Upp, upp och iväg!

Jag vill också ha ett sådant fint bröllop som prinsessorna får ha!! Jag måste tvungetvis inte gifta mig med en prins, men eftersom jag själv inte är adlig elr prinsessa så får jag väl göra det iallafall. Jag vill också ha en jätte finklänning, och åka kortege och se vacker ut inför massa människor. Jag vill också ha en parad och massa snygga blommor överallt, och ja, såklart vill jag ha en man som jag älskar som jag gifter mig med och som jag vill dela resten utav mitt liv med. Men, där sprack det....


Blev iaf inringd till jobb så ska börja jobba 8.30 istället för 13. Men det bästa av allt är att jag slutar 17.30 istället för 20.15 AND I LOVE IT! (Trotts att jag missar en del OB)
Måste fixa mig klar nu.

Puss


Bilder igen


Annandag påsk och vi fixade till på Gustavs pappas och farmors
gravplats.



Det var sommarväder så mjukglass blev ett måste!


Mamma ville med ha! :)


Mormor och Flisan myser i solen efter grillningen i Glostorp i tisdags.


Gustav tycker inte det är vidare kul att följa med mamma och
storasyster och handla. Blir istället en tupplur i kundvagnen.


and I just can´t get enough...

Hello bloggläsare!

Igår morse körde jag ut till Glostorp och gick ut en långrunda med Bertil och hundarna. Blåste lite väl mycket men det var ändå mysigt. Var skönt att andas in ren natur och se och känna och minnas hur saker och ting var förr. Vi gick borta i käglinge och lockarp där man ridit mycket när man var yngre och red ut på tur. Saknar det livet man levde då. Allt kretsade kring hästarna och alla ens vänner var där. Pengar, killar och alla andra problem excisterade inte och man hade alltid så kul! Det är ingen tid som någonsin går att få tillbaks, fast att man önskar, men det är väl heller inget optimalt liv att leva för en 22 åring. Jag saknar hästlivet och vill förr elr senare tillbaks. Det är väl så, en gång hästtjej - alltid hästtjej!
Efter långrundan körde Bertil och köpte frukostbullar till oss och vi åt en megagod frukost. Fick dock en jädrans huvudvärk och tog en panodil och gick och vilade mig en stund innan det var dax för mig att bege mig mot jobb. 
 
Efter jobb åkte jag hem till Amanda. Köpte med mig kycklingspett, potatissallad och pommespinnes som jag käkade där. Det var så jävla gott!! Testa att köpa sånna pommes pinnes och blanda i potatissalladen nästa gång ni ska grilla. Promise, you won´t regret it!
Vi tittade lite på 2 filmer, först på the bunny house som var himla rolig faktiskt. Handlade om en tjej som bodde i the playboy mansion och som blev lurad därifrån. På jakt efter ett nytt boende flyttade hon in hos collagetöntarna och hjälpte dom förändra saker och ting, samt att de hjälpte henne med vissa saker. En lättsmält och rolig film som passade mig :)
Efter den så tittade vi lite på en film som hette Flickan från ovan. Jag har för mig att jag har sett den tidigare, men den var också bra :) Handlar om en man som mördar unga flickor och som bor granne med en familj med 2 unga döttrar. Den var sorlig men spännande, jag har svårt för när det blir för mycket spänning, då tittar jag bort, (även denna gången) men den filmen var också himla bra!
Lite sånnadär filmtips inför helgen ;)
Var myskväll med MandyPandy iaf och jag sov där hemma och promenerade hem imorse när hon skulle jobba.

Idag är jag ledig och ska njuta utav dagen. Imorgon går jag på jobbhelg.
Cheers!





Dance with me


Hittade bild på Josses blogg.
(OBS, om ni undrar varför jag lånar alla andras bilder alltid nuförtiden så är det för att min kamera är sönder och har gjort sitt...)


 



Samban var himla kul idag och den gick ändå hyffsat bra! Ooooh vad dans gör mig glad!!


