Headache

Hela eftermiddagen och kvällen har jag haft huvudvärk. Osmart av mig att inte ens ta en värktablett, ja jag vet. Jag som tänkte gå till friskis idag och dansa fuego. Nä, nu har jag istället bokat mig på ett indoorwalking pass kl 11 imorgon. Inga undanflykter nu, skärpning Sally. Kan tänkas att min kropp har vant sig vid en viss mängd socker i kroppen hela tiden och när jag inte fått allt det så har jag fått huvudvärk? Är det en logisk teori? Men socker har den fått, där var  ju godis över sedan igår när jag kom hem från jobb i eftermiddags - hungrig som faan var jag med...

Hade en mycket bra dag på jobbet, hämtade därefter lillebror och gick hem till mig. Sonja och Amanda hade suttit kvar hos mig hela dagen och sunkat så träffade dom med en stund. Vid 5 ringde mamma och bjöd på middag så då knatade jag och lillebror upp dit. Fick vitlöksbiff, pommes och café de paris- sås. Yum!
Vi bar ner lillebrors gamla säng i källaren eftersom ny är på ingång, och där nere hittade jag massa spel som jag hade när jag var liten. Så sen gick jag och Gustav upp och spelade spel. Han vann ALLA gånger. Fan vilken otur jag har alltså. Haha!


Blir en tidig kväll för mig idag vänner. Vi hörs...




I can go far thinking about you

Lång goding frukost med Ann Möller.
Entré med Sojjbojj och bytade upp kavajen till en strl större så det slipper strama i armarna.
Blev en tur in på euroskor, fyndande 2 par skor för ca 600 kr istället för att de skulle kostat 1700 på ordinariepris. Ett par ballerina och ett par boots.
Smoothie på redfellas och sedan ett besök hos familjen Brziak. Det bjöds på anka till middag och en het handbolls final. Jag och Rudolf hejade bäst! 
Jag och Sojj hämtade upp Amanda och vi slog in portarna på hemmakväll. Hyrfilm x 3, största godispåsen ever, popcorn, chips och ostbågar. Haha BIG nono!! Beach 2011? Tooo inte dey va... Nu ligger en däckad i sängen och en i soffan - matkoma kallas det. Jag ska joina sängen och sova för natten. Jobb imorgonbitti.

Hoppas lillebrors barnkalas på funhouse gick bra och att han är nöjd och glad med alla sina presenter. 

Love


 

Bästa ungen ever. Saknar dig lillebror! <3

Söndag

Igår kom mina fina vänner hem från thailand. Galet äventyr dom varit med om. Antar att det är något sådant man bör göra innan livet blir allt för seriöst. Det är sådant man kan tänka tillbaks och minnas hela livet. Vi får se när och om jag känner för att dra iväg på ett sådant äventyr. Man vet aldrig vad framtiden har planerat för en...

Igår jobbade jag några timmar. Satt sedan och var social med mina kollegor i över en timme. Kul att inte vara tidsberoende. Fick uträttat några ärenden innan jag körde till Bertilos jobb och tvättade av bilen. Sedan körde vi och handlade mat och körde ut i Glostorp. Lagade en god pastarätt med massa grönsaker. Blev faktiskt riktigt gott!
Körde och hämtade min goding Sonja Sonja Brziak och körde hem till mig för kaffe, popcorn och massa chatter. Amanda Dankass Kortz anslöt sig också och det var så mysigt att få träffa dom igen.

Nu sitter jag här och är sugen på frukost. Har en ny orörd oplanerad söndag framför mig. Kan sysselsätta mig med precis vad jag vill. Verkar dessutom bli en fin dag idag.

Ha det!


When are you gonna put me down?

Det är tungt. Psykiskt. Fysiskt också såklart men... Straffad för livet. Man kunde väl fått sig en läxa innan allt blev på allvar.
Klart att det kunde varit värre, men det hjälps inte att tänka så i alla lägen.

Dagens nyheter blev en uppenbarelse. Man jagar för att finna trygghet. När man funnit sin trygghet slutar man jaga. Man jagar för en förändring vid missnöje. Är man nöjd ger man sig inte ut på jakt.

Det är rätt, det hade funkat ett tag men på lång sikt hade man nog gått in i väggen. Det är inget liv för en ungdom. Hur gärna jag än vill, så hade jag inte orkat i det långa loppet.
Ibland vill man bara att det ska finnas en lösning på allt.
Tur att du är så förstående.


