det går i ett..

Jaha, vad ska jag säga. Det är mest jobb för min del alltså. Skit bra! Men aningens utmattande. Man är ju inte van vid att jobba heltid ;)
Nej men i onsdags jobbade jag 16.10 - 23.15, igår jobbade jag 10 - 19.30 och idag ska jag jobba 12.55 - 18.10. Blir nog en bra lön nästa månad, woohoo, jag håller ju på att spara till en ny säng!!
Var och kollade på lite nya sängar i dagarna, var på ikea och på jysk. Hittade en säng på ikea, med allt medräknat (sängstomme, skummadrass och bäddmadrass) kostade den 10.000 :- Den var jätte fin och den enda jag hittat som jag verkligen velat ha, men det var en stor dubbelsäng. Och det behöver jag ju faktiskt inte. Även om jag inte är i ett förhållande nu så kanske man skaffar om några år, säger mamma. Jag tänker att jag bara bor på 34 kvm2 och inte behöver en så stor säng som tar upp mitt hem då. Tänk om jag inte träffar någon förren om fleeeera år, ångest att sova ensam i en dubbelsäng i så många år då. Å andra sidan har jag ofta vänner som sover över hos mig... Hmm...
Vad tycker ni?


Take me to wonderland

I'm not Snow White,
but I'm lost inside this forest.
I'm not Red Riding Hood,
but I think the wolves have got me.
Don't want your stilettos!
I'm not, not Cinderella.
I don't need a knight,
so baby take off all your armor.
You be the beast,
and I'll be the beauty beauty.
Who needs true love,
as long as you love me truly?
I want it all,
but I want ya more.
Will you wake me up boy
if I bite your poison apple?


I don't believe in fairy tales,

but I believe in you and me.


Take me to wonderland
Wonderland wonderland


When I lay my head down
to go to sleep at night.
My dreams consist of things
that'll make you wanna hide.
Don't let me in ya your tower.
Show me your magic powers!
I'm not afraid to face
a little bit of danger, danger!
I want the love,
the money and the perfect ending
You want the same as I, I.
So stop pretending.
I wanna show you how
good we could be together.
I wanna love you through the night,
we'll be a sweet disaster!




scheemt


Brunetten körde i 160 på motorvägen och frågade sin blondinkompis som satt bakom;
- Kan du kolla om polisen är efter oss?
Blondinen tittade bakåt och sa:
-Ja, det verkar så...
- Ojsan, är blåljuset på?
Blondinen tittade bakåt igen och svarade:
- Ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej....

-----------------------------------------

Lilla Pelle kom in i köket till sin pappa och sa:
- Vad kallas de när en person ligger över den andra?
Pappan blev lite generad och sa:
- Att älska.
- Nej, jag tror inte att det är det.
Då blev pappan ännu mer generad och sa:
- Att gänga?
- Nej, inte det heller.
Pappan blev röd i ansiktet och sa:
- Att knulla för fan!
Då sa Pelle:
- Nej, nu kom jag på det. Våningssäng!

Sexy and you know it

Huh vilken hektisk dag på jobb idag! Folk har nog verkligen väntat på sin lön denna månaden. Ja, vissa av oss fick ju redan i fredags men idag kändes som en löne-fredag. Tempo tempo tempo. Jaja, timmarna swisha förbi och det är ju aldrig fel.
Svängde in om dansakademin efter jobb (blev inte att jag kunde gå en timme tidigare). Så, jag gick på den avancerade klassen. Jag måste säga att jag hängde med bättre än förväntat, men det är dom där piruetterna etc som ställer till det för mig. Men jag är ändå nöjd och glad. Det var kul. Man måste utmana sig ibland. Träning ger färdighet!

Ska jag duscha och tvätta håret ikväll eller vänta till imorgon bitti?

Kram från tjej med öm ankel.


Terminstart!