Bed time

pink passion

Igår var vi ute på långrunda i bokskogen. Jag brukar promenera och jag dansar ju och så, men jag har himla träningsvärk i mina benhinnor efter gårdagens tur. Var ju definitivt mycket mer backigt än där jag brukar gå, dessutom betydligt längre. Eftersom jag till och från får benhinneinflamation så fick jag lite småpanik när jag började känna av träningsvärken idag. Vill inte få tillbaks den dära förbaskade inflamationen. Den har hållt sig borta ett längre tag nu ju så det tycker jag att den kan fortsätta med. Men det blir väl så när man gör något utöver det "vanliga" som kroppen inte är van vid. Var hur som helst himla mysigt och jag är nöjd med att vi tog oss runt dessa 10 km, fast att jag har lite fobi för skogar när mörkret faller. Hoppas på en ny tur nästa söndag!

Imorse var jag som sagt uppe innan tuppen. Var himla seg och kände mig lite hes och småkrasslig. Släppte typ samtidigt som jag åter steg in i lägenheten i eftermiddags och har inte skänkt det fler tankar. Det var nog mest psykiskt, ni vet man tycker lite synd om sig själv. Haha! Men jobbet gick bra och i eftermiddags åkte jag och handlade med uncle Bertil och sedan blev det grillat i Glostorp tillsammans med mormor och morfar. Mysigt!
Som vanligt åt jag alldelles för mycket och var proppmätt i alldelles för många timmar efteråt. Trotts att jag dansade!

Dansen gick bra idag så jag är nöjd :) Jiven var ganska mycket repetition, bra och behövligt men nästa vecka ska vi lära oss något nytt. Showdancen var också samma koreo men med lite ny påbyggnad och det gick ganska bra. På reggeatonen dansade vi till en av mina favvolåtar just nu, Spice - Jim Screetchie. Var kuul! :)

Nöjd med denna tisdag den 26 april. Ibland rullar liksom livet på lättare än annars. Jag gillar när det är så.

Nu är jag mega trött och ska göra en fuling och bara slänga mig i sängen.

Natti

Your eyes are pointing at me, but can you see?

Underbar ledig dag! Sol, mamma, lillebror, kaka, Möller och promenad i bokskogen. Tagit dagen som den kom och gjort precis vad jag vill och känt för. Önskar att morgondagen också var lika dan, men faktum är att alla ändå jobbar imorgon, inklusive jag. Jag ska vara instämplad 06.30 så jag hoppar i säng strax. Släcker ner efter Big Brother.

Puss




Bildregn


Annette och Johan 23/4 - 11


Joddla med Siv 23/4 - 11


Jag och Gabbi 8/4 -11


Fest 8/4 -11


Annette och jag 23/4 -11


Denise, jag och Gabbi 8/4 -11


Fest 23/4 -11


Mathilda 23/4 -11


Fylla 8/4 -11


Innan fyllan 8/4 -11


Annette och Denise 8/4 -11


Pernilla 23/4 -11


Pernilla och jag 23/4 -11


Shot 8/4 -11


Hon e ente riktigt klok, hon e faktiskt riktigt dum i huet

Idag har jag haft kalas! Det var trevligt. Hade kalaset hemma hos mormor och morfar och dom har varit så snälla och hjälpt mig himla mycket. Gav dom vars en påskpresent som tack :)
Till middag gjorde jag en fläskfilégratäng med basilikasås och till det hade vi ris och sallad. Det var mumma!
Till efterrätt hade jag bakat en chokladpaj med mörk choklad. Den serverades med grädde eller glass och jordgubbar. Den var ännu mer mumma! Det verkade som de andra med tyckte det så det var uppskattat :)
Jag fick även fina presenter så jag är helnöjd :)

Igår efter jobb blev det lite förfest här hemma och sedan drog vi till dansbandsgalan på slagt. Var en helt okej kväll men var aningen sliten redan. Vi såg joddla med siv och dom är utan tvekan det bästa partyt! Blev massa allsång och svett i folkmassan. Blev jätte besviken när jag fick höra att dom inte ska spela på sommarrocken i svedala i år!!! What?! Vet någon om detta verkligen stämmer? Vi åker ju dit år efter år för att huvudsakligen se DOM!! Tradition ju!