Går och lägger mig. Ska trots allt infinnas på jobb 07.00 imorgonbitti.


PS. Golven hann inte tvättas men dammsugaren och jag körde ett varv :) DS.




Något saknas

Den 2 februari byter jag upp mig. Nej inte till det modernaste av det modernaste, men till något mer modernt och fullkomligt använbart. Iphone 3! En levande bruksanvisning tas tacksamt emot. Jag är inte särskillt high på teknik. MEn snart sitter väl det också i ryggmärgen.

Tröttheten hinner ständigt ikapp mig. Sängen har kallat för flera timmar sedan. Tack vare 2 koppar kaffe och en hemmabakad semla hos familjen Möller har jag lyckats trotsa den. Inte för att det tjänar något till egt. Mest för att bortförklara dessa extra kalorierna.

Något saknas och det gör mig rastlös.

En trevlig tillställning hade inte suttit fel.

Imorgon MÅSTE jag ta tag i dammsugaren och golvmoppen. Nu när jag skrivit det här känner jag mig mer tvingad till att göra det. Så nu får jag skylla mig själv. Men så mycket mer trivsamt dessutom.

Ha det bra sålänge!!

she´s on it

Haft en bra dag idag. Känner mig trött i kroppen men samtidigt lite uttråkad när jag ska lägga mig ner och ta det lugnt om kvällarna. Jag är inte van vid det. Nu när jag är nästintill frisk också så känns det lite sådär... tråkigt. Men ändå skönt. Äh ni fattar.

Började dagen med ett fackligt årsmöte. Kändes viktigt och kul att medverka på. Fick en dos kaffe dessutom och det kan väl inte vara fel?!
Gick därefter bort till Entré där jag mötte upp min kära kusin för en god lunch på redfellas! Hade aldrig ätit där tidigare men den salladen jag käkade var riktigt god! Var med lite fullkornspasta (observera lite eftersom jag inte gillar för mycket pasta), parmesan, fetaost, salladsblad, coctailtomater och någon supergod dressing.
Tog en tur i ett par affärer och fick med mig både en kavaj och en skjorttunika hem :) Var egt ute efter byxor men hittade inga som föll i smaken. Dessutom tycker jag att det är så himla tråkigt att shoppa byxor. Skönt med leggings man bara kan dra på sig. Spänner ingenstans heller ;)
Hämtade lillebror på dagis och gick hem och spelade lite spel, åt lite glass och tittade lite på film. Tog mig en tupplur i hans säng - välbehövligt. :)
Ikväll blev det slutligen sushi med världens bästa Ann Möller :) Lite sådär planerat men ändå väldigt oplanerat, men gott!

Nu blev jag lite trött igen.. Av med sminket och sedan får vi se om jag somnar till en film (kanske New Moon) elr om jag somnar utan film...

Först lite bilder på the new ones :)






cuz you´re just my type

Bad guys screw you, good guys screw you, the other guys don´t know how to screw you...

Älta inte. Bara konstatera. Släpp det. Gå vidare.



Nananana Come on!!

Jag känner mig redo för en ny vår. Jag vill jobba, dansa och vara lycklig!!!


Twilight

Jag flydde till sagornas värld, kvällen till ära...


I love the way you lie

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie



23 januari

Efter 7 dagar med konstant feber hade jag igår min första feberfria dag. Fantastiskt. Kroppen är trött och mör men nu går det iaf på rätt håll.
Fick dessutom krypa ner i en nybäddad säng igårkväll. Ännu mer fantastiskt. Känns så fräscht och underbart när man tidigare legat och svettat ner lakanen med alla sjuklingsbakterier.

I vanliga fall har jag väldigt bra immunförsvar, blir sällan sjuk. Har inget minne av när jag var så sjuk sist som jag varit denna gången.

Idag ska jag.... vila och låta kroppen hämta sig.

Smak igen

Idag har kroppen fått mer näring i sig. Jag känner aptit och jag KAN svälja!! Sålänge värktabletterna gör sitt jobb så går det till och med bra. Febern återkommer fortfarande så fort värktabletterna släpper men den är inte lika hög som den varit de tidigare dagarna. Infektionen är jävlig, idag fick jag tabletter mot den så nu kan jag nog snart se ljuset i tunneln. En sak är säker, det kommer aldrig bli riktigt ljust, men så ljust som möjligt är att eftersträva.

