Just the way it is

Trust is like a mirror, you can fix it if it´s broken.. But you can still see the crack in the fucking reflection..


We should all start to live before we get too old. Fear is stupid, so are regrets...




I can’t promise tomorrow, but I promise tonight

Galet vad jag är trött. Har slappat hela dagen. Verkligen inte orkat göra någonting.
Hämtade lillebror på dagis i eftermiddags och umgåtts lite med honom. Nu ligger han och snarkar på min soffa. Och jag är skit hungrig och vill ha sushi! Varför finns det inte hemkörning på sushi?! Det är så dumt att det inte är sant. Dom hade tjänat så himla mycket på det. Jag älskar sushi, speciellt när jag är bakis så får jag cravings efter det. Det är liksom så lättsmält och salt och gott!
Ne, får rota här hemma och se vad man hittar...


Det är fest i hela huset!!

Det är gott med semester!! Dagarna rullar på så fort men jag njuter utav dessa dagarna. Jag kan verkligen inte klaga. Det har hittills varit helt underbart! :)

Idag har jag dock legat bakis fram tills nu. Igår firade vi semester och lill-lördag på båten. Spelades sjukt bra musik och vi dansade så att svetten rann!! Kul som fan hade vi och det pimplades massor av drinkar! Det var sjukt mycket folk där och stämningen var på topp!
När båten stängde mötte jag upp Zandra och Emily på Etagé. Där var inte lika mycket folk, men då var vi ändå så fulla så de enda som räknades var vi själva! :)
Gårdagen började iaf med att Cindy kom hem till mig och vi gick ut på morgonpromenad. Sedan käkade vi vars en skål med fil och flingor, hämtade lillebror på dagis och Anna vid Ica och sedan körde vi till stranden och hade en go eftermiddag! :)
Efter stranden körde jag hem och duschade, sedan åkte jag till Jägersro centrum och köpte en rosé bib och även tillbehör till det grillade som skulle förtäras i Glostorp. Det blev en jävligt god måltid tillsammans med min moster Carina och Uncle Bertil :) Grundade dessutom kvällen med några glas rosé och lärde min moster appen "Heytell" på iphone. Tycker alla ni med iphones ska skaffa Heytell. Den är rolig och så pratar man in meddelandena istället för att skriva. Smidigt i många lägen, mindre smidigt i vissa men då får man ju använda de orginella smsen :)
Bertil körde mig sedan hem och jag fixade till mig för att sedan gå upp till Pillert och Matilda där resten av kvällen fortsatte.

Gustav på stranden :)

 

Jag och Gustav på stranden

 

Mmm goding middag i Glostorp

 

Min och Thildas bakisfrulle imorse!!


Jag undrar...

...vad ödet har tänkt för en.
Jag tror ju inte på allt det här med gudar osv. Det är upp till var och en att tro vad man vill, men jag säger bara att JAG gör inte det. Jag tror ju att saker och ting händer utav en anledning och att det ger något i slutändan. Fast ibland får jag inte ihop det. Elr, många gånger får jag inte ihop det. Det är precis som när jag gick i skolan och dom skulle lära mig att X*Y=Z, JAG FATTAR DET INTE!
Jag är en grubblare. Många av er skulle aldrig tro det om mig, men dom som verkligen känner mig vet att jag är en sån som tänker mycket. Ofta får jag skjuta ifrån mig tankarna för annars skulle jag deppa ihop totally. Jag försöker mellan varven bara leva här och nu, det som händer det händer, bra elr dåligt, men det kändes väl som rätt agerande för stunden, och det är där jag menar att ödet får bestämma. Men sen när saker och ting inte går så bra så undrar jag varför ödet gjorde så. Jag får inte något vettigt svar på VARFÖR saker och ting blir som det blir, elr är som de är. Då tycker jag inte om ödet längre och går in i min grubblar värld och försöker se ur olika vinklar och tänka på förändringar. Ah nej vad jag har vecklat in mig här i detta nu. Jag vet inte ens om ni kommer förstå något av det som jag skrivit. Men, jag funderar på atyt gå till en "väglederska", elr som vissa säger "spåkärring". Jag vågar inte riktigt för att jag är rädd för att jag ska leva för mycket efter det. Men, samtidigt behöver jag lite vägledning. Vilsen tjej i sina bästa år, helt plötsligt försvann livet...