Nu tänkte jag gå och lägga mig och soovaa! Imorgon är jag i princip ledig hela dagen, har något litet inbokat bara men gud vad jag ska njuta!! Sova utan att bli väckt utav någon klocka, bara ta dagen som den kommer, gå ut på promenad, träffa folk jag tycker om. Mmm...

Som avslut vill jag bara säga tack till alla som uppvaktat mig nu när jag fyllt år.

Puss


Pernilla och jag på förfest igår




Jag innan kalaset idag



Rosa Påsk




.

Jag hatar ensamheten.

Påskafton

Oohh jag är så trött! Jag är så trött och mina fötter värker. Det är inte för att jag varit ute och dansat natten lång. Det är för att jag varit flitig och jobbat massa nu i 3 dagar. Även idag blir en tidig morgon med en dag full med jobb. Sedan är jag ledig två dagar. Mucho niceo.
När jag är trött på morgonen måste jag alltid tända massa lampor för att jag ska vakna och inte somna om. Nu när jag ska vakna så tidigt så har jag inte dragit för persiennerna helt utan bara lite så att solen kan lysa in på morgonen och väcka mig. Det är faktiskt jätte bra! Härligt att vakna till solsken och inte lika jobbigt att stiga ur sängen. Jag har verkligen blivit en morgontrött människa. Men, solen är den bästa lampan.

Tuggar nu frukost innan det är dags att slänga på smink i fejjan.

Glad Påsk

You´re the BEST!!!

Jag har så fina vänner!!

Igår hade vi bestämt att vi skulle ut och käka eftersom jag fyllt år. Camilla sa "Alex ska köra mig till restaurangen så vi kan hämta upp dig efter jobb", så så blev det. Jag hade ingen aning om vart vi skulle eftersom tjejerna skulle fixa sa dom så när jag kom ut till bilen så knöt Camilla en sjal runt ögonen om mig! Hahaha bara att ta sig in i bilen var ett projekt! Skulle sätta in foten i bilen och satte den på sätet. Hahaha! Trodde jag satt i baksätet så kastade bort min väska en bit. När jag väl satt mig så hörde jag Camilla sa något till Alex så jag fick för mig att hon skulle hoppa in och sätta sig bredvid mig så jag hoppade innåt i bilen. Det roliga var bara att jag satt i framsätet och hade kastat min väska på alex och kom inte så mycket längre in förren där var en handbroms och växelspak. Hahah gud vad kul det var! Sedan körde vi då till hemlig destination. Jag kände igen mig en bit på vägen ( ni vet med svängar och så ) men sedan tappade jag helt greppet om vart vi var. Körde en liten stund och Camilla sa till mig att restaurangen låg strax utanför malmö. Haha jag fattade ingenting. Vi parkerade bilen och Camilla hjälpte mig ta mig ur bilen och ledde mig dit vi skulle. Haha Gud vad läskigt det är att inte se någonting. Stackars de blinda. När vi gått in genom dörren så sa Camilla " Nu kommer här trappor så Alex får bära dig upp för dom." "- Neej men det kommer han inte orka... " Shupp sa det så hade han kastat mig över axlarna. Stark kille det där :) Började ana att vi var i ett lägenhetshus men var för upptagen med att skratta under tiden han bar mig upp för trapporna. Ett tu tre så drog de av mig skarfsen och vi var hemma hos Camilla och Alex där Amanda och Josse väntade och tog emot mig!! :D
Jag blev så himla glad. Vilka fina vänner jag har! Tänk vad dom har fixat och trixat för min skull! :) Lägenheten var pyntad med ballonger och cerpentiner och där var dukat jätte fint. Till middag blev det tacos och till efterrätt blev det hallon och blåbärspaj med vaniljsås! Till det drack vi rött vin! Mmm, en helt perfekt kväll och jag var så nöjd :) Dessutom fick jag en present utav dom, en ny puderborste som Camilla snappat upp att jag behövt en ny under någon konversation vi haft. :)

Puss på er Camilla Karlström, Alexander Borgström, Amanda Kortz, Josefine Persson och Jessica Örlegård!


