Talk that talk

Jag är inte trött. Jag är kanske jätte trött. Jag kan inte sova. Jag borde verkligen sova. Jag kan inte koppla av. Jag känner mig uppe i varv. Jag är inte nöjd. Jag är ganska missnöjd. Jag tänker för mycket.


Vore verkligen livet tråkigt om det var perfekt? Jag tror inte det. För om det varit tråkigt, så hade det ju inte varit perfekt!


Flat, no flatter!

Jag älskar att titta på min mage på morgonen, den är liksom mycket plattare då! Haha, work on it...


Igår lagade jag middag till mig och mamma. Ja, till Gustav med men han vill ju inte ha sån mat. Jag la in skivade potatisar, morötter, palsternacka och zuccini i ugnen, när de var nästan färdiga skivade jag ner chevré ost i blandningen. Till det hade jag stekt fläskkarré och gjort sallad och lohmanders färdiga bearneisås :) Det var gott!!
Efter maten hade jag lovat Gustav att vi skulle baka pepparkakor. Han tyckte att det skulle bli skit roligt, men när vi väl satte igång gjorde han nog 5 st, sen tyckte han inte att det var roligt längre! Haha, nehe, vem fick stå och göra alla själv då? Jag blev irriterad på honom och det slutade att vi var fulla i skratt och hade mjölkrig!
Senare på kvällen blev det såklart dans. Känner mig öm i höften idag. Men det går över.

Jag älskar min lilla julestuga!




Rihanna är fortfarande hetast

Låt tips;

Rihanna – Where Have You Been

Rihanna – Talk That Talk

Rihanna – Roc Me Out




where have you been

GUD vilket härligt väder det är idag! Har ioförsig bara varit ute som hastigast, när jag gick till och från bilen som skulle ta mig och Zandra till solariet.
Idag står det städning på schemat.
Ha en fin dag!

Jag har kommit på att jag är kär i lösögonfransar!

Mer jul

Godmorgon alla glada!

Första adventshelgen är över och vi har nu officiellt påbörjat den mysigaste högtiden vi har!
Jag har varit ledig i helgen och det har varit så skönt! Inte för att jag har vilat upp mig men för att jag fått gjort saker jag velat göra och vissa saker jag varit tvungen att göra.
I fredags efter jobb åkte jag hem på födelsedagskalas hemma hos Yasmin. Hade en trevlig kväll med massa snack om höjatiden.
På lördagen åkte jag med Bertil ut till hans jobb och fick tillfixat min bil. Vi tvättade den utvändigt, dammsög den invändigt, pumpade däcken, bytade filter och olja. Nu orkar den nog rulla lite till! :)
På kvällen var det julbord på bigbowl med jobbet. Jag och Yvonne träffades först hemma hos mig och fixade till oss ihop och delade en flaska vin :) Sedan tog vi taxi till "super bowl" där vi mötte upp resten av gänget. Maten är ingen hit, har aldrig blivit belåten när jag ätit på big bowl. Men lite fanns där väl som slank ner och sedan fick jag fylla på resten av tomhålet med vin. Sagt och gjort! Dock har jag aldrig någonsin fått så dåligt resultat på bowlingen som jag fick denna gången! Det var en rolig kväll som avslutades med massa dans på bowlingens nattklubb. Och sedan fick några av oss för oss att vi skulle till KB. Jävligt onödigt. Jag stannade inte särskillt länge utan drog hem istället.
Igår var det dax för julshopping med Ann! Mamma och Gustav följde också med, men dom njuter nog inte lika mycket som jag och Ann. Vi är i himmelriket. Vellingeblomman var det vi besökte i några timmar, dom har ju hur mycket som helst! Jätte fint har dom gjort det med! Jag fick med mig en del och jag är super nöjd :)
Måste citera min lillebror, när vi tog första metrarna in på Vellingeblomman så säger han; " Sally, det är inte lönt att vi går in där för där är bara blommor!" Hahahaha mitt älskade lilla liv! <3

Skönt att vakna upp till en ljus dag idag och inse att blåsten lagt sig en aning! Igår var ju helt hysteriskt! Nu ska jag småfixa med lite saker innan det är dags för mig att ege mig mot jobb. Jobbar länge ikväll så missar första timmen på dansen. Men men, ledsen för det men så får det vara. Man måste ju jobba.

Ha en skön måndag!











Keep rockin', and keep knocking!

Idag är jag trött. Har varit en ganska intensiv vecka antar jag med aningens förlite sömn.

