We do what you don't !

Bra dag!

Mötte upp Renata i stan för lunch. Blev sushi på Hai på davidshallstorget. Aningen dyrt men muuums med sushi! Tog en sväng in om Vero Moda också och fick med mig en söt bolero därifrån.
Det blev dax för jobb och jag var munter genom hela passet.
Efter jobb var det sambalektion på dansakademin. Det gick bra. Hade vikarie idag med eftersom Bella fortfarande är sjuk, men denna vikarien är bättre än den förra. Inte så utmanande dock men man behöver öva basicsteps myyycket!
Tummen upp!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We get what we want
We do what you don't

We're pretty and sick
We're young and we're bored

¨
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


aaaaaaaaaahhhhhh inte igen?! :(

How can we dance when our earth is turning

Idag gick inte dansen så bra. Jo första klassen gick himla bra - Latin ballroom. Där körde vi chacha och det var skoj! Andra klassen var showdance, var ny koreografi och den höll snäppet högre standard än mig så jag fick kämpa. Det ger väl med sig det med, men jag hatar att känna mig dålig på något som jag verkligen vill kunna. Den sinnesstämningen satt kvar under reggeatonklassen men med en peppande lärare blev det bättre och bättre med tiden. Det suger bara något att vi är så himla många så att man inte kan ta ut sina rörelser 100 %.

Dagens kärlek går till Midnight Oil.

Midnight Oil – Beds Are Burning - 2007 Remastered


Oj vad klockan blivit mycket...
Godnatt.


olé olé

Det som är skönt med mitt liv är att jag gör vad jag vill när jag vill. I princip. Det är faktiskt inte någon annan som behöver bry sig om jag går och lägger mig oduschad och med smink. Typ som exempel. Så nu gör jag det. Imorgon tar jag tag i saker.
Godnatt

PS. Jag älskar Bellas Zumbaklasser!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bilder från helgen












Ny vecka!!

Har jobbat extra både lördag och söndag = nice!!
I lördags efter jobb körde jag och hämtade Zandra och körde hem till mig. Båda var svintrötta men vi hade bestämt utgång, så så fick det bli. Josse och Janni anslöt sig också. Började hinka i oss och drog sedan till båten. Jag fick snemongofylla. Hahaha röw. Stannade inte sålänge, åkte hem och la mig istället. Tur att jag skulle jobba dagen efter så att det inte skulle kännas helt onödigt.
Igår efter jobb åkte jag på en himla nödvändig timmes massage. Kan inte säga att det var avslappnande med det gör nytta.
Efter massagen köpte jag gyros (ingen jätte god) och körde hem till MandyPandy. Blev chill och BB. Loves it.
Orkade inte köra hem på kvällen så sov över här. Och vi sov läänge idag!! Antar att det var välbehövligt.
Nu väntar jag på att Mandy ska bli klar, sen ska vi köra hem till mig så att jag kan bli klar. Därefter drar vi upp i stan och käkar något gott. Vår måndag blir som er söndag. Typ.
Puss

What do you know about love?

Vilken bra dag jag har haft idag. Gjort massa nytta och samtidigt inte känt någon press. Gått hemma och småpulat som jag skrev tidigare. Hämtade lillebror på dagis sedan körde vi och handlade lite så att jag kunde laga middag tills mamma kom hem från jobb. Gjorde fläskytterfilé med rostade rotfrukter, tzatsiki och grönsaker. Blev riktigt gott! :)
Gick sedan hem till fam Möller och umgicks lite över ett par koppar kaffe. Long time no see. Lämnade tillbaks dvdn jag fick låna när jag var sjuk eftersom min otur nog pajjade.
Kollat massa tv, BB reprisen från igår och kvällens avsnitt. Moahaha loves it!
Innan vi slutade 9an fick vi alla skriva något om varandra, vad vi trodde vi skulle göra om 10 år. En i min klass skrev att hon trodde att jag skulle medverkat i BigBrother. Hahaha alltså grejjen är att tanken har slagit mig. Men jag skulle nog faktiskt aldrig kunna göra det. Tänk, ALLT du gör hamnar på film. Skulle man våga titta sina nära och kära i ögonen sen?! Tror inte det alltså... Nej jag tror fan inte jag skulle kunna medverka där.

Jag har blivit lite bloggkåt på sista tiden. Hihi skriver massa inlägg och läser massa andra bloggar. Får se hur länge det håller.