Dansen är igång igen! Idag dansade jag en kurs som kallas Ghetto Stiletto där man ska lära sig och gå och dansa i högklackat. Ni som känner mig vet att jag har övergått till lågskor när jag går ut på diskotek, eftersom jag kommit på att det inte är värt att offra större delen utav kvällen till att ha ont i fötterna och plågas med ett fejk leende på läpparna när man står på dansgolvet. Men detta ska väl göra sitt, om 12 veckor ser ni kanske mig med högklackat på dansgolvet igen. Hahaha! Som första koreografilåt i kursen dansade vi till Swagger Jagger, det var helt awesome!
Kurs nummer 2 idag var Dancehall. Ball att gå från feminimt till coolt på 2 minuter, men jag gillar båda delarna. Jag gillar dancehall och början på denna koreografin var SUPERB! Jobbigt bara med full grupp som ska trängas, det gillar jag inte alls! Jag vet inte vad låten hette, men någon gång kan ni nog få reda på det om ni vill.

Imorgon har jag också dansklasser men jobbar kväll så jag får stå över. Kanske droppar in på sista kursen om jag vågar, där är det HÖG nivå. Om jag har tur vill den jag jobbar med ta sista timmen så att jag hinner vara med på Burlesquekursen också, den är jag ju anmäld till!

So long...







So we crawl, til we can walk again

Hej allihop!

En helg har passerat och det är måndag igen. Det är en fin måndag och jag är ledig. Och jag har min vän Amanda här.
Förra veckans nätter har bjudit på en del nätter med dålig sömn. Jag har aldrig varit en person som haft svårt för att sova, så jag hoppas att kommande vecka ska ge mig bättre nätter.
Men inatt har jag sovit som en stock- helt utmattad efter helgen. Härligt.
Lördagen började med att jag och Jessica körde ett underbart roligt och svettigt pass för Niklas Sten Hård på Friskis. Fy fan vad vi körde, kändes så jävla gött efteråt!
Efter passet åkte jag hem och duschade och gjorde vid mig, hade en ganska lugnt förmiddag för att sedan bege mig mot några timmars jobb. Cash är ju alltid välkommet liksom!
På kvällen sedan var jag hemma hos Hannah och drack vin, sedan tog vi en sväng till Möllan, jag vidare mot Babel där dom hade något house event (som inte var så himla bra måste jag säga) och sedan en tur till Deep. Det var en helt okej kväll, men kände aldrig att jag ville hem så stannade ute med trevligt sällskap.
Igår mötte jag upp min gudmor i stan. Solen STRÅLADE och det var helt fantastiskt väder sådär den 25 september. Vi satt på uteserveringen och käkade lunch och snackade i ett par timmar. Helt fantastiskt, vi bara njöt. Tog oss sedan ett varv på stan och jag fick med mig 2 blusar, ett armband, ett halsband och en hängare hem. Nöjd är jag. Avslutade vår lilla eftermiddagsdate med kaffe och stans godaste kaka på kafferosteriet. Mums!
På kvällen fick jag besök av min fina lilla sis och min fina lilla Amanda. Det var helt ärligt bara söndagskräng! Chips och gurka och dippa. Och lite sushi innan det. Gaah! It was a need.
Nu får jag fan skärpa mig vad gäller maten.

Hoppas att ni haft en bra helg mina vänner.

Kram Kram

Hey, it´s just me

Känner ni hösten? Den är verkligen här nu. No looking back. Bestäm dig bara för att gilla den. Jag ska med försöka. Jag lovar. Jag har alltid gillat hösten förr. Ni vet när man gick i skolan, varje höst hände det ju något nytt. Man började ny årskurs och även om man var skoltrött så väntade något nytt och det var liksom ändå lite spännande. De senaste åren har allt rullat på som vanligt, oavsett årstid. Just hösten är den som känns tyngst, för då vet man att det blir mörkare, det blir kallare, det blir regnigare.. Visst är det mysigt med massa höstkläder, snygga stövlar etc, men jag tänker på den jävla cykelvägen jag cyklar till och från jobb dag ut och dag in. I värsta fall i motvind och pissregn. Och så är det mörkt. Och jag är ju mörkrädd.. Ah. Men nu ska jag försöka hitta något bra att fokusera på med den cykelvägen. Så känns det lättare. Det är ju faktiskt inte SÅ långt. Och står man inomhus hela dagen (som jag är glad för att jag gör speciellt på vinterhalvåret) så kan det vara skönt att få friskluft och motion på köpet en stund till och från jobb. Så. Nu ska jag alltid tänka på det när jag cyklar i motvind och pissregn. Haha. PUNKT!

