Lördag morgon

*gäääsp*

Hade nog egt velat sova lite till. Men kolla vilken strålande morgon det är! :)
Nu frukost, sen friskis *tummen upp*

Sally + Tilde = sant



Detta är en historia för sig..

Tilde fyller år och har middag och sedan blir det utgång. Jävligt nice kväll med antagligen mycket alkohol inblandad för vår del...
När vi ska hem går vi från slagthuset till centralen vilket tar jävligt lång tid och är svin kallt. Vi sätter oss på centralen och väntar på bussen. Pratade med massa folk tror jag också. Bussen kommer och vi hoppar på. Jag somnar och vaknar av att Tilde puttar till mig och säger " jag måste spyy.." Hon rusar av bussen så fort den stannar på nästa hållplats och jag står kvar i dörröppningen " - Kom nu Tilde detta är sista bussen vi har inga taxipengar vi måste åka med denna bussen." Jag uppehåller alltså att bussen ska kunna köra vidare eftersom jag står så att dörrarna inte kan stängas. " -nööe alltså jag kan inte.. jag kan inte Sally.." Jag får hoppa av bussen och sätter mig bredvid Tilde. Där sitter vi och grubblar på saker och ting och jag yrar och sjunger någon sång om Mumintrollen (min lillebror var liten då så jag hade väl hört något på så vis). Tillslut ringer Tilde och väcker sin mamma.
T: - Mamma du måste komma och hämta oss vi har inga taxipengar..
M: - Amen Tildee... Var är ni?
T: - Jag vet inte riktigt var vi är... Vi är vid värnhemstorget.

Dom lägger på och vi sitter kvar, Tilde med huvudet i knäet och jag skrattar en massa med kameran i handen.
Rätt vad det är så får jag syn på S.A.T.S skylten tvärs över gatan.
S: - Men titta Tilde där är ju Sats....
Börjar titta mig runt omkring och tittar på busskylten - Studentgatan.
Bryter ut i asgarv och ska försöka förklara för Tilde att vi inte alls det är på värnhemstorget...

Det tog alltså ca 10 - 15 minuter för oss att lokalisera oss. Vi hade i självaverket åkt 2 busshållplatser. Det roliga är också att vi har ingen buss som kör förbi värnhemstorget påvägen hem... Vi har åkt den vägen 1000 gånger fram och tillbaka från skolan hon och jag...



...and it´s all because of you

Jaa! Jag är nästan helt av med förkylningen nu. Lajkilajk.

Sitter och lyssnar på Ne-yo. Han spelade här i Malmö igår. Synd man inte var där. Förutom att jag gillar den mesta musiken han gör, så tänkter jag på min Tildebabe. Hon brukade spela hans musik när vi gick i gymnasiet. <3

Fick kört ett spinnigpass tidigare idag. Behövdes svettas ut alla skit man haft i kroppen. Har till viss del haft ganska dålig inställning till spinning tidigare men idag kände jag verkligen bara för att svettas och det var verkligen nice. Hade ju inte tränat på fleera dagar.

Förlåt mamma för det inte hanns med fika :( <3

Jobb i eftermiddag/kväll...

Idag har jag jävlar i det inte brytt mig om min kost. Damn...



It takes a moment to fall in love, But it takes a lifetime to get over it 




" - Sidney, från Australien!"

"- aahe, där bor bara en massa hillbillys!"

" - Hon har haft sin tampong i 15 timmar!"

" - Säg något kul... Jag kaan inget!!"




Cinderella

Glömde berätta en sak...

I flera år har jag sagt; varför kan Sweden Rock inte ta Cinderella till festivalen... Ingen trodde nog att det var riktigt möjligt...

This year it is :D



Detta året 2010, kan man inte bara missa festivalen!


Serrah

Jag har insett att jag äter alldelles för mycket kolhydrater. Mitt hem består i princip bara av kolhydrater vilket inte är bra. Har fått lära mig att det finns kolhydrater i allt, sånt som jga inte ens trodde innehöll kolhydrater: yoghurt, grönsaker, frukt etc.. Så nu tänkte jag försöka ändra om lite i mitt tänk. Man behöver ju inte ladda upp en jätte stor portion pasta till köttfärssåsen exempelvis. Jag har försökt minska sådant redan men inte hade jag någon aning om att det jag gick och stoppade i mig var i princip endast kolhydrater till varje mål. Jag behöver mer protein.


