Mer vin tack

Körde ett svettigt medel puls pass - helt underbart! och svettigt. Som jag nämnde så är inte kondisen vad den en gång var. Man tappar den fort.

Mormor,morfar och lillebror hämtade mig och vi hade några timmar ihop.
 
Hem och chillidilla lääänge. I needed it!

Nu har Anna precis lämnat efter ha lagat mat och druckit ett glas vin with moi. Annette och Johan kommer hit och fortsätter där Anna slutade, dvs MER VIN. Fast oops.. är bara botten kvar på flaskan nu. Men, det ligger ju en Malibu i kylen också.. tihi. Får spara resten av vinet till moster Carina som är påväg hit med Bertil. De ville komma in om kolla hur jag har det.

Dags att klä sig.

Now I´m that bitch, you were to fly then so fly away now...



Förvirrad

Hela veckan har jag typ legat en dag före... I tisdags trodde jag att det var onsdag, i torsdags trodde jag det var fredag (min sista jobbe dag på denna veckan, kanske därför), igår visste jag att det var fredag, men jag trodde ändå att det var den 31a oktober. När Janni sa "Alltså barn har gått och ringt bus elr godis på mina föräldrars dörr idag, är inte det en dag för tidigt?" Så svarade jag " Neej den riktiga Halloween är idag, i USA, men vi har inte vår Alla helgonadag förren den 1a." Jag var stensäker på att det var den 31a då.
Samma som när jag skrev "imorgon fyller min mormor 65." Det gör hon ju inte alls! Hon fyller år den 1 november. Men jag var ju helt säker på att det var den 1 idag.
Så, jag tar tillbaks det.
Men nu kan jag skriva - imorgon fyller min mormor 65 år. För imorgon är det den 1 november!

I was thinking we could fall in love

Jag är en sån som hatar att göra folk besvikna. Jag vill oftast vara alla till lags. Alla ska vara glada och nöjda. Då mår jag bäst. Vet ni hur man själv blir av det? Eftersom det typ aldrig funkar. Vad är det dom säger, "man måste tänka på sig själv för det är ingen annan som gör det". Vill ju åka till Borås i helgen. Men efter massa meck sitter jag ändå här.. Meen meen.. Det är kanske lika bra. Jag är ledig denna helgen, jag ska bara ta det lugnt, ingen stress och ingen press. Bara göra vad som faller mig in, umgåss med dom jag tycker om, kanske pula lite i min lägenhet så jag kommer iordning. INTE STRESSA! Efter denna helvetesveckan med massa känslobackar stup i kvarten kan det nog behövas.

Idag har jag haft en soft dag. Varit och hälsat på min älskade mormor och morfar som gick i pension idag. Dom fick en flaska mousserande, ett fint symboliskt ljus (med vanilj-doft) och vars ett fint kort. Bara så ni vet, dom är så himla bra!

Varit och handlat med mammi och lillebror, och jag kan ju säga det att min bror är verkligen i trotsåldern. Jag älskar honom mest men alltså i dom stunderna vill jag bara vända på klacken och gå ifrån honom. haha jävla unge! :)

Blev en liten friskisrunda med Janni också. Gick på bandet, joggade några minuter också men kondisen är inte vad den en gång var. Nuförtiden går man ju runt och ser gravid ut?!

Tacos at mothers place <3 och sedan idol at my place. Godis och LUSSEKATTER! Jag kunde inte motstå. Julen närmar sig :) tyckte det var synd att Erika åkte ut. Hon är duktig.  

Allright, nighty nighty får jag väl säga nu. Imorgon ringer klockan hyffsat tidigt. Blir ett medel-puls pass (det bästa på veckan) sedan ska jag passa lillebror. Vi ska nog åka med mormor och morfar runt på olika gravar och tända ljus och sätta blommor. Det tycker jag är en fin gest. Dessutom fyller min älskade mormor 65 år imorgon.

Sleep tight, I hope I will



bild från julen -07

Suck

Jag trodde jag var över dig men när jag ser dig slår mitt hjärta KABOM!

Idag suger allt fett mycket!! Tänka sig, idag igen?! När tänkte oturen vända? Jag vill inte ha den mer.


Get it poppin´

Cyklade till jobb idag för ovanligheten skull. Ja jag har blivit bekväm med bil. Fast det är en extrem kostnad som jag gärna varit utan. Jag är en sån som nästan alltid börjar cykla innan det slår om grönt för cyklisterna, jag ser att bilarna fått rött och stannat, sen cyklar jag. Tills idag. Jag tänkte efter före som min mormor bad mig göra :) En arbetskamrat till mig fick 1500 kr i böter för att hon gjort så. Så nä.. inga fler böter elr "kontrollavgifter" elr vad dom nu vill kalla det till mig tack! Idag var jag ute i god tid så jag kunde vara laglydig. I vanligafall är jag alltid ute i sista minuten och vill tjäna in alla sekunder jag kan. Men, när man kör bil börjar man ju aldrig köra innan det slår om. nåja...

