My love’s a revolver

Hemma efter en förmiddag i frisörstolen. Klippt och färgad. I like it!

Funderar på om jag ska ha en liten form av inflyttningsfest här den 12 december. I julens tema. Är ju lussevaka och min lediga helg. Vad säger ni om det?


Oops I guess I shot ya
My finger’s on the trigger
I had a bullet with your name on it
Click click
I’m a sex pistol
My love should be illegal
Real deal baby
I’m no counterfeit
Click click



My love’s a revolver 
My sex is a killer
Do you wanna die happy?






Release me

När jag tittar ut genom mitt fönster fylls jag med värme. Ljusstakar och julstjärnor i (nästan) alla fönster. Så mysigt! Mina fönster pryds nu också av nya julgardiner och ljusstakar. Äntligen :)
Idag har jag varit ganska slö måste jag väl erkänna. Men jag är nog faktiskt värd det efter att ha jobbat 9 dagar i rad (tror jag att det är). Är ju inte jätte långa pass men ändå. Kände mig bakis i kroppen fast jag inte druckit något.
Var på fika hos mamma i morse och sedan umgicks jag med min lillebror lite. Vi var ute på gården och sedan tittade vi på Aladdin medans mamma var duktig och skötte tvätten.
Jag och Pernilla hann med en snabb runda på Burlöv centrum på sena eftermiddagen och jag fick shoppat 2 nya linnen och en klänning. Den är snygg, tight och svart, och får vara reserv ifall den internet beställda inte kommit innan lördag.
Blev matshopping också vilket resulterade till tacos at my friends place. NICE!



Ett av mina fönster


Båda



Fotade denna med blixt för att ni skulle få se de söta tomtarna. Denna fick jag av Tina! Tack så mycket :)


I never tought I fall for you as hard as I did



Wake up in the morning feeling like P Diddy
Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I aint coming back
Im talking - pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy
 
-----------------

Man ska bara inse. Man ska inte bli utnyttjad. Man är inte värd det. Man eller kvinna. Eller jag.

Whatcha say



Denna låten sitter på min hjärna hela tiden!


Blev ett medel puls pass kl 10 imorse. Har även hunnit med hårinpackning och lite fotvård. Snart ska dammsugaren fram. 

Ha en fin lördag! 

Be a part of me

Blev en bra dag på jobb. Till o med en riktigt bra dag på jobb. :)
Slutade strax innan 4 och cyklade bort till jägersro center och mötte upp bästisen. Vi gick runt i lite affärer och provade kläder - mest till mig. Det är så härligt, för hon är nästan den ända som har tålamod med mina funderingar och vridningar och vinklar på plaggen jag provar. Hittade THE dress, men SÅKLART, som alltid, så fanns den inte i min storlek i butik. Slutsåld överallt? Finns i svart. Men jag har ju så mycket svart redan... Gissa vad hon gör då? Travar hem till mig och beställer den till mig över internet. Ja, hon är bra mycket bra hon :)
Vi hann in en runda på systemet och körde ett "wild card". Man köper ju alltid det vinet man vet är gott, den där goda cidern osv. Nepp, nu tar vi det här och det visade sig vara ett mycket bra val. Så yes, ikväll har vi delat en flaska vin. Och avnjutit lite ost till det samt tittat på idol. Det måste jag sammanfatta som en bra kväll! Min kära Emla tittade också förbi en sväng. Myysigt! :)

Jag hade på känn att Mariette skulle åka ut idag. Ringde ändå och la en röst för henne. Hon är riktigt bra! Men det är dom väl allihop på vars ett sätt. Mariette kommer bli något ändå.

Har ni reflekterat över att dom alltid säger "Calle Kristiansson" ? De säger inte de andras efternamn. Haha!

Med en bästis halvsovandes (ibland nynnar hon till musiken på tvn) på soffan och disken diskad säger jag God Natt.


Bild från vår förra ostbricka. Det är lite vår thing.



Januari -09

What did she say?

Slevar i mig sista yoghurt och musli skedarna. Äpple,kanel och vanilj yoghurt. MUMA! Fått 2 samtal under denna morgonen när jag försöker få min skönhetssömn ;) Ni vet den jag egt inte behöver. Ett glädjande besked - det finns humana människor också :) Sedan ringde dom och frågade om jag kunde komma in och jobba några timmar på kolonial. Såklart! Så nu är muslin uppäten och jag får ställa mig i badrummet och skynda mig klar.
Skulle julstädat idag. Men det blir ju ändå inte gjort av sig själv så det ligger snällt och väntar på mig. Hinner jag inte imorgon så är jag iaf ledig på söndag så då får jag ta tag i det då.
Tid finns inte egentligen. Det är något människan har hittat på. Men det får vi prata mer om en annan dag.

