I promise to kiss back

Mentalt helt opepp på dagens träning, fysiskt trött i benen.. Nää idag skippa jag faktiskt träningen helt och hållet. Ingen bra kombo att man inte ätit super bra mat under veckan heller, men jag kommer ju ändå inte hinna till beach 2010 så ;P skämt o sido, jag åkte till entré och unnade mig lite shopping. Fick bytat två födelsedagspresenter som var i fel storlek, och hittade dessutom 2 kjolar och 1 linne utöver det :) Min garderob behöver rustas upp så jag tyckte att jag kunde vara värd det :) Hade först med mig mammi och lillebror som skulle vidare till hörby för valborg och födelsedagsfirande, och därefter kom sötaste systern och fick sällskapa mig <3  
Nu sitter jag hemma hos Annette och Johan som drog iväg för att köpa den flytande födan inför kvällen... Själv står man planlös och så lär det nog förbli. Jobb hela dagen imorgon, kan tillomed gå in och jobba extra under morgonen och tjäna extra pengar, 100 % för röd dag förstår ni..

Baby no worries, I promise to kiss back




Jag och syster i Libanon typ -06?

Not that I don´t like you...

Trust is like a mirror, you can fix it if it´s broken.. But you can still see the crack in that motherfucking reflection..


Just a second it´s my favorite song they gonna play...




Tonight I'm not takin' no calls 'cause I'll be dancin!

You can call me angel if you like to...



So pick me up, Take me out ,Turn it on.. Pick me up, Are you ever gonna do that?


Dangerous

Jag hatar att betala räkningar, mer än halva lönen försvinner ju.. wöööööööh, detta vuxenlivet alltså...

Fått klippt mitt slitna hår idag och dessutom köpt en dyr hårinpackning. Det kallas att ta hand om sig själv, elr sitt hår som skriker efter treatment..

Om man skulle......

Tonight I'm not takin' no calls 'cause I'll be dancin'



Just do it, with love

Underbara helg. Jag älskar långledighet, det är man fan värd ibland :)
Igår drog jag med Annette och Johan till ikea. Fick äntligen köpt min byrå och min älskade spegel! Projekt att få hem det i min lilla bil men det är tur att jag har Annette och Johan som hjälper mig fixa och trixa :) 
Till sent igårkväll satt JAG och ANNETTE och skruvade ihop den här förbaskade byrån, men nu står den där fint ihopsatt och vi ska vara stolta att vi fan klarade det själv (eller med johan som läste bruksanvisningen) ! Taaack Aniidididii!
Igår blev det också den första grillningen för 2010. MmmMMm vad gott det var! Efter denna helgen måste jag nog köra en månads diet, haha! Den har varit fylld av god mat och dryck och massa onyttigheter.

Nu borde jag verkligen ta ett tag i min lägenhet... Jag har inte diskat och städat undan sedan festen i fredags, har inte riktigt funnits tid till det. Hehe. Joo jag har kastat alla gamla ölburkar etc, men disken och dammsugningen återstår ju... Haha Maria blev helt förskräckt igår när jag sa att jag inte städat än, hon bara " Faan vad det måste lukta äckligt med alla ölburkar och sånt." Men chill, SÅ äcklig är jag faktiskt inte ;)

Så, nu efter måndagsfikan med mormor och morfar är jag nog redo....



Skruva...


kämpar på...



Sista lådan!


Jag kan inte sluta älska...

.. this song!!!!!!




(Men jag tycker att denna videon är lite fattig, hade förväntat mig mer)

All my single ladies

Full rulle hela helgen, ta det ordagrannt om ni vill. Har iaf haft en bra helg! och tänk, den är inte ens slut än! Har firat födelsedagen x2, i fredags med mina underbara vänner och igår med finaste släkten. 

