Fredag

Denna veckan har varit lite känslomässigt meckig. Från att ha varit nere ena stunden har jag i andra stunden varit glad. Det hänger ganska mycket på hur mycket tid jag har för att tänka. När jag tänker för mycket blir det inte bra. " Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen..." är ett citat jag snappat upp som passar rätt bra in på mig. Tyvärr. Jag önskar att jag inte vore så.
Att bygga upp sin egen trygghet, sitt eget liv. Det krävs en del för att bara släppa det. Speciellt när man inte har en aning om vad man vill. Man måste våga för att vinna. Men hur vet man vad man vinner? Och vad gör man om man förlorar istället då?

De sista dagarna har iaf varit bra.
I tisdags när jag var ledig besökte jag Tess och Tindra i staffanstorp och mös där hemma hela dagen. På kvällen fick jag besök av Anna och Voja och jag och Anna pysslade lite i mitt hem innan vi drack några koppar te.
I onsdagskväll efter jag slutat jobbet blev jag kvar i 2 h och snackade massor med Yvonne och drack kaffe och käka sallad. Efteråt hade vi följe en bit på vägen och Gud vad kylan bet tag om låren.
Idag har jag varit ledig och fått gjort lite saker; tvättat och fikat med mormor och morfar, betalat räkningar, dammsugat och tvättat golvet, varit på Friskis och köpt ett månadskort, solat och kört ett fuegopass ( som jag blev lika besviken på som jag brukar så gick ner i gymmet och jogga en stund efteråt) kört mamma upp i stan och umgåtts med lillebror och ätit choklad. Nu ligger han här och snarkar bredvid mig. Mitt lilla hjärta. Imorgon kommer också bli en bra dag. Det har jag bestämmt!

Igår bjöd Stine på tårta på jobb för att hon fyllt år. Dom var galet mumsiga! Beställda ifrån cake it ifall ni någon gång skulle vara sugna på en. Det är vår gamla arbetskamrat Narre som gör dom. Nomnomnom!
( som ni förstår så har det här med att skippa onyttigheterna inte gått så bra )


Dagens insida

Jag känner det som att hela livet består av stress. Du måste lyckas för att vara någon. Du måste bevisa för att finnas. Du måste stå ut från mängden för att synas.
Man är inte tillräckligt bra bara som man är.


Måndag

En dag med mycket funderingar kring saker och ting. Jag kan inte sluta fundera. Men jag känner att jag borde ta tag i saker, man kommer ju inte alltid att vara 22..

I övrigt en bra dag, ganska lugn och skön. Började med morgonpromme i det super härliga vädret. God frukost och sedan begav jag mig mot jobb frammåt eftermiddagen.

Vill gratulera min kusin till hennes nya jobb, Woho Grattis Cindy och lycka till!! :)





Söndag

En jätte bra söndag. Jobbet gick lätt och smidigt och det kändes hur bra som helst. Trevliga arbetskamrater är det bästa alltså! Som vanligt på söndagar fick vi chans att komma ikapp allt vi sålt ner under helgen, och såklart den lilla extra städningen.
Jag ska berätta en lite komisk grej;
I förmiddags så stod jag och Calle och pratade då han nämnde att 2 utav våra stammisar är med i Sveriges mästerkock. Kul tänkte jag. Jag har ju ingen aning, kollar sällan på tv.
Dagen gick och på eftermiddagen fick jag en kund som skulle köpa pancetta. Vi började diskutera lufttorkningar och kallrökningar och det blev ändå en lite djupare dialog angående mat-delikatesser. Vår diskussion höll en lite högre nivå än vad jag kanske egt klarar av och tillslut frågade jag honom om hans yrke hade med mat att göra elr om det bara var ett brinnande intresse. " - Ah, man har väl varit och snurrat med näsan i branchen ett tag, det är ett stort intresse."
Wow, tänkte jag och sedan fick vi avrunda då det stod fler kunder i kö. I luckan till nästa kund viskar Calle till mig, att det där var en av stammisarna som var med i Sveriges mästerkock.
Ah, haha, snacka om att jag kände mig dum. Det förklarar ju hans kunskaper men hur skulle jag kunna veta det liksom! :)