Vilken härlig morgon det var att vakna till. Solen lyser och snön glittrar. Efter blogg och disk ska jag ta mig en härlig vinterpromenad. Får ju ligga lite lågt med träningen någon dag till. Idag påbörjas dag 4 på förkylningen. Don´t like.
I eftermiddag blir det några timmars jobb...



Snön ligger tjock på gator och torg

Yes, förkylningen är ett faktum. Jag kan inte påstå att jag gillar den precis. Hoppas den bara är här för ett kort besök.

Igår hade vi himla kul på jobb :) Så underbart att ha ett jobb där man trivs.

Sitter här med en tom frukostskål framför mig, innehållet är i magen :) Har återgått lite motvilligt till müsli och youghurt. Varför var det ingen som informerade mig om hur mycket SOCKER kanelknäckisarna innehöll? My God! Trodde jag kunde äta dom hur mycket jag ville men chi fick jag. Och nej, jag hade faktiskt inte en tanke på att dom innehöll socker.

Jag har nog inget direkt att skriva idag. Ska ta tag i denna dagen med. Någonstans under dagen var det tänkt att  jag skulle trycka in en hälsopromenad. Jag har bara inte riktigt hittat var den ska få plats. 

Nepp, hurry hurry, jobb om en timme.......... 
osminkad nyduschad.. iiih, verkligen hurry hurry.





Live and let die

Någongång under natten har jag dragit på mig en förkylning som heter duga. Men sånna har man ju överlevt förr så varför skulle det vara skillnad denna gången. Är bara jobbigt att man måste dra ner på sin fysiska aktivitet. Det slår aldrig fel heller, just när man är påväg till toppen, blir man nerdragen igen. Men jag är inte bitter. Har ju haft en helg/natt utöver det vanliga. Jag menar det är inte varje helg man åker ut till en scoutstuga kl 4 på morgonen, mitt ute i ingenstans (Torna Hällestad), för att basta och dricka rödvin ur en bag in box. Men nice är det.

Egentligen var det jobbehelg men hade tagit semester för vi var bjudna på en helhelg i hörby hos Gustavs kusiner. Stackars lillebroren fick dock nära 40 graders feber i fredagskväll så vi fick ställa in. Tråkigt och synd om mitt lilla hjärta. Men som jag nämt innan så finns det alltid saker att fylla kalendern med i denna damens liv.

Vill också tacka världens bästa dansskola - Malmö Dansakademi, för en otroligt trevlig helg. I lördagskväll blev vi bjudna på middag och massa dancebattles med gänget :) We like it, we like it aloot. Ikväll har vi återigen varit där för att köpa och titta på dvd-filmen från vår dans show vi hade på Palladium för ca en månad sedan. Smack that all on the floor.

Vi har kirrat SRF-biljetter!!!!!!!!!!! Jag, Tess och Sojjen. Är det fler som är sugna på att hänga med så tveka inte :)







You take the midnight subway train...

När jag tänker på dig så vrider det sig i hela min mage.... Jag tror inte att det är bra...



Avnjutit lyxfrukost- rostade mackor med ost, gurka, tomat och paprika, MmmMMm!!
Dags att ta tag i denna dagen med... Jag måste erkänna, idag är jag inte pepp.. Känns som det kvittar... 


You take the evening one on one
You're only livin' to have fun
You want to use me, take me home tonight
I'll make you wish that you were mine


You´re in love

awesoooome! alltså på riktigt.

Guns n´roses, Aerosmith, WASP, Danzig, Ratt, Billy Idol, DAD, Magnum, med fler...

Dessutom avslutar man helgen med att se Kiss på malmö arena.

Detta kan bli huuuur bra som helst.

Du ska väl med? :)



Signal-rose hotpants!

I'm on the nightrain, Ready to crash and burn, I never learn

Körde hårt på friskis idag igen, så jävla bra.

Var mest det jag ville tala om :)

Och att det är jäääävligt bra bandsläpp till swedenrock. Måste dit.. måååååste.
Sugen?