Kära officiella dagbok...

Vilken dajlig dag!!

Vaknade upp hungrig och käkade en skål med fil och flingor. Sedan gick jag ut på en 60 minuters promenad i det fina vädret. Lyssnade på min "sommar 2009" playlist och rundan flöt på bra! När jag var hemma igen satte jag igång att städa inne på badrummet. Man får ta tag i det lite sådär pö on pö... Men där blev fint i badkar, vask, toalett och så städade jag hela badrumsskåpet. Kastade massa gamla tuber och parfymer som stått där FÖR länge och så blev det snyggt och prydligt igen. Gutt Sally!
Efteråt skulle jag betala räkningarna men det var fel på nordeas sida så jag fick skjuta upp det. Får göra det imorgon.
Blev hungrig och ringde Pillert för en lunchdejt. Skönt att ha någon nära som har semester samtidigt som en själv :) Tjoohoo! Blev sill och potäter tillsammans med gräddfil och gräslök. Till det sörplade vi oss ett glas vin. Är det semester så är det! :) Satt och filosoferade på hennes mysiga balkong en stund innan vi gick ner och hämtade lillebror på dagis. Igår när vi skulle handla present till mamma så skulle vi välja vars en present till henne, jag valde att köpa en elgrill till hennes balkong och Gustav tyckte att vi skulle köpa ett kubbspel till henne så så fick det bli :) Bara det att han är nog mer lyrisk över det än vad hon är. Hahaha! Så idag hade jag lovat honom att vi skulle spela kubb så det gjorde vi. Tur att det är början av sommaren för vi måste nog öva en del för att bli grymma på det.

Ikväll blev det sushidejt med Pernilla och Susanna och därefter mötte vi upp Matilda på bion och såg på "Bad teacher". Det var en rolig film, men jag hade ändå högre förväntningar på den. Mys måndag och jag gillar hur min semester har börjat!

PS. Grattis mamma på din födelsedag!! DS.

(Jag ropade nog lite för högt ang bra revben, idag har jag haft mer ont än vad jag hade igår.. :( )



Dagens lunch!


Jag och Sue med dagens middag!


Sov gott!

If you need somebody call out my name



såå 80-tal men såå freaking fucking good!! :)
Man blir så himla happy. Och nostalgisk. Ge mig denna lyckan!

In the midnight hour she cried - more, more, more

Hej Hej Hallåå!!

Glad är jag för idag har jag varit ute på en 50 minuters promenad och INTE haft ont i revbenet. Jag kan andas normalt! :) Det kanske är en blandning av ett mycket bättre revben och en mycket högre smärtgräns, kroppen kanske har vant sig, men lika glad för det är jag! :)
En skål med fil och flingor och några melonklyftor har precis landat i min mage och jag ska göra mig klar för att åka och köpa present till mammi. I eftermiddag blir det kalas.

Trevlig söndag!


How can we sleep when our beds are burning?

Blev ett redigt midsommarfirande, innehöll precis det den ska innehålla; glada människor, sill, nypotatis, gräddfil, gräslök, nubbe och annan alkohol i mängder! Det blev ganska otippat och galet, men det är väl så vi gillart! :)
Vaknade upp i morse med en ömfot, skrapsår på benen och för övrigt helt paralyserad i kroppen av bakfylla. Hahaha men det är det värt!

Idag har man försökt återställa saker och ting till hur det var innan igår kl typ 18.00.
Blev pizza med Calle vid 12 tiden när jag lyckats få liv i denna kroppen. Efter en asgod pizza promenerade vi bort till jobb och hälsade på stackars André som hade äran att jobba idag. Till saken hör att jag lurade i dom x antal snapsar utav 80 % rom igår. Dom mådde noog inte heller jätte bra imorse! Hahaha :)
Pillert mötte upp mig i stan och vi handlade med oss massa gott hem. Har sedan hängt hemma med min fina vän hela kvällen.

Bilder från igår;












Midsommarafton

Jag är såå trött! Kom i säng senare än beräknat eftersom jag fick trevligt kvällssällskap av Annette och Johan. Men, tänk på mig när klockan slår 12.00 idag för då börjar min seeemeeesteeer!!!!