Ciao

Mmmm that it's all for the best? Of course it is

I was so wrong for so long
Only tryin' to please myself






This is why I'm hot, I'm hot cause I'm fly, you ain't cause you´re not




You´re not worth this

Tröttheten satt i igår med. Fy. Kroppen kändes tung. Men idag har jag fått sova ut , 8 ½ h :) Lagom. Skönt.
Blev ett medeljympa pass igår efter jobb.
Nu tänkte jag dra mig iväg till cirkelgym/indoor walking. Får betala 70 kr för det eftersom mina engångskort är slut och mitt allkort kommer inte börja gälla förren 1 dec. Nu har jag ett gym/jympa kort. Indoorwalk och spinning ingår inte där.

You´re not worth this.
Maybe, you´re not worth me at all...


Silly boy

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON! och jag har inte börjat julpynta än. Måste iväg och shoppa massa pynt. Ann när passar det dig? Fredag? Jag är ledig då :)

Du berör mitt hjärta.


So silly boy get out my face
Why you acting silly boy?



You had a good girl but didn’t know how to treat her

Sammanfattar helgen som mycket bra. Har jobbat mycket men även hunnit med massa annat. Så underbart att jobba dagtid!

I fredags var det work 8.30 - 18.30. Mycket att göra men det är nog rätt bra för då går tiden fort. Och så behöver man inte vara rädd för att bli arbetslös :) Är så glad över att jag har så många trevliga arbetskamrater.
Efteråt kom min Moa hit och lagade mat, lax och en jätte god sallad såklart :) Vi tittade på idol och det var mysigt att få umgås lite igen.

Lördag var det upp tidigt och ge sig iväg till jobb. Även denna dagen gick mycket fort eftersom vi hade hur mycket som helst att göra. Jag förstår inte vissa människors uppfostran? Jag förstår inte hur folk kan bete sig. Jag blir så frustrerad. Men. Det är bara till att knipa igen. Där finns många bra också :) Fick till exempel massa beröm för vår butik. Snygg, ljus, städad, trevlig personal. Sånt är jätte kul att höra :) 
På kvällen firade vi min mormors och morfars 65 år. Vi var ett väldigt stort sällskap som käkade 3 rätters på restaurang Ribbersborg. Hur trevligt som helst! Underbara älskade familj. Efter maten åkte vi allihopa hem till dom och fortsatte firandet där. Höll tal för min älskade mormor. Jag säger er bara det, hon är den bästa mormorn man kan ha. Jag ville dela med mig om hur mycket hon betyder för mig. Det var känsligt och mångas tårar började rinna. Mina egna var nog först.

Söndagen var också upp tidigt och jobba. Fick gjort så himla mycket nyttiga och vettiga saker. Var skit kul! Känner mig riktigt stolt över min arbetsinsats denna helgen.
På eftermiddagen blev det ett indoorwalking pass på friskis och kvällen erbjöd New Moon på bio. Helt fantastisk. Twilight var nog lite bättre, men denna var också jätte bra! När filmen var slut kändes det som den precis börjat. Jag ville se mer! Och Edward... hmm Ja. Det är ju killen i alla tjejers drömmar! Fan vad han är underbar! " I just couldn't live in a world where you don't exist. " En sån som alltid finns där. En beskyddare. En romantiker.  En snygg dessutom! Denna serien kommer bli som Romeo och Julia. Den kommer finnas i all oändlighet från nu.

Idag har jag varit såå trött. Vilat mig på dagen och umgåtts med min älskade Pernilla. Hon fick mig att komma lite iordning bland alla papper och sånt jag har. Har ju ingen riktigt rutin på räkningar och viktiga papper som man fått den senaste månaden så. Men nu börjar det likna något. Pärmar och plastfickor.
Blev också ett kvällpass på jobb :)

Så.. Ni som saknat mitt bloggande, kan ni förstå och förlåta mig för att jag inte bloggat under helgen? :)








Jag vill se den igen! Man blir helt förtrollad! Jag vill vara i den förtrollade världen. Det är så skönt.

Godnatt på er. Nu är visst klockan mycket igen.


Kan två hjärtan slå så att båda två känner harmoni

Jag och Gustav har tittat på Skönheten och Odjuret. Fan vad jag böla! Det har alltid varit en av mina favoritfilmer ända sedan jag var liten. En av de bästa filmerna som finns! Disneyfilmerna som gjordes förr är såå himla bra! Dagens filmer är inte alls lika bra.



Tack Maria som förklarade för mig hur jag skulle lägga in klipp i bloggen. Tog lite tid för mig att fatta bara men se, Jag lyckades!