Efter jobb åkte jag hem till mamma som bjöd på godingmiddag och sedan byggde jag lego med lillebror tills jag slutligen råkade somna på soffan.
Tassade hem strax innan 9 och slängde mig i soffan tillsammans med chips och choklad framför Mamma Mia- filmen.
På tal om onyttigheter var detta sista dagen att kränga. Har gett mig ok tecken denna veckan efter mycket press tidigare men nu är det slut. Rörelse och nyttighet får sätta igång igen från och med imorgon.
Långt inlägg, nu ska jag sova.
Puss puss


Lördag

Jag blir så arg när jag skriver inlägg och de sedan inte publiceras. Detta skrev jag iaf igår på lunchrasten på jobb. Varsågoda;

Igår var jag hemma hos Bertil och hade tacomys! Asnice och jag blev så himla mätt att man kunde tro jag bar på en baby. Foodbaby. Haha!
Idag är jag på jobb. Skönt! Behöver tjäna nya pengar. Dessutom känns det skönt att vara här och göra nytta när vädret ändå är så deprimerande. Lunchen är nu i magen + lite annat smått och gott, så nu ska jag nog hålla mig resterande 4 timmarna..
Ikväll ska jag hem och bara mysa!
Jobb imorgon igen.

Trevlig helg vänner


Live your life.

Det känns som att livet helt plötsligt tog slut. Passionen och glamouren bara försvann. Och när man försöker börja leva igen, så inser man vad grått och trisst allting är. Det är samma människor som går in och ur ens liv, det är samma gnäll som man hört de senaste åren, det är samma rutiner, det är samma krav. Glöden finns inte. Lågan har slocknat. Ju mer jag tänker på det, ju mer känner jag hur tårarna bränner. Det är kanske dags att slå sig fri och leva för det man vill leva för. Men man måste ju överleva. Kan man överleva livet?


Cosycat

Sängen var för skön för att jag skulle ge mig iväg på morgonpromme. Grubblar inte mer på det än att jag inser att kroppen behöver återhämta sig lite till, och det är den värd. Men snart vill jag komma igång med rörelse och träning igen. Synd bara att jag inte har något träningskort någonstans och att det ekar tomt på kontot. Jag får nog lära mig att jogga.
Idag blir det iaf äntligen jobb igen! Got to make some money.

Ha en bra dag!


Friends

Ikväll har mina fina vänner Carro och Camilla varit här och myst! Jag är så glad att vi har varann, alla gamla stallisar! Även om det ibland dröjer mellan varven vi ses så är det äkta vänskap. Love you all


Pop that booty bitch

Ser nu att inlägget jag skrev från mobilen igår ännu inte är publicerat. Vill ni läsa raderna jag skrev igår innan läggdags så finner ni dom längst ner i detta inlägget.
Idag har jag i princip sovit hela dagen! Det tar hårt på krafterna att dels träna inför en show när man är sjuk, och sen genomföra showen när man är sjuk. Söndagen var jag dock 10 ggr bättre än jag räknat med. Den dära cocillana hostmedicinen gör verkligen underverk.
Somnade strax efter 02 inatt, öppnade ögonen första gången vid 12.30 imorse, beslutade mig lika snabbt för att stänga dom igen och vaknade inte förren ca 14 tiden nästa gång. Kände mig typ bakfull när jag sakta steg ur sängen och tog dom där 6 stegen in på toaletten. Slutade mef att jag gick och la mig igen och kollade uppdateringarna på nätet via telefonen, ringde några samtal och sedan blundad lite till.
Ikväll har mamma bjudit på middag, sedan har jag kollat film med lillebror i hans säng. Elr, jag har slumrat mellan varven. Förstår inte att man kan vara så trött! Men, jag behöver det!
Efter denna degdagen kommer jag vara redo att starta upp igen. Imorgon står städning och tvättning på schemat.
Sov gott peeps.


Härlig showhelg med Malmö Dansakademi! Tack till alla inblandade, - dansare för gemenskap och hårt jobb, lärare för att ni tror på oss och kämpar med oss, publik som stöttar oss och delar vår dansglädje, tillsammans är vi fantastiska och kan då slutresultatet bli annat?
Trots sjukdom är jag super nöjd.
Tack till friskhetsguden som var snäll och gjorde mig lite friskare idag.