Trevlig midsommar på er mina vänner

I´m no superman

Tror det är mens påväg, dagen sötsug är waay ut över det vanliga. Toffifee och kaffe hos mammi nu. Tjockis helg lär det bli, och sen 3 veckors semester. Och jag som inte kan knäppa byxorna som det är NU!

Beach 2011  - Vassen 2011!

Snälla revben sluta göra ont!
Snälla kropp må bra!


Jobbdagen gick förvånandsvärt bra idag! Det var tryck, men det hade vi räknat med. Glad att jag förberedde vad jag gjorde igår, underlättade mycket idag :)

Nä om man skulle återgå till Toffeen, kaffet och scrubs...


Jump in the river and learn to swim

Idag har jag varit så upprörd, arg och förtvivlad! Har vräkt av mig lite nu så nu känns det bättre men gnistan kan lätt tändas till igen. Saker och ting måste ses över. Att komma och försöka styra upp situationen i sluttampen är absurt. Man brukar säga att det ska vara rätt man på rätt plats. Idag var tyngden på mina axlar för att det inte varit rätt man på rätt plats. Jag har försökt göra det bästa utav situationen trots att jag helt plötsligt bara ville sätta mig ner och gråta ett tag. Folk förväntar sig att det ska lösa sig, men informationen brister och det finns ingen kommunikation i laget. Idag var inte okej. Nee guud!!!
Jag vet att jag är bra, jag vet att jag är bra på det jag gör, men ibland kan man faktiskt inte dra hela lasset själv.

I give you me

En dag utan värktabletterna var inte att rekommendera... Satans ont frammåt kvällen. Damn...

En dag som stått helt i jobbets tecken. Jag håller nedräkningen. 2 ½ dag kvar, sen är det fanimej semester! Inte för att jag vantrivs, mest för att jag ser fram emot att få vara ledig och ha massa skoj. Har aldrig någonsin haft en sommarsemester innan. Har bara varit ledig då jag skullat iväg på saker och ting. Jag önskar mig en bra semester, alla som vill får gärna förgylla den! Speciellt nu när jag inte verkar kunna åka på dansläger heller. Försökt ringa dansskolan men inte matchat telefontiderna.

Fler som börjar sin semester till midsommar?




Rock n roll made me do it


The whole world is gonna know

Your secret is safe
I'll keep it on the inside
Cover your play, makin' up a white lie
I can't complain
She's finally off of my back
I shoulda know better
She came in from the wrong side of the tracks

I'll keep my mouth shut
Nothing else I can do
At the rate that you're going
Baby, pretty soon
The whole world is gonna know
The whole world is gonna know
What you've done to me
The whole world is gonna know
The whole world is gonna know all about it, baby







JAG VILL VARA PÅ FESTIVAL IGEEEEN!!!!!!!!!

Afterwork is a good time

Hade AfterWork hos Anders i lördags. Det var himla trevligt. Knäppte inte många bilder, men här kommer några;


Aadrian, Yvonne och Linda



Jag och Aadrian



Hela gänget ska kolla på Admirs skräckfilm han spelade in i skolan.



Linda lurade i mig giftiga shottar!

baby, it´s a wild world

Hej bloggen och bloggvännerna!

Jag är i en ganska irriterande sinnesstämning nuförtiden. Jag tycker fortfarande att himla mycket känns tråkigt och jobbigt och jag finner inte min inre gnista till livet.
Idag var jag återigen på vårdcentralen, revbenen har bråkat med mig i en hel vecka nu ju och jag har tagit smärstillande varje dag (förutom i lördags). Igår hade jag mer ont än de dagarna tidigare. Stod hemma hos mamma och tvättade håret över badkarskanten och så bara knakade det till i revbenen. AJ!!! Mamma fick komma in och tvätta klart mitt hår för jag kunde inte ta upp armen så högt. Gjorde ooont. Att andas djupt kan göra ont, att ta sig in och ut ur en bil kan vara besvärligt etc... Så igår fick jag då nog och bestämde mig för att ringa vårdcentralen idag. Fick träffa en sjukgymnast som klämde och kände på mig och hon misstänkte en spricka i ett av revbenen. Det läker utav sig själv på obestämd tid och man gör inget åt det. Voltaren tabletter tipsade hon mig om, tjoohoo.
Dansen börjar imorgon och dansläger om lite mer än 1 vecka. Det går bra det här... Tappar helt motivationen och suget på detta. Revbenen är inte mitt största huvudbry, de repar sig, mitt största huvudbry är nu hur jag ska lösa danskurserna och lägret. Jag känner lite så att det är inte kul om jag inte kan nyttja det fullt ut. :(