Nu har jag precis käkat upp min goda omelett jag slängde ihop. Den bestod av färska skogschampinjoner som jag smörstekte, sedan hällde jag i strimlad rökt skinka och lät det steka lite. Därefter tomat och lite fetaost och sedan ägg som jag hade vispat ihop med salt och peppar. Mättande må jag säga! Blir till kvällsmat också, elr frukost elr lunch imorgon om jag så vill.
Nu ska jag bara chilla en stund, diska undan och sedan ska jag bege mig mot dansakademin. Ska möta Matilda och ta igen lite koreografi som jag missat de gånger jag jobbat kväll.
Det är full rulle hela tiden som ni märker! Men jag gillar ju det bättre när det är på det hållet.
Saknar er!

Puss


Dress to impress

Jag säger bara; Oh my GOD!!!

Om någon vill ge mig en fin present, och inte har en aning om vad så ska jag ge er ett litet tips!




Enligt säkra källor så hittar man denna på TopShop och kostar £65 ;)

http://camillakarlstrom.blogg.se/

Snow white snow

Jag har kommit på mig själv i tankarna att jag tycker det är så himla skönt att slippa snön! Det är nog första gången någonsin jag har tänkt så. Amen ni vet, efter förra året fick man nog. Mitt främsta transportmedel är ju min kära cykel, och hujedamej vad det blir jobbigt att cykla i snö. Det ställde till himla mycket problem förra året, inte bara för cyklister men för alla bilister med. Nej fan, för alla! Tågen kunde ju inte heller ta sig fram. Den är vacker och titta på och mysig att plumsa i när man har all tid i världen. Men när har man egt det?
Nej, jag tror att jag håller på att bli vuxen. Jag tänker på bekvämlighet och smidighet i första hand. Tråkigt, tja , må så va.


I don´t want to walk this earth if I gotta do it solo

Mums! Precis käkat asgod middag! Stekte nötkött och käkade det med gurka och morötter + vitlöksdipp gjord på grekisk lätt yoghurt. Namnam!
Nu ska jag diska en omgång, sedan får vi se om jag hinner bort till Fru Möller med en present innan jag ska bege mig mot Sambalektionen. Shake it!

Var på Burlöv med Zandra nyss, hittade absolut ingenting. Var på jakt efter något snyggt att ha på mig på lördag när vi ska ha julbord med jobb. Får väl rota i garderoben... Inte lika kul.

Fann iaf en stor fin gran! Julen är här <3

Intensivt

Så då, då har man tagit tillvara på timmarna denna måndag. Kanske det man inte hann med i lördags fick bli gjort idag. Känner mig nöjd iaf.
Lillebror vaknade halv 7. Tog det lugnt framför Bolibompa ca en timme innan vi borstade tänderna och klädde på oss. Strax innan 8 lämnade jag honom på dagis. Ringde Camilla och bad henne göra mig sällskap i bilen när jag skulle köra och lämna Matildas cykel och snäll som hon är gjorde hon det.
Handlade frukost med hem och fikade. Camilla skulle plugga och jag göra 2 jobbutbildningar, men ljudet på min dator fungerade inte sen Mattias gjorde massa programuppdateringar igår. Fuck! Försökte allt och med alla. Tillslut gav jag upp och ringde mormor och morfar och frågade om jag kunde låna deras dator och det fick jag. Bara det att deras brandvägg blockerade sidan och morfar visste inte lösenordet som skulle häva blockeringen. Fick lite smått panik, jag är ju inte ute i god tid med utbildningen om vi säger så. Nene, hem igen och tillslut hjälpte Annette mig, via telefon, att återställa systeminställningarna och efter det funkar datorn prima ballerina igen! Jag säger ju det, Annette är ofta min räddare i nöden. Nu har jag fått gjort båda utbildningarna. Ni kan dessutom kalla mig PRO när det gäller delikatesskunskap för jag fick full pott på kunskapstestet. Att det inte var så svårt kanske är dumt att nämna ;)
Unnade mig 15 min i solariet när jag var färdig.
Nu ska jag duscha och göra vid mig, blir några få timmars jobb i eftermiddag och ikväll dans.

Kramis


We´re gonna run this town tonight

Igår var det kalas för mormor och morfar. Blev massa god mat och en mysig kväll. Min mormor och morfar är dom bästa!