Snor som vanligt bilder från Camillas blogg ;)


Camilla och Alex :)


Dukat


Pyntat


Här kommer Alex bärandes på mig :)


hahaha var är jag?!


groggy


<3


överraskad! :)


Mat och vin


Alex, Jessica och Josse :) <3


Amanda och jag <3


Paj


God is a girl

Igår var ingen vanlig dag för det var min födelsedag hurra hurra HURRA!!!

När jag kom hem från jobb och dans stod det en present och blomma på datorbordet från mamma och lillebror. Jag blev så himla överraskad och glad! Det ät ändå något speciellt med att få födelsedagspresent på födelsedagen :)
Fick också en present av HanniBanni på dansen. Ihii sötis :)

Jag har inte räknat exakt hur många, men jag fick hur många gratulationshälsningar som helst på facebook igår! Blev glad att så många tagit, om så bara en minut, men ändå och lagt på mig. Man blir fan glad utav den uppmärksamheten. Inget går ju upp mot ett telefonsamtal elr sms men ni förstår vad jag menar ;)

Jag hinner inte skriva mer, ska göra mig klar och rusa iväg till jobb. Lovar att återkomma såfort det finns en lucka.

Puss

Birthday girl

Bilen ville sig inte, precis som jag anat. Nu är den på verkstaden så i år blir det ett dyrt kalas....




Mi have di haffi haffi haffi come back

Fick gjort allt (+ dusch och hårtvättning) utom disken, den tar jag imorgon.

Hämtade lillebror på dagis och vi gick upp och käkade köttbullar och pommes hos mormor och morfar tillsammans med kusinerna Linn och Elias :) Sedan gick vi ut en stund på den nya lekplatsen bakom husen innan det var dags för mig att dansa loss några timmar på Malmö Dansakademi! :) Jive, showdance och dancehall stod på schemat idag. Mina ben var döda efteråt. Nu måste jag krypa ner i sängen. Bilbesiktning kl 07.00 imorgonbitti. HÅLL TUMMARNA!!!!! Det kan jag behöva... Dessutom är den 20 april en speciell dag för mig...

Puss



Linn


Gustav


Elias


Gustav och jag


Dagens låt:



Ain´t no mountain high, ain´t no valley low

Gaaah vad jag är seg idag. Kom iofs inte i säng förren strax efter 1 och somnade inte förren vid halv 2, men då däckade jag rejält ska jag tala om. Sitter här med gårdagens smink och hade behövt både en dusch och en hårtvättning, men egt, who cares?!

Igår var iaf en himla bra dag. Kände mig innerligt glad. När jag sa det till min danslärare igår så sa hon " Men Sally jag tycker alltid att du är glad." Ja, det är väl sån jag är egt, utan att jag tänker på det, men igår kände jag verkligen den där känslan innuti. Jag orkade lite extra. Förstår ni hur jag menar?
Förmiddagen började med tvättning tillsammans med världens bästa mormor. Jag kan inte nog med ord beskriva hur fantastisk och betydelsefull denna kvinnan är för mig. Hon är bäst! Bäst bäst bäst!!
Så fort tvätten var klar begav jag mig till jobb. Hade full rulle nästan precis hela tiden. Jobbade med min favorit så jag var nöjd. Ni vet när man har jobbat x antal hektiska timmar och lågan liksom börjar slockna och det börjar kännas lite tyngre, precis då kom en kund med en bukett tulpaner till mig!!! Spontant och jag blev jätte glad! Gnistan tändes åter och jag kunde ge lite till :)
Efter jobb skyndade jag till Malmö Dansakademi för att härligt och roligt Zumbapass med Bella. Så himla underbart! Dröjde kvar för lite eftersnack och om ni numera ringer till Malmö Dansakademi då de ej har telefontid så kommer ni höra min lilla röst i telefonsvararen som säger "Hej och välkomna till Malmö Dansakademi.... " osv... Hihi.

Nu tänkte jag ta ett litet tag i min lägenhet och röja undan lite. Typ packa upp gårdagens tvätt, dammsuga och tvätta golvet och diska.

Ha en bra dag mina vänner.