Jag vet att jag inte uppdaterat er om helgen än, men tänkte att det är bäst så. Sammanfattning kan vara GALET! Igen :) And I like it. Köör bara köör.
Gillar att vi alla tjejer har blivit så himla dreggiga. Hahaha mina tjejer <3






PS. Som vanligt är Gustav Hemby det bästa som finns!! Tog en ball bild på honom med iphonen idag men Christoffer råkade nog avinstallera programmet som gör att jag får in bilderna i datorn när han var här sist och skulle "fixa" datorn ;) så ni får vänta på den tills någon kommit och hjälpt mig ställa allt tillrätta igen.
Ni får en annan bild sålänge.

Puss



Älskade lillebror <3

You never would lose but you played the game

Ledig dag, himla skönt. Känner mig nöjd med tillvaron. Har under morgonen diskat, dammsugat, tvättat golvet och rensat ut bland lite skor. Vissa skor har jag haft ett bra jävla tag och de har gått klart på denna jord om man säger så, har bara inte haft hjärta att kasta favvoskorna innan. Vissa av skorna är där egt inget fel på, men jag kan inte använda dom utav en elr annan anledning, (sparade ändå vissa utav dessa).
Nu har jag ätit exakt 8 ostriskakor och druckit himla gott bluekeld vatten. Ska fortsätta vara lite flitig. Göra the dirtywork, STÄDA TOALETTEN!! 

Denna förmiddagen har jag lyssnat på min "spring 2010" playlist i spotify. Ibland glömmer man hur bra "gammal" musik är...


Bättre kvalité i Spotify



I like it like this

Förmiddagsfika med mormor och morfar, några timmars trevligt eftermiddag och kvällsjobb och sedan en danslektion. Mucho niceo onsdago!


kiss me, infect me with your love and fill me with your poison





Kanske sugen på båten i helgen?


Happy B-day drivers license

Idag firar vi 2 år, jag och körkortet :) Detta är lika med att prövotiden går ut. Grattis till oss!


When the children cries

Back again. Detta är inte okej. Kommer det vara såhär alltid elr? Apjobbigt. Jag vill inte. Varför just jag?

Nyduschad, ny hårtvättad och nyinsmord, mums!

Blev väckt utav jobbet idag, jag behövdes. Det tackar jag för så cyklade dit för några extra slantar i lönekuvertet. Spenderade eftermiddagen med fina Mandy. Bara hängde lite i deras trädgård, himla trötta båda två. Blev middag och tjatter hemma hos familjen Kortz sedan, så pass att jag lite glömde bort tiden. Skippade de två första dansklasserna och dansade de två sista istället. Love!

Nu borde jag bädda rent sängen så att jag kan sova i den inatt, annars blir det väl soffan inatt med. Lazy girl...


kiss me, infect me with your love and fill me with your poison




True story

A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left.


Blow

Läste Helena Björnströms kloka statusuppdateringar på facebook och var tvungen att bjuda er på dom också;

"Hade det varit män som haft mens hade det funnits botemedel mot det för längesedan! Hur många killar känner till ord som bakteriell vaginos, lactal, vestibulit, fluconazol mm? Och det värsta av allt... det ska inte pratas om det trots att i princip varenda kvinna har elller har haft problem med både det ena och det andra."

"Tycker det är helt stört att det inte forskas mer om kvinnors underliv, pms och andra åkommor. Så jävla mycket skit kvinnor får dras med pga av prevetivmedel, obalans o annat skit... fortsättning följer."

a wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left.

Förlååååt!!
Har varit busywisy och inte orkat elr haft tid att blogga..

Idag får ni inte heller mycket av mig. Är hiiimla trött nu. Men lite godsaker finns att bjuda på.












In the club

Jag hatar min inre stress som jag bär på förtillfället. Magkatarren går ju aldrig över :(

Igår var bästaste Bertil snäll och hämtade mig efter jobb så att jag slapp cykla i detta trissta skitvädret.
Blev senare under kvällen ett spontant kafferep hemma hos Amanda med Camilla och Josse. Ohh vilka fina vänner man har! :) Tittade på BigBrother och snackade en massa in på natten.

Har nu under morgonen fått ringt och fixat 2 grejer, känns skönt. Blev även inringd till jobb så ska in och jobba några timmar :)
Var tänkt träning och storhandling men den planen får skjutas upp.
Ikväll verkar det bli röjig fest med taggade brudar!

Nä, nu är frukosten i magen så dax att sätta fart!

Vi 2 hejdå fuck off du dog

Idag var det morfars tur att vara med i radion :) Hihi mina söta morföräldrar.
http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2967552&t=481

Har varit ute på en liten promenad nu under förmiddagen. Orkade inte cykla till friskis så fick bli en promenad i den friska luften istället.
Nu är det dags att fixa till sig för dagens jobb.

