag vill ha massage.

Godnatt


Somliga ljus brinner aldrig ut

Imorgon kommer hon hem, min vän Tilde Englund som varit på andra sidan jordklotet i nästan ett år! <3


Tilde och jag i skolan

röd-grön, blå, svart, gul, brun, dudå?

Jag visste inte vad jag skulle rösta, inte helt iaf. Men en sak vet jag, antagligen vann inte "sveriges populäraste parti" eftersom dom ej fick tillräckligt med röster, och antagligen finns det en anledning till att detta "främlingsfientliga" parti kommer in i riksdagen. Kan folk inte bara öpnna ögonen och inse fakta?

You got a fast car, fast enough so we can fly away

oh det kliar i hela min kropp. antar att jag har fredag i blodet idag... Jobb 9.25 - 20.15 imorgon så jag får bara finna mig i att ta det lugnt. Hade velat ut och jogga en runda, synd att jag inte får med mig någon ut. Är ju mörkrädd så vågar inte själv. haha.

2 oktober blir det maskeradfest, jag vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till. Jag brukar vara full av idéer men denna gången är jag helt tom. Pernilla kom med ett förslag, så kommer jag inte på något bättre får det bli det. Jag vet inte ens vad hon heter men det är någon figur från alice in wonderland. Fast jag ska då klädmässigt vara en lite modernare version av henne.


Någon som har en kulting att låna ut? ;) Hund går också bra!

Förhoppningsvis ska vi även se Lady Gaga i november, 19:e om jag inte minns fel. Dresscode är ju då såklart - Gaga så hittade ett plagg på bikboks hemsida. Bikbok är ganska små i strl men jag hoppas kunna ha den iaf.
 


Det verkar kunna bli en bra höst trots allt....



Ikväll är det jag och Pritchard;




You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Any place is better
Starting from zero
we´ve got nothing to lose
Maybe we´ll make something
But me myself I got nothing to prove



17/9

Jag har sagt det förr men jag säger det igen, Jag älskar smoothies!

I don´t need your forgiveness

En "såndära" dag idag.

Kom aldrig iväg på morgonpromenad. Men jag hittade mina cykelnycklar!
Gick på Lindex kväll efter jobb, men jag kom ut tomhänt. Gick istället med kim till casa mia för en stor pastarätt. Hej kolhydrater sent på kvällen, fan vad goda och onyttiga ni är.

Nu går jag och lägger mig. Sminket får sitta kvar tills jag tvingas tvätta bort det.

Ledig imorgon! Får ladda inför helgen...



" Det var kanske lite hjärndött, men det är så jag jobbar "

PA-PA-PA-PAARTYBÅTEN BOKAD OCH BETALD 12 - 14 NOVEMBEEER! Va gör vi - nu kör vi! weeiii :)

Hahaha kan inget annat än garva när jag ser kungarna av tylösand, haha så jävla ball! "Det var kanske lite hjärndött, men det är så jag jobbar "

Bärt var med i idol idaag :) Det är hon med fixerade käken ;) Står massor om henne på internet :) weeii duktig flicka.

Av med mina cykelnycklar IGEN! Dumma Sally. Fick panik ringa Sonja idag så hon fick ta över bilen utanför jobb.

Har varit duktig och tränat 3 dagar i rad + 2 dagars morgonpromenad. Känner mig lite mör så imorgon ska jag bara ta morgonpromenad för att sedan köra fredag också.

Bra att bärt bjöd på kladdkaka och chips och dippa etc ikväll som jag INTE kunde motstå :(   Bad!

Dina ögon, din blick..

Gisela har lagt upp lite fler bilder, hon är grym!







Kul med kommentarer :)

I know what I want.... or?

Morgonpromenad dag 2. Tur att jag hade bestämt med emelie annars hade jag nog inte gett mig ut pga regnet. Alltid mysigare och roligare att gå med någon.
Blev därefter frukostdejt och chill under förmiddagen och landade hemma för bara en stund sedan.

Gisela hade lagt upp lite fler bilder som hon tog av mig i lördags, tänkte visa er dom här ;








Det handlar inte om rasism

Jag såg precis en video från gustavadolfs torg i malmö. SD, precis som alla andra parti, har torgmöte innan valet. Det är såna kravaller och massa poliser till häst och med hundar är där för att hålla befolkningen i styr. Jag blir så jävla trött. För helvete alltså. Folk kan inte bete sig. Folk har nog inte förstått det här med yttrandefrihet. Om jag ska respektera din åsikt ska du respektera min. PUNKT! Det handlar inte om rasism. Det handlar om att få vårt samhälle på benen igen. Sköter du dig och gör vad du ska så behöver du inte bry dig. DET HANDLAR INTE OM RASISM. Jag är så jävla trött på detta. Ni får mig att vilja rösta på Svergiedemokraterna bara för liksom det känns gött att på något sätt hämnas på ert beteende. OCH JAG ÄR VERKLIGEN INGEN RASIST! För er som inte vet är min pappa från libanon, jag har 3 halvsyskon som är hel-libaneser, säkert hälften av mina arbetskamrater är inte från detta land och i min umgängeskrets är en stor del inte från detta land heller.
Men jag förstår, det är så lätt att bara slänga fram "jävla rasist" mot dessa människor som försöker föra ärlig politik, bara för att "rasist" är ett så grovt och hatfyllt ord. Istället för att diskutera och byta åsikter och ha förståelse för varann.
Det handlar inte om rasism. Det handlar om att kunna bete sig och göra rätt ifrån sig. Och det säger jag oavsett om du är svensk, engelskman, arab, kurd WHATEVER!!!!




