måndag

Halsont och tror visst att febern börjar smyga sig på. Efter några timmar på jobb var jag helt utmattad. Lyssnade på min kropp och cyklade hem istället för att cykla till dansen. Oh vad jag hade velat dansa egt! Bäddar ner mig under täcket i soffan....

Good love control

Nu är jag påväg hem från Götet. Önskar att det fanns en pausknapp att stoppa tiden med så jag kunde stanna kvar där! Men men. Realityn kallar.

Någon som vill offra sig och hämta mig på centralen vid halv 9 tiden? Text me <3

 

http://soundcloud.com/3lau/alesso-afrojack-good-love?utm_source=soundcloud&utm_campaign=mshare&utm_medium=facebook&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2F3lau%2Falesso-afrojack-good-love

 

 


Det händer bara oss

Från Borås till Sparsör, från Göteborg till Surte, från Göteborg till Lerum.

This is how we roll


Göteborg

Då gör vi Göteborg ikväll


Missbruk

Idag briljerade jag åter igen. Jag satt i mina tankar när ett jävligt bra välformulerat tänkande uttryckte;
Vi är alla missbrukare på något vis, vi missbrukar bara olika saker.



Vad missbrukar du?

Vad jag vill

Jag vill vara SMAL! Och så vill jag ha DANSTEKNIK så att jag kan dansa alla GRYMMA koreografier FIERCE!

Hard work all the time

Negerbullar

Vad har hänt med mitt sötsug? Jag har haft en lång bra period då jag inte varit speciellt sötsugen, och har jag varit det har jag ändå kunnat stå emot. Den senaste veckan har jag varit AS-SUGEN vid tillfällen och liksom inte ens brytt mig om att hindra mig. Idag blev det massa negerbullar på fikat på dagis som tydligen var när jag skulle hämta Gustav. Ringde ner Camilla så vi satt och drack kaffe ( och åt negerbullar) och snackade där nere i godan ro i sådär 1 1/2 h. Haha!


Trött tjej!

För tidig morgon. Hör hur det blåser ute, fönsterna är blöta av regn. Önskar att jag skulle få sova iaf 2 h till. Men, tidig morgon = tidig eftermiddag = mer socialt umgänge = dans! Kanske en eftermiddagslur. Frukost snart färdig, smink och sen jobb.
Ha en bra dag!


Från fredagen

Godkväll!
Ligger i sängen och bloggar i mobilen. Trött tjej så tanken var egt att jag skulle sova tidigt ikväll men så blev det ju som vanligt inte. Ännu en helg har gått, vad har jag gjort då? Jobbat. Helgen har ändå gått fort, har hunnit med mycket umgänge mellan arbetspassen så det är ju nice.
I fredags hade jag mormor och morfar på fika här hemma. Hade köpt hem massa godsaker att ha på bullarna så som rostbiff och potatissallad, rostad lök, skinka, räksallad, ost och massa grönsaker. Vi blev mätta och trätta och vi hade det mysigt.
Efter fikan kom Tess och hämtade mig och vi åkte ut till vår gamla ridskola Örestads RyttareSällskap för en visit. Höstsolen värmde våra kinder och det doftade ljuvligt ifrån stallet. Det kändes härligt att vara där. Tänk så mycket tid man har spenderat där och hur mycket minnen man har från tiden där. Underbart. Det är en viss känsla, något man kommer bära med sig hela livet. Senare på eftermiddagen var det några timmars jobb som gällde för mig och det var jävlar i det ett hektiskt tempo. Fick dock en komplimang av en kund som jag kan leva på länge. Jag blir så glad!
På kvällen lovades det kaffe och lussebullar hemma hos Camilla och jag kunde inte motstå. Lussebullar är bästa bullarna EVER! Trött tjej hängde i hennes soffa lite för länge, jag som skulle upp och träna på lördagen! Blev dock inte så. Men en bra fredag fick jag iaf.
Resten av helgen får jag uppdatera er om senare. Nu rönte jag faktiskt låta ögonen vila.

