I´ll be there

Jag såg precis "A lot like love". Jag kände verkligen med i filmen. Drömde mig bort, log och kände med. Jag tror jag blev glad. Jag undrar varför tankarna fördes till en viss person under filmen. Ja, dom säger ju att man lever i en drömvärld.

Idag har världens bästa och goaste lillkille haft kalas på funhouse. Han var så glad. Han hade haft så kul. Och han var så trött när vi satt i bilen påväg hem. Han är fin. Jag älskar honom, min lillebror!

Drog fram dammsugaren imorse - det var välbehövligt. Imorgon får jag se till att fixa hallen. Blir ju så smutsigt med snöslasket.

Var en flitig runda på friskis under eftermiddagen. Var i gymmet , körde igenom lite muskler och såklart lite kondition. Passade också på att sola en kortis, kanske bidrar det till lite extra energi. Det är iaf bra med värme för musklerna och ljus för psyket.

Ikväll har jag myst hemma. Jag har faktiskt uppskattat det. Annars brukar jag bli så rastlös när jag är själv. Tog ett bad, gjorde ansiktsmask och hårinpackning och sedan landade jag i soffan med fruktsallad, kaffe och film. Det gjorde susen.

Sista dagen på januari månad. Månaden gick fort. De 2 första veckorna var väldigt intensiva med dansen, och de 2 sista har jag nog mest jobbat.
Innan vi vet ordet av är det vår.

Man får inte glömma bort att leva i nuet. Det är även en påminnelse till mig själv.

Nu är det dags att inta sängen. Ska jobba imorgon förmiddag.

Här följer lite nya bilder från showen med malmö dansakademi, ser ni mig?


Sway


Hey sexy


Duttywine



Avslutning. Jag med armen om Emelie och diplom i näven :)


Dance




Från igår




blö

Ledig helg!!!  Not anymore...

I believe

På något sätt har detta varit en underlig dag. Det har inte varit en dag som alla andra...


Ett par oväntade incidenter. Men de är positiva.


Ibland behöver man bara släppa sin stolthet.


För, vad jag kan minnas, första gången i mitt liv, uppskattar jag att jag inte vet vad som händer härnäst.
Läskigt med bra. Man är utan förväntningar.

Jag insåg också att man kan aldrig få tillbaks det man en gång hade. Vad gäller allt. Folk förändras. Förhoppningsvis är det bra. Vi blir inte "misslyckade".

Vi har mognat. Vi har gått vidare. Nya saker väntar oss.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbat, varit på möte och sedan horns up. Faster pussycat, EnuffZ`enuff och Dirty Passion. Gillar sångaren i Dirty Passions röst.  Enuff var rätt bra men Pussycat var inte alls vad jag hade förväntat mig. Okej de är oldies nu men. De hade iaf kvar rivet i rösten vilket vi gillar. Antar att det är all whiskeys förtjänst.

Ögonlocken väger bly. Trillar i säng nu.

PS. Jag har fortfarande dille på kanelknäckebröden, YUM! DS.


Solen skiner, snön glittrar

Och vem gillar glitter? Jo, jag!!

Verkar bli en mysig vintermorgon. Beger mig till jobb, Ha en bra dag!

She´s nothing like a girl you ever seen before

Fan vad less jag blir på allt klagande över snön. Vi har mycket snö bara till att konstatera. Det gör vissa saker jobbigare, inget vi kan göra något åt. Gå vidare och fokusera på något som gör dig glad istället då...

Jag har iaf haft en mysig kväll. Utan film och utan städning. Kaffe och vaniljyoghurt med frysta hallon, mmm... Shittchatter på det - like.

Ögonlocken börjar bli tunga och träningsvärken känns i axlar och armar. BRA!

Då säger vi väl godnatt då



House of pain

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ...om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.

Lunchäten efter ett kombipass cirkelgym/indoorwalking på friskis. Känns bra. Känns i musklerna. And we like it!

Nu ska jag lägga på ett kol, jobb i eftermiddag. Slutar dock redan halv 8. Överväger städning elr film ikväll. Känner jag mig själv rätt blir det det senare alternativet. Sugen på att joina? Let me know.