Skub til Taget

Umgicks med min mysiga lillebror idag. Var på bio och såg Toy Story 3 :) Han skänker så mycket glädje. Han är något av det bästa som finns!
Åt sushi med Sonkis som var sunkis idag efter en hård festnatt. Tihi :) <3
Kvällen spenderades ute i glostorp hos carina och bertil med mormor och morfar. Blev middag och mys och hejdå eftersom Carina och Bertil åker ner till Cindy i Australien imorgon. Så nice för dom!
Nu hänger jag med min vän Sonja Brziak. Fan vad jag kommer sakna henne den dagen hon åker till Norge. Jag kommer ju fan vara helt själv. Jag borde åka med.. Jag borde åka meeeed.

Jag vill inte komma ner i en svacka igen. INTE!
Folk är så egoistiska av sig. Bara så ni vet, jag räknar inte med någon längre, kille som tjej, barndomsvän som bekant. Inte tills ni visat motsatsen iaf. Ibland undrar jag, när det väl gäller, vem fan vänder man sig till då? Ord betyder inte så mycket.



En bild Gisela tog av mig igår morse :)


I see you dancin´ with every girl

Stack hem till sojj efter jobb där hennes föräldrar bjöd på pizza :) Är NÄSTAN hemma (typ utanför jägersro) så kommer en viss Sojj på att hon glömt mina nycklar HEMMAA!! Heeejla vägen tillbaks... Men nu vino och sminko sen drar vi på festo!



Freitag

Idag tar jag det lugnt. Sojj är här och har lagat mat och käkat chips och nu har även annette och johan anslutit sig :) Mysig kväll. Något sugen på utgång men ska upp tidigt imorgon. Ska först fotografera med Gisela. Det var LÄNGE sedan den sidan av mig kom fram. Men det ska bli kul :) Hoppas det blir bra bilder med :)
Sedan ska jag jobba extra några timmar imorgon, caaash - yes please!
På kvällen blir det parthey. Zandra ska fira sina 25 år och vet även att det är fest i slottsstaden hos en viss Månsson :) Så det kan nog bli en bra kväll!

Jag saknar min lillebror Gustav Hemby jääätte mycket! Men på söndag ska vi gå på bio och mysa <3

You said it was love
I said I'd like you to be mine

I couldn't act like you, but I can love like you do
Between us there is something, I can't explain it to you


Mjaaauu

Jag förstår inte denna trötthet. Jo, lite kanske, men inatt har jag ändå sovit mer än 7 timmar och när det var dags att vakna kunde jag verkigen inte få upp ögonen.
Nu har jag iaf strax ätit upp min långa goda frukost och ska ge mig iväg och jobba några timmar. Idag åker skinnjackan fram - det är fan höst nu!

"Ni kan sälja skinnet nu - björnen är skjuten..."

Jag är helt tagen av dessa människor. Dom har på något sätt fastnat i mitt huvud. Dom är bra. Bättre än jag trodde.

Vila i frid Sten.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Min nya kärlek;



Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

schooloong

Ännu en helg har passerat. Jag hinner inte med i tiden. På gott och ont.

I fredags begravde vi mormors bror. Ett sista farväl av en stark man som må vila i frid. Du är respekterad och hedrad i mångas ögon.

Firade Emelies 20 års dag på kvällen. Blev en helt galen kväll med mycket fylle i goda vänners sällskap. Tack för en skit bra kväll/natt!
Som tur var hade jag tagit mig sovmorgon på lördagen så började inte jobba förrens kl 13. Det är alltså en jobbhelg som är avklarad. Käkade pizza på vespa efter jobb sen cyklade jag in om hemmakväll på vägen hem och köpte en stor godispåse och hyrde en film. Jag hann inte äta speciellt mycket godis och slocknade på soffan efter ca 5 minuter av filmen. Jag var trött :)
Idag har jag handlat lite smink, jobbat och sen myst med massa gotte i Glostorp.
Jag märker hur dåliga meningar jag formulerar och hur säkert tråkigt detta är och läsa, men det var en snabb sammanfattning.
Laddar upp lite bilder sen ska jag sooovvaaaa!

Tack mina vänner för att ni finns <3 Extra tack till Sonja som mer eller mindre har fått mig att börja leva igen!
















Hey Ho - Let´s Go!

Jag kan varmt rekommendera er Rose Garden. Sjukt god mat och man fick äta hur mycket man ville. Där fanns inte bara sushi utan massa annan japansk och kinesisk mat också. Dricka ingick och dessutom kaffe och efterrätt. Luncherbjudandet var 90 spänn! Fucking amazing :)

Lite bilder från helgen;














Eva och Janne

Detta inlägget vill jag tillägna mina gudföräldrar för all er uppmuntran och ert stöd. Tack! Ni värmer mitt hjärta.

There´s a place I know

Igår var jag, mamma, gunilla m.fl med i iform loppet. Det var faktskt kul! Jag hade inte riktigt koll på vad det egentligen var förren vi väl satt i bilen påväg dit. Men jag kämpade mig igenom kilometrarna och jag är nöjd. Joggade mestadelen av rundan men kondisen är inte riktigt bra nog att orka jogga hela. Det känns i benen idag så jag är fortfarande nöjd :)
Sojj mötte upp oss efteråt och hängde med to my place. :)
Vi planerar att åka upp i stan och käka sushibuffé på något ställe som heter rose garden. Aldrig hört talas om men sushi är ju gott :)
I eftermiddag blir det jobb.

There's a place I know
If you're looking for a show.
Where they go hardcore
And there's glitter on the floor.




RSS 2.0