Hajhaj


You better

Har ni röstat eller?!


RÖSTA PÅ OSS!!

Är Hemköp Triangeln årets butik? (KLART VI ÄR)

Skicka ditt svar i ett sms till 72130 (gratis + ev trafikavg) senast lördagen 29 oktober.
Skriv CITY (mellanslag) ÅRETS (mellanslag) 10.

Skicka koden nedan till 72130

CITY ÅRETS 10

Alla som röstat på den vinnande butiken har chans att vinna presentkort på 1000 :-

Komigenochröstavafan!



Gåshud




Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."



ändå bra dag

Idag har för övrigt varit en bra dag. Besökte staffanstorp och fick löst en och annan knuta i vänskapsbanden. Åt goda bullar och drack gott kaffe i bra sällskap. Körde hem och hämta cykeln och sedan iväg till jobb. Det bästa med denna jobbdagen var att det kom finbesök, FINBESÖK! Gah vadskajaggöra?! Fick gå tidigare från jobb (10 min) så att jag skulle hinna till sambalektionen. L O V E T O D A N C E !!

cykelinlägg

skit cykel!! Vad tror ni var fel idag då? 'Jo, idag skulle jag då cykla på cykeln för första gången sedan SERVICEN, och när jag hoppar upp ligger den i 1ans växel. Växlade upp till 2an... och till 3an... Tror ni det hände något?! Näääee!! Och jag kan fan inte cykla i 1ans växel från almgården till triangeln!!! Lär ju se ut som en idiot och ta mig sådär 1 h! Genomsvettig kommer jag vara dessutom och kul att gå runt som en svettlök på jobb - svar NEJ! Blir så arg. Fick låna mormor cykel som transportmedel denna dag - stort tack!! Imorgon får jag dit till snubben igen. Vågar inte riktigt. Var ju där igår och fick fixat PUNKTERINGEN som lyckats dyka upp sådär också efter servicen utan att ha cyklat på den. Wierdo. Innan rekommenderade jag honom varmt, nu är det big nono! Han får fan fixa växlar på min cykel igen, och sen var det sista gången jag besökte honom iaf.

I'm into you

Vilken dag att vakna till då ;) skönt att vara ledig så att man slipper ut och cykla i detta vädret. Grått och regnigt. Haha elr cykla hade jag ändå inte kunnat. Men ge sig ut mer än nödvändigt var min poäng. Ska pumpa cykeln om ett tag och sedan kolla så att där är luft kvar några timmar efter det. Vaknade vid 8 men låg bekvämt kvar i sängen och slumrade tills klockan blev kvart över 10. Har tvättat 2 maskiner nu på förmiddagen och fikat med mormor och morfar. Nu blir det nog lite städ. Bäst så för trevnadens skull.


Trisstess

La mig precis i sängen. Denna dagen blev ingen bra dag. Väldigt tråkig. Först incidenten med cykeln, när jag sedan är på jobb möts man av mjäkighet och uppgivenhet. Jaha. Vad ska man själv då kämpa för?
Vår älskade danslärare hade dragit på sig en förkylning så blev mest genomgång av koreografierna och inte så mycket dans ikväll. Blev ganska segt och sedan opeppt när vi sedan väl skulle köra igenom dom.
Nu precis innan läggdags poppade jag en påse smörpopcorn och tryckte i mig allt på en gång. Jävligt onödigt. Vet inte om det var för att jag var hungrig, om jag gjorde det utav trisstess elr om det helt enkelt var för att det inte fanns något annat hemma. Önskar nästan att man hade bullimi och kunde få ut det igen, tyvärr är min kräkreflex hemsk och jag mår så dåligt av att spy så att jag verkligen bara gör det när det är riktigt illa. Kalorierna är redan tillförda till kroppen elr?
Nåja. Kanske ska försöka sova bort det dåliga samvetet och hoppas på att man vaknar upp till en bättre dag.


Fan!

Inlägget under skrevs i lördagskväll, loggade in i mobilen nyss och såg att det inte publicerats, så jag publicerade det nu istället. Men så att ni hänger med i läsningen!


