Almanacka

Nu finns pinup kalendern för 2013 att köpa! 100 pix kostar den. Hör av er vid intresse så kan jag fixa.

Hälsningar sailor girl miss july


Psychosocial

Någon är jävligt ivrig att få veta om mitt liv... Jag kan aldrig gissa vem...


Godnatt

Jag mår illa...


Tacka vet jag vänner och familj <3

Släktkalas i videdal och sedan utgång med världens bästa tjejer!

Ni är bäst i hela världen mina älskade vänner och familj!


I just can't get you out of my head

Igår blev det jobb 7 - 16.30. Efteråt cyklade jag hem till mamma och vi lagade mat ihop. Hade några timmars mys med middag, kaffe och kortlek innan jag gick hem för att förbereda mig inför Sverigematchen. Åkte upp till folketspark ihop med Anna och Voja och mötte även upp lite folk från jobb där. Det var kallt men vi var påbultade med kläder så jag frös inte iaf. Blev lite vin och snacks till fotbollen och tyvärr ännu en förlust för vårt land. Nåja...
Efter matchen åkte vi hem till mig och drack kaffe. Det hela slutade med att Voja fastnade i någon film, anna fastnade på Facebook och jag somnade i soffan.
Idag har jag sovit länge, skönt som fan!
Nu sitter jag uppe hos mamma och kränger goding frukost.

Ha en bra lördag mina vänner!


Run to your mama

Jaha ja... Idag har jag inte gjort många knop... Jobbat 10 - 19.30 och då gjorde jag iofs väldigt många knop! ikväll har jag bara varit hemma och slappat och ätit popcorn. Jag är fan ALDRIG själv, och helt plötsligt när jag är det så vet jag inte vad jag ska. Skönt att vara själv ibland men om disträ är ordet jag söker för att beskriva så använder jag det ordet.
Nu ska försöka sova tidigt. Börjar jobba kl 7 imorgonbitti.

Sleep tight


En bild säger mer än tusen ord


We don't need no cure

Började dagen med en timmes promenad. Hem och duschade och åt god frukost och sedan iväg till jobb. Jobb gick bra idag.
Cyklade hem och mötte Angelica och Nikita på vägen så dom hängde med upp och snackade lite skit ikväll. Hon fick för sig att koppla min dator till tvn och sedan kom vi åt någon sladd så nu bara skorrar ljudet. Jag blir tokig, ni vet, jag MÅSTE ha min musik! Annette Möller, I kind of need you very much now!
Nåja. Nu är ögonlocken tunga och jag säger slut för idag.

Grattis världens finaste Camilla och Alex på er 4 års dag. Ni är bäst! Ni är bevis på att äkta kärlek finns. Ni är en förebild för alla par därute.

Bye bye


We don't celabrate sundays anymore

Hängde hos Henrik hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Solen strålade (emellanåt) in genom fönsterna så jag beslöt mig för att cykla hem och ta en promenad sådär på eftermiddagen. Sagt och gjort. En timmes skön promenad för att sedan komma hem och duscha, tvätta håret och sedan fixa sig för ett restaurang besök med mormor och morfar. Dom har ställt upp så himla mycket för mig som ni som läst min blogg länge vet om, så jag ville faktiskt bjuda ut dom för att visa min tacksamhet och uppskattning. Jag hade bokat bord på vagabond så det var dit vi åkte. JÄTTEGOD mat hade dom. Kan verkligen rekommendera dit. Jag åt ryggbiff med pommes och bearneiesås, och mormor och morfar åt fläsksnitzel med någon sky och så. Vi alla var mycket nöjda och belåtna när vi lämnade iaf. Vi åkte hem för kaffe på mormor och morfars balkong och satt där och mös i kvällssolen och sedan flyttade vi in och kollade första halvleken i fotbollsmatchen Polen - Ryssland. Efter första halvlek gick jag hem och satte på tvn här hemma för då ville mormor och morfar sova. Under andra halvlek fick jag ett ryck och satte igång och städa i badrummet så nu är där fint och fräscht igen :)

Nu tänkte jag stänga ögonlocken och få en god natts sömn. Önskar er detsamma.


När alla säger nej ska jag säga ja...

Sårå. Helgen är slut. Sweden rock är också slut. Jag är nöjd med vädergudarna, dom var någolunda på min sida. Tack för det. Fast festivalen var säkert helt fantastisk ändå!
Idag har jag jobbat och sedan hämtade jag upp min lilsis och körde och köpte sushi! Long time no see både för lilsis och sushin.
Mandy och Anna anslöt sig också under kvällen så det blev en mysig krängarkväll. Men nu är det finito!
Imorgon sätter jag igång med promenader och hälsosammare kost igen. Punkt och slut!
Mandy, lovely att få infinna sig i ditt sällskap igen <3
Nu tänkte jag sova och drömma mig bort till pengar, solsken, lycka, smala, snygga, bruna, vältränade, friska kroppar, glädje och vänskap. Till en plats där man lever livet lekande lätt!

Nighty


Torsdags

Vill också tacka Camilla, Alex och Simon för en awesome spontankväll i torsdags. Började med tacos hemma hos mig och slutade med moosehead och centiliter & gram på lillatorg! Det var en av de trevligaste kvällarna på länge. Dreamteam!