Blev en halvdan frukost imorse innan jag skulle iväg för lite cg/iw, så nu har jag precis slukat resten utav frukosten som också blev lunch. Passet gick under förväntan. Redan när mobillarmet ringde var jag omotiverad och trött.. Satt i.. Men jag tog mig dit och körde iaf. Det gav mer än att ligga hemma i sängen.

Duschen nu och sedan blir det lite fixfix innan jobb... Finns alltid något att göra. Sen är det en annan sak att man inte har lust att göra det. Då kan man skjuta på det... Man bestämmer faktiskt själv.





JAG VILL

Jag vill så mycket. Skulle jag skriva en lista på vad jag vill så hade den blivit lång. Varje dag tänker jag på något som jag vill. Men jag har fastnat. Jag tror att jag har fastnat i min safe-zone. Det kan vara läskigt att gå utanför om ingen står bredvid en elr håller handen.
Pengar skulle vara ett sätt att gå utanför safe-zonen. Pengar underlättar mycket och kan ge en viss trygghet.

Men, men.. En sak i taget. Jag vet att jag skapar mig mitt eget liv iaf och inte glider på ett bananskal.


Måste bring a toast för mina grymt goda rostade mackor. (finurligt med bring a toast va) Hårdgetost och massa grönsaker på. Munorgasm utan tvekan! Promise! Hade bestämt mig för att bara äta till frukost, men ikväll när jag kom hem från jobb kunde jag inte låta bli. 3 av dessa goda rostade mackor och en (snart 2) koppar kaffe med mjölk. Hoppas att jag kan sova inatt.


flippish

shit vad oseriös kväll det blev igår. Den började med GI-gyros med mamma, som snart inte var en GI gyros längre då lillebror inte åt upp sina pommes, ja ni räknar själv ut vem som gjorde det istället! Och shiiiit vad gott det var!!
Hade något konstigt abstinens av att "måste ha något gott" och ville verkligen ha det också. Så vi körde inom ica maxi och till kvällsfikat som jag sedan bjöd Annette, Johan, mamma och lillebror på serverades det kladdkaka och jordgubbar till kaffet. Jävligt gott det med må jag säga. Senare på kvällen kom Mandy hit. Vi kollade lite idol och sedan blev det invigning av min nya dvd. Vi såg på filmen "Du kommer möta en lång mörk främling". Den filmen var inte alls bra. Hade hört talas om den innan och tyckte att den verkade bra, men inget jag rekommenderar. Iaf, ett tag in i filmen tittade jag på Amanda och berättade om mitt chips-sug. Nej... Nej.. Okej jo... Ner på statoil och 200 g lättsaltatde potatischips entrade våra gap. JÄTTE BRA JOBBAT!!!
Idag vaknar man med ångest över detta onödiga abstinens beteende. Fuck! Jag kan trösta mig med att det inte händer speciellt ofta att man bara sätter i sig sådär, speciellt inte en vardagskväll. Men det känns ändå onödigt.
Dessutom måste vi fått någon konstig kick utav detta för både jag och Amanda flippade ut helt sen på kvällen, ni vet sånt som egt bara vi (och våra galna kompisar) tycker är kul och förstår. Till halv 2 inatt höll vi på med idiotiska kommentarer och updates på fejj. ( Ni behöver inte leta efter dom, för dom är borta nu. )
Nåja.. Om man skulle ta och diska upp efter kvällsfikat igår. Klockan 12 blir det spinning. Kör bara kör!

So long..


tisdag

Har sovit asdåligt inatt. Don´t know why... Vaknat stup i kvarten. Typ som att jag inte varit trött elr något, men hey! Efter min helg liksom?
Var himla sugen på rostatbröd igår så köpte med mig det hem efter jobb igår och har precis käkat 3 fantastiskt goda rostade rasker mackor med getost och massa grönsaker på. Nöjd.
Trodde det var måndag idag när jag vaknade då igår var min "söndag" = återhämtningsdag. Igår tvättade jag ihop med bästaste mormor (som vanligt) och sedan blev det bara ett par timmars jobb på eftermiddagen. Det var rätt skönt.
Idag är jag ledig. Först på schemat står ett iw pass för jeanette kl 11. Dags att röra sig igen! :)
Rätt mysigt höstväder idag så ta vara på dagen vänner.