Lillebror är sjukis. Mamma frågade om jag kunde vara hemma med honom eftersom jag ändå var ledig, hon har precis själv varit sjuk så hon har redan missat många dagar. Såklart kan jag det!
Vi har ätit ostbullar och glassbåtar till frukost...


Rörda av en ton
I en melodi
Kan två hjärtan slå
Så att båda två
Känner harmoni

Som om sagans värld
Blivit verklighet
Främling blivit vän
Vad ska hända sen
Ingen av dom vet

Skönheten är hon
Odjuret är han
Men så mycket mer
Än vad ögat ser
Ser dom hos varann

Rörda av en ton
Förda av en sång
Låter tiden gå
Börjar att förstå
Allt kan ändras om

Ska vi våga tro
På vår fantasi
Sagan ger oss svar
Varje väsen har
Skönhet inuti




Trust no one

Man kan fan inte lita på många därute. Jag har inte med det att göra men blir lika ledsen varje gång. Fan. Ta avstånd från mig om du vet att jag ändå kommer bli sårad i slutändan. Jag ber er. Allihopa.

Ge mej mer jul, jag vill ha mer jul, ge mej

Jag vill ha mer jul.
Ge mig mer jul.
Tusen stjärnor som tindrar,
glitter så långt jag ser.
Av juleljus som glimmar,
vill jag ha mer.



Kvällsmaten idag blev en sån god chokladbar från naturdiet och en 500 g ask med cocktail - kvist tomater. YUM!!! ja, alla tomaterna fick plats. :)  Är som snacks. Nyttigt snacks. Mycket vitaminer o antioxidanter tror jag?

Märktes på jobb att det var oväder ute! En lugn och skön kväll hade vi. Städade lite extra, sånt man inte brukar hinna ta så nogrannt annars.

Imorse fick jag ett meddelande av min mamma som gjorde mig jätte glad! Tack mamma <3

Nu vill jag ha jul. Har gått och nynnat på julsånger idag. Måste köpa massa julpynt nu när man flyttat hemifrån. Innan fanns allt hemma. Är det någon som har något till övers så är jag villig att ta emot. Annars tänkte jag fråga Ann om hon ville åka med mig till ekohallen så kan vi shoppa lite när lönen kommit? ;) Jag och Ann är rätt lika när det gäller många saker. Det är faktiskt lite kul :)

Fick en tomte som luktar gott som man ska hänga i bilen av en arbetskamrat häromdagen. Den ska jag hänga upp imorgon :)

Vet ni vad som slog mig? Varje år sedan jag var typ 7 har jag ridit julaftonskadrilj i stallet om mornarna. Nu har jag ju lagt hästarna på hyllan lite vilket betyder att jag kommer bryta en jultradition!!! :(  Det kommer bli jätte tråkigt. Det är en speciell känsla att komma till det julpyntade stallet och rida runt granen till julmusik tillsammans. Och så dricker man glögg eller julmust och hästarna får havre. Dom älskar det! Vi med.
Kanske kan jag flirta in mig lite med stallcheferna?
Ska även jobba julafton. Tror inte jag börjar förren 9.25. Så då hinner jag ju eftersom vi brukar rida kl 7 på morgonen. hmm...


Puffin och jag

Julen betyder mycket för mig. Den symboliserar glädje, frid, gemenskap... Runt julen träffar man sina nära och kära. Sin familj. En tråkg sak till jag ska berätta är att vi inte kommer vara många från vår familj och fira julafton tillsammans detta året. Det tar mig faktiskt rätt hårt. Det känns som folk inte bryr sig lika mycket längre. Min kusin sa en gång till mig att vi alltid skulle fira jul tillsammans. Nu ska hon bryta det. Tider förändras. Man får väl bara acceptera. Nästa år är det kanske jag som prioriterar annorlunda. Vem vet....

En av de bästa jullåtarna någonsin: Falk Adolphson - Mer Jul

En show glöms bort
om den bara visar opp
effekter som man knappast anar.
Så ge mig trettio grader kallt,
tomtar överallt
och en skog av gröna granar.
Jag vill ha snötyngda hus,
tusentals ljus,
kulörta kulor i drivor,
bjällerklang
som ackompangemang,
på alla julens skivor.


Börjar ni bli julinspirerade?



Day and Night

Igår natt drömde jag mardröm. Jag var så rädd när jag vaknade att jag var tvungen att ringa någon för att få tänka på annat.
Inatt har jag också drömt mardrömmar. 2 ggr! Alla 3 drömmarna har handlat om att jag blivit jagad elr att någon blivit mördad. Så himla hemskt.

Nu är jag frukost äten - ja det blev müsli :) Ska dra på träningskläderna och köra bort till friskis. Cirkelgym/Indoorwalking 10.30. Yes, jag är på gång nu!