You made me who I am...

Varför känner man sig alltid så jävla tjock efter helgen?!
Många peppar varandra till att banta, jag och mina tjejer hetsar varandra till att äta MER! Tror det mest handlar om att man själv kan äta med gott samvete då. Men fan vi måste skärpa oss. Vi lär ju ENTE kunna visa oss på stranden i sommar annars. Hahaha! AAARGH!

Nöjd med jobbhelgen. Tiden har gått fort och jag har trivts.

Idag kallade Glostorp för ännu en grillning efter jobb, jag var inte sen med att komma. Grillat är bäst! Blev mumsigt kött med rotfrukter i ugnen tillsammans med kusinens hemmagjorda tzatsiki. Fan vad god den tzatsikin var!
Blev massa mys med Debbie, bästa hunden ever. En bästa vän. Hon utstrålar kärlek och ödmjukhet. Hon är bäst.

Körde hem om Mandy på kvällskvisten och kollade BigBrother live där. Annie åkte ut idag och det är jag nöjd med :)
Go låt dom gjort tillsammans med Basshunter. Den kommer kicka dansgolvet i sommar. Jag lovar att jag kommer vara en av dom som tjatar ut den ;)
Jag kommer sakna BB när det är slut. Känns som att man känner människorna på något sätt.

Nu ska jag lyssna på Champion med Chris Brown ännu en gång innan jag går till sängs.

Hoppas ni har haft en bra helg mina vänner.

Puss



Min bästis



Some people have to learn
some people wait there turn
some people have to fight
some people give it up

Some people have to learn
some people wait there turn
some people but not me
I was born a champion

some people have to fight
some people give their lives
some people don’t believe
I was born a champion



Bloggtorka

Förlåt. Uppdaterar sällan här. Det beror främst på att jag prioriterar annat framför, fast att det kanske bara tar 5 minuter. Fick en tillsägelse av Camilla i fredags så nu medans jag väntar på att mitt ägg ska koka så kan jag ju skriva ett litet inlägg.
Det är jobbehelg! Gårdagen gick förvånadsvärt bra. Det var snäppet lugnare och jag HANN MED vad jag skulle. Känns så himla mycket bättre att jobba när man känner att man räcker till och kan göra ett bra jobb. Slutade 20.15 och satte mig bara på cykeln och cyklade hem. Nice. Fick oväntat besök av Annette och Johan på kvällen vilket uppskattades!
I fredags gick jag in och jobbade extra 3 timmar på morgonen. Blev ett besök i Trelleborg med kusinen och vi käkade först en apdålig lunch - Pasta frutti del mare. Pastan var överkokt, vi fick typ vars 4 räkor på tallriken, gegan som räkorna låg i smakade ingeting förutom starkt. Besvikna var vi!  Gick istället till "systrar och bönor" och drack latte och åt en suuuuupergod kladdkaka. Kände att vi var värda det efter den dåliga lunchen som vi knappt rörde. Umgicks med min kusin hela eftermiddagen i det fina vårvädret och frammåt kvällen åkte jag till Glostorp för en grillad middag med Bertil och Emely. MmmMmmMmmm!!!!!!!! Behöver inte säga mer. Gick en runda med hundarna och det var verkligen en fin och fridfull kväll. Uppskattade dagen jätte mycket. Tänk hur vädret kan påverka ens tillvaro.
På senkvällen åkte jag hem till Camilla och Alex där även Simon och Emil befann sig. Vi kollade kvällens avsnitt av BigBrother och sedan tvingades grabbarna att se Burlesque! :) iiihi vilken fin film!! hjärtadansen.

Ägget är klart och jag ska käka frulle innan jag beger mig mot jobb. Ooops vad klockan rann iväg. Måste ju hinna put on the makeup-face också!!!

Lika mycket som jag uppskattade det fina vädret i fredags, lika mycket uppskattar jag helgensväder. Känns inte lika tung att jobba då.

Later

Camilla är så himla duktig på att ta bilder till sin blogg så jag snor utav henne :)


Hulken ville också ha fruktsallad!


