A friendly kiss includes no tounge

.


Furjacket

Mamma har skänkt en PÄLSJACKA som hon inte ville ha längre till secondhand, UTAN att fråga mig först ifall jag ville ha den! Inte okej, INTE OKEJ!!!


You dirty discofreak


Twist and shout!

Ligger här med svullen mage denna fredagskväll. Har blivit alldelles för mycket av det goda ikväll. Sen har jag typ mens också som bidrar till svullnaden om jag ska vara ärlig.

Började dagen med att tvätta ihop med mormor. Efter tvätten knöt jag joggingskorna och begav mig till Bulltofta för en joggingrunda i det fina vädret. Jag tillhör den typen som avskyr att ut och springa, men jag kände att jag verkligen behövde få ta ut mig till max idag. Jag kom överens med mig själv att jag skulle jogga 1 varv på 2,5 km och sedan promenera 1 varv till på 2,5 km. När första varvet var färdigt fortsatte jag bara joggingen, jag kände att jag orkade mer. Förutom avbrott i 2 uppförsbackar, och ett mjölksyre avbrott i låren ett par meter så lyckades jag jogga runt dessa totala 5 km. Jag är så himla stolt. Jag undervärderade mig själv. Nu känns det peppande att ge mig ut fler gånger.

Jag belönade mig med stretch och sedan 15 min i solariet efter rundan.
Därefter åkte jag hem och käkade lite lätt, duschade och fixade mig. Mötte sedan upp mamma och Gustav och körde mamma till Siv medans jag och Gustav fortsatte på vårt äventyr till Turning Torso. Gustav hade aldrig varit där innan så han tyckte att det vore spännande om vi åkte dit så det lovade jag honom att vi skulle göra idag. Vi var utanför och gick runt och tittade och tog bilder och så frågade Gustav om man fick gå in där inne. Nej sa jag ju, det får man inte. Plötsligt stod Matildas mamma framför mig och skulle träffa sin karl som faktiskt bor i Torso, så vi hade turen att faktiskt få följa med upp i lägenheten och kolla utsikten! Ni kan tro att Gustav var nöjd! Och jag med! Så himla snällt av dom att vi fick följa med.
Efteråt köpte vi pizza och kexchoklad med oss hem och det är nu då resultatet av min svullna mage. Jag fattar inte ens varför man äter pizza, det är ändå inte så gott som man föreställer sig! Nåja, lillebror är nöjd iaf!

Godnatt


Pink studio

Det bästa jag vet för tillfället är inte att festa satan elr fika med kompisarna, det absolut bästa jag vet för tillfället är att stå i den där rosa dans studion och utmana mig själv, sätta koreografi, känna glädje, svett och slit. Se framsteg och känna att jag kan. Jag vill bara vara där, hela tiden. Mellan varven kan jag inte ens se att jag måste stå på jobb så jag kan försörja mig, mina tankar är fortfarande i den rosa dansstudion. Jag får ont inombords när jag missar mina favoritlektioner och vänder och vrider på det för att tillslut ändå inse att jag måste sätta jobbet i första hand. Är det sjukt eller vad?!

<3





Bringing on the heartbreak

Det finns inget bättre än mina älskade rockballader!! Skidrow, Def Leppard, Wasp, Bon Jovi, you name it! Där skjuts pilarna rakt i hjärtat. Japp, så är det!


What do we need? What do we know?

Samma sak så fort man varit där ifrån en tag, man möts av stök och bök. Är det för att man inte ser det på samma sätt när man själv är mitt uppe i det, eller är det bara så att där inte är någon som riktigt bryr sig och tar tag i saker? Diciplinerat och organiserat krävs för att det ska fungera. Punkt och slut!