ZzzZZzZ

De senaste dagarna har jag inte gjort ett skvatt, typ. Jag hade kunnat göra så mycket mer men.. näää.. Det kan vara skönt att bara få ladda om batterierna också.
Igår var jag hos mormor och morfar för en liten fika. Hämtade lillebroren på dagis och hade honom här en stund. Kvällen begav jag mig till friskis för att spendera några timmar där och få kropp och själ att må bra.
Och vad har jag gjort idag... slappat. Dator, telefon, dator, tv, telefon, dator....och sovit en timme nu på eftermiddagen. Oui. Efter några omständigheter blir det inte rammstein ikväll, men jag överlever. Blir istället ett jätte roligt aerobic pass på friskis, kanske kör jag något mer, och sedan morfars hemmalagade pizza. Det är den bästa!

*gäsp*

Nä om man skulle borsta tänderna och på med träningskläderna. Diska kanske också hade varit en idé...

Man hade kunnat kalla henne livsnjutare.

Jag gillar fortfarande snön. Det är gråa månader, men dom är så mycket ljusare med snö...


Let me see you stripped

Jahapp.. då ska man nog gå och se Rammstein imorgon då... Coolt :)
Men dyrt.

Fast jag är inne i flowet nu. And I think I like it :)


Livin' the life I was born to live

Jag har haft en super helg. And I needed it :)

Fredagen var nog en ganska upp och ner vänd dag egt men när kvällen tog vid blev det vin, ost och tilltugg i underbart sällskap.
Lördagmorgon drog jag mig ganska motvilligt mot friskis men väl där körde jag järnet. Skit kul. Seg i kolan som man var sov jag en stund på eftermiddagen efter en maskins tvätt. Middag i Glostorp och kvällen bjöd på party hardy :)
Till frukost denna söndagsmorgon åt jag Moas hembakade bröd - YUUM säger jag bara.
Jag, mamma och Gustav var på bio och såg Prinsessan och grodan, mys :)
Annars har jag tagit det jävligt passivt idag i trevligt sällskap. Spelade något geografispel, och det kan jag behöva - visst Aadrian? :)

Det är bra.


Lite bilder från helgen, resten åker upp på bilddagboken - Sallypard


 
Jag med min bag in box väska. Gott vin i snygg förpackning. 5 toast - kanonkul!



yeeey :)



Anniiddididi



Nuss och jag



Puss



Hah! Fick honom på en bild.



Glad kille i biosalongen



hjärtadig



Tog 3 bilder på mammi men blixten svek oss på alla - men hon är fin ändå, vår mammi <3




Moving mountains

Jag ändrar lite från föregående inlägg... är inte frihelg riktigt än... Ska jobba imorgon 6.45 - 14..... MEN SEN JÄVLAR. Big nono, kom ihåg det Sally...
Ibland är jag så fullt upp med att vara andra till lags och underlätta för dom att jag glömmer bort mig själv.
Men jobb är bra är pengar och ett möte med omvärlden. Jag gillar ju mitt jobb :) oftast.

MEN FY FAN FÖR MÄNNISKOR SOM INTE KAN SKÖTA SIN HYGIEN. Alltså människor som inte ens är fattiga, som handlar för höga belopp men dom har nog inte hittat duschtvålen. Det är förjävligt. Man kan ha förståelse för uteliggare, de har kanske inte lika lätt för att sköta sin hygien men andra.. haallååå! Man måste titta åt ett annat håll för att inte behöva andas in deras os. Tvätta kläderna och duscha.. Bara dom två sakerna. Parfym kan få vara överkurs om det är jobbigt. Jag måste också passa på att säga att det finns en uteliggare (kallar honom för den snälle elr den söte) jag tror nog aldrig att jag har hännt att han luktar illa... Stor eloge till honom.


När jag ändå är igång så måste jag också påpeka att vår stad börjar bli äcklig. Det händer att jag promenerar en bit till jobbet. Där går man och andas in kall frisk luft tills man närmar sig stan. När man kommer bort vid möllan börjar det. Det värsta är där vid Smedjegatan och södraförstatdsgatan ner. Det luktar svett och frityr. Lukften känns allmännt oren. Tuggummi fyller gatorna, papper, plast, kartonger. Gatustenarna är svarta av SMUTS. alltså smuts som finns överallt men det är så mycket liksom. Om ni förstår vad jag menar. Jag tycker det är äckligt. vi borde ta hand om vår stad bättre. Jag menar, man vill knappt andas där, för det känns så ofräscht. Man väntar bara på att få se en råtta. Elr iofs, där är många duvor - de är ju som flygande råttor.