Grattis på födelsedagen morfar!
På lördag firar vi både mormors och morfars 65 år på restaurang ribersborg.

Ha en bra dag

Redig som man säger på skånska

Fan vad jag känner mig redig idag :) En klapp på axeln till mig själv, bra jobbat!




Call on me

Har haft en bra ledig dag idag. Föruotm förtillfället när jag känner mig sjukt irriterad.
Dagen har bestått av fika hos mormor och morfar, tvätt och friskis. Körde först ett aerobicpass och därefter blev det en liten runda i gymmet. Kom hem lagade mat och skulle sätta mig här. Vid ett internet som bara fungerar när det själv vill. 4 dagen i rad nu. Blev irriterad och ringde upp comhem. Tjejen försökte hjälpa mig så gott hon kunde man jag har inte hjärna för datorer så jag löste det väl inte speciellt bra. Men imorgon anländer hjälpen, hoppas han kan få rätt på det!

Nu blir det dusch och disk.


She caught the melting sky

I fredags var jag på den första hockeymatchen någonsin i mitt liv tror jag. Det var häftigt som fan. Malmö - Leksand. När vi satt på jobb och snacka om det och jag berättade att jag skulle dit och se matchen så var det många som häpnades. Men haallå varför inte liksom?  Haha jag menar en sån kille skulle man haft, vältränad, stabil och så tåler han stryk ;) Sen fällde jag ju givetvis också den kommentaren " vilken stad är Leksand?" Men det behöver vi inte prata mer om....
Iaf var matchen på Malmö Arena och det var också första gången jag var där inne. Mäktigt. Men ändå ser jag inte riktigt hysterin med den. Ful som fan utanpå.
Nåjaa...

Som jag sa igår så hade jag verkligen en bakisdag as hell. Jag orkade inte röra många fenor. Mådde inte dåligt men var helt matt i kroppen. Jag hittade inte energi någonstans. Kan vara skönt att bara få vara också.

Idag blev det jobb och sedan ett friskispass. Jobbigt som fan men kul.

Quicksand Jesus, I need you
Quicksand Jesus, I believe you
Quicksand Jesus, I´m so far away


Faan vad det regnar ute nu. Denna årstiden är jag verkligen glad över att jag har bil. Även då jag har haft lust att sälja den många gånger, för fy fan vad den kostar pengar. Men man får väl betala för bekvämlighet.

Ni som aldrig lyssnat på Skid Row, GÖR DET!!!  De har maaassor av bra låtar. In a darkened room, wasted time, quicksand jesus, 18 and life, sweet little sister.. äh inte lönt jag fortsätter. Gillar typ alla deras låtar!

Take good care people, I´m glad to see you.

Kiss Kiss









Friskis firar 30 år

Friskis hade 30 års jubileumsfest igår på chokladfabriken! Hade en mycket trevlig kväll. Förfest hos Alex och co och sedan vidare till choklad. Orkar inte skriva så mycket. Lägger upp några bilder ni får kolla på. Resten hittar ni på : http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

För övrigt så har det varit bakisdag deluxe idag.


















You're the first and last thing on my mind

Eftersom jag inte vet hur man lägger in klippet i bloggen kan jag bara länka. Någon som vill berätta för mig hur man gör?

http://www.youtube.com/watch?v=DwFmsMC0s5A&feature=channel

You're the first and last thing on my mind

Well I know that these feelings won't end no, no
They'll just get stronger if I see you again,
Baby I'm tired of being friends.
I wanna know if you feel the same,
And could you tell me do you feel my pain?
Don't leave me in doubt



Bad romance

En kul grej. Det BEHÖVER inte vara så. Men jag tror att det är så.

Lady Gaga - Bad romance. Hade aldrig hört den innan Tilde la upp den på sin blogg. Hon är ju i USA och de ligger ju alltid steget före där. Jag blev hur som helst kär i låten. Spelade den om o om o om igen. Skickade den över facebook till Pernilla som är ett Lady Gaga - fan. La upp en text i bilddagboken och har även gjort reklam för den här i bloggen :) Iaf så har typ ALLA börjat lyssna på den nu. :)  Den är skit bra så jag klandrar ingen :) Men det är kul om det är jag som spridit den :) elr ja, Tilde från början.

Dream a little dream of me

Ögonen ville inte öppna sig när klockan ringde för 40 minuter sedan. Jag snooza och snooza.. Men ska man träna så ska man! Upp och rulla upp parsienerna. SOL! Jag ser SOL! Ett bra tecken. Det har varit så grått de senaste dagarna så det var skönt att få se lite ljus. Har överdoserat mitt musli intag så det var inget alternativ som frukost. Istället blev det ett glas smoothie, lite skinka och några skedar kidney bönor.