Camilla och jag


Alex och Emil


Simon, Hulken och Alex ligger och myser till filmen


Movietime 


Onsdag 13 april

Jag stör mig som faaaan på att jag och Mandypandy jobbar om varandras helger! Det är ju alltid så, året om liksom! Tänk så mycket bus vi hade kunnat hitta på ihop om vi hade jobbat samma helg och kunnat vara lediga samma helg. Jag tror helt överlag att jag jobbar fel helg om jag jämnför med alla i min omgivning. Kusin, gudmor och gudfar, moster och de flesta av mina vänner.
Men, jag har iaf en vän som jobbar samma helg som mig, och det är fina Millis! Idag träffades vi och lunchade supergod ciabatta på nya "inne" fiket Mocca! Där är faktiskt mysigt och lite varierande ifrån ecpressohouse som man varit på tills man storknat. Amanda kom också förbi efter sin körlektion och det blev en mysig stund med flickorna innan det var dags för mig att jobba! Tjoohoo! Efter 6 dagars ledigt (ledigt och ledigt, jag har ju varit busywusy ändå) men efter 6 dagar utan att ha satt min fot på jobbet så såg jag faktiskt fram emot det idag :) Skönt att vara ledig - såklart, men skönt med lite rutiner igen. Har ändå inte mer pengar att göra av med nu så nu får det bli work work ett tag!

Brukar vara trött såhär dags men inte finna den där inre ron till att gå och lägga mig, men idag när jag funnit den där inre ron till att gå och lägga mig så är jag inte trött! Haallåå liksom?!


JAG ÄLSKAR DANSEN!!!!!! Idag körde vi samba. Svårt men så himla kuuuuuul!!!!!



Bilder från Camilla;


Moi


Mandy


we


Milla

So take a picture of this moment with your iPhone

Dans, dans, dans, dans!!!

Idag fick man lära sig att dansa jive. Elr, jag vill ju inte påstå att jag kan dansa jive nu, men vi fick testa på det. Jävlar vad flåsset fick jobba, det går snabbt! Himla kul dock.
Blev även benträning på reggeaton/dancehall klassen. Tycker fortfarande att det är jobbigt att vi är så många för det blir så himla trångt och man kan inte ta ut sina rörelser på samma sätt, men det är kul och med härliga Frida som lärare så det är väl inte konstigt att klassen blir full!

Utöver dansen idag så har jag fått dammsugat och tvättat golven, fikat med mormor och morfar och lagat middag till mig och mammi.

Sov gott!


Jay Sean – Hit The Lights - Explicit Version




Ice in my vains, blood in my eyes

Bra måndag! Vaknade upp hos Mandy tillsammans med henne och Sojjbojj. Körde till Camilla och hämtade min cykel som stått på hennes gård sedan i onsdagskväll. Chittchattade lite med henne och körde sedan vidare hem till Sonja för sushi. Sushifrossa som heter duga and we love it!! Efter lite matkoma sa jag hejdå och körde hem. Tog tag i 3dagars disken, renbäddade sängen och tvättade 2 maskiner tvätt. Bra Sally. Hämtade lillebror på dagis och var ute med honom en stund på gården innan han mötte Jonas och ville hem och leka med honom. Under tiden passade jag och mamma på att köra och köpa gyros ifrån Marathon och den smakade lika utsökt som alltid. Bästa matdagen på länge kan jag ju säga.
Blev en liten kvällspromenad med Mandy innan jag körde till mitt älskade Zumbapass på malmö dansakademi för bästa Bella. Har inte tränat på en vecka nu och tro det eller ej, men bara dessa dagarna har satt sina spår. Okej, ganska mycket är det all alkoholens fel får jag väl medge, men man är ju ung. Leker jag inte nu kommer jag leka när jag är 30 - 40. Vilket är bäst?! Jag anser att det är bäst att leka nu, ser bättre ut med en galen 20åring än en galen 40 åring!! Moahaha.

Nu är jag faktiskt trött och tänkte gå och nanna.

Puss





Sushifrossa!!

wild girls

Wild girls will be wild, still acting like a child...

Fyllor och bus. Massa nytt och gammalt folk.