Igår kom iaf mamma och lillebror hem från Bulgarien och det var kul att få träffa dom igen! Jag fick lite uppmuntrande presenter, en rosa leopardmönstrad plånbok i lack, min älskade Laura Biagotti parfym och Laura Biagotti hudlotion! :) Taack, ni är bäst! <3




I dig those bad boys playing that rock and roll

Goodmorning!

Har ätit frukost och lackat naglarna, ska strax göra mig klar för jobb. 13 - 20.15 idag. Var ju ledig förra helgen när jag var på SRF, och nästa helg som också den är min jobbhelg har jag blivit ledig för att jag sedan ska börja min semester på måndagen, så får att det ska bli någon lön alls utav det så får jag gå in och jobba denna helgen. Är inte alls sugen men you gotta do what you gotta do... Ska jobba med TinaFlina hela helgen så det är iaf gött! :)

Igårkväll bjöd min kära granne in mig på smörgåstårta och cola när jag kommit hem från jobb. Inte alls illa pinkat :) Satt inne och snackade i ett par timmar. Bra fredagkväll!

Tog inga smärtstillande tabletter på hela dagen igår men när jag kom hem från jobb hade jag himla ont så fick ändå ta då... :( Får se hur denna dagen går. Är ju planerat AW ikväll...



and we danced...

Satan i gatan vad god mat jag sitter och käkar nu!!!! Gjorde som sist, stekte upp massa färska grönsaker men denna gången blandade jag in creme bonjours kantarellost, 2 förpackningar. Mmmm!!! AS GOTT!! Rekommenderar er verkligen. I övrigt har jag i; ½ gul lök, ½ squash, 1 morot, 1 gul paprika, ca 100 g sugarsnaps och champinjoner! Lite fullkornspenne till det och snart är jag laddad för några timmars jobb.
Har fikat frukost med mormor och morfar, varit uppe hos mamma och tagit posten och vattnat blommorna, lagat maten, dammsugat och fixat mig inför jobb.

Ha en bra fredag mina vänner!




Her kiss is her poison

Jobbet gick mycket bättre idag, var inte lika depp. Jobbade med bra folk och kändes helt okej. Oväntat men ändå mysigt avslut på jobbdagen.
Har dock haft mycket ondare i revbenen idag, trots de starka smärtstillande tabletterna. Är väl för att man tar i hårdare än man borde när de verkar eftersom man inte har lika ont då, sen får man ett litet bakslag. Känns ändå okej nu, hoppas det inte blir allt för jobbigt inatt.
Regnade som fan när jag slutade, orkade inte dra innåt stan för att träffa tjejerna. Var ändå dygnsur när jag kom hem, men man har ju överlevt värre saker. ;)
Jessica kom in om och hälsade på jobb idag. Stackars lilla gumman har varit med om en cykelolycka och har ihophäftad käke i 6 veckor. Tycker så synd om dig gumman, härligt att se att du är pigg och glad ändå, du kämpar på och gör det bästa utav situationen! Hon fick en liten present utav mig och jag hoppas att hon fann den uppmuntrande :)

Imorgon är det fredag, bara 8 arbetsdagar kvar - sen blir det semester.

Midsommarplaner?




I can see you, your brown skin shining in the sun...

Jag har börjat läsa BigBrother Saras blogg. Hon är så jävla go. Hon och Martin. Dom är söta. De uppmuntrar mig till att vilja vara kär. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men deras relation känns så mysig. Jag vill vara en del av en sån relation.