Let's do it again!


Showhelg

Så himla nöjd med en fantastisk showhelg!

Det blev 2 bra shower på nöjesteatern. Tack till alla inblandade, - dansare, lärare & publik. Ni som inte var där missade något!

Who run the world?!



Fredagen 13 januari

Idag är ingen vanlig dag, för idag är världens bästa lillebrors födelsedag, hurra, hurra, HURRA!!!

Jag älskar dig Gustav, du är något av det bästa i mitt liv!


Manjana, manjana

Dunderförkyld tjej. Tycker jag försöker med det mesta. Men min kropp har tydligen gått in i protest. Vill inte bli frisk. Jag blir så ledsen. Men men, skam den som ger sig. På söndag har vi show och fredagkväll + lördagen kör vi genrep och finslip. Jag kan inte ge upp nu, såhär nära. Så mycket tid och enrgi man lagt ner på detta och sen ska man inte kunna leverera när det väl är dags?! Pshyy. Jag ska stå på scen på söndag!

Jag vill bara plocka fram och ära min vän Zandra. Hon är bannemej en speciell tjej men hon har hjärtat på rätta stället! Hon finns där för en när man minst anar det.
Till exempel så erbjöd hon sig självmant att hjälpa mig när jag flyttade hemifrån. Hon var där från början till slut och jag kunde inte vara mer glad och tacksam.
Idag frågade hon mig om jag kunde köpa en biljett till henne till dansshowen. Jag blev så glad :) "Ska du gå själv?" var min första fråga. " Ja såklart, jag vet inte om någon annan ska gå men jag kan gå själv." Det betyder så himla mycket för mig. Puss på dig!
Extra stor puss även till Mamma, Gustav, Ann, mormor, morfar, Bertil, Carina, Janni, Milla och Felicia!

Jag har full förståelse för alla er mina vänner som känner att ni inte har råd, det kostar ju ändå 200 :- så jag blir absolut inte sur elr ledsen på er, men jag blir dessto mer glad för alla er som faktiskt ska gå, som gör den lilla "uppoffringen" för mig. Elr uppoffring ska jag inte säga för det kommer bli en grym show och ni kommer förhoppningsvis tycka att ni fått valuta för pengarna, men jag känner att folk faktiskt bryr sig om och visar intresse för vad jag sysslar med, för min hobby, för min passion.



Hittat på sassys.se ;



Stockholms trafikpoliser har sammanställt lite sköna kommentarer och ursäkter för diverse regelbrott i trafiken hör och häpna detta är sanslöst roligt :-) :

”Jag ska ju till slottet och få medalj av kungen” (Cyklat mot rött).

”Ska ni hålla på så här så förtar det all glädje med att cykla för mig” (Cyklat mot rött).

”Jag ska på konsert med Paul McCartney” (Cyklat mot rött, konserten visade sig vara om en vecka).

”Jag borde slippa, jag har ju miljöcykel” (Cyklat mot rött).

”Jag är 43 år, jag gör vad fan jag vill” (Ej burit bilbälte).

”Jag har bråttom till bilbesiktningen, kan jag komma tillbaka och skriva på senare (Kört en heldragen linje).

”Vadå, jag såg ju henne inte ens” (Bilist som struntade i kvinna halvvägs ut på övergångsställe).

”Hur skulle jag kunnat se skylten, det låg ju en lastbil framför mig” (Förbjuden vänstersväng).

”Han som körde framför mig körde mycket fortare, ta honom” (Fortkörning).

”Ni är fan värre än irakiska säkerhetspolisen var. Jag tar första bästa flyg tillbaka när det blir fred där alltså” (Taxichaufför, ej släppt förbi gående på övergångsställe).

”Det är första gången på 20 år en kvinna ber om mitt telefonnummer” (Man som gjort förbjuden vänstersväng).

”Jamän… hade jag sett skylten hade jag inte kört där… fattar du väl” (Bilist i bussfil).

”Vem har tagit beslut om att det ska vara busskörfält här? Det måste ha kommit för bara 14 dagar sedan”. (Bilist i bussfil på Stadsgårdsleden).