Sludder

Jag hade tänkt skriva ett djupt inlägg ikväll. Men jag tror det skulle bli alldelles för invecklat för trötta mig, och ni hade ändå inte fattat något. Jag förstår ju typ inte hur vissa människor kan lägga ut hela sitt liv i bloggen, helt detaljerat och med massa namn nämda. Nixipixi. No way. Never.

Jag är trött
Jag känner mig dum
Jag borde inte engagera mig mer

Jag är glad
Jag är stolt över träningen jag åstadkom idag
Jag vet att jag gör ett bra jobb


Vissa är föralltid. Vissa är på riktigt. I vått och torrt. Utan en massa krav. Dom finns där. Det är dom och endast dom jag vill ha i mitt liv. Det här ytliga jobbiga, nej jag pallar inte. Helt ärligt. Jag har ingen tid för dom.


Från och med nu. Hör jag inte från dig, hör du inte från mig. 
Elr något sådant.  

Nighty


Baby we can do it, we can do it all night

När jag slog upp ögonen imorse lös solen. Jag kände hur smile-banden stramades åt, slöt ögonen igen och drog mig kvar i sängen en stund. Tacka vet jag sovmornar! (då menar jag inte sova bort hela förmiddagen)

Avverkade all tvätt i världens bästa mormors sällskap och det blev även fika. Tummen upp för det.

Kvällen har jag spenderat på jobbet. Hade tänkt hinna träna innan men jag är ju känd för att vara en tidsoptimist. Får ta det imorgon istället.

Baby we can do it, we can do it all night




Tack till er som kommenterar :)


Lad mig se dig go go


En truddelutt såhär i kvällstid :)


När man ska ställa upp för den ena så har man helt plötsligt vänt den andra ryggen. Eller lurat eller ljugit. Det spelar ju ingen roll hur man gör för där är alltid någon som blir sårad.
Om någon berättar en sak för mig och ber mig att verkligen inte säga det till någon, då är det väl klart att man inte berättar det vidare?! Personen har ju ett förtoende som man inte vill svika. Utav vilken anledning skulle jag vara personen som avslöjade? Det är verkligen inte upp till mig. Det är ganska uppenbart. Jag är inte en sämre vän till dig bara för det. Men hade personen velat att du skulle veta, hade personen inte bett mig att verkligen inte berätta det vidare. Är det inte sant? Är det bara jag som tänker så?
Jag blir så jävla trött. Vilken cirkus.


Fyy vad kallt det har varit på jobb idag. Fingrarna är så stela att man knappt kan arbeta med dom. Jag hoppas verkligen att detta blir åtgärdat snarast för detta kan inte vara hälsosamt.


Jag kan inte önska dig lycka till eftersom jag inte önskar dig lycka till. Vi provade, men det var väl inte så. Jag blir ändå ledsen av att se dig i denne situation. Du vill nog inte vara där. Jag önskar att du var någon annanstans. Där du kunde slå dig ner. Skapa något ordentligt. Samtidigt önskar jag att jag slutade bry mig överhuvudtaget.

Det hade jag kunnat göra om.... Det gjorde jag när...
Men fan.

En stark person, omgiven av starka personer. Vi är bra. Så himla bra.

Jag saknar att dansa. Blir kanske en ny erfarenhet nu :) Får se hur det artar sig. Det hade nog varit ball.

Jag vill veta hur och vad du tänker, och varför?

Hur var det nu jag sa, Det är lättare att hata än att älska?


Skit samma. Nu uppdaterar jag.

Det är bra

Jag är glad.

Jag älskar min lillebror. Han ger mig verkligen så himla mycket. <3 Idag har vi haft kalas för honom. Massa trevligt folk har varit här. Det är bra. Dom är bra.
Skönt med en ledig lördagkväll nu. Lite vin i kistan och ska bege mig bort till annette och johan som bjuder på fondue. iih :)

Gillar den känslan jag har idag.

Take care beautiful



Ni vet vem ni är

Jag älskar er som gör mitt liv värt att leva <3


Kanelknäckebröd

Till er som aldrig har smakat wasas kanelknäckebröd; GÖR DET!!!!
små runda knäckisar som är såå goda!!

 

Fan Fan Fan !!!!!!!!!