Torsdag

Det där telefonsamtalet var inte riktigt vad jag räknat med. Damn. Det som skulle bli så bra!

the boys of summer

Jag har hemkomstångest. Jag är depp. Allt är tråkigt. Jag vill ingenting. Jag vill bara bort. Sväva på moln och låta livet leka! Jag vill leka och ha kul! Inget allvarligt tråkigt trams... Blöö vuxenliv och ansvar. Vill vara rik och göra vad jag vill när jag vill.

Nee, ta tjuren i hornen och lev med det.

Katastrof på jobb, kylarna pajjade natten mellan måndagen och tisdagen, 23 grader igårmorse när dom kom så idag slängdes 4,7 TON mat. Har fått in lite leveranser men fortfarande ganska tomt. Vissa är dumma och ifrågasätter massa, men hallå precis som att vi VILL att det ska vara så?! Går ju back som fan. Hoppas någon försäkring täcker bara.

Tycker om min fina arbetskamrat Christina Jakobsson Hansson så himla mycket. Puss på dig om du läser detta :)

Lyssna på The Hooters, så jävla bra!!
Vi låg i gräset med vars en cider i handen och njöt av deras konsert live. Mmmm ge mig igen!







Fire woman

Plågsamma nätter med plågsam smärta i revbenen på högersida... Muskelfäste, bristning, spricka -don´t know men ont gör det. Mest när jag ligger ner eftersom det blir ett tryck då. Fick iaf starkare smärtstillande tabletter av Ann som hon får utskrivet av sin läkare pga sin värk i ryggen. Tack Ann! Klarar jag mig nog bättre iaf ett par dagar så hoppas vi att det snart "går över" som de sa på vårdcentralen.

Vill inte vara sjuk och ha ont längre. Har inte tränat på 4 veckor! Äter inte speciellt nyttigt heller och sväller fan fortare än en tampong i en blöt muff. Hahaha ball, gillade min jämförelse! Dessutom ska jag på dansläger om 2 veckor och måste vara fit for fight då om jag ska orka dansa 5 h om dagen i en vecka... Hade funkat galant om jag hade hållt mig i form som jag var innan jag blev sjuk, men nu kommer det fan vara kämpigt :( Inte kul att slänga på sig bikinin i sommar heller... Wäää!

Idag kom min kära kusin hit. Jag gick och småplockade lite bland mina grejer medans vi chittchattade lite mellan varven. Kändes skönt att hon kom hit, behövde hennes sällskap. Lagade god mat till oss med massa färska grönsaker blandade med philadelphia färskost - smak basilika. Till det hade vi fullkornspenne och det blev en mumsig måltid!
Ikväll hängde jag hemma hos Ann och Rolle, drack kaffe och chillade. Trivs så bra i deras rogivande hem och deras sköna soffa.

So long friends...


Bring me everyone

Låter bilderna tala



















Fler bilder finns på facebook :)


Mars needs women, angry red women

Ja, hostan har ju plågat mig ett bra tag nu. Nu har jag hostat sönder något på högersida, vid revbenen. Det gör så ont! Kan inte sova för jag hostar som fan vilket gör att det gör så himla ont i revbenen. Var på vårdcentralen idag, tog typ 3 minuter när jag väl var inne hos läkaren och sedan sa hon " Det finns inget vi kan göra, det går över."
Jaha. Kunde ni inte sagt det på telefon då så att jag slapp betala 120 spänn för något helt jävla onödigt? Irriterad jag blir.
Nu ska jag lyssna på min nya favvis - Rob Zombie. Hårt och porrigt! Bra och kan hjälpa mig med lite aggro. Är dessutom lite aggro för att jag vill ha mer Sweden Rock Festival!

Puss



SallyHjärtaSwedenRock

Underbar festival! Jag älskar det! Massa goa människor, massa bra musik, massa dricka... En årlig upplevelse. En upplevelse jag lever för ett tag. Detta året ville jag inte ens åka hem när det var dags. Andra åren har jag ändå känt att det ska bli skönt att komma hem, men i år hade jag kunnat stanna massa dagar till. Awesome! Bara 360 dagar tills nästa gång...

<3



I´m out

Så vänner, väskan är packad, nästan iaf, jag är sminkad och påklädd. Ett par småsaker att fixa bara sedan drar jag iväg på festival.
Ha det bra här hemma!