Puss

back on track

Händelserik helg. Jobbhelg + fest x2 = Jävligt bra helg!
Träffat härliga människor och levt i nuet. Jag behövde detta!!

I fredags besökte jag Gozzip vid lillatorg, och sedan en vända på Etagé.
I lördags blev det konsert på KB och sedan nightclub på Deep.

I like it.
Awesome awesome awesome!



Dom 3 stoppljusen som vi blev kallade ute igår ;)



Godass på scen.


we won't fade into darkness

Ibland kan det hända att man känner sig orättvist behandlad. Det händer oss alla. Ibland vågar man och kan man säga ifrån, ibland står man bara där tills allt tystnat och sedan brister man ut i gråt.
Jag anser mig själv sköta mig exemplariskt, jag gillar inte schargongen jag blir bemött med och anser inte mig värd att bli behandlad fel av någon som anser sig själv vara bättre. Jag är trött på vissa saker. Idag kom bara droppen som fick bägaren att rinna över. Nu har bägaren runnit av sig en del och jag kan släppa det och gå vidare, men jag har också sett till att våga göra vissa förändringar. Jag ringde det där telefonsamtalet jag gått och tänkt på så länge, jag klarade inte av att hålla minen under hela samtalet men det visar ju bara att man är människa. Poängen är att jag ringde, poängen är att det inte längre bara är en tanke, det har kommit på tal. Jag kan bara vinna.

Jag har gjort en sak till, som jag behövt att göra länge. Nu är det gjort, grunden är lagd och det är bara till att fortsätta. Om inte förr så nästa gång bägaren rinner över och jag vill något annat, då har jag grunden för det och kan lätt som en plätt ta nästa steg.
Detta kan jag tacka Ann Möller för <3

Blev ett varv cirkelgym och 20 minuters intensiv spinning idag. Den träningen gjorde susen för mig i dagen sinnesstämning. Jag gick därifrån med ny positiv energi , det var så jävla härligt!

För övrigt har jag umgåtts med min fina vän Sonja, käkade lunch på ett sushiställe vi körde förbi och blev sedan en snabb kaffe på centralen innan hon satte sig på tåget mot göteborg och sedan vidare mot oslo.
Var på lillebrors fika på dagis, fast jag inte riktigt var där. Jag var väl i lite upprörd sinnesstämning just då. Nåja...

Vill också ge min mormor världens största PUSS!!! <3

Och min mamma och min lillebror en hälsning att jag saknar er. Kanske söndagsmiddag?


Nothing to fear but fear itself
We'll be ok just keep the faith
And we won't fade into darkness






even if the sky is falling down

Godmorgon elr godmiddag mina vänner!

Morgon för mig, middag för andra kanske.

Jobbade stängning igår och efter jobb mötte min fina Sonkis upp mig och vi cyklade tillsammans hem till mig. Amanda anslöt sig också efter sitt jobbpass så det blev mys i min soffa med popcorn och torkad frukt. Hahaha woow! Skulle kolla film men satt mest och snackade skit, haha. Vad vi gör bäst!
Klockan var nog vid halv 3 när vi kröp till kojs därav den sena morgonen.
Men, nu ska jag fixa till mig och sedan tar vi tag i denna dagen med. Börjar med Sonkishäng innan hon ska bege sig till oslo.

Puss och kram











Love love love!!



Såå jäävla braa!!

camillas bilder


Jag och Josse fixar tacos, elr dansar, elr smsar, elr något...



Camilla dansar



Pose i hiss


It´s a cold and crazy world

Kan man älska tacos så mycket att man äter gårdagens leftovers till frukost idag? Ja, tydligen!