Nu har jag varit vaken sådär 11 h vilket räcker för att jag ska kunna gå och lägga mig och sova ett pass. Skönt. Det tar nog sin tid att återhämta sig efter denna veckan. Men, har jag 60 år kvar att leva kan jag väl låta kroppen få ta sin tid.

God Natt

och God Helg igen


svart, vitt och allt däremellan

Räknade med mig själv, räknade med att mitt liv skulle vara som vanligt och att jag skulle få stå på jobb och sälja ost och skinka som vanligt imorgon, ni vet en sån där fartfylld lördag i handelns tecken?

Shi fick jag, och alla andra som räknat med mig.

Febern vill inte lämna min kropp än, min kropp har en jävla infektion att tampas med och jag har ont både här och var. Mest här.

Sova, äta och dricka sa dom till mig. Nr 1 klarar jag iaf av...







Superbeast

Ibland känns det jobbigt att unna andra lycka. Ofast känns det inte alls jobbigt, men ibland kan vara tillfällen som detta.

Mindre viktiga saker men  ändå bördor är att igår lossna en bit utav väggen i ena hörnet, och idag pajja dvdn. När man ligger hemma och är sjuk liksom?!

Just my luck!

Hela själen är bruten

Jag hade velat kunna gå tillbaks i tiden och förändra framtiden, (nuet). Jag har sökt efter en tidsmaskin men det verkar inte vara någon som har en. Jag kämpar men jag ser inget ljus. Jag lägger mig på soffan, under mitt täcke, sover lite till. Tills jag vaknar utav smärta - igen, på ett eller annat vis.


Johan, hade du sett mig nu förstår jag var du fått dina funderingar på mig med dreads ifrån...



Väck mig när mardrömmen är över.

orkar inte...

Ibland kunde livet varit så mycket lättare. Fast att det finns så många som har det så mycket sämre så kan jag inte hjälpa att jag tycker synd om mig.

Idag dog en del av mig....

Lived long enough to see that I´m stuck here with me

Jag brukar säga; räkna aldrig med någon. Ibland är det en lögn. Idag är det en lögn. Idag är Annette Möller min hjälte. Utan tvekan.


Te med honung!!

Ännu ett ynkligt inlägg... Nej eftersom jag är sjuk så har jag inget vettigare att skriva om. Faktiskt.. Ni får vänta tills mitt liv kommit igång som vanligt igen...

Under eftermiddagen har jag kännt mig något bättre. Såklart, VÄRKTABLETTER. Nu sitter jag här med en kopp te med honung i som måste svalna liite till innan jag slurprar i mig den. Annars bränner jag ihjäl tungan. Men, tror ni inte att det onda börjat sprida sig upp mot öronen nu också. åhåå :( Jag är så ledsen. Vill inte vakna ännu en natt med denna smärta. Natten till idag var ett helvete. Buhu. En ny värktablett till teet - check!

Undrar om vårdcentralen har något vettigt att säga mig imorgon när dom ringer. Man kan ju hoppas så att man kan få någon behandling så att man kan få ett slut på detta. Som det är nu går det ju bara on and on and on...

Kan ni inte göra mig en tjänst? Lite sådär sjuklings underhåll. Ni som läser (för jag ser i statistiken att ni är några som läser) kan inte ni ge mig lite kommentarer? :) Det behöver absolut inte vara något sympatignäll. Bara, en gullig kommentar :)

Så bjussar jag på en bild för det var det länge sedan där kom upp nån...



Spaklad tjej inför show :)


Lättare

Jag fick dessa ord. Tack! De betyder så mycket!

Your tears are beautiful, but do not cry...

Har varit på vårdcentralen idag, helt utan framgång... Dom skulle odla vidare på proverna och ringa upp mig imorgon om de fått fram något resultat... Jag får fortsätta med febernedsättande och Bafucin....


hela själen var bruten

Detta tär mig. Jag visste att jag inte skulle hoppas. Allt var ändå så bra. Jag fattar inte vad som hände? Jag försöker ha is i magen men längtan gör det svårt. Ge mig bara några ord iaf...



.

måste. skaffa. iphone. eller. liknande. telefon. NU !!!!