Just nu står jag och väntar på Annette. Hon är snäll och ska köra mig till jobb för när jag kom ner till min cykel för några minuter sedan så var bakhjulet tömt på luft! Om det är punktering elr om luften bara läckt ut av en elr annan anledning vet jag inte, har inte tid att kolla upp det heller eftersom jag ska börja jobba kl. 13. Typiskt! Cykeln som precis varit på service!


Baby where are you?

Bloggar från mobilen första gången evah. Ganska nice och ligga i sängen och skriva. Har ju ingen bärbar dator så...

Idag har jag jobbat. Det gick bra, tiden gick snabbt och jag är SÅ nöjd med jobbtiden. Förlorad OB, I know, men det är skönt att veta och känna att saker blir gjort. Jag mår mycket bättre då.
Ikväll bjöd mamma på middag; Fläskytterfilé, pommes och bearneisås. YUM! Efter maten åkte vi till maxi och handlade godis och sedan slängde jag mig i soffan hos henne och tittade på Bring it on. Det har varit en av mina favoritfilmer sedan jag gick i 6an. Minns att vi dansade dom här cheerdanserna på rasterna och sjöng ramsorna och sånt. Haha! Kunde massa repliker osv. En film som alltid kommer ha en viss betydelse för mig.

Nu tänkte jag sova igen. Trött tjej faktiskt. Har tappat greppet om ungdomslivet, är aldrig ute i svängarna längre. Jag känner inte riktigt för det faktiskt. Don't know why. Jobbar extra lite helgmornar nuförtiden så jag antar att jag gör mig bäst hemma i soffan. Allt har sin tid. Ganska skönt att ligga under en varm filt när kylan biter tag. Är inte ofta jag gör det annars må jag säga.

Ne, vi sar väl så.


Face it. Or not...

Vill börja med att tacka Janne som stannade en extra timme på jobb för min skull i torsdags så att jag skulle hinna iväg till min danslektion! :) Guld värt för mig! Tack ska du ha min käre gudfar!

Igår hade jag en heldag då jag inte fick gjort något men ändå fick gjort något. Sov ut, snackade i telefon med min Sojj i typ 1 h innan jag klev ur sängen och gjorde mig klar för att cykla iväg. Cyklade och lämnade min cykel på service som jag tänkt göra SÅ länge. Skärmarna både fram och bak var lösa så det skrammlade som fan när hjulen snurrade, man hörde att jag kom cyklandes kan vi väl säga. Dessutom hade lampan lossnat och lös ner i marken och inte fram mot mötande trafik, så den gjorde inte så mycket nytta. Handbromsen var tydligen felplacerad, satt på höger sida och den ska tydligen sitta på vänster, så den fick ja flyttat och även återinstallerad så den går att använda igen. Bakhjulet slits ju mer än framdäcket eftersom all tyngd ligger på bakdäcket så det knappt använda framhjulet fick byta plats med det väl använda bakhjulet så dessa däcken kan rulla ett tag till! Kedjan hade tydligen varit för lång vilket förklarade varför växlarna hoppade så denna blev klippt och spänd. Även sadeln som varit lite lös blev spänd. Förstår ni? Jag har nästan en ny cykel ;) Haha! Service för 500 spänn, ja tack! Cykelhandlaren på dalaplan.

Iaf, jag lämnade cykeln på service och promenerade sedan sista biten upp i stan och mötte upp mamma och gustav. Mamma hade varit och fått massage och gustav hade blivit klippt. Han var så fräsig i håret, en riktig tuffing med guld och grönt hår och fixad frilla. Stolt var han med :)
Vi gick till mammas favorit place som heter vårt skafferi elr något sådant och käkade paj. Sedan strosade vi runt i stan, uppifrån södervärn ner till storgatan. Träffade folk på vägen, och besökte butiker man aldrig annars besöker. Fick med något smått och gott hem. Trevligt!
Hittade en jacka jag blev förtjust i som skulle finnas i min färg och storlek i burlöv så efter vi tagit bussen hem drog jag med mig Camilla till burlöv. Ångrade mig dock angående jackan när jag väl var där, men en vit ullstickad väst och en oversize tröja i en fin mörkblå färg fick ändå följa med mig hem.
Blev en liten tur inne på burlöv innan jag gav mig själv shopping förbud och vi körde mot malmö igen. Hämtade min cykel påvägen hem och köpte även falafel som fick bli vår middag!
Fredagkvällen spenderades här hemma, jag, Camilla, Annette och Johan. Lite vin, lite popcorn, lite kaffe. Räckte för mig som skulle upp före tuppen idag. Jobb 7 - 16.30. Bäst att göra sig klar nu.