Fredag förfest hos Annette sen Stairway to heaven med Godass på Crown.
Lördag 25 årsfest för Angelica. Utgång Chilli. 
Söndag dop för Tindra. 

Mer uppdatering senare. Måste få i ordning i min snuskiga lägenhet.

Puss


Fredag- Gabbi och jag



Lördag- jag hemma hos Angelica



Söndag - Tess och jag på mottagningen för Tindra


I want you to take over control

Syyykt dålig musikvideo, men låten är bääääääääääst!!

Detta är vad jag taggar till denna fredag! Skruva upp och lyssna HÖGT!!!



Later

You´re sweeter than applepie

Lite frukost och några rader i bloggen.

Blev ingen samba för min del igår, jag som älskar samba. Aja inget att göra åt. Gjort är gjort och det krävdes en del övertalning från Camilla för att jag skulle ge upp. Cyklade hem till henne efter jobb där även Amanda och Josse befann sig. Blev spontan mys och BB.

Idag ska jag hälsa på Göteborg.

Puss









I´m not afraid to take the step

Gick mycket bra på jobbet idag, och gick mycket bra på dansen idag. Helnöjd tjej.

Sojj och Mändy kom hit en stund med maassaa godis och popcorn ikväll. Ingen självdisiplin och var med och krängde. Daaaamn. Skyller på mensen. Om man får lov att göra det? Men fan vad arg jag blir på mig själv.

Nu sitter jag konstigt nog och lyssnar på Eminem. Sonja satte på spellista med honom och låtarna har liksom bara fortsatt rulla. Kommer in i flowet. Ändå bra. Lite deppigt. Men bra.

Nu går jag till sängs, MÅSTE ut på morgonpromenad imorgon. Detta håller inte! :( 


Inte den vanliga måndagen

Har världens bästa mormor! Bara så ni vet <3


Imorse ställde jag klockan så att jag skulle få undan lite av huvudbryet. Fick avbockat 2 saker och sedan blev det tvättning som vanligt. Gick snabbt och smidigt och hade sällskap av min fina mormor.
Därefter körde det ihop sig. Hade kvar cykeln på jobb eftersom jag glömde cykelnycklarna hemma igår när jag tänkt hämta hem den, och väl påväg till bussen kom jag på att jag inte hade några busspengar. Jävlar. 35 minuter tills jobbstart så fick unna mig bilen till jobbet idag och betala dessa goa 57 kronorna i parkeringsavgift. JAG HATAR ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA DYRT!!! Och den där bensinen går fan bara upp och upp hela tiden.
Jag bestämde mig iaf för att jag inte skulle gå och lägga energi på detta och klistrade på smilet. Fake it til you make it och helt plötsligt hade jag glömt att jag var irriterad över detta och var faktiskt glad igen :)
Lite ledsen är jag ändå för att jag fick skippa zumban ikväll, börjar tidigt imorgon och har en lång dag framför mig så det var ju tänkt att jag skulle nanna nu.
Sminkavtvättning, renbäddning av säng och sen natti.

Puss


Never gonna be the same

Hihi, jag håller med dig Camilla. När klockan slår 17.00 på söndagen ens jobbehelg andas man något djupare. ;) Jobbhelgen går fort, och det är tack vare den det blir klirr i kassan, men det känns skönt när den är över. 13 dagar tills nästa gång ;) Om man inte får för sig att gå in och ta extra helger dvs, det är ju också välkommet ibland.

Nåja, idag efter jobb styrde jag skodan mot Staffanstorp. Maten var färdig när jag entrade dörren och det var faktiskt säsongens första grillade, för min del, som Tess och Andi bjöd på. YUM! Spenderade en mysig söndagkväll hos dom som även innehöll en liten promenad - sight seeing in S-torp, och såklart avslutades med BB. Tack och puss till er.

Igår efter jobb hade jag turen att få skjuts hem. Påvägen blev det ett stopp på stans godaste gyrosshop och fick umgås lite med min Bertil.
Blev även en runda upp om Annette och Johan för lite lördags umgänge där även Denise infann sig.

