what´s up with the tiredness?!

Somnade runt 00.00, sov till 09.15. Steg upp för tänkte hinna med att göra många saker idag innan jobb. Var såå himla trött. Ringde mormor och snackade lite skit, ringde bertil och snackade lite skit, slutade med att jag somnade om vid halv 11, sov till 12, BARA för att jag ställt klockan. Annars hade jag säkert sovit fortfarande... Men hallå. Detta är ju inte normalt.



Nu sätter jag på musik, äter lite mer frukost och försöker VAKNA!

The night I laid my eyes on you...

Hösten är verkligen här. Kallt och blåsigt och regningt. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Jag vet att många säger så men JAG VILL VERKLIGEN INTE!! Vad ska jag göra med hösten och vad ska den ge mig. Jag vill först känna sommar och njuta utav den. Jag väntade ju in i det sista och gav inte upp. MEn nu känner jag det, det är försent. Det är kallt när man cyklar till jobb tidigt på morgonen, det är kallt när man cyklar hem från jobb elr var man nu varit sent på kvällen. Det blir mörkt vid 9.
Ikväll står jag utan motivation. Trött, uttråkad, passiv. Innan idag var jag fylld med energi, spänning och motivation. Det försvann runt 8 snåret. Jag gav inte det där lilla extra på zumbapasset som jag alltid gör annars. Varför vet jag inte, det tände liksom inte till. Och utav den anledningen gled jag lite ner på glädjetermometern.
Jobb idag gick som en dans på rosor. Jag fick beröm av flertal kunder, dom tycker jag skiner som en sol och är glad och trevlig. Det ska jag faktiskt tänka på nu och gå och lägga mig med ett leende på läpparna och sova gott.

Puss

Avicii i mitt hjärta


Detta filmade jag innan jag och Sonja moshpittade oss in till främre raden och andades in kärlek, svett, tårar och glädje.

Avicci i lördags var gryyymmt!!! Konserter och spelningar är något jag rekommenderar alla. Om man inte är folkskygg det vill säga. Att lyssna på musik är en grej, att uppleva musik är en helt annan! <3

Dance like nobody´s watching!


(dålig kvalité på filmen då jag "bara" har en iphone 3a, den klarade inte den höga basen. )


some of them wanna be used by you

Dagen började tokigt. Och förmiddagen fortsatte tokigt. Men eftermiddagen och kvällen har fortsatt bra eftersom jag inte tänkt mer på att dagen var tokig. Och jag känner mig hyffsat nöjd med dagen.

Iaf började det med en försovning. Började jobba 07.00, vaknade 06.28. Nåja, stämplade in 07.09 så det var ju inte helt åt skogen. Men bara under de 15 - 20 minuterna jag var hemma hann jag tabba mig. Och väl på jobb fick man reda på vissa chockartade händelser, och det var mycket stök och bök inför det nya grillskåpet vi ska få, men 14.00 lämnade jag bygget och kände ändå att det varit en effektiv och bra halvdag.

För övrigt idag har jag varit på ett underbart roligt och svettigt iw pass för jeanette, betalat räkningar, diskat och duschat och tvättat håret.

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid så att jag inte gör samma misstag som imorse. Men imorgon har jag ändå sovmorgon till 9.25. Gött.

Grattis på din födelsedag idag min fina vän Emelie Jacobsson!




Bild på mig och Amanda från i lördags!


Avicii i mitt hjärta!

This is serious

Nu ska jag ta upp ett ämne som är väldigt känsligt. Ett ämne som jag ibland kan få ont i magen av att tänka på. Ett ämne som jag ibland kan sakna. Ett ämne som jag ibland hoppas att få uppleva på riktigt. Ett ämne som jag ibland bara skjuter långt långt ifrån mig. Detta ämnet heter Kärlek.

Jag kommer inte gå in på mitt kärleksliv, den privatheten håller jag ändå. Men jag har varit kär. Jag har haft förälskelser, men jag har också varit kär. Det var länge sedan, det var längesedan jag var kär på riktigt. Efter att jag varit kär på riktigt, och jag inte var kär längre, så levde jag mitt liv för mig själv, med tankarna bara på mig. Jag var fri som en fågel och gillade att känna luften under mina vingar. Tills jag träffade nästa person som satte mina känslor i vibration. Det var spännande, det var roligt, men det var också läskigt. Egentligen vet man ju inte så mycket, man får bara ge sin tillit och hoppas på det bästa. När den där tilliten otur nog blir sviken känner man sig sämst i hela världen. Man bestämmer sig för att gå tillbaks till det där när man kände luften under vingarna och levde för sin egen skull. Då uppskattar man det och allt är lajbans igen. EFTER sorgeperioden och ältandet. Tills man möter den där näste personen som helst plötsligt den också sätter känslorna i vibration. Man ger inte tilliten, inte än, men gnistan tänds och man börjar tänka på ett annat sätt igen. Tills det också stupar utav en elr annan anledning. Jag menar inte att man ska hitta rätt från början, man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins, men vart jag vill komma är att när man råkat ut för ett par riktiga paddor så vill man inte kyssa fler grodor, med risk för att den nästa också ska visa sig vara en padda. Har man vänner som tänker på samma sätt är det rätt lätt att segla i luften tillsammans med de andra måsarna, och känna luften under vingarna.
Men en dag, inser man att där faktiskt fattas något. Något som inte måsarna kan ge en. Man vill inte erkänna det, inte högt, för man vågar inte. Man vågar inte utsätta sig för den där känslomässiga rubbningen igen, med risk för att stöta på ännu en padda. Men tankarna börjar ändå vandra åt det andra hållet. Man ser och hör om människor som ger sitt liv till varandra och verkar vara lyckliga. Tills man återigen får trösta en av sina måsar som kysst fel groda, elr när man läser om ett långvarit förhållande som stupat och personen som blivit lämnad ska ta sig igenom denna sorg. Då samlar man sina måsar, och flyger lite högre...