Puss




onsdag

NU bestämmer jag att från och med imorgon får det inte regna fram tills på söndag eftermiddag. Såå damdidam nu vill jag ha det så! Dessa jävla väderprognoser ändrar ju hela tiden. Sol, regn, sol - Regn, sol, sol - regn, regn, sol.... Neeej. Det måste inte vara sol tvungetvis men bara vi slipper ösregnet!

Borde ta tag i min packning men jag är så sjukt trött. Sov typ 1 h inatt. Det var så himla kvavt och min hosta höll på att ta livet av mig. Hoppas den är bättre inatt.

Körde tydligen wet t-shirt tävling med mig själv idag, elr med väderguden. Jag hade vitt linne på mig och cyklade hem i ösregnet. Tummen upp!!

Orkar inte blogga...

Puss

death is just a heartbeat away

I söndags mådde jag inte bra. Jäävlar vad jag hostade. En gång i minuten bröt värsta hostattackerna ut. Borde inte ha jobbat men det känns fan i hjärtat att sjuka sig när det är röd dag och man jobbar i butik. Tina tyckte synd om mig och kom med ibuprofen och cocilane hostmedicin till mig. Jag överlevde den hektiska dagen på jobb, mycket tack vare Tina.
Efter jobb åkte jag hem till Mandy där tjejerna var samlade för Bigbrother finalen. Vi allihopa höll på Martin, - trodde att han skulle ta hem hela skiten, men shit så fel vi hade. Han slutade "bara" på en tredjeplats men det är ju fan himla bra det med! :) Blev bara så förvånade för alla man pratade med trodde verkligen att han skulle vinna. Simon tog hem vinsten och det är gött det med! :)

Igår var det Sveriges nationaldag! Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord... Jag började dagen på jobb 7.30. Låg bra på det hela förmiddagen och hann till och med smycka delikatessen med lite svenska flaggor :) Vid lunchtid kom Tina och rusningen satte igång. Efter min rast tog jag en hutt hostmedicin och efteråt blev jag himla yr, är ju en sådandär receptbelagd medicin jag drack och eftersom jag inte hade något måttglas råkade jag nog ta lite för stor dos. Fick gå ner och vila 5 minuter, ta en treo och sedan kunde jag sätta igång igen.
När jag slutat jobba åkte jag och hämtade mamma och lillebror och sedan åkte vi ut till Glostorp. Blev grillning tillsammans med Bertil, Carina, Cindy och Martin. Var en super mysig kväll och lagom nationaldagsfirande för en lite såndära sjukling.




Gammal bild men PUSS på världens bästa saknade lillebror <3

There´s alot of pretty girls you wanna know

Som jag sa så blev fredagen ganska dramatisk, jag och Tess vaknade iaf upp hemma hos mig - sisters in sin. Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland tänker vi inte alls. Skvallrade en massa under förmiddagen och vid 2 tiden körde hon hem mig till Kims föräldrar där jag och Kim hade bestämt att mötas upp. Körde och handlade fika och sedan vidare till bokskogen , vilket vi snart skulle ångra. FY FAN VAD MYGG DÄR VAR!!! Tänkte strosa runt 2 km rundan och småsnacka lite men det blev inget stros där inte. Rekommenderar INTE skogen vid denna tiden. Jag hade fan glömt myggens excistens, blää för dessa djur. Undrar vad deras levnad fyller för funktion?
Efter dessa 2 km hittade vi en plats där faktiskt inte myggorna höll till och satte oss ner och drack latte och åt mackor.
Körde sedan hem till hennes föräldrar igen där det vaknades familjegrillning och även lilla Sally fick vara med. Trött som ett as var jag, men även denna kvällen hade jag lovat mina fina tjejer att dyka upp på möllan så att så fick det bli. Skyndade hem och tvättade håret och fixade mig och gick sedan bort till jägersro för att ta bussen där. Visste det här med smsbiljett men när jag kom fram till hållplatsen och skulle fylla i det här med smsbiljett så stod där " tjänsten fungerar för tillfället inte på iphone. " Jaha?! Vad skulle jag göra nu då? Det var bara till att lyxa till det och ta en taxi upp till möllan. Förargligt men vad skulle jag göra.
Hade iaf en himla mysig kväll på möllan med Camilla, Amanda och Jessica! :) Var sommarkväll deluxe och vi satt och pratade om väder och vind, drack några glas vin och bara hade det bra. Så småningom drog en trött Jessica hem, en partysugen Camilla på fest och en motvillig Amanda också hem för att hon skulle jobba tidigt morgonen efter. Kvar satt jag med Anna och Yasmin och deras 2 män. Var himla trevligt att sitta och snacka med dessa gamla goa vänner igen, även att träffa deras omtalade pojkar :) Blev massa skratt och när krogarna på möllan stängde åkte vi hem till Almgården där deras familjer också hade haft familjegrillning. De drack öl och jag drack te - mest för halsens skull och att jag skulle jobba dagen efter.