Hejsvej



Min snygging till lillebror <3



Ny ring.
Face it. Or not...


Godmorgon

Elr förmiddag. Nu har jag ätit frukost och ska göra mig redo för jobb...




Underbart höstväder idag! Här är jag påväg ner på ica för att handla
frukost. Ekar tomt i kyl och skafferi...


Mysis


Enough is enough.


Crank it up

Jag älskar att dansa. Om ni nu inte visste det innan. Jag är inte värsta grym, men jag försöker och gör mitt bästa. Jag får en kick av det. Ni borde testa! Det är glädje ut i tårna!
Ikväll missar jag tyvärr dansen pga jobb :( jag är ganska mycket ledsen över det. Men man måste ju jobba. Annars kan man ändå inte dansa för då har man inga pengar att betala dansavgiften med. Så det är mest så mitt liv ser ut nuförtiden. Jobb och dans, dansar så mycket jag kan, jobbar mest. Men men..
Idag har jag sovit ut! Kunde säkert sovit mer, men onödigt att slösa mer utav dagen. Ska nog träffa Renata innan jobb. Sola solarie och gå ut och promenera. Fint höstväder ju! Men temperaturen sänker sig sakta men säkert, 12 grader idag och blåst. Bäst att ta på sig ordentligt. Så det ska jag göra såfort jag druckit upp mitt kaffe.




vi kan gå genom eld, bara för ikväll

Dansen rockade, det var lite sådär svårt med vigheten men man börjar väl bli gammal och stel dessutom. Haha!

Har oooont i min rygg nu. Måste.ha.massage!

Hush, Hush, Hush


SÅHÄR hittade jag min bil i lördags när jag slutat jobba. Vilken jävla idiot trodde att jag skulle komma ut med min bil när det dessutom var en knapp meter till bilen bakom. Vårt samhälle kommer gå under pga EGOISM!





Johanna och jag hade kick as ostbricka. Mmmm FROSSERI! Bantning
hela veckan nu dåja....


Jobbat hela helgen, guldgruva! Har gått jätte bra. Underbart att jobba med Reny <3

Ikväll är det dans igen, som jag har längtat!!!

it girl

Väntar på att Amanda ska komma och hämta mig, sen ska vi åka och sola.
I.could.really.need.it...


Take me to a place where emotions don´t exist

än en gång...


What´s wrong with me?