Nu lämnar jag detta. Tidig morgon och lång morgon dag.
Ikväll har vi iaf fått testa på breakdance (skit svårt) wacking och commersial jazz på Malmö dansakademi. I like it :)

Om ni inte visste det innan så kan jag berätta att jag tycker om att dansa.



It's like moving mountains...

The way you make me feel

Ibland råkar man vara nöjd med tillvaron.

Var seg i förmiddags och ville bara vara hemma och slappa.. Gå och småpilla och fixa. Tur är att man har så bra människor i sin omgivning som kan få en pepp igen :)

Jag städade mitt datorbord OCH tangentbord imorse, nu funkar knappt enter-knappen. Whyyyy?!

Blev frukostfika hos Ann sen hängde jag där hemma. Trött i kroppen - träningsvärk = bra! :)
Jobbade några timmar sen träffade jag tjejerna och vi jobbade vidare med vår koreografi. En refräng klar :) weeiii!

Hoppas på en bra morgondag - sen är det fanimej helg. FRI HELG!!!!! :) men denna damen är ändå aldrig fri. Planer - oh yes :)


Jag saknar att träffa mamma och lillebror <3



Oj vad stor bilden blev :S

It´s complicated

Dagen turned out to bli bra. Härlig svengelska, men inget klår Tinas " - no, you pay it in the kassa..." mitt mest bara blev så, orkade inte tänka och översätta. Fingrarna styr. Mhmm. I mörkret får man känna sig fram...

Well, ett återbesök i frisörstolen, la i lite fler ljusa slingor. Skit bra och roligt aerobicpass för Martin på friskis och sedan körde jag faktiskt stationsjympa passet med. Huuuh! Men stationen var kämpig. Men bra. Lyckades även dänga knäet i en skivstång vilket resulterade i ett liitet blåmärke och en liten droppe blod. Haha! Det ska visas att man kämpar. Egentligen är jag bara klumpig, försöker bara förvränga det.

Well well svettig och nöjd går jag in i omklädningsrummet och checkar mobilen : Var möter vi dig innan bion? Ehm vaa skulle vi på bio trodde inte det blev av.

Sally Rally hem, dusch, nytt smink kläder och iväg. Och jag hann. Med hyffsad marginal. Och hade en riktigt trevlig kväll. Såg "It´s complicated" den var riktigt bra och rolig :) Skrattade rakt ut i biosalongen flera gånger. Sist jag minns att det var så var när jag såg "the 40 year old virgin" på bio. Första gången man såg den skrattade man så högt, bara rakt ut. Alla gjorde det. Det var kul.

Detta behövdes :)

Jag lägger till riskake-smulor till listan över vad mitt tangentbord innehåller... Blir så irriterad när hela riskakan bara faller sönder. Haha! Men vad fan ska man göra. Får väl fram med dammsugaren imorgon...

Nighty night


You sick fuck, just stay away

Sometimes I feel so bad, about the family you said you never had.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

 Attityd Tönt Fuck off and die
 Sexuell läggning Straight Pojkar med långt hår o smink är trots allt pojkar!
 Civilstatus Singel nice guys don´t play rock n´ roll
 Intressen Obesvarat the way she dances the club is under her spell
 Boende Lägenhet en fin en
 Politik Obesvarat I like it my way
 Sexliv Oskuld Because the night belongs to lovers
 Hår Obesvarat Tråkigt finns inte som alternativ
 Dricker Drinkar med bratsen på stureplan
 Musiksmak Massor känner rytmen
 Musikfavoriter Inte är det ditt band iallafall!
 
Du är inte tuff för att du dricker Jack Daniels

-----------------------------------------------------

Oldie again:

Copyright banfoto

What have you done to me?

Facebook har nytt utseende, jag fattar inget och inget där är som vanligt. Man kan inte se uppdateringar och för att få se foton måste man hela tiden trycka sig igenom, man kan inte bara trycka diekt på foto. Så jävla dåligt det har blivit. Inte ens en ogilla knapp är där efter omständigheterna. Jag hade lätt tryckt på den och hållt den inne tills dom ändrade igen.