Nu ringer det här.

Hörs senare

I miss u

Det finns så många frågor. Men jag vågar inte ställa dom. Jag är rädd att jag ska få sårande svar. Jag är rädd för att verkligheten inte är som jag vill eller hoppas på. Jag var på gång att bli stark, växa. Men du lyckas bryta ner mig hela tiden. Jag är svag, jag vet. Jag är svag för dig. Och jag förstår inte varför du gör såhär mot mig. Varför? Finns det någon anledning och vad är den såfall?

Ohh, caught in a bad romance




I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it's free
I want your love
Love, Love, Love
I want your love


Ryggen har kännts bättre - som jag sa till Ann, det är alltid positivt att röra på sig. Har ju missat en del på dansen eftersom jag har varit borta 2 gånger, men det är bara att kämpa på. Som min lärare sa till mig idag " Du är en av de elever som har utvecklats mest under den tiden jag har undervisat ". Hon tände kämparglöden! Man har ju ups and downs. Men vi kör varje vecka nu och så visar vi upp en awesome show den 17 januari.  Hoppas tillräckligt med elever engagerar sig så att den blir av. Var ju så kul förra gången!

Music is life!
Alltså när jag hittar en ny favvolåt så lyssnar jag sönder den. Bokstavligt talat. Repeat i sådär 1 - 1½ h. Och jag menar allvar. Jag kan inte få nog. Så har det varit de senaste wowlåtarna. Ni vet, vissa låtar tilltalar en mer än andra - allt beroende på vad man är i för stadie i livet just då.

Lady Gaga - Bad romance

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance

Baby it's sick
I want your love

Walk walk, passion baby
Work it, I'm a free bitch baby

I want your love
I don't wanna be friends

Rah rah, ah ah ahh
Rah muh, Rah muh muh
GaGa, ohh lala
Want your bad romance





GaGa, ohh lala

Ooh ryggen smärtar. Fan alltså. Antagligen en kombo av dålig muskulatur och dåliga arbetsinställningar.

Kolla vilken kropp denna tjejen har och njut:
http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso
(vet inte hur man lägger in det i bloggen)

neeh.. klädbyte - uppfräschning - dans.

Hoppas ni håller er friska därute. Tråkigt med alla som håller på att bli eller är sjuka.

All She Wants To Do Is Dance

Girl recognize game, before game recognize you
You're dealin with a player - true

35 h har gått sedan man tog sprutan, verkar inte bli så mycket biverkningar för min del. Har haft jädrans ont i armen men det börjar släppa. I morse/ förmiddags var jag sååå trött. Kanske en biverkning eller så hade jag varit det ändå med tanke på hur sena mina sista kvällar - eller snarare nätter har blivit. Kollar ni vilken tid bloggen är uppdaterad de 2 senare inläggen så ser ni. well weell. I´m alive and kickin' it!

I bilen påväg hem från jobb fick jag sånt dans-sug. YEEESS!!! Var ju evigheter sedan känns det som. Vilken tur jag har att det är dags imorgon! Blir antagligen en show på palladium den 17 januari. Jag hoppas att ni kommer då :)

Jag kan även meddela att jag är tillbaks på ruta 1 gällande 2 saker. And I don´t like it!

På lördag har friskis 30 års jubileumsfest. Ska dit med Emelie och Jessica, och så känner man ju en del andra som ska dit så det blir säkert riktigt skoj.
Snart vankas det även julfest med jobb och även den ser jag fram emot.

Det är kul när ni kommenterar. Tack för dom!


Dagens bild blir från förra dansshowen på Palladium 11 januari 2009. Här kör vi Moulin Rouge.
 

Får väl ändra vanorna och dra mig till sängs i rimlig tid. Imorgon börjar man ju ändå 9.25. Haha! Tidigt va? För mig är det ;) eller nä. Det känns väldigt lagom :)

Bajjen!

Come on and love me

Kiss är ett av världens bästa band och jag väntar fortfarande på den dagen Paul Stanley ska knacka på min dörr och fråga om jag vill bli hans fru! Måste meddela honom att jag bytat adress bara.. 100 elr 200 meter bort ;) Vet ni? Jag har en bild på hans gump som jag själv tagit med min egna kamera :) Är ni snälla kanske ni kan få se den.