Har förätit mig på mina olika frukostalternativ och frukost som jag alltid tidigare tyckt är dagens bästa mål, har blivit jobbigt att försöka trycka i sig. Man äter det liksom bara för att. Men idag blev variationen tacos! Bra elr dåligt?
Har ni några frukostförslag till mig? Helst så nyttiga som möjligt :)

Igår var jag ledig. Det var skönt att få pusta ut lite. Började dagen med ett iw pass för jeanette kl 11. ASBRA!!! Det är bara bas-pass men shit vad jobbigt ändå. Man kan ju själv reglera hur mycket man vill ge. Ger man allt så kan man gå därifrån med gott samvete sedan. :)
Efter träningen åkte jag hem och åt lunch, duschade och tvättade håret, dammsugade och hämtade lillebror. Umgicks med världens bästa bror i några timmar innan jag körde och hämtade Camilla och Josse för tisdagshäng. Var på icamaxi för att handla mat och därifrån fick jag även med mig en ny dvd-spelare, nytt puder och en vit kajalpenna. Nice! Det var jag värd :)
Åkte hem till mig och började matlganingen som ni förstått blev tacos ;) Mätta och trätta slängde vi oss i soffan och kollade lite olika tvprogram. Det var asnice tisdagshäng, I like it alot!
Som vanligt är camilla bättre än mig på att fota, så när hon lagt upp bilderna hon tog så ska jag snylta hit några här :) OM jag får?

Nu ska jag försöka smälta min hejdundrande frukost, kl 12 blir det spinning tillsammans med Emelie, kanske Camilla?

Och för er som undrar så skippar jag uppträdet på lördag, jag går dit som publik istället :) Någon som har lust att joina?

På återseende.

Puss



she is a fighter from the streets.

Den ena dagen är lik den andra. Hösten är här. Jag gillar fina höstdagar men jag hatar riktigt blöta tråkiga höstdagar. Idag har varit en kombo.
Imorse när jag gick ut på morgonpromenad så lös solen. Perfect! När jag kom hem lös den inte längre men det kvittar ju, den förgyllde min morgonpromme. Käkade frukost och duschade, gjorde vid mig och stack till jobb. Dagen på jobb började bra, men sakta men säkert tappade jag suget. Det finns många anledningar till det, men jag måste försöka fokusera. Eftersom jag slutade "redan" halv 8 ikväll och inte hade annan kvällsaktivitet så var jag sugen på lite umgänge. Drog ihop en fika och Amanda och Stina nappade så vi spenderade de sista timmarna av kvällen på EH. Blev en tonfiskbagel och en stor kopp kaffe med mjölk i för min del. Hade turen att klara mig från regnet på cykelturen hem, blåsten var ju ett faktum men hade ändå lite tur att få ha sidovind istället för motvind. Hade varit pissigt att få cykla hem i regn och motvind liksom.

Sitter och överväger vad jag ska besluta mig för inför lördagkvällen. Ska jag elr ska jag inte? Är ju inte inne i mina bästa dagar för tillfället. Vet att jag tycker sånt är jävligt kul annars men för tillfället tvekar jag.... Där kommer säkert vara asmycket folk dessutom... Hmm...




Uppträder med Godass för 3 ½ år sedan...

Young and beautiful




Don´t give up on us

Ledig helg slutade med jobbhelg, - cashing! Tack, Tack!

Igår umgicks jag med Tilde efter jobb som planerat. Vi käkade pizza och drack vin (hon öl) och även om det var länge sedan vi sågs sist, kändes det som det var igår. Det är väl så med dom där riktiga vännerna, man vet liksom var man har varann och det behöver inte vara någon ansträngd vardaglig kontakt för att man ska glida isär.
Vi tog oss iaf en svängs till möllan och slutligen mötte jag upp Camilla och Alex och deras sällskap.  När möllan stängde fick jag snällt åka hem och lägga mig så att jag skulle vara redo för en ny jobbdag några timmar senare.

Idag har jag förutom jobbat, käkat middag hemma hos mamma och sedan varit ute på en skön timmes promenad. Det var jag, mina hörlurar och min spotifylista i det underbara kvällsvädert och det doftade verkligen ljuvligt från alla dessa träd som börjar somna in.

Nu ska jag tvätta av maskaran som suttit på i 36 h, och allt de andra sminket som nog bara suttit 24...

Puss och kram till er som är värda dom






you lost me, to the music.