Jag har nu gjort mig förtjänt av 2 st biobiljetter elr ett presentkort värde 100:- genom jobbet :) tjoohoo! Tror jag ska välja biobiljetterna. Kan vara mysigt med biobesök såhär i gråa hösten. I like it.

Min kuss har blivit antagen att plugga i Australien nästa år! Stort grattis till dig :) Visste att du skulle komma in. Borde ju börja spara så att man kan åka och hälsa på henne. Borde ju åka och hälsa på min Tilli också som för tillfället är i USA och jobbar som au pair.

Dags att duscha och tvätta håret.

Ha en trevlig kväll

och glöm inte... Now I´m that bitch, You were too fly then so fly away now...


Tilde och jag


Kuss och jag

Kontrollavgift kan du stoppa upp nånstans

Jag har såå mycket hat och svordommar inom mig nu! Men jag väljer att ej skriva dom med risk för känsliga läsare.

Har iaf betalt in min jävla "kontrollavgift" som de så fint kallar det, på 500 jävla kronor! Så jävla surt. Fan! Hela tiden är det något jävla trams. Jag vill vara liten igen. Utan ansvar och bekymmer.

Now I´m that bitch, You were too fly then so fly away now...


Cause now Im that bitch, You were too fly then so fly away now...

" När är det dags för bebisen? "

Idiot!

Hann inte ringa samtalen innan heller. Måste göras imorgon. Blev en liten runda på friskis efter jobb. Inget anvancerat, men skönt. Måste sätta igång igen...

Cause now Im that bitch,
You´ll never get to uh.
Can´t get what you want, so you´re acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and you´re just a clown.


Längtar till julen

Jag gillar inte alls verifieringen man måste göra när man ska kommentera bloggar. så jävla bull alltså!

Igår var jag med Ann och Annette på en liten shoppingrunda på Ekohallen :) Guuuud vad mycket man vill handla! Det tar aldrig slut. Och inte nog med det så har de plockat fram sina julsaker och ni vet, jag älskar ju julen. Tomtar, snögubbar, ljusstakar, glitter, julgranskulor och massa myyyys. Men julsakerna får jag inhandla nästa månad - nästa lön.
Jag gillar att umgås med familjen Möller. Både mor och dotter har ett sådant lugn i sig som jag känner mig trygg i. Jag har också vuxit upp med dom som andra familj så är kanske därför jag trivs så himla bra.

Igår fick jag ringt några viktiga samtal. Idag måste jag fortsätta innan jag ska börja jobba.
Ha en bra dag!


It's a good thing tears never show in the pouring rain

Sätter mig i bilen. Droppen rinner över bägaren. JAG PALLAR FAN INTE MER! Hela tiden är det något. Alla små saker blir som ett stort jävla hål. Jag vet att jag precis startat mitt egna liv och det hela tiden är massa småsaker som man inte tänkt på innan men va fan.

Det bästa som finns just nu är alla bra människor jag har runt mig. Mamma, jag älskar dig och uppskattar all din hjälp - även om jag är jävligt bra på att skälla också. Förlåt, jag vet bara inte vad jag ska ta mig till i situationer som tär på mig.

Samtalade med en person idag som lite av en förebild för mig. Bara att just hon frågade hur läget var fick mig att bli så glad.

It´s a good thing tears never show in the pouring rain....



Hur många musslor är där i nätet?

Kollar på idol reprisen. Missade ju i fredags eftersom man pimplade drinkar, sminkade, fixade hår och tjattrade en massa då. Såg precis Rabih sjunga. Han var skit duktig. Trodde inte heller han skulle passa för rock men han gjorde den skit bra!

Tänkte berätta om en rolig jävligt idiotisk grej på jobb i fredags. Jobbar i delikatessen där vi har kölapp system. Står och ropar ut nästa nummer, - ... 53?....54?....55?....Tittar mig runt omkring. massa kunder som står och tittar i disken men ingen respons. Nej, då tittar dom bara tänkte jag. Eftersom vi har massor att göra går jag bort och ska diska upp lite i fiskavdelningen. Får ögonkontakt med ett par som verkar vilja handla.
Jag: - Hejsan, kan jag hjälpa er med något?
Killen (som var under 30) svarar surt: - ja vi har nummer 53!
Jag: - ja jag ropade men fick ingen respons...
Killen med nonchig röst: - nej nej... Vad kostar musslorna?
Jag: - 89 kr / kg...
Killen: - Hur många musslor är där i nätet?
Jag blev chockad. - Haha, menar du hur mycket ett nät väger elr?
Killen : - Nej.. Hur många musslor är det i nätet?

