Favvo låten nu!!



<3 - <3 - <3 - <3 - <3 - <3

Jag kommer

Idag slog jag ett slag för Mary Kays miracle - kit. Inte direkt billigt men jag kanske får se det som en investering, och så slipper jag förhoppningsvis ansiktslyfta mig när jag är 50!
Blev en mysig kväll med mina tjejer. Ingen gick därifrån tomhänt, och vi avslutade kvällen med att äta god pizza på Italia!



You can run but you won´t come far

Vill börja med att tacka Ann för dina långa kommentarer som hjälper mitt huvudbry mellan varven. <3

I fredagskväll umgicks jag med min söta syster. Vi kollade på film, käkade ost och drack lite vin. BAAAM sa det efter detta hälsotillskott och magkatarren visade att den verkligen var här. Låg med sjuka kramper i magen i mellan 2 - 3 h och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Efter att ha tömt magen på innehåll och sedan lite te så lugnade det sig och jag kunde få sova några timmar...

På lördagen mötte jag upp min gudmor Eva i stan. Vi gick och käkade lunch på fridays och gick senare och fikade på lilla kafferosteriet som har VÄRLDENS GODASTE kolatriangel kaka. Ni MÅSTE smaka den! ( Trotsade faktiskt magkatarren för denna njutning). Köpte även en kur tabletter mot magen och tog ett varv inne på hansakompaniet, fick med mig en snygg klänning hem. Likey.
På kvällen drog jag till Hannah för lite vin och senare drog vi vidare mot KB. Hade en sjukt trevlig kväll med massa mingel, precis vad jag behövde!

Söndagen bestod av mycket slapp. Var inte bakfull eftersom jag inte drack så mycket med tanke på att jag INTE ville få tillbaks dessa krämpor i magen jag upplevt natten innan, men var ändå himla seg. Unnade mig själv en kravlös dag med mycket vila.
Hör och häpna; var på besök hos min daddy med familj! Var trevligt och vi umgicks hela eftermiddagen och halva kvällen :) Blev middag där, fick blandannat tabouleh som är en libanesisk sallad och min favorit! Det bakades även en prinsesstårta i min ära som jag fick offra mig och ta en liten bit av ;) Dom är så söta! 
Senare under kvällen hann jag även med att träffa Cindy, Rachel och Nattie för en liten kvällsfika. Mucho Niceo!

Saknar mamma och lillebror dock.. Vårt helgschema gick om varann...




Syster @ my place i fredags



Jag iklädd min nya klänning hemma hos Hannah i lördags



Hannah och jag i lördags



Lillebror Anouti i söndags

Nu fredag

Gör ett försök att avsluta negativ energi och försöker att fokusera på ny positiv.

Hjälp uppskattas!

fredag fast om torsdag

Igår blev det brunch hos min fina Sonja. Allt var suuupergott och jag gick till jobb mätt och belåten! Jobbade några timmar och blev sedan hämtad av Sonja och Amanda. Vi åkte och köpte mat och lite annat gott och sedan åkte vi till Mandy och hade en myskväll. Hihi threespooning i Amandas bäddsoffa hela natten! :)

Nu har jag tagit tag i det stora diskberget som stod i diskhon, ätit en liten frukost och ska nu se om jag kan göra någon mer nytta innan det är dags för mig att dra iväg till jobb.  


PS. Mycket smink är bra!



Brunchen hos Sonkan

onsdag

Det svider i magen. Har gjort det lite mer än ett dygn nu.. Till och från , mer eller mindre. Undrar varför.

Sover sämre än vanligt. Vaknar sittandes i sängen. Som att jag är påväg någonstans. Tittar hastigt på mobilen för att jag inte ska ha missat något, och tvingar ögonen att möta ljuset som mobilen ger ifrån sig i nattamörkret. Stackars ögon.

Idag har jag jobbat dubbelpass. Lika bra att få ihop lite timmar liksom :) Har gått himla bra och dagen gick faktiskt fort.