Tog sprutan idag. Armen ömar och känns tung, lite som träningsvärk. Alla verkar få feber dagen efter så vi får se vad som väntar. Men man har iaf bättre skydd när den stora influensan slår till. Med tanke på att jag nästan dagligen håller på med pengar som är lika smutsigt som att klappa en råtta, och dagligen träffar så mycket människor inom mitt jobb så kände jag att det var rätt. Med lite push från min omgivning såklart. Allt är svårt när det är nytt. Men jag var nog inte så svår att övertala.
Jag är bara så jävla trött på alla rykten som går om att man blir steril, förlamad, kan få MS etc. Visst, detta är inte speciellt beprövat men..
Detta kommer bli skit bra! När folk sen dör i svininfluensan och vi bara blir sterila kan vi skratta dom i ansiktet ;) haha skämtosido. 
Fan vad trött jag är på alla fördommar. Det finns dom som älskar att sprida skräck i samhället. Tror ni inte dom tog sin chans i ett tillfälle som detta?

Legat och zappat tv hela kvällen. Uttråkad, mysig och fundersam. För ung en timme sedan hamnade jag på kanal 400 tror jag det var där dom visade BIG BROTHER! Kitty,Benjamin,Marie etc. haha så sjukt. Jag tror jag typ gick i 5an när detta visades. alltså, yeears ago.

Biildeeen:


Ni får en till bara för att den är så snygg. Man gick väl inte foto för ingenting ;) Synd man har en digitalkamera från 1800talet bara :(



ett litet bevis på att vi faktiskt också var där. Schwettigt äs hell.

Yohanna och jag
Djuriska brudar elr hur var det?

I wanna be your casanova

I am not your Casanova
Me and Romeo have never been friends
Can't you see how much I really love ya
Gonna to say it to you time and time again

Jag var inte tillräckligt stark. Vifta med lillfingret så faller jag. Men hittills inte lika hårt. Fortsätter det däremot...

Blev färgning av utväxt idag. I like it!

Numera finns det en grupp på facebook "Vi som INTE döper fotoalbum till RANDOM!" Gå med där vettja ;) Jag fick utbrott igår när efter 8 månader folk fortfarande döper sina album till "random" eller uppdaterar samma jävla album som dom en gång i tiden döpte till "random". Tycker folk att det låter häftigt elr vad är det frågan om? Jag tycker iaf att det är så fantasilöst som det kan bli och jävligt störigt.

För övrigt har jag haft en trevlig kväll på jobb.

När jag gick i 9an fick jag magkatarr pga av den ständiga stressen i skolan. Jag har genom hela mitt liv haft en väldigt känslig mage, det är ärftligt (stavas?), vad jag vet så har mamma och mormor också det. I slutet av gymnasiet var det samma sak. Nu, när jag träder in i vuxenlivet mer och mer - nästan samma sak. Det finns liksom hela tiden något att göra. Allt bara hänger över en . Vissa saker kan man inte ens påverka utan det får ligga där och gro tills det blir dennes tur. Det tar sin lilla tid att få alla pusselbitar på plats. Det blir lite av en inre stress. Men som jag sa och som jag försöker leva efter: allt har sin tid. Ta en sak i taget. Det blir bäst så.
En klok kvinna sa till mig " se inte allt du inte har hunnit med, se istället det som du faktiskt har gjort."

Bedtime

Dagens bild blir från ett tillfälle som på något vis lite kan återkopplas med den övre texten. Men det är nog bara jag själv som förstår. Äh, godnatt!

Take me now baby here as I am

Idag var jag med om det äckligaste på länge. Något av det äckligaste i mitt liv faktiskt!
Har rast på jobbet. Är inte sugen på att äta bullar som vi vanligtvis gör. Kollar i kylen och blir glad när jag upptäcker en A-fil. Utgår 25 november. Perfect! Rotar i skåpet efter müsli som jag har för mig ska stå där. Mycket riktigt, där är den. Häller upp och sätter mig och pratar med en kollega och börjar äta. Sitter och pratar och då tittar man ju på den personen man pratar med. Telefonen i lunchrummet ringer och han reser sig för att gå och svara. Jag fortsätter äta och tittar i min müsli.
 - AAAAAAAAHHHEE NÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!! reser mig och börjar vifta med händerna
NÄÄ DET ÄR INTE SANT SNÄLLA SÄG ATT DET INTE ÄR SANT AAAH FY FAN VAD ÄCKLIGT DU MÅSTE TITTA ÖÖÖÖEEE JAG KOMMER SPY!!! gråten och kräken i halsen.
Han går bort till min mat, tar på sig glasögonen och mycket riktigt. DET KRYPER SMÅ SMÅ DJUR I HELA MÜSLIN!!! Små bruna jävlar som lätt smälte in i müslins färger. Oooh my goooood!!! Min kollega skrattade lite sen sa han " - tänk inte på det för då kommer du spy på riktigt!"
Haha aah fy faan!!!


Because the night



Take me now baby here as I am

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us

En av världens bästa låtar.