Puss


Jag vill till peace n love festivalen i år!



Ge mig en chans och jag tar den!

Mina vingar verkar starkare än jag trott. Vågar jag bara lita på dom kan dom bära mig i motvind. Denna gången är det ingen tvekan, får jag chansen så kommer jag ta den.



Aptråkigt på dansen idag, besvikelse :( (hade vikarie)

Höjdpunkten på dagen var lappen jag fick. Näst bäst var att jag fick jobba med Linda. Blev lite skvaller från helgen. Moahaha galet! Men hon är seeeg med bilder. ;)

Nä om man skulle gå och använda sina Mary Kay produkter lite och låta dom mirukalisera, (Ja jag kom på det ordet själv), hyn under natten.

Sitter egt och är hungrig men det är väl för sent att äta nu?


PS. Gustav Hemby är bäst i världen <3





Frozen

Jag saknar en bästa vän.




Jag önskar att jag hade fler timmar på mitt jobb. Den inre stressen infinner sig när jag känner att jag inte jobbar tillräckligt mycket....


Ever Blazin

Alltså, fan vad jag älskar att dansa. Denna terminen känner jag verkligen dansglädjen igen. Jag har valt kurser som är något för mig och som ger mig något. Känslan jag har i kroppen när jag går därifrån är fantastisk. Lovely!



Våren är nog på ingång

Dagen började ganska otippat. Var lite seg och tråkig i kläderna. Sällskapssjuk. Ringde mormor och frågade om vi skulle fika frukost. Bestämde träff en timme senare så jag passade på att hoppa in och duscha och tvätta håret sålänge. Stod där och hade satt i hårinpackning i håret och börjat tvåla in kroppen då vattnet bara slutade rinna. Jag bara eeehm vaa?! Hade inte läst någon lapp elr hört något om att de skulle stänga av vattnet. Haha snopet läge kan man säga. Precis som i en film.
Dröjde typ 15 minuter sedan var vattnet tillbaks så jag led ju ingen större nöd. Hehe men man blev ju lite paff.

Köpte Keno och gick sedan upp till mormor och morfar och fikade frukost. Mormor hade varit med i radion, i skånemästarna på radio malmöhus. Hon klarade tyvärr inte frågan men det var ändå kul för henne att hon kom med. Vill ni höra henne i radion så kan ni klicka på länken nedan, välj klippet som är mellan 9.30 - 10.00 den 15 mars och spola fram till 12.25 i klippet så får ni höra min söta lilla mormor. :)
http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=57

Efter fikan så följde jag med dem ut till Glostorp och gick ut med de fina doggsen. Blåste väldigt mycket ute idag men det var skönt med solen som iallafall värmde våra kinder. Såg också de första vårblommorna för denna säsongen och njöt utav läget.

Nu ska jag strax ta ut min ugnspannkaka med strimlad skinka som står i ugnen och gottar till sig. Sedan ska jag hämta lillebroren på dagis. Jag passar på medans jag kan, jobbar ju oftast kvällarna annars och ibland dröjer det jätte många dagar mellan gångerna vi ses. Tror dessutom att han kanske tycker att det är gott med lite ugnspannkaka ;)

Puss och kram




Här är jag och Flisan sommaren 2009

You think you´re a gangstah cuz you did time...

Hej mina vänner!

Himla grå dag det är idag..

Igår var det kalas för lilla Minnea som fyllde 3. Det bjöds på god mat och trevligt sällskap.
På kvällen kom Mandy hit och det blev sushi och chips till BB. Haha tyckte det var så jävla ball med Nicky, mytomanen i huset. BB tog dit hans mamma som skulle ge lite klarhet i hans lögner, typ som han sagt att han ägt en viss typ utav BMW etc. När BB frågar hans mamma så säger hon " Hehe eehm, han har inte ens något körkort." Haha han är så himla pinsam alltså!! Han påstår att han har hus i Grekland, vilket hans mamma inte visste något om. Han säger att han har sex med någon ny varje dag, om han har tur så har han 4 på en dag. Alltså hur kan man göra bort sig så?!

Mandy sov här och jag passade på att följa henne till bussen i förmiddags när hon skulle till körskolan. Tog mig några extra minuters promenad för faktum är att temperaturen där ute känns mycket mildare. Inte alls så bitande kall.
I eftermiddags kom Christoffer och tog sig en titt på min dator. Den är ju inte helt frisk. Han kunde inte göra så mycket åt saken idag så vi får ta tag i det lite längre fram. Behöde installera något program och ett usb-minne att lägga över alla mina bilder på. Hihi dom vill jag ju inte förlora.
Nu har jag sötis lillebroren här. Han tittar på film - som vanligt. Idag känns det dock skönt eftersom jag känner mig himla trött och seg. Ska dock bort till friskis ikväll och försöka få plats på fuegopasset.