Tack till alla som gör mitt liv värt att leva <3


Instead of talking let me demonstrate

Allt är bra, bara bra! :)

Nu har jag anmält mig till salsakurs i sommar, inte samba men det finns inte förren till hösten. Kanske är bra att grunda med salsan :) Dom kallar ju mig trots allt för Sallsan :) Äh bara nonsens såhär dags, fick bara 10 minuters tupplur i eftermiddags sen kom mamma och lillebror hit :)

Mina ögon mår inte riktigt bra, HOPPAS VERKLIGEN INTE DET ÄR EN ÖGONINFLAMMATION PÅ G :( Hur botar jag?

Mjaauu

I will never be a stepping stone

Hade kunnat sova lite mer inatt... om jag bara hade velat. ;) 
Hoppas att tröttheten inte slår till förren senare i eftermiddag, då kan jag faktiskt ta en tupplur på soffan om jag vill :)
Sista jobbedagen på 10dagars rushen. I helgen är jag ledig och ska fira min födelsedag x2 :)

Puss

For a minute..

" - Du är så kramgo... - Står ni och kramas i fiskdisken? - aaa.... - Får man... - Va med? "

Ta chansen, innan någon annan tar den



Haha våren tog med sig festmoodet! Jag vill dansa och festa! Jag vill lära mig samba. Jag måste det. Nästa termin.
Ikväll blev det cirkelfys med Carro och Jessica. Skit bra!

Babe babe babe.......???????????


20/4

Birthday!


Kalas -09

I´m all that you can see


Lollipop luxury

Då är tvätten avklarad, gick förvånadsvärt fort idag. Nu borde jag diska och bädda rent i sängen, helst städa lite också, men jag fastnade på nätet - som vanligt. Hittade några klänningar som jag är sugen på att beställa. Men sen är det ju det här med att beställa också... Man vet inte hur kvalitén är, man vet inte hur det sitter, och man orkar nästan aldrig skicka tillbaks och klydda. Egt är det mycket bättre att gå ut på stan och shoppa. Man brukar bli mer nöjd då... Men när ska man göra det egt?

Nu är jag hungrig, dax att rota fram något som kan stilla hungern.

Verkar dessutom som att jag får hoppa över träningen idag :(

Jobb iquell...

Kiss me, love me, feel me, thrill me...


We are playing the same game...

Vet inte vad klockan kan ha varit när jag vinglade in genom dörren imorse, tippar på strax efter 5.. så förmiddagen gick åt att sova ruset av sig. Eftermiddagen gick åt att jobba. Kvällen spenderades med mat och mys hos Knilla!

Idag fick jag en verkligen värmande kommentar av en kund som jag tänkte försöka skriva ner...
" Idag var första gången någonsin som jag inte tyckte att det var jobbigt att stå i kö.. Att se dig vara så trevlig mot alla, oavsett vem det är, är så himla kul. Även om kön var lång och jag såg att ni öppnade en ny kassa så kände jag, nej, det gör inget att jag får stå här. Jag vill bli hjälpt av detta biträdet."

Jag blev glad glad glad! :)



Hemma hos Knilla ikväll :)



Saturday night and we feel allright


Jag och Carro på chilli <3



Några drinkar för mycket kanske...



Sojj och jag vimmlar <3

In my head, I see you all over me

Jag trånar lite.. eller mycket :)

Idag köpte en kund en sverigelott till mig. Jag var lite förvånad. Min kära kollega i kassan mitt emot ringer till min telefon och säger " Fråga om du inte kan få ett par nya bröst också!" Kan man annat än att bli generad när kunden framför mig är en av läkarna som jobbar på kliniken i Limnhamn. Ha! Men jag vann 50:- på lotten :)

Blev en runda i gymmet efter jobb. Bra Sally.

Amsterdam är nu flyttat till 20 - 23 maj. Skit bra för mig för det är min lediga helg så slipper klydda en massa. :) Kom igen nu peeps! Have some fun :) Vi lämnar vardagen hemma för ett tag. Samla ihop er och häng med!

Du är fin fin fin






In my head, I see you all over me

M-m-m-muuussiiiic <3 <3 <3

Everybodys looking for love.
Aint that the reason youre at this club.
You aint gonna find it dancing with him.
I got a better solution for you girl.