All the pleasure is worth all the pain

"vad glad jag blir :) .. oj, tänk då hur du känner dig!"
Glad för stunden var jag, men rädd med. Ett återfall av obsession är inget att hurra för. Hoppas jag är stark nog. Men du gör det inte lätt för mig. Men det har du aldrig gjort.

Har haft 3 långa arbetsdagar, känns jävligt skönt att bara vara ikväll. Har världens bästa lillebror här på besök. Hämtade honom hos mormor och morfar efter jobb, dom hade busat och skojat. Vi gick hem här, tror han var vaken en halv timme. Såg lite på pinochio sen somnade han, min lillkille. Jag var jävligt sugen att bara sluta ögonen jag med, men datorn lockade lite mer.

Hade rätt mycket men egentligen inget alls att skriva.

All the pleasure is worth all the pain.. Or is it?

Tror jag skiter i att tvätta bort smink, borsta tänderna etc. Lägger mig i soffan hos gullungen och njuter av att ha honom här. Kanske sover vi båda på soffan ikväll.

Ta hand om er

julen -08
julen -08

I´m tired of using technology

Jag älskar att dansa. Men har inte varit på dansen de senaste 2 veckorna. Jag känner inte riktigt att jag har något som drar mig dit. Ingen samhörighet med de andra elevrna liksom. Det som drar mig dit är känslan jag får när jag dansar. Förra torsdagen var jag helt katastrof uppochnervänd och då var jag inte i skick att gå dit. Idag hade jag helt enkelt ingen lust. Var på middag hemma hos Ann och Rolle och ville stanna där. Skit tråkigt att jag känner så. Har lovat mig själv att för tillfället inte sätta för mycket press på mig själv utan göra det som faller mig in och känner för.

För övrigt är jag stolt över att jag tog cyklen kl 6.15 imorse och cyklade en liten skön morgontur till jobbet. Jag är också stolt över att jag jobbade jätte bra idag mellan 6.45 - 16.30.


Tjejerna på bilden är grymma dansare och dessutom outstanding hotties!


All I need's my love machine

W.A.S.P

Igår spelade ett av mina favoritband på KB.
Men jag var inte där.. :( Så är det när man nyss flyttat hemifrån. Pengarna ska räcka till mycket. Man får väl glädja sig med att man sett dem ett flertal gånger innan. Och det var väl inte sista gången man skulle få chans och se dom heller...
Första gången jag såg dom var på swedenrock -06. Jag var helt besatt. Det var det bästa på hela festivalen tyckte jag då.

Idag fick jag upp min duschdraperistång och mitt duschdraperi. Stången var för lång innan så vi fick såga av en bit. Städade även badkar,vask och toalett. FÖRSTA GÅNGEN I HELA MITT LIV SOM JAG HAR STÄDAT EN TOALETT! HIPPHIPP HURRAAYYY! Mamma nu ska du vara stolt över mig. Började även sätta iordning i badrumsskåpet, fan vad mycket jag har. Nagellack,parfymer,en kräm för det, en kräm för det, en kräm för det, hårprodukter, glitterkrämer, smink så det heter duga.... ja, you name it. orkade inte ta allt idag. Får fortsätta pilla därinne en annan dag. Men där börjar bli snyggt :) Satte även upp lite dekorationer på kaklet.

Blev pizza,coca cola och glass ikväll. MUMS! Men det är ju inte helg.. :$

Min byrå jag köpte till hallen är också ihopsatt och på plats, dock tom fortfarande. Tänkte INTE fixa det idag. Det är nämligen dags att förbereda morgondagen och göra sig redo för sängen. Imorgon ska jag upp kl 5. Jag kan inte minnas när jag gick upp så tidigt sist. Ni vet, jag är ju bortskämd med sovmornar eftersom jag oftast jobbar kväll. Men i grund och botten är jag faktiskt en morgon-människa. Men klockan 5 är ju till att överdriva.

Fick min vaccinkallelse idag. Den 10 november är det dags för mig.
På tal om det måste jag dela med mig av en rolig historia:

Hur undviker man bäst svininfluensan?
Man kastar ut suggan och skaffar sig lammkött istället!

Moahahaha! Tänk på det du.

Något som fick mig att dra på smilbanden var när jag skickade detta över sms till mina vänner och fick ett svar:
"....sorry, tog lite tid innan jag svarade men hon var motsträvig! Så, när flyttar du in hos mig?"

Haha, ett gott skratt...

Tack för att ni finns.

Nighty nighty

Bilden är från -07


Lat

Shiiit vad det blåser ute!!!!!!!!!!

Jag har en massa disk som väntar på mig. Jag har ingen lust...Men måste...

Kanske städa badrummet idag också? Låter som en bra idé.