Cirkelgym 1 varv, 30 min indoorwalking, 15 minuter solning - min fredag började bra!
Jag ska hålla vid denna sköna känslan.
Dock var det planerat att gå på salsaweekend på malmödansakademi i helgen, men den är inställd pga sjukdom :( Hade verkligen sett fram emot det. Hade tackat nej till jobb för att jag skulle gå. Men men. Ringde upp jobbet och sa att de kan sätta in mig vid behov. Jag behöver timmar och jag behöver pengar!! Har lite små ströplaner i helgen så gör inget ifall jag inte får jobb, men samtidigt så lönar det sig för mig i längden.

Nu ska jag iaf kleta på masken i ansiktet och sen bege mig upp i stan och träffa min sis innan det är dags för mig att jobba några timmar. 15.30 - 20.30 idag.


SÅ JÄÄÄÄVLA BRA MUSIIIIIIIIIIIIK <3








Torsdag

Dagen blev inte roligare än såhär



Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen...

Idag tog jag upp mitt förflutna. Mitt förflutna på djupet. Jag fick svälja ett par gånger när jag kände gråten i halsen. Ibland undrar jag om någon verkligen känner mig på riktigt. Jag tror ingen vet allt.
Min största rädsla är misslyckande. Ibland vill jag inte ens försöka för att jag är rädd att misslyckas. Vad gör jag sen då? Ställer mig upp igen och går vidare. Men det låter mycket lättare än det känns.
Jag har gått igenom mycket under mitt liv. Det har inte varit lätt. Det har underlättat tack vare folk i min omgivning som stöttat mig. Men vet dom egt vad jag tänkt och känt? Vet någon hur jag tänker och känner idag? Nej. Inte ens de jag kallar mina bästa vänner idag vet. De jag kallade mina bästa vänner då vet inte heller. Jag skjöt ifrån mig det som betydde något, levde med nya människor som inte kände mig. Där kunde jag vara för mig själv, den jag ville vara just då. Ingen visste. Men en sak ska ni veta, jag har alltid vetat vad som är rätt och fel, jag har aldrig gjort något medvetet fel och jag kan stolt stå upp för mig. Men, i flykten kunde det lika bra varit på ett annat sätt.

Det är livet vi lever, upplevelser, människor runt om,  som formar oss till dom vi är. Men glöm aldrig att den största vikten ligger på dina axlar.

.



onsdag

Kroppen känns seg idag. Är nog träningsvärken som stöter in. Gött!

Igår började dagen med jobb 6 - 12.
På eftermiddagen lunchade jag ihop med Sonja, Anna, Amanda och Annas kompis som jag inte minns vad hon hette. Blev några timmars umgänge innan det var dags för mig att dra mig mot Friskis och Svettis där jag skulle möta upp Jessica och köra ett iw/cg- pass. Det var as bra! Musiken gör så himla mycket!
Åkte hem och käkade och fick en lillebror på besök. Han ville sova hos mig igen och det hade jag lovat honom att han skulle få göra så det fick bli så. Han är mysig. Vi lekte lite med gubbar, och kollade lite på tvn tills han somnade gott.

Nu ska jag iväg och sola.

Ha en bra onsdag!





Dagens




I´m glad you came

Vilken bra ledig dag.

Lämnade lillebror på dagis imorse vid 9. Hade tänkt att gå ut och promenera men regnet öste ner så jag återvände hem till min lilla lya och fastnade vid datorn istället. Härligt. Senare på förmiddagen var det tvättdags för mig och mormor och vi fikade också mellan maskinerna. Bäst.
I eftermiddags hämtade jag lillebror på dagis och vi körde hoch handlade inför min matlagning. Jag gjorde en gratäng med köttfärs och färska grönsaker, blev riktigt smarrigt.
Ikväll har jag varit på ett iw pass med Jessica. Det var gött. Bara till att köra.

Blir sängen tidigt ikväll, börjar jobba 06.00 imorgonbitti. Datumkoll var det ja. Säger tack till dom timmarna iaf.


Världens bästa!