Så jag får väl säga att trotts att jag tillbringat många timmar på jobb denna helgen har det varit en socialhelg :) Den har nog innehållit lite förmycket mat och annat gott och just nu känner jag mig spyfärdig. Hahaha måste citera min kompis Zandra, hon är så himla rolig.
" - Jag förstår mig ej på folk som säger " man ska äta tills man blir mätt. " Vem fan gör det om maten ä cp god?? då äter man tills man måste lägga sig i fosterställning för man bivit så mätt att man ej kan sitta upp. "

Hahaha true story.

Nä, nu blir det sminkavtvättning och sedan bedtime.

Natti


Luft



Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror

Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg

Där bortom finns något annat
du har nog sett samma sak
jag ska spara till en egen resa
och glömma färden tillbaks

Våran mark slutar aldrig snurra
du kan inte bara sitta still
det finns nya miljonärer
som kan göra vad dom vill

Vem kan ro förutan åror
vem kan springa utan ben
vem kan skratta utan munnen
vem kan kasta utan sten

Kan du komma genom väggen
kan du höra mina ord
kan du lyssna riktigt noga
och sen säga att du förstod
jag är längre bort än du tror

Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg
Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg

En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt


--------------------------


Ingen deppig lördag men sjuuukt bra och betydelsefull låt.
Måste faktiskt krypa till kojs nu, annars orkar jag inte med morgondagen.
Får berätta om lördagen imorgon..

Natti


Don´t stop believin'

Det blev bilen imorse och nej Ann, det var inget Aprilskämt. ;) 05.30 (okej kanske några minuter senare) satte vi igång inventeringen. Helt ärligt så tycker jag inte att det är en börda. Man träffar liksom sina kollegor under andra förhållande och har FAKTISKT tid att byta fler ord och skratt än vanligt under dessa timmar. Jag fick en stjärna för effektivitet av chefen dessutom. Jag hoppas inte att DET var ett aprilskämt för jag är fan nöjd med min insats. 3 avdelningar tog jag hand om. Första gick utav bara farten. Den andra var seg som in i, var precis innan frukostrasten och så var det stoora varor höögt uppe. Blev litte smått irriterad när jag inte nådde och när allt föll och jag tappade räkningen. Tur jag hade bästa Yves mitt emot och jävlar vad vi delade morgontröttaskratt. Loves it! 3 avdelningen gick ändå smidigare än jag väntat mig men var ändå segt eftersom det var sådär på slutet ni vet ;)

Efter jobb körde jag hem, käkade lite fil och musli och sedan körde jag och hämtade upp min fina kusin. Vi tog en skön promenad ute på bulltofta och fick ventilera av oss lite båda två. Körde och handlade lite mat och sen skiljdes vi åt. Kärlek till dig <3

I eftermiddags kom mamma och lillebror hit och jag gjorde tacos till oss. Till efterrätt blev det kladdkaka med vaniljglass och jordgubbar och då tittade även mormor och morfar upp. Vi avrundade kvällen efter en timme i soffan med Så ska det låta! Himla trevligt underhållningsprogram, och idag fanns det även fint ögongodis att titta på. Brolle och Erik syftar jag på dårå ;)

Lugn helg, jobbehelg, och det känner jag mig nöjd med denna gången faktiskt. Rastat festprissen i mig ett par helger i rad nu så jag står ut. Vet dessutom att nästa helg kan bli en del röj.

Ledsen för att ha gjort MandyPandy besviken bara, men som hon vet så ligger det även en del bakom.

Nu ska jag nog diska upp lite här hemma innan kvällens BB börjar. Gårkvällens program var bara helt AWESOME!! Fy fan vad jag garvade. Låg ensam hemma i min säng och skrattade högt. Då är det fanimej kul! :)

Puss på er




Mormor och morfar i somras


Jag och mamma i somras



Jag och kusin i somras


Lillebror i somras

1 april

inbeordrade för inventering denna morgon. 05.30 ska vi stämpla in och sätta igång. Mmmmmyysiigt!!

Ska jag skita i den dyra parkeringsavgiften och köra bilen dit, elr ska jag trotsa regnet och cykla?

RSS 2.0