Inte igeeeeeeeeeen

Alltså det känns verkligen som lyckan endast får stanna ett par dagar, sen blir man nerplockad på jorden igen. Fan vad jag överdriver. Det hade kunnat vara så mycket värre. Men ibland känns det så.

Allt har varit frid och fröjd sedan i fredags vid middags tid. Ikväll går jag till bilen med 2 fulla kassar, parkeringen är helt tom, vilket aldrig händer och jag fattar direkt att något är fel. Kollar på skylten. "Ej parkeringsmärket" 18-22 20onde varje månad. FÖR HELVETEEEEEE!!! Yes mycket riktigt, där satt en bot. Jag blir galen. Jag vet att det inte är hela världen men jag kan inte låta bli att bli så sjukt irriterad och få det att kännas som att världen är påväg att gå under. Tankspridda, ouppmärksamma slösiga jag. AAAHHH!!!


I en av kassarna låg gurka och dippa, för nyttighetensskull, men tror ni inte att jag hittade chips på översta hyllan i mitt skafferi? Joho de fick dämpa sorgen. Elr tällfälligt, det hjälpte ju inte, boten är inte betald än.

Telefonsamtal med världens bästa vänner dämpade sorgen :)
Nu är jag lite glad igen, dags att krypa till kojs.

Ge mig twilightfilmerna och en famn att krypa upp i.



Här får ni denna bilden igen, bara för att den blev så snygg:






Lovely

Jag har haft en underbar showhelg. Verkligen! Jag är så himla nöjd. Träffat massa goa människor, hur trötta vi än har varit så har vi kämpat tillsammans, skrattat tillsammans och gjort en skit bra show tillsammans. Som jag sa i avslutningstalet vill jag tack vår älskade Bella som ger oss denna möjligheten. Vi är dina verk.

Idag har jag bara degat hela dagen. Mest hängt med Ann men också träffat min älskade lillebror, mamma, annette med flera. I like it.

Tänkte bjuda på massa bilder från helgen, obs det är andras bilder jag lägger upp:


Backstage


Jag och Emelie


I logen


haha backstage


On stage - work koreografin


Work


Sway


slängkyss på sway


sway


Get sexy


Get sexy


Reggeaton/dancehall mix


Reggeaton/dancehall mix


Reggeaton/dancehall mix


You better work

Tack för en lyckad kväll! Rörd i hjärtat och glad i hela kroppen. Första dagen på showhelgen avklarad. Fan vad duktiga vi är tjejer. Som vi har kämpat, men vilket resultat. Men nu slappnar vi inte av. Vi kör vidare imorgon. Mjaaauuuu!!!


Bild från förra årets avslutningsshow


Jag älskar er som gör mitt liv värt att leva. Och Du är inräknad.


This is it

It´s showtime, let´s go!




Yes

Hade precis skrivit ett inlägg om min otur. Jag var ledsen och frustrerad. Men nu är det bra igen. Ett nytt simkort damp ner i brevlådan sekunderna innan jag var klar med inlägget. Snacka om att jag blev glad! Så nu ringer jag med Tele2/comviq. Men nytt simkort = inga nummer. Jag har dock kvar mitt gamla, så skicka ditt nummer till mig :)


Prag maj -09

Stjärnan

2 veckor fullbokade med massor, framförallt jobb och dans. Men det är bra. Nu är jag ledig från jobb i iaf 3 dagar och helgen ägnas åt Malmö dansakademis dansshow på Palladium! :) Det kommer bli bra! Där är fortfarande fåtal platser kvar så tveka inte att köpa din biljett. 2 timmars underhållning fyllda av dansglädje. Jag menar, hur ofta är du på dansföreställningar egt?

Imorgon mina vänner, byter jag telefonoperatör och kör på comviq, eftersom de flesta har det. Kommer ha kvar mitt gamla nummer :)  Har varit trogen Halebopkund de senaste 4 åren, men är ju ingen som har det längre. Så nu ska ni inte gnälla om att det är dyrt att ringa och messa ;)

Häromdagen såg jag Avatar i 3D på bio :) Den var bra! Men någon mer än jag som fick lite ont i ögonen under filmen? Kanske för att jag var trött, elr för att man var ovan och ansträngde ögonen. I don´t know. Det var iaf en bra kväll.