ALLTSÅ FATTAR NI SÅ OMÖJLIG FRÅGA DET ÄR!!!

Jag: - ehm.. ett nät väger mellan 800 - 1100 gram.. Jag har aldrig räknat hur många musslor där är i varje nät. Det varierar ju mycket efter storlek och vikt på varje mussla...

Han fatta förhoppningsvis att det var en jävligt korkad fråga. Det slutade med att tjejen sa att dom ville ha ett nät musslor iallafall. Haha!

För att återgå till fredagskvällen hade vi jävligt kul. Inne på slagthuset var det dock K-A-O-S! så jävla oorganiserat, hur mycket folk som helst, massa yra vakter som nog inte själv visste vad dom gjorde där, glas på hela dansgolvet så man halkade när man stod och dansade i sina skyhöga klackar. Tur man hade en viss promillehalt i kroppen så man inte blev så störd av detta i just detta läget. Fick dock stå i kö för att hänga jackan i typ 1½ h! Ingen planering av detta över huvudtaget. Så neej.. Tummen fett ner för dessa arrangörerna. Jävligt synd alltså. Men som sagt... Nothing could stop us! Vi öste ändå.

Dax att sätta på lite smink i detta bleka facet. Börjar jobba 13.55. Tänkte handla ny mascara innan dess.

Born to be wild



5 drinkar senare

5 drinkar senare..............

tess och pilla och jag = feeest!

dom ligger efter. what a fuck likxoom`??

I'm on Patron, Tequila
I'm drunk on Margarita [on Margaritas]
That Patron, Tequila [that Patron]
Me and my mamacita (yeah! ) [me and my mamacita]
Hey girl (hey girl)
Where's your drink?
We goin' all get real drunk tonight (get real drunk tonight)
[real drunk tonight]
Hey girl
I got bud we can all get fucked up tonight (get fucked up tonight) [yeah]
By the end of the night
Imma have you drunk and throwing up (hey!) [throwing up]
By the end of the night [oohh]
Imma have you so fucked up!

I´m frozen

Baby you know that you control me, you got your love all over me.
You know you got me feeling like aaawwwww.
Frozen, I'm frozen, I'm Frozen, I'm Frozen.
Baby you know that I'm stuck on your love.
Frozen, I'm Frozen, I'm Frozen, I'm Frozen(Got you on ice)
I'm so in love Baby I'm Frozen.

Tami Chynn ft Akon - Frozen. Låttips som fan.

Haft en full proppad morgon. Och då syftar jag på hur magen känns nu.

Mammi ringde och väckte mig halv 8. Vi skulle på frukost hos Angelica. Var uppe om Annette och lämnade borren och vattenpasset också. Får inte jag sova ska ingen annan få göra det heller! Men när vi väl kommer til Elika så blir det ingen frukost förren EFTER mamma varit hos tandläkaren. (elika skulle passa lillebror undertiden) nehee.. Men jag var hungrig så tog en bulle ändå. Sen körde jag mamma till tandläkaren som ligger precis vid mitt jobb. Gick in och tjattrade lite med mina lövli arbetskamrater och passade på och handla litta - lön idag ju! Fick kommentaren "har du råd att handla på Hemköp nu när du bor själv?" hahaha! sååå dyra är vi faktiskt INTE!!! Kvalité är kvalité. (måste prata bra för sitt jobb ju)
Blev sedan ett par clementiner och pepparkakor i lunchrummet medans jag väntade vidare på mammi.

Väl hemma hos Angelica igen blev det bullfrukost - MUMS!!
En stor skål glass till efterrätt sådär en fredagsmorgon, man måste lyxa till det!

Nu sitter jag alltså hemma, med en fullproppad mage och sjunger - Got you on ice!

Ska försöka mig på att bygga ihop mitt nyinköpta datorbord....hmm...

Ikväll blirrä fäääzt.


Kisskiss

ännu en bloggare

ha! jag föll för trenden! Jag har en blogg. Hoppas att den blir poppis. kanske inte lika poppis som blondinbellas etc, för då får man ju massa krav på sig, att man ska vara snygg, stava rätt, ha rätt meningsbyggnader osv...fan alltså man blir bara mer och mer involverad i allt vad datorer heter. helt sjukt. jag kan sitta och kolla statusuppdateringar på facebook ända tills jag kommer dit jag var när jag senast var inloggad. om ni förstår vad jag menar? well weell.. nu blev jag precis mobbad " det var på tiden, annars brukar man ha en blogg när man är
14!" haha !

ett par tankar genom dagen...

All the pleasure is worth all the pain...or is it?

You make my heart rush!

Jag måste verkligen lära mig snurra!

Jag är glad att jag har Pernilla Månsson i mitt liv!






31 mars -07


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0