Har avslutat denna onsdagen med en underbart rolig sambalektion!  Denna terminen ska det bli av att jag lär mig! Förra terminen blev så hattig med massa inställda lektioner och sedan ta igen lektioner som inte alltid passade mitt arbetsschema.


Vem var det som ringde på min port nyss?!

Kärlek vid sista ögonkastet

  • Fått håret klippt av Emelie
  • Lunchat SUPERGOTT hos Yvonne
  • Hämtat världens bästa lillebror på dagis och umgåtts en stund med honom <3
  • Spenderat kvällen på MalmöDansakademi -terminstart, Latin ballroom ligger 1a på listan!



Irriterad som fan på människor som man bara duger åt i vissa lägen.

PartyHardy på lördag? Sugen på en redig fylla och en galen kväll!





Världens, världens bästa!!!!!!!!!!!!!!


tankar

Om man inte förstår handlingen kan man heller inte förstå betydelsen.

The whole club is on it!

Har lite semester över.. Har lust att dra iväg någonstans.. Kanske bara en weekend. Någon sugen?



Don´t give me a hard time

Har inte många positiva ord att dela med mig av idag. Bjuder på positiva bilder istället.

Ni som betyder något för mig, ni vet vem ni är.



Gooo bild <3


Delipinglorna på översta våningen i Turning Torso


Elr på Big Bowl för en toa-pose




ord

En svacka. Motivation och inspiration var det va? Ska plocka fram anteckningarna och kvällsläsa.

Jag är så besviken, var är du?

Ibland möts man av motgångar. Det gäller att se de små ljusglimtarna. Ta vara på dom. Och uppskatta dom. Ibland känns det som att man är ensammast på hela jorden. Det är lätt att avvisa folk i ens närhet då, man vågar liksom inte släppa in dom riktigt för man vet inte när dom väljer att lämna. Man vet inte alltid var dom är, och varför? Man önskar att man hade dom vid sin sida alltid, men det är ingen självklarhet. Det finns inte alltid självklarheter. Trust me.
Det finns saker som skrämmer mig. Ibland vill jag bara stänga alla känslor ute, vara egoist och bara tänka på mig själv. Då hade man sluppit vara så himla sårbar. Fast jag vet att man inte tjänar något på det i det långa loppet. Men vem vet egt om loppet är långt? Kanske slutar det redan efter 100 meter?
Jag är en godtrogen människa. Jag har ett stort hjärta. Jag hoppas att ni förstår det en dag, att jag inte vill någon illa.

Dessa två fina, har varit vid min sida ikväll. I deras ögon ser jag ömhet, i deras närhet känner jag kärlek.


sign?

Den nya lavalampan levde inget långt liv...

Splash sa det..



Kanske

Vad har hänt?! Kanske ni undrar...

Massor.

Nya säsongen av parlamentet är mycket sämre. Vart är den förre programledaren?

Har kommit fram till att jag har svårt för förändringar.

Hade velat ha en flaska rötjut nu..

Hejdå!

Kan lavalampor dö?

Jag fick frågan och svarade snabbt och bestämt NEJ, såklart inte!

Saker och ting rullade på, jag tänkte vidare på det allt eftersom tiden gick. Jag bestämde mig för att om det är så att lavalampor faktiskt kan dö, så tar jag det som ett sign. Inga förväntningar, jag bara lägger det bakom mig. Jag har fortfarande inte kommit fram till något svar, men idag fick jag en push. Min vän Pernilla kom med en liten present till mig, - en ny lavalampa! Den förra funkar, den kanske inte är helt i 100 procentig balans, men den fyller nästintill sin funktion fullt ut. Bara det att denna nya lavalampan har en betydelse. Det finns fler. Den har massa att ge. Ny energi. Jag tror jag behövde det.
Tack!


En helt vanlig måndag!