Någon som har något bra tips till mig?

rym med mig inatt

Yes jag blev sjuk. Sedan i lördags eftermiddag har jag haft frossa och feber och halsont. Kan knappt svälja mellan varven. Så fort värktabletterna slutat verka så skakar hela kroppen. Skit är det.
Idag har jag sovit i princip hela dagen. Känner mig  dessutom lite sällskapssjuk. Jag hatar att vara sjuk och isolerad från omvärlden.

Entertain me

------

Som jag sa, räkna aldrig med någon


Himlen luktar plast

Vi föddes för att vinna
Men föll i horisonten
Tusen skeva bilder
I frihet är jag fången
Staden äter upp mig
Kastar ut en våldsamt
Men våra hjärtan brinner
När allting annat slocknat

15 minuters perfektion
I jakt på samma sensation
Sex pack, fem gram och en miljon
Tystnad, tagning, explosion

Vi flyger utan vingar
I skuggan a betongen
När horisonten flimrar
Släpper vi kontrollen

Himlen luktar plast, hjältar överallt
Allt är likadant så rym med mig inatt
Himlen luktar plast, hjältar överallt
Allt är likadant så rym med mig idag
Himlen luktar plast, hjältar överallt
Allt är likadant
Så rym med mig, rym med mig
Rym med mig inatt



Nääää

Vad fan är detta?!

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten

Ooohh fy jävlar vilken frossa jag sitter inne med!! Hoppas ENTE jag håller på att bli sjuk! :(

Idag har vi haft kalas för världens bästa lillebror :) Blev en trevlig afton, och lillebror verkade helnöjd med sina presenter :)  

Har egt lust att dra ut på bravarder ikväll men kroppen säger stopp. Damn it! Hur kul är det att sitta ensam hemma en lördagkväll liksom?! Sällskap och bortskämning sökes!

Igår var det iaf en kväll som spåra. Daniel Adams Ray på KB, massa underbara vänner och aningens mycket alkohol i blodet!!! Hey hey hallåå!!! Blev även en sväng till etagé för mig och Tilde, vilket kan diskuteras om det egt var en bra elr dålig idé. Haha!! Såhär i efterhand är det nog mest kul....

Usch nä, tror jag måste hoppa i sängen och dra täcket över mig. Tänker somna insvept i min gosiga leopardmorgonrock och mina lovely duntofflor.

Kanske är flickan för ung?











Don´t touch what you can´t grab

Alla är inte funtade på samma sätt alltså... Hey, hey, hey - goodbye!!

Dagen började väldigt bra, blev nog sämre efter det att jag tryckt ut mig från stämpelklockan faktiskt. Folk brukar nog säga tvärtom.
Skit samma.
Nu ska jag tvätta av mejken sen går jag och lägger mig och vaknar till en ny underbar dag, som innefattar en kväll på KB med Daniel Adams - Ray och med massa härliga vänner!!

Get over it!


13/1

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!!!! <3 <3 <3




När jag blir stor ska vi bo bland molnen

Smilet på läpparna, glädjen inombords och nöjdheten byts mellan varven ut till rädsla och känslan av att vilja fly... Jag njuter några minuter men bara tills de där onda, men kanske smarta, tankarna kommer ikapp mig... Jag vill, men jag vågar inte tro på det.
Man kan aldrig räkna med någon.


jag har famlat i mörker men i dej såg jag ljuset

11/1-11 blev en bra dag. :)

Jag vill först av allt passa på att gratulera min Tessing som igårkväll blev mamma!! Hon fick sin lilla Tindra och allt har verkat gå bra :) Huurraa!!!

Det blev en låång morgon i sängen, jag sov inte men jag var så himla trött och orkade inte stiga upp. Så jag låg kvar och halvslumrade till typ 11. Tänk så skönt att kunna göra så ibland.. tihi!

Lite disk väntar på mig i köket - helt klart värt det, och sedan ska jag inta sminkpositionen. Daniel Adams Ray gör mig sällskap hela vägen. Sedan är det dags för jobb 14.30.
Denna veckan jobbar jag sjukt lite, känns så himla konstigt, brukar ju ha hur mycket tider som helst. Även om det känns skönt att få vara ledig ibland så känner jag sån inre stress - måste jobba!!



Jag och Tess juni  -09

11.01.11

11.01.11, det låter som att det kan bli en bra dag. Elr jag hoppas det in i ryggmärgen. Jag börjar med att åka till friskis för ett indoorwalking pass. Loong time no see. Känns riktigt skönt i kroppen att få sätta igång igen. I need it.