Sen ska man försöka gå in på sin blogg så är det också nytt utseende här ( har varit några dagar) och så funkar inget här heller. Haaalllååå! This site is not available.

Nu när jag ändå är igång ska jag tala om att jag fick en hemskt osmickrande kommentar idag. WTF? Kul, skit kul.


Vem var det som var inne på mitt jobb och frågade efter mig idag? jag blir nyfiken.

Just because you´re a guy, You don´t think I can fuck like you?

http://www.myspace.com/godassweden



Oldie





You´re making me hot hot hot



Gillade denna låten :)

Missade dock alla bidragen igår, jobbade ju och var hemma vid 9 tiden. Sedan fick min lille kock göra pannkakor till mig :) Dom gick lättsamt ner fast där var för mycket vetemjöl i. haha, äsch inte kan man väl vara kräsen. Lite hallon på det så :)

Var jävligt sugen på utgång men såklart försoffade jag mig. Trött efter 11 h på jobb. Klandra inte mig. Somnade efter att ha sett Björn Gustafssons "Ett livsverk" ännu en gång. Han är så jävla rolig :)


Stop visit my mind

Missförstå mig inte, men idag är en sådan dag när jag hatar att jag ska jobba helg. Ja, det är då man tjänar dom goaste pengarna och jag har oftast inget emot det. Men ibland. Och idag.. Men det går säkert över tills imorgon. 9.25 - 20.15. Det finns ingen ogilla knapp här, så det är bara till att gilla.

I förmiddags intog jag frisörstolen en stund. Lite ljusare slingor och bort med det slitna = bra.
Middag hos mammi och sedan har kvällen spenderats på Malmö Arena - kollat hockey, Malmö vann med 3-0 :) Goood shit!

Kan jag önska, bara lite? Kan det uppfyllas? Varför inte?

Imorgon borde jag bryta mönstret. I need it. Vi får se om jag orkar.

Stop visit my mind

Jag älskar min lillebror, Gustav Hemby.


Red hot woman

http://www.myspace.com/godassweden

Vill bara göra lite reklam för mina vänners band Godass. De bästa låtarna ligger uppe här på myspace.
It´s good shit you know :)


Här är jag med och dansar under ett uppträde för 2 år sedan.


And it's all because of you



Jag saknar min Tildebabe.


En skål Kellogg´s Allbran Apple & Fig i magen. Dags att göra sig redo för jobb.

Later

Hey hey hey , goodbye

Igår fyndade jag 2 par nya skor. Snygga och till ett bra pris. Imorse hoppade jag ivrigt i ett av paren och hade en liten promenadssträcka på ca 10 min framför mig. Efter 5 min kände jag hur ont jag hade i trampdynorna. Fick såklart traska vidare. Mer ont.. mer ont. Måste traska vidare. 2 h senare får jag äntligen ta av mig skorna. Blåsor på trampdynorna, mest på vänstra. Attans!!
Såklart köpte jag två par också, ett par svarta och ett par i beige.
Blir väl till att köpa ett par rejäla sulor att lägga in.

Känns som jag får hoppa över löpbandet idag. :(

Liten vårkänsla väcks,  Solen lyser, fåglarna kvittrar och snön ligger tjock. Mysig vinterdag. Jag gillar det.

2 februari.

Hoppas det blir bra. Lite velig är jag ju såklart. Muskel och ledvärk kan förekomma, dra därför ner på intensiv fysisk aktivitet. Neej :( Vad menas med intensiv? Ordets innebörd förstår jag ju men var går gränsen? Min gräns eller deras? blöö. Hoppas det inte skadar en längre fram. 

hmm..

Jag vill för att det ska bli bra. På lång sikt. Hoppas man klarar sig utan biverkningar!





Na na na na hey na na na na hey hey hey hey goodbye


Be careful what you wish for..

.. cause you just might get it.

Tänk om man kunde se in i framtiden och påverka de valen man gör idag. For good or for worse. Undrar hur mycket av ens val man valt på ett annat vis då?



Bild från mars -09

Am I supposed to put my life on hold because you don't know how to act




Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it

I don't care if I never see you again, oh no,  I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone


I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and
Just in case you're wondering
I got that new I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it sing!
Na na na na hey na na na na hey hey hey hey goodbye

Hey hey hey goodbye




RSS 2.0