Cast away

Hej bloggen, hej vänner, hej ovänner, hej läsare!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag orkar inte riktigt lägga minutrarna på det. Sorry. Det är inte som att det inte händer något, för det gör det. Det händer bra saker och det händer dåliga saker. Känner att jag försöker balansera mig själv ganska mycket och värdera saker. Jag pallar ingen höstdeprission. Dansade massa i tisdags och det var så jävla roligt! Vår koreo sista timmen DÖDAR! Det är på den avancerade kursen som ni minns jag nämde, men det går faktiskt ganska bra. Jag har dock inte råd att missa någon lektion för då kommer det gå ganska mycket åt skogen för min del att komma ikapp, så nu ska jag försöka byta bort min 23-kväll på tisdag så att jag kan vara med på den lektionen, den börjar ju inte förren kl 21 så man har ju en hel dag på sig att jobba.
I onsdags träffade jag Helena och gick och käkade lunch med henne och sedan tog vi en sväng i stan och jag lyckades få med mig några basic grejjer hem. Gött. När klockan var 4 så var det dags att jobba några timmar och det vill jag säga att vi gjorde. Hade kundkortskväll med sånna sjuka priser för alla som har ett hemköpskort och så var det massa matbjudningar i butiken och även en trubbadur som stod och spelade massa gamla goa låtar. Det är trevliga event för kunderna men kick ass högt tempo, som iofs kan vara ganska kul. Efter jobb skyndade jag mig iväg för att hinna med min sambalektion och fan vad det är roligt! Skaka rumpa! Ju mer som skakar dessto bättre!
Fick en himla trevlig överrasknings närmare 23 tiden så fick jag oväntat besök av mina fina tjejer! Sonja, Amanda, Camilla och Josse ringde på dörren och vi slängde oss i min soffa för massa tjejsnack! Love it, love you!
Igår var också en ganska händelserik dag, dock ingen dans men jobb och kompishäng. Men nu har jag inte tid att skriva mer för det är dags att göra sig redo för denna dagen. Börjar jobb 07.00.

So long

en gång för längesenn...



Alltså, bara kolla på världens sötaste lillebror!!!!!!!!! Fan vad jag älskar dig!!!!!

tisdag igen

så freaking fucking trött hela tiden! Ledig idag men har inte gjort många knop. Men har; fikat hemma hos mormor och morfar, varit och handlat mat på coop ihop med Annette, hämtat Gustav på dagis och sedan lagat husmanskost till mig och mamma (pannbiffar, potatis, brunsås, smörgåsgurka och stekt lök och champinjoner.)
Nu ska jag byta om och köra till kära Dansakademin. Hoppas jag får någon form av energi där.

p.u.s.s.

I don´t wanna touch you too much baby

Jag kan bli så trött på folks attityder. Varför behandlar vi varandra som vi gör? Varför ska man hela tiden försöka bevisa att man är bättre än någon annan. Varför kan vi inte vara mer kärleksfulla mot varandra. Prata med varandra om det känns fel, prata med varandra om man blir illa berörd, ledsen eller arg. Berätta också när man blir glad och ta vara på stunderna vi har tillsammans.
Ta ingen förgivet för det finns en dag då de inte finns i ditt liv mer. Då ångrar du dig att du inte vårdade tiden ni hade. Då är det försent.

The beds are burning

Ska köpa ny säng och letar runt lite. Har hittat 2 som jag kan tänka mig. Någon som har några kloka råd elr synpunkter?



Klädd sängram i svart textilläder med rutstickad huvudgavel.

Priset avser endast sängramen. Ribbotten och madrass kan köpas separat.

  • bäddmått i cm : ca 140x200
  • BxL i cm : ca 154,5/221
  • träslag/färg : svart
  • klädsel : textilläder




Denna version av sängstommen MALM är högre och gör det enklare att komma i och ur sängen. Du får också plats med förvaringslådor undertill.
- Justerbara sängsidor; olika tjocka madrasser kan användas.

Finns i olika strl. Jag tänker mig 140 x 200





Love bites, love bleeds

Inte världens bästa dag. Men jobbhelg över och jag kan vara stolt. Vi är inne i oktober och inkomsten denna månaden har ju börjat bra.
Unnade mig sushi till middag ikväll, M.U.M.S! Träffade dessutom Helena och Jimmy på sushido och fick en trevlig liten pratstund.
Har konstig bakfylle ångest fast jag inte var full igår. Känner mig rastlös i själen och sällskapssjuk. Ska dock bara slappa hemma på soffan ikväll, börjar jobba kl. 6 imorgonbitti.


Ibland kan man känna sig bortglömd. Som om man inte räknas.


Ikväll behöver jag iaf inte tvätta bort sminket.







Vad deppigt inlägget blev, så deppig är jag egentligen inte. Bara det att just nu faller inte pusselbitarna på plats så lätt. Är trött och uttråkad. Låt det bara flyta...


Lyssnar på Def Leppards album Hysteria ikväll <3

RSS 2.0