Idag har jag och lillebror dragit fram ljusstakarna och lite annat smått julpynt. I love it. Tyvärr äger jag inte så mycket, och tyvärr har jag ingen stor lägenhet att pynta och får inte plats med så mycket saker, men nästa helg ska jag och Ann förmodligen ta oss en julshopping runda. Perfect!
Mormor och morfar bjöd på lunch, gårdagens left overs som var väldigt mycket och M.U.M.S vad det var gott!! Det var massa kallskuret från delikatessen där jag jobbar. Rostbiff, skinkor, salami, kronärtskockor, oliver, grönsaker, inlagda saker m.m. Passar finsmakaren som man är! ;)
Efter lunchbesöket fick det bli hem och röja undan lite i lägenheten och tog även en sväng om med dammsugaren och golvmoppen, det skulle ju komma middagsgäster och då får man allt anstränga sig lite. Det var Kim, Mattias och Stefan som kom på besök. Jag lagade en kycklinggryta med champinjoner, rödlök, paprika och creme bonjours matlagninsgrädde med smak av karl-johan svamp. Awesome. Till efterrätt blev det chokladmousse med crisp och fruktcocktail. Alla verkade bli nöjda.
Gustav ligger nu och sover i min säng och jag tror jag ska joina honom strax, lär väl inte bli någon sovmorgon imorgon när han sover här. Hihi men det är bra, jag måste stiga upp i tid, har mycket att göra.

Mitt största problem just nu är att jag inte har något ljud i min dator. It´s killing me. I´m dead without music. Seriously!


Jag är redo för julen. <3

Got to love me

elr enligt låten sjunger dom you, men vem är you?! Noo.. ME!!

Galen fredagkväll det blev. Matilda mötte upp mig efter jobba och så cyklade vi ihop hem till mig. Delade en flaska rött och sedan bestämde vi oss för att åka till Paddys. Någon mysig pub med liveband som spelar 80tal dängor. Me like. Knökat med folk och astrevligt! Lite högre medelålder men what a fuck. Där gick det som det gick med drinkar och shots så vi drog vidare till...ehm, det var tänkte Etagé men Harrys var närmre (den vägen vi gick haha) så helt plötsligt var vi inne på harrys. Och när de stängde där gick vi in till grannen - Breeze. Helkväll. Too much booze.. Men väldigt ekonomisk kväll om man hette Sally och Matilda iaf. Vi betalde vars 2 drinkar och taxiresorna, that´s it. Inga inträden, inga shots och endast 2 av ? drinkar. Scoore!

Det var dock inte scoore idag när jag åkte bil med morfar och fick be honom stanna för att jag var bakfull och behövde spy på öppen gata. Men.. Det var det värt? Haha. 
" Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them."





Exem

Jag har eksem i mina öron som håller på att ta kål på mig.

Någon som har något bra förslag?

Roligt förresten hur eksem stavas. Blir inte ks = x ? Exem kändes dock hur felstavat som helst och inte godkänt av svenska ordlistan i telefonen.


I lick the gun when I´m done cuz I know that revange is sweet

Hetast just nu

JAY-Z – Run This Town [Jay-Z + Rihanna + Kanye West] - Explicit Album Version

Rihanna – We Found Love

Rihanna – Complicated



Life´s a game but it´s not fair

Kommer man längst på att säga sin åsikt, höras och synas eller kommer man längst på att följa ledet, göra som man blir tillsagd och hålla käften?


Värdera dom som värderar dig tillbaks.


Middagsrast

Internetuppkopplingen i min lägenhet är skit dålig. Kan inte blogga från mobilen. Störigt som fan när jag blivit för bekväm för att sitta vid datorn.

Helgen har passerat och det är åter ny vecka.
I fredags bjöd jag hem Bertil på middag och det blev en riktigt god lyxmiddag med ryggbiff, rotfrukter och bearneisås :) YUM! Köttet var perfekt!
I lördags jobbade jag och sedan bjöd min snälla mammi hem på middag. Där blev det lövbiff och hennes hemmagjorda potatisgratäng. Också det lika gott. Ett glas rött vin till maten och jag var hur nöjd som helst. Sen blev det bus och sedan filmmys med min lillebror <3 mitt lilla hjärta!
Söndagen var det åter ett besök i guldgruvan och på kvällen tacos hos mamma! Sedan bara allmänt söndagshäng därhemma.
Som ni förstår blev det mest jobb och god mat denna helgen. Inte konstigt att man känner sig svullen när man lägger sig i sängen på söndagskvällen ! Haha! Men som sagt, jag är nöjd med en lugn och god helg :)

Idag har jag varit och klippt mig hos Emelie :) nu är jag på jobb och ikväll blir det dans :) weeho! Rörde på mig alldelles för lite förra veckan och det känns.

Nu är rasten slut.

Lite uppdatering om min lilla helg iaf.