Ha det bra alla vänner så håller vi tummarna.


klokt

Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens...

en miljon på banken men ingenting att leva för

Äntligen fått lite ordning bland alla sladdarna jag hade liggandes, Ann och Rolle kom upp en stund i fredagskväll och hjälpte mig med detta. Stort tack till er :)
Annette och Johan var sedan här och vi bytte lite skvaller (elr mest jag) drack en god drink och råkade hitta en dvd från Örestads luciashow 2006. Detta året var om jag minns rätt mitt första år som ordförande i ungdomssektionen som anordnar den årliga showen. Vi var ett helt fantastiskt gäng som satte ihop denna showen, det är verkligen en show vi bjuder på. Vi ska vara stolta. Fick mig många garv denna kvällen :)

Igår var det jobbelördag och efter det blev det födelsedags/avskedsfest för Carro <3 Hade en supertrevlig kväll med aningens för mycket påfyllt i glaset för att åter stå på jobb 7.30 imorse. Det har känts hela dagen, men det var det värt :) Glömde min kamera hemma så inga bilder från igår...

Idag har jag som sagt jobbat hela dagen, sedan varit uppe hos mamma och Gustav en stund.
Nu finns det lösgodis på bordet, film på tvn och snart en Sally i soffan...

tjingeling!



One night to be confused

Kroppen har inte hämtat sig än.. Efter Sälen trippen hade jag nog behövt vila upp mig men då var det direkt på jobbveckan. Jag klagar inte, jag är superglad att jag ens har ett jobb, för det finns det så många som inte har. Men 10 h sömn per natt och jag känner mig som en gamling i kroppen. Idag är jag iaf ledig, enda lediga dagen denna veckan. Så dagen till ära har jag bestämt mig för att städa lite i lägenheten, det ryktas ju om att man måste plocka ner julen också så jag får se vad mina känslor säger när jag kommer dit. Buhu, 11 månader tills nästa gång....

Vi hörs


Jag slutar tro

Musten bara sögs ut. Jag vet inte vad som hände eller varför. Men så blev det...

Ikväll unnade jag mig lite lyx. Räk och tomat soppa med lax och skagen toast. Lite sådära fint. Efterrätten ska snart påbörjas; chokladmousse med crisp. Har ingen elvisp så har suttit och vispat för hand en bra stund nu. Nåja..

Inte förren igår visste jag att idag skulle vara en röd dag... Ball....

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig....

Jag antar att äkta är värt att vänta på.



Special you

Jag saknar mitt hjärta Gustav Hemby <3



number one

Sjukt seg idag. Hade helst av allt legat kvar i sängen hela dagen. Men nicht.. Hade ändå en lugn förmiddag, kollade igenom alla bilder från Sälen. Hahaha! Jag älskar alla våra små galna upptåg vi ger oss iväg på, dessa får mig att älska livet lite mer. Mina vänner, ni är BÄST!!! Under dagen har man fått lite flashbacks som fått smilebanden att dra sig. Kommentarer, händelser etc. HAHAHA!
Okej jag ska göra det officiellt, när vi kom tillbaks till stugan i lördags efter att ha varit på afterski och supit hela eftermiddagen och verkligen haft en wonderfull time, står där en skistarbil, en securitatsbil och en väktarbil utanför vår stuga. Då hade vi en timme på oss att packa väskorna och städa stugan tills dom skulle återkomma och låsa dörren och ta vår nyckel. Weeeiiii! Och hur många kunde köra tror ni? Det var bara till att packa bilarna med alla väskorna och dra ut på krogen och köra all in! Efterfest tills klockan 7 på morgonen så att någon frukostrestaurang hade öppnat så vi kunde ha någonstans att ta vägen i dessa 20 minusgrader. Köör bah köör!

I eftermiddag har jag jobbat och sedan mötte jag upp Carro och Jessica för en liten fika och massa updates. Love!



Jag och Mandy förfestar på en lyxrestaurang med överpriser i våra heta
skidkläder ;) En kväll som går till världshistorien. Kom ihåg att detta var
den 1/1 - 11!!!!!


Hemlösa heta brudar med Partymode: ON!!!!


oh baby baby...

Yapp, jag lever! :) Haft en helt galet kul helg i Sälen. Bilder finns på fejjan nu - Hej här kommer segertåget!
Har inte varit mycket sömn den senaste tiden, nu går faktiskt ögonen i kors. Vi hörs.



RSS 2.0