Jag på möllan i lördags


Jag och Camilla på möllan i lördags <3


Jessica (återigen med hatten ;) och Amanda på möllan i lördags <3

and we all die young?

I fredags var vi i Hörby hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen! Det var himla mysigt!! Gustavs farbror och kusiner bor där och dom är så himla trevliga. Fikade i deras trädgård när vi kom dit, sedan låg vi ute och jäste i solen och hade det allmänt bra i några timmar. Promenerade en sväng ner till byn så att jag fick köpt hostmedicin och compeed plåster till mina skoskav. När vi kom tillbaks så tog vi med hunden på en tur, strosade runt i en kohage och kände att livet var allmänt gött. Frammåt kvällen blev det grillning och det var hur underbart gott som helst!
Tiden rann iväg, svårt att se verkligheten när man njuter av att ha det bra, men hade ju bestämt med tjejerna så fick bege oss hemmåt. Blev snabbt hem och byta kläder och sminka till sig för att sedan cykla och möta upp Camilla, Jessica, Josse och Sussie. Drog på förfest i Sofielund och sedan vidare till Cuba Café. Skyller min karatefylla på att jag faktiskt var sjukling. Tess ringde mig och jag fick ett spontan ryck att åka hem till dom i Staffanstorp och påvägen lurade jag dessutom med mig en gammal killkompis och hans vän. Slutade med att de körde mig till Staffanstorp och sedan körde de hem igen, och väl i Staffanstorp blev det mer drama än räknat med.




Världens underbaraste unge sitter och skrattar och äter majs i Hörby <3


Jessica går loss med den nu välkända hatten!


Josse och jag höll samma nivå har jag förstått?! ;)


Camilla tog en kiss-bild på mig!


Take me down to the paradise city

Ser att besöksloggen är aktiv fast att jag slarvat med uppdateringarna. Det är fint väder = det händer en del + att jag är lite sjuk = ingen ork för blogg. Men idag finnes tid och en gnutta ork så jag tänkte sammanfatta läget.

Idag blev det bestämt, på torsdag drar jag upp till Blekinge - Sölvesborg - Norjeboke och SWEDEN ROCK FESTIVAL!!! :D Blir mitt 5e år så det är ju liksom tradition. När chansen dök upp tänkte jag att jag säkerligen kommer ångra mig om jag inte åker dit. Nu ser jag himla mycket fram emot det och önskar bra festivalväder!! <3

Det går ju liksom inte att åka till Sweden Rock utan kamera så idag fick jag även investerat i en ny sådan :) Gött! ( Camilla nu slipper jag sno dina bilder hädanefter ;) )

I övrigt så har jag träffat upp Helena och langat över lite packning i bilen som skulle köra upp till festivalen idag. Kudde, sovsäck, luftmadrass, alkohol och sådant som är skönt att slippa asa med på bussen.
Åkte sedan hem till Tina och fikade med henne. Åkte iväg och gjorde massa ärenden, köpte kamera till mig och så var vi på biltema och plantagen. När jag släppt av henne hemma så körde jag och köpte med mig sushi hem. Efterlängtat och såå himla gott!!
Deckade en  sväng efter maten och ikväll har jag inte fått gjort någonting. Känner mig lite stressad, känns som jag måste fixa en massa.

Kommer sakna min mamma och lillebror eftersom vi inte kommer att träffas på nästan 2 veckor!! Kommer inte bli av att jag träffar dom innan jag åker eftersom de jobbar dagtid imorgon, och jag jobbar kväll, på torsdag jobbar de när jag åker och när jag kommer hem på söndag har de åkt till bulgarien för en veckas semester! Älskar er massa mammi, hälsa lillebror det också!