Hittat på http://sassys.se/


Because the night belongs to lovers

Ännu en helg har passerat oss. Denna helgen var jobbhelg för min del. När man kommer hem på söndagskvällen känner man sig så nöjd med tillvaron. Man har (förhoppningsvis) presterat en bra jobbhelg och tjänat in en del slantar. Dessutom har man inte spenderat en massa så det är skönt, räcker pengarna längre ;)
Ikväll har jag bara slappat. Tacos (som ni förstår är en favvis i vår familj) hos mamma, och sedan fia med knuff och yatzi spel tillsammans med lillebror. Lillebror sussar nu gott på min soffa och likaså ska jag snart göra, men först ett blogginlägg!
Igår firade vi Emelies födelsedag. Det var en trevlig fest med smörgåstårta, lekar, marrängswish, trevligt sällskap och dans. Jag höll mig nykter eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag. Blev dock ändå sent eftersom dj:n spelade asbra musik så jag kunde inte slita mig. Kom inte i säng förrens vid halv 3, somnade runt 3, och fick kliva ur sängen igen 6.30. Men det har gått bra idag, inte kännt av tröttheten direkt faktiskt. Gör nog mycket att avstå alkoholen, den gör nog kroppen ännu tröttare.
Glömde kameran hemma så jag väntar tills Camilla publicerar bilder, är dom godkända så snyltar jag hit några här. Tills dess får ni nöja er med mobilkamerabilder.
Hoppas ni haft en bra helg.
Puss




Jag igår på festen



Lillebror ikväll på soffan. Han har min "Beethoven" mjukis som jag
hade när jag var liten. Men nu heter Beethoven "Hugo" istället. :)


Dagens







sometimes I get a good feeling, - yeah

2 lediga dagar. Välbehövligt kanske var första tanken men i eftertanke så ändå inte. Då hinner jag ju tänka så himla mycket. Och grubbla.
Nåja, det har ändå gått fort.
Igår fikade jag med mormor och morfar, umgicks med Annette, hämtade lillebror på dagis, körde ett svettigt och bra spinningpass med Jessica, och tittade film med Mandy.
Idag steg jag upp ganska tidigt för att gå på ett iw/cg pass 8.45. Körde hem och duschade och käkade för att sedan ge mig iväg på massage. Hon tryckte på alla spänningar i axlar och speciellt nacke så jag fick sådan fruktansvärd huvudvärk efteråt. Det var bara till att hem och lägga sig en stund. Har efter det varit seg och trött och kännt av huvudvärken trots piller. Borde kanske ge nacken en omgång till när den ändå är "uppvärmd".
Blev goding mat med mamma och lillebror i eftermiddags iaf och sedan åkte vi iväg och handlade. Ikväll har jag slappat på soffan hemma hos familjen Möller. Inte orkat vara social elr aktiv på något vis.
Imorgon är det ny dag - nya tag.
Då kör vi muntert.

Hepp!








Blessed

Klockan är mycket. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag sov så länge idag.
Hann iaf dra över med dammsugaren innan jobb. Jobb idag gick bra, var lite chillig och bara fanns. Var behövligt med en sådan dag. En ball oseriös dag. Pågick även inventering på jobb under tiden som vi sålde varor i kassorna, så det var full bemaning inne och det är ju alltid trevligt när man har så trevliga arbetskamrater som jag har!

Efter jobbet var slut stack jag och Linda till möllan för en kopp kaffe och lite skit snack :) Gött!
Träffade några värnhemmare där som var på after work, bara våra som är så svårflirtade till aw! Haha!

Är sugen på en askalas rolig festkväll med härligt folk!!

Nu har jag precis ätit nattamaud - 2 knäckisar med creme bonjours supergoda kantarellost!

Sleep tight

Blessed

Klockan är mycket. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag sov så länge idag.
Hann iaf dra över med dammsugaren innan jobb. Jobb idag gick bra, var lite chillig och bara fanns. Var behövligt med en sådan dag. En ball oseriös dag. Pågick även inventering på jobb under tiden som vi sålde varor i kassorna, så det var full bemaning inne och det är ju alltid trevligt när man har så trevliga arbetskamrater som jag har!

Efter jobbet var slut stack jag och Linda till möllan för en kopp kaffe och lite skit snack :) Gött!
Träffade några värnhemmare där som var på after work, bara våra som är så svårflirtade till aw! Haha!

Är sugen på en askalas rolig festkväll med härligt folk!!

Nu har jag precis ätit nattamaud - 2 knäckisar med creme bonjours supergoda kantarellost!

Sleep tight

RSS 2.0