Idag har jag varit ledig. Har varit så skönt :) Sov läänge så jag kom ikapp mig från helgen. Under eftermiddagen körde jag till Staffanstorp och fick träffa Tess, Andi och deras lilla Tindra. Vilken sötnos hon är!! Hade underbar kvalitetstid med dessa människor och fikade och skvallrade.
Ikväll mötte jag upp Janni, Milla och Sofie och dansade Fuego på friskis. Hade inte höga förväntningar sedan tidigare erfarenheter men måste säga att jag faktiskt är nöjd. Sist var där smock fullt med folk så man kunde knappt röra sig, dessutom fanns där folk med 0 taktkänsla elr koordination vilket förstöde himla mycket. Dagen till ära var där bara hälften så mycket folk, så man kunde ta ut sina rörelser och slapp känna sig trängd av dessa jag nämde innan.
Alltså har jag haft en bra måndag :)

Puttinutt och gull på er!!



Tindra



Jag och Tindra


I´m not up for bullshit

Hehe på söndagskvällen höjs alltid statistiken i bloggen. Är det bara för ni vill höra allt smaskigt drama från helgen?!
Hihi.

Nåväl. Igår körde vi en röjig personalfest. Började kvällen på big bowl med en orientalisk buffé för att sedan köra 2 h bowling och sedan inta dansgolvet, först på samma ställe som vi funnits på under hela kvällen och sedan drog vi även till Swing in för att se vad dom hade att erbjuda!
Stor alkoholkonsumtion, mycket skratt och mycket glädje. Det är fina arbetskamrater jag har!
Hann även med ett stryptag (kram) som heter duga så att jag är helt öm runt halsen idag, och ett lyft som resulterade i ett fall så jag fick en stor bula i bakhuvudet! Inget kalas utan kras säger dom va? Synd att jag var tvungen att krasas bara ;)

Måste bara visa er så fint Yvonne skrev till mig:
"Tack för igår stumpan!!! Så kul har jag inte haft på lääänge!!! Känns fint att få absorbera din livsglädje, Du smittar liksom av dig.... Hihihi & man blir 20 igen.. Hahaha"


Idag har jag varit på bio, 2 gånger!!! Jag och lillebror hade bestämt att vi skulle gå och se Trassel och mamma bestämde att vi skulle göra det idag, - samma dag som jag och Janni hade bestämt att vi skulle se Love and other drugs! Så, jag var på en föreställning med mamma och lillebror klockan 12.50, och sedan på en föreställning med Janni kl. 21.00. Båda filmerna var verkligen riktigt bra och kan varmt rekommenderas! 
Mellan biobesöken har mormor och morfar bjudit på skinkgratäng och så har jag, Janni och Milla hunnit kränga en jävligt god pizza på restaurang Italia.

Så, toppenhelg deluxe!
Jag är glad för de fina människor jag har runt om mig.


OBS. har fått lida av sjuuk träningsvärk i benen hela helgen!


Note:
I´m not up for bullshit

Bilder från igår:










En fredagkvälls hälsning


Markoolio feat. Tilde Fröling – Emma, Emma - Desperat Mix


Emma, Emma vänta på mig
jag tar en taxi till dig
skynda, skynda sätt lite fart
jag exploderar snart
Emma, Emma vänta för två
jag kommer inte få gå
det är redan fixat såklart




My touch is such a rush

Träningsvärk i benen. Men det är något gott!

Igår var förkylningen som värst. Hade dock bestämt mig för att träna så körde lugnt med ett jympa bas pass. Konditionsmässigt var det som vila, styrkemässigt var det precis lagom för vad min kropp med förkylning klarade av. Har inte tränat någon styrka på flera månader så kände att det var dags att börja bygga upp kroppen lite igen. Målet på lång sikt är väl att kroppen ska bli slankare och starkare. Måste bara finna en väg till en bra kost, jag suger på att äta bra, mat är ju så himla gott!! Gi funkar inte för mig, blir så enormt sötsugen att jag tillslut pregar i mig vad som helst. Har dock en vän som gått ner 8 kilo på 4 veckor med gi. Strongt jobbat!!
Hur som helst, efter träningen igår drog jag med min vonsan till jobb och vi lunchade ihopa innan det var dags för mig att börja jobba. Jobbade 14.25 - 23.15 så efter det blev inte många fler knop gjorda.

