Nyårsafton

Usch. Jag vet inte hur kry jag är egentligen. Har hostat galet mycket inatt. Har hostat så att jag väckte Walle i andra rummet. Mellan varven har jag dock sovit som en slagen hjälte.
Men, vi har bestämt oss för att fullfölja nyårsfirandet ändå. Ska snart orka resa oss från sängen och ta tag i saker och ting. Får se hur mycket man orkar.
Måste bara säga att jag har världens bästa man som ställer upp och fixar och har sig för mig. Han är underbar!

Gott nytt år mina fina bloggläsare! Vi blickar fram mot ett ljust, varmt, friskt kärleksfullt och rikt år.
Ta hand om varandra och tänk på alla djuren idag när ni smäller raketer!


Fuck

Det går aldrig att besegra "sjukan", den vinner ändå till sist. Här ligger jag med hosta som är hård att både huvudet och bröstet värken, under täcket fryser jag men är varm som en kamin.
Började redan helgen innan jul med snuva. Som sedan tog tag riktigt under julhelgen. När man är ledig och "slappnar av". Igår gick jag hem från jobb för jag hade så ont i bröstet, gjorde ont när jag andades djupt elr pratade högt. Låg hemma igårkväll och tänkte " äsch jag klarar nog jobba på fredag ändå, det är inte så många timmar." Shi fick jag. Det var tufft idag. Gick tidigare idag med. Insåg snabbt att jag lär bli sängliggandes denna helgen. Vet ni vilka lovor jag skulle tjänat annars?! :( men, så får jag sluta tänka. Hälsan först...
Nåja. Satsar på att bli frisk så jag klarar av nyårn. Då får vi 10 gäster!

Min man är så snäll. Nu är han och handlar medocin till mig på Apoteket och sedan ska han handla mat så vi kan käka. Jag fick välja. Han lagar crêpes! Våra goda egenpåhittade crêpes! Mmm.

God helg!

Det är nu jag ångrar att jag ätit upp allt julgodis :( vill ha lussebullar och cornflakeskakor!!!!


Mellandagar

Vilken underbar jul.
Första julen ihop med mitt hjärta. Och vi har firat i 4 dagar.
Lillejulafton var vi hos Linus föräldrar med hela hans familj.
Julafton var vi hos min mormor och morfar med hela min familj.
Juldagen körde vi till Hörby och firade jul med Gustavs släkt.
Igår var vi i Glostorp och träffade Bertils barn och barnbarn.

Idag ligger jag hemma med värk i bröstet. Känns som febern har smugit sig på under julhelgen men den är lätt att förtränga i allt mys. Men nu verkar förkylningen ha satt sig i bröstet för det gör ont när jag andas djupt elr pratar högt.
Men det blir väl bättre....

Har ni haft en bra jul?


Lillejulafton

Igår blev det julfirande med Linus familj hos hans föräldrar. Det var en mysig kväll och även jag fick lite julklappar :)

För övrigt har det varit sjukt hektiska dagar på jobb senaste tiden och nu är jag äntligen ledig 2 dagar och sitter givetvis med svullen hals. Men men.
Det är ändå juletider och jag älskart!! ☺


God Jul

God jul alla nära och kära!!


Pussel

Drömmer mig bort till att dagtidsjobb då kvällar och helger och alla röda dagar är fria. Tänk så lätt livet vore att pussla ihop då.


1a advents helg

Har haft en helt perfekt första advents helg!
I fredagskväll åt vi julbord och bowlade sedan med hela Linus familj på kronprinsens bowling. Det var jätte trevligt och god mat. Måste säga att jag gillade deras julbord bättre än bigbowls. Detta kändes lite mera "hemmalagat". :)
Efter bowlingens slut drog jag och Linus till Fagans för att möta upp Fredde och gänget. Sedan drog vi vidare till centiliter o gram. Och ni anar inte vem som var där, om inte Sveriges snyggaste man BROLLE JR!!!! Jag blev som en liten flicka haha bara glodde! Vågade inte gå fram och fråga om en bild med honom :(
I lördags hade vi första december mys deluxe!! Glögg, pepparkakor, ädelost, nötter, clementiner, paradischoklad, pepparkakskolor, julpyssel och julbakning!! Det var mamma, lillebror, mormor och morfar och Linus föräldrar som va hos oss och deltog. Efter allt avslutade vi med ett smörgåsbord, givetvis det också i julens tecken!
Senare på kvällen åkte vi till Söderbloms för en bit mat, men det är inget ställe jag kan rekommendera, inget ställe jag jätte gärna vill besöka igen. Fick vänta på maten i 45 min efter vi beställt den och potatisen vi fick var som kolbitar.
Nåja, vi tuggade i oss och mötte sedan upp ett helt gäng som var på big Bowl och bowlade. Vi hoppade det den dagen men drack lite alkohol.
Igår vad vi hos mina gudföräldrar på jääättee god brunch! Och trevligt att träffas och umgås lite :)
;)


RSS 2.0