Fredag

Igår hade jag lite av en ta hand om mig själv dag. Elr, jag lät andra ta hand om mig. Det började med massage hos Lisa och sedan blev det klippning hos Emelie. Efter klippnigen hann vi med en fika innan jag körde hem. Mysigt.
På kvällen var vi hos Camilla och alex och kollade fotboll. Alex hade gjort en stor laddning med spagetti och köttfärssås som vi tryckte i oss och efter det åkte jag och Camilla och storhandlade efterrätter till oss som vi käkade till andra matchen. Jag var proppmätt när jag kom hem! Gött!

Emelie, håret känns jätte bra, nöjd med klippningen :)

Ni ser, jag har det rätt bra ändå.

Hulken gillar grädde!


Nästa år!


Aaaah

Faan! Ibland kunde livet känts bättre. Sol, vin och festival, elr en färdigrätt och jobb?


Du gamla, du fria, du fjällhöga nord...

Sveriges nationaldag, hurra! Önskar att den var lika helig som norrmännens, men vi har minsann blivit bättre på att fira.
Tyvärr har jag nog firat sämst detta året. Jobbat från 10 - 6 och sedan lagade jag och Henrik lasagne och åt ben & jerrys cookie dough! (nationalistiskt!) Jag dör så god glass!
Dieten är käpp rätt åt helvete sedan de lediga dagarna tog vid och jag kan inte minnas när jag motionerade sist, men fan, om 1 1/2 vecka drar dansen igång igen och då blir det ordning och reda igen. Måste nog tygla aptiten lite ändå, strandsäsongen är farligt nära, fast att det inte riktigt känns så för tillfället.
Fast jag önskar regn och max 15 grader varmt fram tills söndag, efter söndag kan det bli bättre. Kalla mig bitch men jag kan inte unna 30 000 det nöjet om jag inte själv får ta del utav det. Nej, det känns alltså för långt in i hjärtat. Men, karman lär väl slå tillbaks på mig och mina onda tankar.
Nåja, dags att sova några timmar.


Jag vill att ditt hem är där jag lägger min hatt

Det tar på krafterna att ligga på latsidan. Har varit ganska långledig om man bortser från igår och gjort lite smått och gott men samtidigt inte gjort mycket alls.
Imorse gick jag upp med bullar till mormor och morfar och fikade med dom. Sedan gick jag hem och småpillade med lite saker och sedan kom Annette och vi drack några koppar kaffe ihop. Fick ett ryck och åkte till Ikea för att handla 2 hyllor till mig och på Ikea mötte vi Camilla och Josse <3 jag fick även med mig mörklila "korgar" elr vad jag ska kalla det, som jag har satt 2 ovanpå hatthyllan, en med halsdukar och scarfsar och en med mössor, kepsar och vantar. I den 3e har jag lagt alla mina skärp och den står på golvet i rummet sålänge.
Ikväll har jag fått hjälp av Annette och Johan att sätta upp mina nya hyllor, det var mer jobb än vad vi trodde att det skulle vara, och så har jag haft fint sällskap i min soffa bestående av Camilla och Josse, och sedan Alex också en stund. Nu ligger jag nedkrupen i sängen, för imorgon blir det iaf jobb. Dax att bruka allvar igen.
Puss och godnatt


Mätt och trätt

Var SÅ hungrig när jag satte mig på cykeln hemmåt ikväll. Blev lasagneresterna från i lördags, en smoothie och 2 knäckisar med brieost och fikonmarmelad! Gaah! Nu ligger jag gödd och född i sängen! Sängen som inte ens har några kläder utan jag måste klä den också innan jag kan krypa ner mysigt. Vill krypa ner mysigt inflätad med dig!
Dagen bjöd på ett stycke tvättpass ihop med världens bästa mormor, lunch med fina Henrik och sedan jobb ihop med Christoffer, och därefter ett långt delikatessmöte. Vi är alla olika, på gott och ont.
Just nu vill jag trycka på pausknappen och åka till värmen med mina nära och kära. Ligga i en solstol i LAGOM värme och bara göra precis vad jag känner för i stunden.


Yes, she could...

Nyckeln till lycka är inte att få det man vill ha, utan att vilja ha det man får..


Happiness

Can you discribe the word happiness?


Friends


Leedig helg

Igår blev det en kvällstur ut på stan. Lilla torg, skeppsbron och hipp. Aldrig,aldrig, aldrig skeppsbron igen, någonsin, men det andra var trevligt :)


Morning Glory

Brunch någon?


Off to copenhagen for a night

Köpenhamn bjöd inte endast på dåligt väder, utan även på god mat och dryck, årets första mjukglass med det där strösslet som bara finns där, bra sällskap & D-A-D konsert!


Sweden rock festival vs Salsaresa till Kroatien

Ni ska veta att det är ÅNGEST och PANIK och ONT I HJÄRTAT att det inte blir Sweden rock festival för mig i år. Jag får be om ursäkt på förhand om jag kommer vara gnällig nästa vecka. Ni förstår inte. Hade ekonomin tillåtit hade jag åkt.
Men, nu är iaf hela dansresan inbetald så nu kan jag ha den att se fram emot! 12 000 på denna korta tid kan jag vara stolt över. Det kommer bli skoj!! :)


1 juni = sommar. Elr?


Sovit asgott inatt. Gick upp tidigt och nu har jag ätit godingfrukost och druckit 2 koppar kaffe, mums. kryper ner under täcket en stund till innan jag ska ta tag i städningen. Långledig helg and I'm so worth it :)

I did some shopping :)


RSS 2.0