Imorse drog jag mig upp tidigt för att bege mig till frukostföreläsning på Friskis o svettis med Cindy och Yvonne som sällskap. Anledningen till att det kallas "frukostföreläsning" är för att vi åt frukost tillsammans första halvtimmen, innan föreläsningen körde igång. Dagens föreläsning handlade om att finna inpiration och motivation. Det var nyttigt att höra på. Kan vara bra oavsett om det handlar om träning, nytt jobb, husköp etc. Lärdom och kunskap är alltid bra att bära med sig i bagaget.
Efter föreläsningen körde vi ett cirkelfys pass. Fy bubblan vad jag sattes på prov där. Har verkligen tappat muskler så passet kändes sjukt jobbigt. Men vi tog oss igenom det, allihopa! Och nöjd och glad över en bra fredagsmorgon sitter jag nu här :) Förkylningen känns dessutom mycket bättre idag. 

Nu ska jag göra vid mig inför dagens jobbtimmar så får vi se vad som händer ikväll. 

Ciao


Onsdagsfilosofi

Onsdagsfilosofi.
"Uppskatta dina nära och kära, slösa ingen tid och energi på de som inte förtjänar den eller inte vill ha den. De som du inte riktigt gillar, men måste beblanda dig med ändå, ge dem 20% mer än de förtjänar. Det låter inte coolt alls, men det är ett av mina hemliga tips för att få en måbrasjäl.." Kloka ord att bära med sig i tuffa stunder.

Fasiken idag bröt förkylningen ut!! Har gått ett par dagar nu och nyst lite sådär, men hoppats på att det bara vart något litet som snabbt skulle gå över. Hoppas inte det blir värre än såhär för jag har INGEN lust att bli sjuk igen.

Idag har jag jobbat och det har gått bra. Tog en kvällsfika med Vonsan vilket var supermysigt och skönt att få babbla av sig lite. Sjukt hur lika vi är, personlighetsmässigt, tankemässigt, känslomässigt - allt...


No laws. No limits. One rule. Never fall in love...






Red.lips.day


on the first page of our story, the future seemed so bright

Var på ett indoorwalking pass i förmiddags - as kul!! :)
Åkte hem till Yvonne som bjöd på en godingsallad och har suttit där och snackat skit hela eftermiddagen. Nu är jag duschad och ska sätta på sminket, sedan kör jag till jobb i några få timmar. Bättre än inget :)

Hoppas ni har en bra dag.

Puss





From the window

Tought it would be different this time. Didn´t think that I would fall so hard, not that fast. Once again I´m teard apart. You´re on my mind. It´s an obsession. Can I please hear your voice, telling me that everything is allright?


Look on the bright side of life

Igår var släkten och bowlade på Big Bowl. Länge sedan jag bowlade och gick faktiskt bättre än förväntat. Haha jag var ju inte bäst men bättre än jag trodde. Efter bowlingen gick vi upp i restaurangen och åt buffé. Den var ingen höjdare faktiskt. Men hade en trevlig kväll med dessa nära och kära.
















Gary Moore

I somras när jag var på sweden rock spelade Gary Moore där. Lite sådär "gubbig" musik tänkte jag först, men ändå coolt att ha sett. Idag nådde nyheten mig om att denna fantastiska man som gjort så mycket bra musik har lämnat detta jordeliv. Min favoritlåt utan tvekan är "over the hills and far away", även "out in the fields" är en favvis. Men, när de första tonerna på Still got the blues började spelas på konserten, tog killen bredvid mig (som jag hängt med tidigare) tag i min hand och vi började dansa, till denna låten - LIVE. Det är en ganska romantisk låt, det var ju synd att det inte var med någon betydellsefull man jag stod och dansade i denna stunden, men han sa till mig att jag alltid kommer minnas detta. Han har rätt. Gary Moore kommer aldrig mer spela en konsert, fan vad bra utav Sweden Rock Festival att boka honom hans sista sommar, fan vad bra att jag stannade kvar och såg konserten, och fan vad gött att kunna säga att man dansat tryckare till Still got the blues - LIVE!

Rest in peace




Disco Pogo

Sjuuuuukt taggad för feeeeeeest!!!! FÖR länge senn nuuuu!!!!