”Jag äter i och för sig mycket praliner… se, jag är helt uppsvälld på magen” (Rattfyllerist som inte druckit något, trots 0,34 i evidenzern).

”Vi kan sluta diskutera, du är inte på min intellektuella nivå märker jag” (Cyklist mot rött till YB Adolphson).

”Hur mycket..? Va fan, tusen spänn… du kan skriva två tusen direkt, jag tänker köra här i morgon också” (Taxi i bussfil).

Taxichaufför: ”Vet du varför jag blir arg? På 10 år, jag har kört mot rött, jag har kört heldraget, svängt mot förbjuden vänstersväng… aldrig har ni låtit mig slippa, ni skriver alltid på mig.” YB Adolphson: Du menar att vi gjort vårt jobb? Taxichauffören: Du… nästa gång låter jag kunden gå sista biten och ringa till dig och gnälla! (Taxi med förbjuden vänstersväng).

”Jag skulle inte ha köpt kinamat… då hade jag inte hamnat här” (Förbjuden vänstersväng Mariatorget).

”Kom igen, jag fick ju böter igår” (Taxichaufför i bussfil på Swedenborgsgatan).


Bright!

Gör mig frisk!


Hosta

Usch vad jobbigt det är att vara sjuk. Paniken kryper bara på mer och mer när jag märker att det liksom inte vänder mot rätt håll heller :( vet att man inte ska träna när man är sjuk men det funkar inte riktigt så nu. Showen närmar sig och jag vill ju inte stå på scen och inte lyckas med vad jag ska göra. Oh!
Idag blir det till att besöka apotek elr någon naturläkemedelsbutik för det måste vända nu.


Lördagkväll

Blev ju sjuk trots allt. Ja, jag försöker nu vila så mycket jag kan men det får ju bli utöver dansträningarna och jobb, men nu har jag tagit mig ledig lite från jobbet så nu är det iaf en sak mindre.
Igår blev det shopping med Matilda, lite saker vi behöver till showen. Hittade inte allt jag behöver så får ge mig ut igen, men halva listan är nog avbockad.
På tal om det, finns det någon vänlig själ som har ett par höga vita sneakers i strl 38 att låna mig 13 - 16 januari? Ni skulle göra mig så, så glad då!
Idag bjöd dagen på en massa timmars dansträning, sen åkte jag hem till mamma och käkade tacos. SÅ gott det var med mat efter alla dessa timmar på dansskolan.
Efter maten åkte vi och hyrde film på hemmakväll, såg en romantisk komedi som hette something borrowed. Den var verkligen bra! En tjej film of course! Den var inte långtråkig någon gång utan man satt fast hela filmen. Förutom mamma och en sovandes lillebror att dela soffa med så gjorde också ben & jerrys och en kopp varm mjölk med honung sällskap till filmen. Måste bli frisk!

Puss puss


Vill inte bli sjuk, får inte bli sjuk, kan inte bli sjuk...

Jag vet att man ska lyssna på sin kropp, men det finns inte riktigt tid för det nu. Idag har jag kännt mig kass ända sedan jag vaknade. Hänging och öm i kroppen och ont i halsen.
Men blev jobb ändå och nu MÅSTE jag iväg till dansen, första och typ enda träningen inför ett nummer jag ska hoppa in och va med lite i på showen. Det är bara till att köra och hoppas på det bästa.

Tror jag ska unna mig en gyros på pausen som jag har mellan första och andra showträningen idag.

Haj o ivaj

Happy 2012

Jag bjuder på bilder istället för text idag eftersom jag ännu inte har massa tid att berätta en massa. I korthet så var nyårn ganska misslyckad, dåligt arrangerat av debaser, men vi var iaf på debaser där det skulle vara burlesque show och middagsbuffe. Där var ingen mat, och det tog 40 minuter att stå i kö till baren för att beställa dricka, burlesquen var inte alls som jag förväntat mig, men fullpott till alla besökarna som verkligen gått in för det hela och kläderna var klockrena. Någon gång efter 12 slaget drog vi vidare till Harrys där vi dansade av oss som sig bör. Man kan fan alltid lita på Harrys!








Get your ass up show me how you burlesque


RSS 2.0