Just leave with me now. Say the word and we´ll go.
I´ll be your teacher. I´ll show you the ropes.
Youll see a side of love you've never known.
I can see it going down, going down.

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
Youll be screaming oooohh.
In my head, its going down.
In my head, its going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah


I know you think I´m a good girl

Duktig bil! Igår var det dags för besiktning av bil, min första, och jag fick ett blankt papper :) Vilken pärla. 1 maj har den varit min i 1 år :) shit vad tiden går fort...

Gick en snabb runda i stan, faktiskt inte alls kul. Jag hittade inget märkvärdigt och jag blev allmänt opepp. Var tillomed så opepp att jag hoppade över träningen efter jobb igårkväll. Jag var inte speciellt trött, men jag hade helt enkelt ingen lust. Köpte istället en croissant, en sallad och lite mörk choklad och cyklade hem och pladdrade i telefon. Inte heller illa.

Nåja, ny dag, nya tag. Idag står jobb och dans på schemat. Solen lyser och jag hoppas på en bra dag.
5 dagar till födelsedag.






Lev livet, det går inte i repris.

Stora samtalet för kvällen ; Amsterdam!
Förra året drog vi ner ett gäng till prag och lekte av oss. Hade verkligen skit kul. Minnen för livet, eller inte, eller jo. Bra var det iaf. Redan på hemresan pratade vi om nästa destination - Amsterdam. Hösten var planen med den passerade... Nu borde det ju vara dags igen? Hur häftigt hade det inte varit att åka till Amsterdam liksom? Så nu tänkte vi höra hur många som är på. Tveka inte, finns intresse så hör av er. Vi planerar att komma undan så billigt som möjligt. Sojj är med och hon är expert på att hitta billiga resor. Torsdag - Söndag antingen vecka 19 eller 20.
Så Monja, jag hoppas jag får beviljad semester!!!! Annars kanske någon ställer upp och bytar helg med mig ;)  (Tina)

Idag har varit en ganska så perfekt dag om man vågar säga så, utan att få äta upp det snarast.
Jobbade några timmar, och trivs man på sitt jobb är det ingen uppoffring en dag som denna :) Därefter träffade jag Sojj och fick med henne till aerobicpasset på friskis. Tihi, det var kul. Avslutade med en liten stund på löpbandet, där var hon grym iaf. Jag nådde inte riktigt det resultatet jag ville men 2,5 km och - 200 kcal är väl ändå godkänt efter aerobicen?
Cyklade hem lagade käk och duschade och sen kom mina brudar hit och det blev en massa chitchatter. 
Alltså har jag hunnit med allt jag vill hinna med på en dag :)

Du är så jävla söt!

Pragbilder:


Frukost på parkering påväg till destinationen



Ladda upp med öl



Stadsvandring då världens regn bröt ut, aldrig varit med om något liknande. Fick bli café och försöka torka över en öl.



Förfest på vårt hostel



En favvo bild, jag och Sonja var på egen stadsvandring. Det var en underbar eftermiddag, som innehöll många mojitos :)

Nu är ni allt sugna på Amsterdam va? :D


Wanna dance with no pants on?

Jag fick en kick, som sa att jag ville ut och jogga. To bad att jag är mörkrädd. Imorgon får det bli en jogging tur på bandet. Efter aerobicpasset :) Hoppas att det är det braiga aerobicpasset.

Balsam ska verka i håret över natten. Det behöver vård!





If you keep talking that

Coming out your mouth with your blah blah blah, Zip your lips,
Stop talking that blah blah blah


Anima Libera

Fest som fan igår. Skit bra kväll. Busigt. och aningen berusat. Men fan vad bra!

" - Jag gillar att försöka prata norska för man går upp i falsett i slutet av alla meningar." 
 
Skrattande vakt säger: " Kommer du inte in samma väg som alla andra?"

" - Ska vi komma in gratis?  - Hur då?  - Såhär...."