Ge mig inte fingret för jag tar din hand.

Försök att fokusera på det positiva, allt det som är bra runt omkring. Man mår mycket bättre och blir mycket gladare då. Man ska vara tacksam för det man har. Men man vill ju alltid ha mer...


Lovely:



Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one



4 år



Grattis på din födelsedag min älskade lillebror! Du är något av det bästa i mitt liv.

Det ligger mycket i bagaget, men jag hinner inte uppdatera er om det nu. Det rullar på lite till.

Man får se men inte röra. Elr?


He´s like my Chloe shoes, Betsey bag, Oh he´s cute



He’s like my Chloe shoes, Betsey bag
Oh he’s cute
He’s like my Marc Jacobs chain, Prada shades
What’s his name?
He’s my, he’s my, he’s my, he’s my
Latest accessory




Outta my head

Gick bra på både jobbet och dansen idag. Tummen upp! :)

Tystnaden ekar.

Tur det finns musik att fylla ut med. Kvällens upptäckt tack vare ztv. Saknat den kanalen.






I slutändan har man bara sig själv...


Tonight, I´m gone with the wind

Efter en lång dag är det skönt att vara hemma. Det hade varit skönare om man inte var hemma själv. Men, dags att bli vuxen Sally. Neeej :( Jag kan inte , jag vill inte.

Har tankat in bilderna från nyår, så de får underhålla er detta inlägg.



Jag och Moa



Jessica, jag och Malin



Johan och Annette
(hihi minns att jag höll en modell-lektion för johan)



Malin, Caecilia och Rickard



Micke



Annette och jag



Jag och Johan somna jävligt gott



Annette fick göra potatisbullar


Fler bilder på fejjan.......


Nuttin no go so

En glasruta smälls sönder och det är dags att sätta upp en ny. Jag vet inte om det är limmet som man använder till listarna elr vad fan det är, men jag har alltid i hela mitt liv tyckt att det luktar så äckligt när en ny glasruta är på plats.

Idag blir en lång dag, dansakademi 9 - 11, jobb 13 - 20.15, dansakademi 20 - 23. Show om en vecka. Men det börjar falla på plats.

Miss u


Black widow

Avslutningsshow 16-17/1 på Palladium! Nu är platserna på parketten helt slut, enbart ca 50 biljetter kvar på balkongen - snart helt fullbokat på alla shower ! Yeej!

Varför ska det alltid vara russin i all jävla musli? Jag är inget jätte stort fan av russin men jag är ett fan av musli. Detta stör mig.

Idag blir precis samma procedur som igår, jobb 11.25 - 15.40 och träning inför showen 20 -23.

Hoppas vi ses idag.



 


Beautiful and deadly
Making love in a suicide bed
Once you taste that poison, darling, you're dead

The curse on her calls your name
To this wicked game called love

Though you know her kisses kill
You can't resist that deadly thrill



Vissa är föralltid

Det blev aldrig bio igår. Traskade bort till sf efter jobb och därinne var helt bombat med folk! well weell.. ställde mig i en av de sjukt långa köerna och väl framme och ska köpa mina biljetter får vi stol 1-3 på första raden på Royal. "eeh, jag köper inte dom, men du får reservera dom till mig." Poppis med bio dåh! Nepp nepp, vi sket i det och får ta det en dag längre fram ist.

Var en runda på dansen och sen blev det film här hemma :) L.a gigolo. Den var bra. Elr, helt okej. Får 3 av 5 toast! Haha! Köpte Björn Gustafssons "ett livsverk" innan jul som vi också sneglade igenom där han ger toast betyg. Superkul med tummen upp och ett stenansikte. Äh ni lär inte fatta om ni inte sett den.

Nu tänkte jag vila mig ett tag och sedan ska jag till dansakademi. Reggeaton/Dancehall ikväll and I like it.
Klä er för det blir många minus nu!

Du är bra

Kram



Dagens bild: Jag och Tess på SRF. Blev nostaligisk när jag satt och
bläddrade bland mina bilder. Lyckliga med livet trots regnet i väntan
på Lita Ford!



Vissa är föralltid.

Derulo

Det högg till i min kropp när våra blickar möttes

What is this?