Hämtar nog den älskade broren på dagis sen med.

We´ll be in touch

Take one step at the time, there´s no need to rush

Skulle laga middag här hemma innan idag. Hade köpt fel pastasås. Istället för oriental chili så hade jag köpt oriental sweet and sour. Den smaken är inte ens god. Speciellt inte när man stoppar den i munnen och det inte smakar som förväntat. Blöö! Jag kastade allt jag tagit upp på tallriken. Det som låg kvar i stekjärnet hällde jag i en burk. Inte för att jag tänker äta det imorgon heller. Men, om någon här gillar sweet and sour smaken så kan ni få mitt lilla hopkok. Först till kvarn! Haha!

Blev rekommenderad att gå på ett friskis infomöte idag. Om man vill ta lite mer del av föreningen. Typ som att bli värd tänkte jag. Mötet handlade mest om man var intresserad av att bli ledare. Och den tanken har slagit mig många gånger. Men jag vet inte om jag ska låta det ligga och gro till våren istället, elr om jag faktiskt ska söka nu. Bara för man söker blir man ju inte antagen. Dom var typ ute efter 2 jympaledare. Så procentuellt är det väl inte så jätte stor chans. Grejen är också att man blir uppbunden i 2 år. Jag vet inte ens vad jag gör om 1 år ju...
Nåja, får suga på den karamellen lite till.
Efter mötet blev det spinning med Janni och Soffan. Jag har typ bara varit på spinning en gång förrut. Men det var roligare idag än då :) längtar tills jag ska köpa allkort (i slutet av denna månaden) då man kan variera sin träning så himla mycket, och det finns fler pass som matchar mitt udda schema.
Hann aldrig gymmet igår innan jobb - intressesmurfen antecknar. Hade jag organiserat mig lite mer hade jag hunnit. Men varför måste man det?! 

Take one step at the time, there´s no need to rush.

Dagens bild blir på mig och min älskade lillebror, i mitt gamla rum!  

Sov gott mina vänner.

Jag och brorsan april -09

If it don't kill you it makes you stronger

Vet ni, jag kom precis att tänka på att om en månad så pirrar det lite extra i min kropp. Om en månad har jag ljusstakar och julstjärnor och förhoppningsvis julkänsla i min lägenhet. Och när jag tittar ut genom mitt fönster ser jag hur många mysiga, hemtrevliga, inbjudnade fönster som helst. Om en månad är det snart dax för julfest med jobb. Om en månad är det december. En av de bästa månaderna på året!


Har pratat med min Tilli på msn ikväll. Det var såå kul att få höra ifrån henne. Hon verkar trivas och ha det jätte bra, och det glädjer mig. Hon är i USA och jobbar som au pair. Jag saknar henne.

Jag älskar min omgivning. Ni är bäst! Glöm aldrig det!

If it don't kill you it makes you stronger



Jag och Tilde på vår inspark -06
jag och tilde fulla av fan

Regn hos mig

Blev lite Party i lördags. Jag kom mer och mer i stämning och kände verkligen för det. Det var sjuukt mycket folk ute vilket faktiskt var en aning jobbigt. Fullsatt Deep liksom. Och på tok för lite folk man kände ute. Men var kul att få komma ut och roa sig, få vara på en annan nivå liksom med alkoholen i kroppen. De hade smyckat lokalen skit snyggt i Halloweentema. De flesta var även utklädda. Hade jag också velat vara. Men hade ju inget förberett.

Igår var en lugn och mysig dag. Ingen stress. Gjorde precis vad jag kände för. Hade till en början mysigt besök av Pernilla och Mikael som kom med frukost. Sedan zappade vi Tv. Jag och Mikael låg på vars ett håll i soffan, både med huvudet i Pernillas knän. Tihi. Vad skulle vi gjort utan henne?

Blev en runda med mamma och lillebror också, var och inhandlade lite vardagsbehövliga saker. Bland annat cigg för henne - mascara för mig :) okejdå hon handlade också mascara. Jag köpte även 3 st glittriga eyeliners i grön,lila och brons. Skit coola.

Hade Janni på middag och vi käkade en god laxrätt med fetaost och tomat och hade ugnstekta potatisklyftor till det. Till efterätt blev det daimtårta med apelsinsmak.

Skit tråkigt väder idag. Verkligen skit tråkigt. Känner bara för att vara inomhus hela dagen och höra hur regnet smattrar mot fönstret.
Men ska ju jobba 14.30. Funderar på att åka en runda till Friskis innan dess. It´s good for you.

We´ll see..

Avslutar med att jag tror att du har något att berätta för mig. Jag anar vad det är. Får väl avvakta och se.

Här är en bild från i lördags:


RSS 2.0