" - När slutar du? - Vi stänger kl. 4. - Ja men då kommer vi tillbaks sen.. ;) "

" - Mjaaauuu! "

" - Ska jeg fritere mor din?!"

" - De skvalper, de skvalper!!! - Vi får stanne o ta oss en supen. "




Synd att jag alltid glömmer kameran hemma nuförtiden. Inga nya pics. Här är vi iaf, sega och smått bakis.


Carro försöker sig på en bitchpose ;)


Don´t be afraid to touch

Jag må vara elak, men det känns så mycket bättre att gå till jobbet (sin egentliga lediga lördag) när solen har gömt sig. När jag tittar ut i naturen fylls jag ändå med spänning, något mysigt, lockande. Meen.. som sagt, idag blir det jobb för hela slanten, 9 - 18. Cash is king har jag hört. Hoppas på att man någon gång ska få glädjas med det :)

Igår var jag ledig men jag vetifan vart den dagen tog vägen. Jag sov inte ens länge, eftersom morgonpigga (elr ska jag säga kvällströtta) människor får för sig att ringa innan jag ens sovit mina 8 h... Blöö. Men det var av ett gott skäl. Jag är glad att du finns <3
Blev spinning kl 12, därefter hämtade jag datorexperten som fick vårda min dator :) Jag trodde verkligen att den fått virus. Så verkade inte läget vara men den mådde inte heller bra så nu hoppas jag att den är pigg och glad ett tag framöver :)

VAD TROR NI HÄNDE NU??? SOLEN!! Den tittade fram... givetvis... Skit samma, detta ska bli en bra dag ändå :)

Idag fyller världens bästa Tä år, så jag passar på att gratta henne här ifall hon kikar in :) Grattis fina Theodora!

Gårkvällen erbjöd iaf kvällsmys.. Köpte med mat och vin och drog hem till Annette och Johan. Njöt först av kvällssolen och ett glas vitt på deras balkong, därefter blev det någon form av egenkomponerat thailänskt. (Ann du gör det bättre)

Whoops, klockan tickar, här kan man inte sitta i morgonrock hela dagen.

Tjing tjing!

I told my friends that I just gotta have him

I told my friends that I just gotta have him
But don't look now, 'cause I see you starin' at him

Tunnel vision had him locked on in my sight
On a mission, for position by the end of the night

Oh boy you're killing me and you don't even know it

I´m a diamond and you´re so on the money

Reach out and touch me






Torsdag morgon

Nu ska jag till jobb... Blev ingen strejk för oss handelspeeps. Dom gick med på löneförhandling ändå. Good shit.
Denna låten har strömmat ur högtalarna denna torsdags morgon.





Boy you´re invited to my fantasy


Modevisning

Här är jag i Lindri kläder







Annandag påsk

Jadå.. då var tvätten också avklarad. Känner mig sjukt trött i kroppen utan att jag egt inte gjort så värst mycket idag.
Den lilla filuren väckte mig vid kvart i 8, " Sally, jag är vaken nu." Haha vilken sötnöt. Själv somnade jag väl inte förren vid 1 tiden så jag hade gärna sovit några timmar till, men det är även guldvärt att få öppna ögonen och se hans glada ansikte.
Blev frukost med mammi och sedan har vi umgåtts med mormor och morfar lite.

Ska snart ta mig i kragen och köra iväg till friskis, blir nog en lugnare form av motion idag. Huvudsaken att man får röra lite på sig.

Jobb ikväll...


All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me.


Söndagkväll



Har en lillebror sovandes på soffan.
Japp, han tycker om mina halsband :)

Gustav Hemby



Jag älskar dig


Mormor

Min mormor är den bästa som finns. <3
Jag älskar dig så himla mycket.

There are ups and downs...

Fint boxpass imorse, nu blir det påsklunch hos mormor och morfar, därefter några få timmars jobb...

Glad Påsk på er!

Your kisses don´t taste like before

You say I´m cold, I think I´ve heard this all before.
You say I´m empty, but you don´t really know me.

http://www.myspace.com/godassweden

RSS 2.0