Sitter hemma och blir taggad som fan. Nej vänner, jag stannar hemma, jobbar 7.30 - 17 imorgon så jag gör bäst i att hålla mig i skinnet. Nästa helg ska jag fan slå klackarna i taket!

Varför kan jag inte lägga upp youtube videos i HTLM längre?!

Vill ni höra den absolut bästaste låten får ni trycka på länken! http://www.youtube.com/watch?v=F-NkI-W9PMQ

(även min ringsignal på nya phonen ;) )

Allting har förändrats men du finns kvar

MÄTT!!
Tryckt i mig lite leftovers sedan igår. Lite taco, lite ost och kex och lite chips. Vilken superb lördagkväll jag kom hem till då! Allt försvann ner i magen på bara 35 minuter!! Haha. Var drit hungrig när jag kom hem från jobb. Såg slutet av Melodifestivalen, JÄVLAR VAD SNYGG DANNY ÄR, och FAN VAD SNYGG KLÄNNING SERNEHOLT HADE PÅ SIG!!! Yuuum, give mee!!!

Igårkväll umgicks jag med Cindy och Pernilla. Det blev som sagt tacos, lite ost och kex, chips och vin! Kussen min blev lite rund om fötterna och vi hade trevligt :)

Idag har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen. Har gått bra, har varit mycket att göra så timmarna har gått fort. Nice.

Är förväntansfull inför framtiden. Hoppas den har mycket bra att erbjuda mig. Och alla er mina vänner också.



Tappa hjärtat i knäet

Har skapat mig ett beroende av sömn. Ställde inte klockan idag, tänkte att jag nog vaknar efter ca 9 h, brukar vara så ju. Nej, 11 h sömn behövdes tills jag vaknade av mig själv! Det börjar bli sjukt. Kanske är det därför jag får huvudvärk när jag inte sover dessa 11 timmar? Sitter i sen jag var sjuk, då sov jag 18 h per dag. Haha! Kanske behöver jag det för att kroppen fortfarande återhämtar sig? Var ändå en jävla sjuka jag fick. Eller så har jag bara gett kroppen (ännu) en dålig ovana.
Nåja, jag hade tänkt att bege mig till friskis innan jobb. Känns som det blir lite stressigt nu så ska städa över lite här hemma istället. Får bli en tur till friskis imorgon istället. Är ändå ledig då :)


Rekomnenderar er att lyssna på denna låten, fick inte in den i HTML, vet inte varför:

http://www.youtube.com/watch?v=v8ZOPqu6tPY


Ha en bra dag




Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

She would be pissed if she could see the parts of you that I´ve been kissing

En kvinna förväntas vara vacker, sminkad, fräsch, välklädd, smal, uppföra sig väl och vårda sitt språk. Publicera detta om du börjar misstänka att du är en man..

Vilken bra dag det blev idag då! :)
Trivs så himla bra på jobbet, idag har det verkligen kännts som att man är bland sina vänner. Skoj och humöret på topp. Jag gillar när det är så.
Pricken över i:et är att precis påväg hem så började jag och Christoffer diskutera min telefon som inte fungerade. Tur att jag hade papperna med mig och efter lite knappande kunde Christoffer fixa den åt mig! :) weeiii vad glad jag blev! Så nu kan ni åter ringa mig igen, har kvar samma nummer som tidigare ;)

She would be pissed if she could see the parts of you that I´ve been kissing...




fan

Ville bara meddela om att det inte går att nå mig på min telefon. Jag vet inte om det har strulat med nummerflytt elr om det är mitt nya simkort som strular. Vet bara att det inte går att ringa elr skicka sms. Givetvis kommer jag att befinna mig på jobb under tiden det är öppet på telia, och inte finns det något telefonnummer att ringa till supporten, - nej man ska skriva mejl och vänta på svar.
Jag är sämst på teknik, detta är inget jag behövde.

Nu ska jag äta upp min gröt, sen ska jag sminka mig i all hast för att försöka infinna mig på jobb kl. 10.
Tror ni jag hinner?
Nej inte jag heller.....

RSS 2.0