Efter många om och men, övervägt utgång fram och tillbaks, kom jag fram till att jag verkligen inte pallade fest. Istället blev det en helkväll hos Soffan med tacos och tjatter.

Dags att lägga på ett kål... Blir en kortis på jobb idag. Dans senare och förhoppningsvis bio ikväll.

Puss på er fina

I hope you don´t mind

Sanningen är bättre än tystnad.

Tystnaden förbryllar hjärnan. Man kan liksom inte släppa det. Där finns hopp, där finns tro, där finns önskan. Man vrider och vänder.
Att leva i ovisshet hade kunnat bli min död eftersom jag är en tänkare.

Men okej, jag släpper det nu. Elr jag försöker. Innan det är försent.

Men jag gillade det nog så länge det vara.

Godmorgon.
Det är tidigt och mörkt och kallt. Glädjen i denna morgonen är att jag ska gå till jobbet. Jag är glad att jag har ett jobb att gå till, Ett jobb jag trivs med. Varför ha alla dessa höga pretantioner?
Ha en bra dag.

Oh my god

okej, jag visste att jag hade ett fullt schema men inte såhär fullt!

Min kalander varade bara till och med december 2009 vilket gör att den gått ut nu. Där är datum för 2010, men 3 månader på en sida, då förstår ni hur liten plats på varje dag det är?
Jag är en sådan som har fått lära mig själv att skriva upp allt. Det har jag gjort sedan jag gick i grundskolan - för att inte missa något, dubbelboka sig etc. Jag har alltid haft fullt upp och därför har det underlättat för mig att ha en kalender - en liten planerare. Iaf så har jag inte fått tummarna loss att köpa en ny kalander och nu ikväll kändes allt rörigt med jobbtider hit och danstider dit - det är ju fullt möjligt att det krockar, så jag bestämde mig för att sätta mig ner och skriva upp dessa obligatoriska tider. Jag har tur för under dessa 2 veckorna som jag har framför mig är där bara 2 tider som krockar, men det kan jag säkert fixa. Dessutom fick jag koll på att jag har jobbetider hela nästa vecka, vissa dagar rör det sig dock bara om 4 h/ dag, men man måste få klirr i kassan på något vis.
Yes I can do this.

Så mina vänner, hör eller ser ni inte mig så vet ni varför. Men ni kan ju alltid höra av er till mig. Det uppskattas!

Finns fortfarande biljetter kvar till Malmö dansakademis show på Palladium 16 - 17 januari. Har du inte köpt din än så gör det nu vettja!

Ikväll kryper jag till kojs tidigt. Imorgon börjar jobbet 6.45.

Kramar önskas



Jag på julafton hos mormor -09


Minus me

Jag vill julmysa igen, mer. Jag vill att december ska vara i 2 månader, vi kan stryka någon av de andra 3 första. Så tomt när allt pynt tas bort. Kallt och grått. Inget värmande i ensamheten.
Min lilla jul jag åstadkommit här hemma ska få fortsätta vara kvar, iaf ett tag till!

Blev en mysig kväll i goda vänners sällskap igår. Jätte god middag och efterrätt, därefter spel. " Hahaha, Lina sitter där och kan egentligen alla svaren, sen sitter Sally där och kan ingenting, och ändå lyssnar Lina på Sally så att ni får fel!" Haha jag kunde viisstååå! Räddade oss flertalet gånger. Litteratur var dock inte min starka sida.

Känns lite i kroppen från dansen igår.
Idag blir det bara övning i 2 h, sen jobb i eftermiddag. Efter det lär jag gå hem och decka! Har inte hämtat mig från nyår än. Behöver sova uuut!


Sleepy

Fullspäckat schema. Trött är jag. Finns hur mycket som helst som borde göras. Well well, just deal with it.
Nyårsafton var bra. Trevligt umgänge hela kvällen och landade hemma vid halv 6 tiden.
Jobbat extra några timmar nu under nyår = cash = bra.

Sitter här och gäspar, borde äta frukost och ska befinna mig på dansakademi kl 10. Blir en lång dag där idag. Beräknas vara klar vid 16.

Tack till alla er som gör min omgivning så bra. Ni är dom bästa!

Lite bilder:











(jessicas bilder)

RSS 2.0