Puss och kram


Crazy banana

AAAAAAHHHHH aningens bakfylleångest - eh ja!!
Hahaahaa men fan vad kul vi hade igår, röjde som fan! Hoppas inte att man träffade många man kände där ute ;)


Linda skötte kameran ni får en gammal bild på oss; 

Flyger iväg som ett pappersflygplan

Igår var en underbar fredag!!
Började morgonen med en trevlig morgonfika med mamma och lillebror. Körde sedan ett jympapass på friskis. Åkte och handlade hem en massa efter träningen eftersom jag skulle få mormor och morfar på middag senare frammåt eftermiddagen-kvällen. Bakade en mumsig chokladkaka baserad på digistivekex och 70% choklad. (Jag valde att tillsätta lite apelsinsmak i chokladen. ) Lagade en mumsig middag, - rödbetor med chevretäcke och rostade pinjenötter, karrékotletter, klyftpotatisar, rödvinsås och sallad. Hade en mysig kväll med mina morföräldrar. Begav mig sen mot möllan med Annette och Johan för att möta upp Cindy och hennes holländska besök Myrna. Blev några goda glas rödvin och lite trevligheter.
Helnöjd Sally.

Nu har precis frukosten landat i magen och jag ska sätta fart på denna dagen med. Ska upp om till mamma och lämna en bit kaka, sedan blir det jobb hela eftermiddagen och förmodligen bjuder kvällen på festligheter.

Cheers!










Ego-boost

Motivationen fanns väl inte riktigt hos mig idag. Släppte kraven och lät mig bara vara.
Cyklade iväg till jobb och där rullade det på bra. Fick under kvällen en kund som bara överöste mig med komplimanger. Jag blev så glad att jag var speechless. Hon sa att förra gången hon hade handlat utav mig så hade jag gett henne så bra service. Hon skulle då iväg på en liten utfllykt med sin cancersjuka mamma och hon visste att det skulle bli deras sista, därför ville hon att den skulle bli extra speciell. Jag mindes att hon berättade det för mig den gången. Hon var hur som helst super nöjd och hade kommit in och tackat i delin efter, fast jag hade inte varit där då. ( Synd att ingen fört fram det vidare heller. ) Idag hade hon stått och hoppats på att det skulle vara jag som skulle expiera henne när det blev hennes tur i nummerordningen. Hon sa att jag var en tillgång och hoppades att min arbetsplats värdesatte mig. Att hon hade berättat för alla hon kände vilken fantastisk delikatess det fanns på hemköp triangeln m.m... Som sagt, jag visste inte vad jag skulle säga mer än tack. Hon fyllde hela mig med glädje, hon gjorde min dag!

Tack till mig själv som fan är bra på mitt jobb, och tack till denna fantastiska kvinna som gav mig denna fantastiska uppmuntran!



Torsdagmorgon

Sovit sjukt dåligt inatt. Tänkte stiga upp och ge mig ut på en morgonpromenad men neej... Massa snöblandat regn.. Jag stannar inne denna förmiddagen.

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Idag har jag varit glad. Och dansig. Har gått runt i mina XXL- baggy mjukis som jag bara älskar. 
Fikade frukost hos mormor och morfar :) Hatar ensamheten..
I eftermiddags blev det jobb med bästa Tinis.
Skulle egt på sambalektion ikväll men den var inställd :( Slutade med att jag och Yvonne cyklade och käkade vars en gyros istället, mmmm GODASTE GYROSEN EVER på Marathon på dalaplan. 

Sover numera med persiennerna uppdragna, elr nerdragna med vinkel så att mycket ljus kommer in. Vaknar tidigare, lättare och piggare. Tips till fler trötta sega människor därute. Har dessutom börjat dricka shots varje morgon. Haha. Inte vilka shots som helst utan aloe vera gel - shots. Den ska öka näringsupptaget och göra dig piggare. Måste faktiskt säga att den fyller sin funktion. Känner mig inte like trött i kroppen.



 

Blow

Blev en spontan lunch med Kim på brogatan 13... Veggie mat och indiskt inspirerat. Det var gott! Kanske aningen kryddstarkt för magen.