Puss och kram

Julgardinerna uppe ;)


11.11.11

Så då... Tvätten avklarad för denna gången. Ska packa upp den och sedan ta tag i fönsterputsningen. Jag har bestämt mig för att göra det idag, och då ska det göras också. Är MER än välbehövligt vill jag säga. Vågar inte ens berätta när det gjordes sist... Whoopsi... Gardinerna som ska pryda lägenheten sen kommer ju vara julgardinerna. Som jag sagt innan så kan man lika bra börja i tid så att man hinner njuta utav det längre. Sakta men säkert säger man va...
Härlig fredag. NJUT!

Dark Angels

Ligger i sängen och värmer mig under täcket, bloggar och lyssnar på asbra musik! Ikväll har jag dock fått chansen att hinna ikapp mitt tänkande. Det är inte bra för det är ofta då jag blir ledsen. När jag är ensam så äter tankarna upp all positiv energi som jag annars känner och utstrålar.
Lite ledsen ikväll för att en av mina bästa arbetskamrater har sagt upp sig, och så är jag orolig för lillebror. Men allt blir bra, klart att det blir bra!

Imorse fick jag åter igen frukostgäster. Idag var det mormor, morfar och Cindy som kom på besök. Morfar hjälpte mig att borra upp en hängare och sedan fikade vi allihop. Trevligt!




Lillebror <3



Krya på dig vackraste varelse som tagit steg på denna jord! <3

I was here

Dagarna rullar på med jobb, dans och kompishäng i olika tamper och jag är nöjd. Igår kom Camilla och Jessica på frukost här hemma, och när jag sedan varit och jobbat och dansat kom Amanda och Camilla x2 hit för falafel, kaffe och solsidan. Camilla 1 och Amanda sov även över och idag har jag hängt med de båda Camillorna :) Jag och Camilla 1 köpte god frukost och sedan hängde vi här hemma och jag fick städat lite innan vi drog ut på promenad med Camilla 2. I eftermiddag och kväll har jag jobbat så missade dansen ikväll :( Och så missar jag den imorgon med. :( But, you gotta work!

Tack för bra dagar mina vänner <3


Sitter och lyssnar på en bra låt som Josse tipsa om. Här är länken ifall ni har spotify; Beyoncé – I Was Here


Från frukostbordet igår

Måndag

Har haft en helt perfekt helg!
Jag önskar dock att helgen varade lite längre så att man hann med mer. Men jag känner ändå att jag har fått en "nytändning" på tillvaron och det var vad jag behövde. Allt rullade på förmycket och saker och ting bara gick på rutin. I helgen har jag festat järnet, haft skit kul med mina vänner, dansat och klätt ut mig. Dessutom sovit ut mellan varven och även om jag började jobba kl.7 imorse så kom jag pigg och glad till jobbet. HÄRLIGT!

Nu tänkte jag sätta på kaffe, ta ett städvarv i lägenheten så att tillvaron blir ännumer njutbar. Ikväll blir det dans efter 1½ veckas uppehåll.

Ni kan få titta på lite snygga bilder om ni vill;
















Fredag

Idag fick jag beröm av Björn, gammal försäljningschef på Skåne Erik, nuvarande butikschef på Clas ohlsson. Han tyckte att jag var en bra försäljare!


Tjejer, vad händer ikväll sa ni? Vin? Text me <3


Bäst i hela världen

Jag vaknade av att jag skakade i hela kroppen. Jag grät i drömmen, jag kramade honom hårt, hårt. Jag sa till honom att jag älskar honom, att han är bäst i hela världen! Han är det. Jag är stolt över att få vara en del av hans liv.
Det finns ingen, ingen som han!

<3


Buffy

Så liten plats en människa tar på jorden,
Mindre än ett träd i skogen,
Så stort tomrum hon lämnar efter sig,
En hel värld kan inte fylla det.

Snyggaste tjejen i stan, tog andan från oss alla. En ivrig själ som inte kunde få ro. Oavsett vad jag anser om dina val, så hoppas jag att du nu finner din ro.

Var rädda om varandra. Idag kommer aldrig igen.


Eclipse

Det sämsta med att inte ha ett fast schema att gå efter är att man ibland blir förvirrad. Jag var bomb säker på att jag skulle börja jobba klockan 16 idag, och satt utan problem och tittade filmer till 01.30 inatt. Som tur var kollade jag schemat när jag kom hem, precis innan läggdags och insåg att det stod att jag ska börja 07.00 idag. Bra jobbat!

Det var iaf jävligt bra filmer jag såg, från the twilight saga - New moon & eclipse.

Ge mig en edward! <3

PS, fortfarande halsont och öm kropp.

pics från helgen


Utekväll på Push


strike a pose


Temafest - Änglar och Demoner


1/11 -11

Idag fyller världens bästa mormor år! Hurra hurra hurra!!

RSS 2.0