My name is Khan

Magsjukan hälsade på mig i lördagskväll. Var på födelsedagsfest hos Kim, hade endast druckit 2 glas vin när jag började bli uppblåst och illamående. När kallsvettningarna kom och andningen började kännas tung ringde jag en taxi som fick köra mig hem. Förberedde hon direkt på läget så att han skulle vara beredd på att stanna, och tur var väl det. Mer behöver vi inte gå in på det.
När magsjukan lagt sig så var febern där som "på köpet." Så de sista dagarna har bestått av sänghäng och filmmys. Bra grejjer de där mellan varven. Vill passa på att rekommendera en riktigt bra och sevärd film; - My name is Khan. Riktigt, riktigt bra!


Have your friends collect your records and then change your number...

Uttråkad, trött men inte trött. Lyssnar på min magiska låt. Har ni lyssnat än? Jag har nog lyssnat på den minst 15 ggr bara idag.

Började morgonen med frukost hemma hos familjen Vucic. Idag igen. Mys.
Jobbade 13 - 20.30.
Skulle ha dansat persiskdans 21 - 22 men de har fått ställa in kursen pga för få anmälda elever. Buhu! Ledsen Sall!

Kan inte riktigt slappna av, känslorna svallar.


Galet bra version !

Denna har spelats varmt i mina högtalare idag! Och kommer nog göra det ett par dagar framöver. Magiskt. Lyssna HÖGT !




Kom och dansa till halva priset !



If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me...

Ligger i sängen med Matilda. Vi har kommit på att folk som inte känner oss lätt kan dra slutsatsen att vi är ett kärlekspar. Men visst är det mysigt att ha en vän som du känner dig så bekväm med, som sover över ofta och alltid finns till hands. Vi delar ju en del intressen så det finns alltid något aktuellt samtalsämne.
Idag har vi badat badkar med tända ljus, ventilerat tankar och känslor och tvättat varandras hår. DET kallar jag måndagsmys.
Nu ska vi dra ner rullgardinerna på de små blå (Matildas) och stora bruna (mina).

Hoppas ni sover gott!


Show a little more, show a little less

sådär ja.
Morgonpromme i solen avklarad, det var dock kallt ute idag, kyligare än vad jag trodde. Frukosten är i magen och det börjar bli dags att göra sig vacker för denna dagen.
Blir jobb 13 - 20.30, sedan ska jag skynda mig till en gymnastik lektion :) Ledsen över att jag missar så många timmar på dansen ikväll, but I got to work !

Igår bjöd mamma på middag och sedan fick jag låna hennes dator så jag kunde lägga upp bilderna från showen, min skivläsare på datorn funkar ju inte :(
Puss på mammi.





Lördag

Igår var en riktigt bra fredag!
Började med god och nyttig frukost ihop med Matilda. När hon sedan drog till jobb gick jag ut på en promenad i det fina vädret och besökte dessutom solariet en vända. På eftermiddagen mötte jag Camilla, Josse och Emelie på ecpresso house och satt och drack kaffe på uteserveringen. Något kyligt men vi ville lapa så mycket sol och energi som bara gick. Efter ett par timmars skvaller började alla våra magar kurra, och beslutet om tacos var enkelt. Körde hem till mig där vi aptitligt tuggade i oss mat och Emelie introducerade "keso-bollar" för oss. Keso-bollar är som negerbullar, fast ändå inte. Kesobollar innehåller; såklart keso, kakao, kaffe, havregryn, sötningsmedel och vaniljsocker. Vilket superalternativ inför beach 2012!
Det blev en helkväll med mys i soffan och jag är så nöjd och glad!
Tack för jag har så fina vänner!

Idag steg jag upp hyffsat tidig och gav mig iväg till Friskis där jag körde Niklas medel puls pass. Love love love it!
Blev en spontan och trevlig lunch ihop med Janni innan klockan slog 13 och jag skulle infinna mig på jobb.
Nu är rasten alldelles strax slut och jag har ca 4 h kvar på jobb denna lördag. Fina pengar.

Hoppas ni njuter av vårsolen som tittar fram idag.

Puss


RSS 2.0