Festivaltagg!



The girls are flippin' their hair back!

Igår var en lika hektisk dag på jobb som föregåendedag. Vid 18 tiden började det dock att avta som tur var så att jag hann städa och fixa undan. Men shit alltså, fick ropa in förstärkning från olika håll. Hahah galet!
Efter jobb skyndade jag mig bort till ecpressohouse för att möta upp tjejerna. Där var minst lika mycket folk så allas arbetssituationer ser väl liknande ut. Hann trycka i mig en god chevremacka och en islatte innan det skulle vankas bio, Baksmällan 2! Tror att en stor del av befolkningen såg den filmen igår, av fejjan att döma så att säga. Men den var fan riktigt rolig! Hahaha rekomenderar den starkt. Jag har aldrig sett 1an men det behövde man inte ha gjort för att gilla 2an :)
Blev sedan nattskvaller med Sojjbojj till 2 inatt och vaknade vid halv 10 av att de var ett jävla liv utanför. Tömde återvinningsstationen så lastbilar och glas skramlade jädrar i det.
Nu har jag lillebror här, han sitter och spelar DS och jag uppdaterar bloggen. Mamma är på fotvård och när hon är klar där ska vi köra och hämta henne sen ska vi köra upp till familjen Hemby i hörby för en mysig eftermiddag och kväll. :)
Senare ikväll kan det tänkas att det är ett gäng partysugna tjejer som gör stan. Vi får se vad som händer. Förkylningen och hostan är fortfarande ett fett jävla tråkigt faktum.

Puss




Alen gick förbi delin igår och knäppte en mindre snygg bild på mig, men
såhär kan det se ut i delikatessen på hemköp triangeln! :)

Now and forever



My precious ligger och är rädd när han tittar på piratfilmen <3

(Tillomed jag blev nervös, elr jag ska inte säga tillomed, för jag är en sucker på skräckisar)

All day, all night.

Just det. 1 juni idag. Livet rullar på. Tar man inte tag i det så har det snart passerat innan man ens hunnit tänka vad man skulle göra med livet. Snart är vi 30. Kan någon säga till mig vad jag ska göra? Kan någon hjälpa mig? För jag vet inte. Just nu gillar jag läget bara jag kan simma med huvudet ett par meter över vattenytan. Men det är väl inte det livet går ut på? Vad vill JAG?
Vad vill du?

I love you more than icecream

Jag tycker fan att Martin och Sara är så jävla söta. Tittar på Martin och tänker "fan vilket kap". Sara är dum om hon inte tar sin chans.

Idag har jag jobbat, det har varit sjukt mycket att göra. Typ fredag ju för alla med "normala" arbetstider.
Efter jobb mötte jag upp Amanda och körde till Fyndbörsen för en shoppingtur. Blev mer än jag förväntat mig, 2 mascaror, 1 puder, 1 rouge, 1 glittereyeliner, 3 glittriga nagellack, 1 läppglans, 1 parfym och en liten present. Fin i sommar!
Cyklade sedan hem till mamma och fick käkat köttbullar och potatis och lingon. Yummie! Råkade ta en välbehövlig tupplur på soffan, bara sådär 10 minuter, men ända sedan jag vaknade har jag kännt mig så irriterad. Det kliar liksom i hela kroppen och jag känner inte för att prata med någon samtidigt som jag känner för att ha alla mina nära och kära runt mig. Känner mig typ stressad och uttråkad och jag vet inte. Jobbig känsla iaf.

Idag är dock dagen då förkylningen brutit ut på riktigt. Nyst massa och snörvlat och hostat. *morrar* Trodde jag skulle slippa mer sånt men icke. Vilade ändå från motion i 11 dagar. Well well. Man får låta kroppen bestämma. Man lyckas ändå inte övervinna den. Tråkigt bara att jag sväller bara av att titta på något onyttigt. Blöö..

Tittade även på Greys Anatomy ikväll. Satt och gapstirrade under slutorden. Det kunde lika bra varit jag som sa det. Men jag fick bekräftelse. Vissa får lära sig den hårda vägen. Det får man kanske leva med livet ut...





RSS 2.0