Åkte sedan till ticket för att boka Amsterdamresan, men flygpriset hade gått upp med 1000 kr! Valde faktiskt att avstå från detta...

Så, vad gör jag nu?


Every need got an ego to feed

Blev ett svettigt zumbapass, nice som fan :)

Uppskattar att jag fick en bra dag att njuta av... Tack alla som förgyllt den <3



You were to fly then, so fly away now

Något som jag redan visste men som jag ändå inte tog lärdom utav var; att onyttighet inte går ihop med magkatarr. Hade smärta i magen på jobb igår så fick springa in på apoteket på rasten och köpa tabletter.
Men vad gör jag sen? Jo åker hem till Kim som fyllt år och käkar tårta!! Och till Wallander ställde hon fram chips. Var är min disiplin liksom?! Blir så arg på mig själv!! Borde ju ta tillfället i akt och faktiskt lägga onyttigheterna åt sidan och skapa mig en ny sund vana. Får ångest över mig själv. Men okej, från och med NU. Skärpning.

Idag blir det tvättning med mormor och i eftermiddag jobb. Om jag hinner efter jobb ska jag nog svänga in dansakademin och köra ett zumbapass. I could really need it!

Önskar att jag kunde varit ute med alla mina gamla godingar i lördags som slog klackarna i taket och hade en helkväll.
Men... en annan gång när man är ledig...

Nu - sortera tvätt...



Jag och Kim på den gamla goda tiden


Mattan är ung och jag ligger vaken

Klockan ringde 06.00... drog mig kvar till ca 06.15... Steg upp och gick bort till fönstret för att dra upp persiennerna. Möttes av soluppgång. Fan vad härligt!! Vi går verkligen mot den ljusare årstiden.
Slängde mig i soffan och åt upp allt godis från igår. Blev lördagsgodis till söndagsfrukost. Men kom på att nästa gång jag får mat är klockan 11.00, så nu sitter jag här med en tallrik fil också.
Som ni kanske listat ut så är det jobb som gäller idag. Hoppas inte att det blir lika stressigt som igår, då hann jag inte med mycket.





Ha en bra dag!


If I said I want your body now, would you hold it against me?

mmm.. Njuter av att ha haft en bra dag.

Började 7.30 på friskis med frukost, föreläsning och ett litet IW-pass. Nice som fan!
Har i övrigt tagit dagen som den kommit, städat lite, unnat mig lite lyx, lagat ugnspannkaka för första gången, umgåtts med mamma och lillebror, ätit tacos med dom och sedan kollat på Let´s dance...  

Nu kallar sängen. Har inte bestämt mig för om jag ska masa mig till friskis imorgon innan jobb, elr om jag ska vara lat och unna mig ledig förmiddag innan man går på jobbhelgen...

Ann, nu har jag köpt sånna rosa runda tabletter till mina små soffbord :) Har dock inte riktigt bestämt mig än om jag är nöjd elr inte, tycker du ska komma upp och kika.
Har även köpt sånt gott doftspray som sprayar av sig själv var 30 minut :)


Låten som går på repeat ur mina högtalare nu:


Bitch I´m up on the guestlist with the swedish house mafia

Kom på att jag vill köpa någon, alternativt några, fin- fina, lampor att ha i fönsterkarmen. Små men mysiga. Borde kanske inse att lavalampor faktiskt inte håller en halv livstid...


I wanna

Typ öööh... Kräk på denna dagen. Trodde den skulle vara bra. MEn gått runt och varit irriterad i princip hela tiden, en enda incident kan förstöra hela dagen, for real!

Kvällsmaten har gett ny energi iaf och jag kan nog sluta ögonlocken lite gladare.

Har kommit på att jag vill bli tv-hallåa.


Glöm aldrig att jag behöver er.



If you really want more, scream it out louder

Here I go again! Irriterande som fan! Lönt att JAG skulle drabbas liksom?! :(

Idag har jag umgåtts med Mandy, blev sushi till lunch och falafel till middag! Fint det! Där emellan hann vi titta på Dumbo med min älskade bästa lillebror som betyder mest för mig i hela världen!
Var tänkt storstädning men den sköt jag på ännu en gång. Hmm..

Ikväll har jag dansat, ballroomen var snäppet svårare idag men inte värre än att man hängde med, showen var lättare och roligare koreografimässigt men jag ska bara hitta smidigheten, och reggean krävde mycket benmuskler men var för övrigt skoj.

Livet rullar på, ibland känns det som att man bara står bredvid och tittar på. Så ska det väl inte vara elr?



Såhär kan det se ut när det diskats i min lya...


RSS 2.0