Tjolahopp

Har omelett i magen och sitter nu och avnjuter en kopp kaffe. Hade tänkt att sova ut idag men eftersom jag vaknade självmant vid halv 9 pallrade jag mig upp och begav mig mot ett jympapass på friskis. Bra start på dagen!
Blev dock ändå ganska sent igår, stack hem till Camilla och Alex efter jobb och hängde där tillsammans med några andra tjorvar, det var trevligt! :)

För övrigt så är jag RÖD!!! Elr, kanske lite rosa.. Besökte Anna på Romeo och Julia hårsalong igår och klippte av 10 cm på mitt slitna hår och gjorde massa intensivtröda slingor i håret. Jag ville ha massa intensiva röda slingor, men jag fick själv en chock när vi tvättat ur färgen och jag såg mig i spegeln. Haha! Ni lär se mig iaf ;) Aja, nu är det nyfärgat, så efter några tvättar avtar nog det här lysande. Det blir nog bra ska ni se :) Alla som sett mig säger att det är coolt iaf :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa och trixa. Blir en runda till jägersrocenter för att inhandla kvällen alkoholförtäring, och ska även spana efter något fräscht jag kan ha på mig. Senare i eftermiddag ska jag, mamma, Gustav och Sandra gå på bio och se Cars 2, och ikväll blir det partyhardy med mina bästa tjejer!!

Loooove <3




Jag är så hög, Jag kunde dö

Idag har det stått städning på mitt schema! Kändes så himla skönt att få fixat lite :)
I eftermiddag/kväll har jag jobbat. Det ver ett händelserikt jobbpass och jag gillart! Kul hade vi, elr, jag rodnar bara vid tanken på det. Haha! Men men... Man kan väl inte mer än att göra bort sig. Tur jag jobbade med bästa Yves och Christoffer! <3


Jag och Yvonne



Jag tror mitt hjärta blöder




Jag ser dig prata men hör inte ett dugg

Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort

Lillebror <3



Jag älskar dig över allt !!!!!!!

Don't underestimate the things that I will do



There's a fire starting in my heart
Don't underestimate the things that I will do
The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all.
The scars of your love, they leave me breathless



There´s a fire, starting in my heart

Blev inringd till jobb idag så fick en massa timmar - gött! 10 - 19.30 - bra dag.

Ikväll har jag varit på ribban och promenerat och snackat av mig med min fina Mandy. Var helt perfect kväll. Love it!


Till alla er som gör mitt liv värt att leva, - Tack!  <3





I´d catch a grenade for you

Började dagen med att tvätta några maskiner tillsammans med min älskade mormor.
Eftermiddagen bjöd på en promenad i bokskogen med min saknade vän Emelie.
Hade önskat tacos till middag av min kära mor och det var en önskan som gick i uppfyllelse.
Kvällen har jag spenderat sovandes på soffan. Det var ett behov.
Nu ska jag bädda rent i sängen sen slår jag mig nog till ro lite till.

Bra dag!




Gammal bild på mig och Emelie

Baby please don´t go

Igår satt jag och tänkte för mig själv; Ikväll lever Malmö, men jag är död. Men snart började jag också leva. Fast jag egentligen helst av allt hade velat lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Men det gjorde mig gott. Ibland faller bara vissa saker på plats, det behövs inte så mycket ansträngning. Det är så himla skönt när det är så.

Idag har varit en lång arbetsdag. Fina pengar men trött tjej. Nu ska jag iaf krypa ner i sängen. Jag gillar inte regnet när jag är utomhus men ikväll gillar jag regnet för att jag är inomhus.

Natti

Älska Göteborg!

Sårå då var man hemma igen och rycks direkt in i verkligheten. Lämnade Malmö i 48 h och det var underbart att fly fältet och leva i denna härliga bubblan med en av mina allra bästa vänner. Fest och alkohol har väl stätt överst på vår lista och det har varit gött. Nummer 2 på listan har varit sushi som vi båda är stora fan av. Soligt Göte, trevligt sällskap. Jag är nöjd!!


Lilla London


Påväg till Berså


Bakfylle sushi i parken i soliga Göteborg


Redo för nya tag


Avenyn


Sonja pimplar vin


Bob Sinclair djade på Port du Soleil

Play the game, but play it right

Hinner aldrig blogga ordentligt. Mycket jobb nu, vilket jag är tacksam för, och mycket annat är igång. Sista veckan på semesterschemat. Sen är allt som vanligt igen... Tyvärr...

Idag har jag lagat en thaisoppa med wokgrönsaker, räkor och cocosmjölk. Till efterrätt har jag precis ätit en stor skål fruktsallad. Tänkte ta en powernap för att sedan bege mig mot lite salsa och lite zumba.

Imorgon jobbar jag 7 - 15.30 och sedan verkar det som att jag tar en sväng till Götet.

Men vi hörs snart igen tror jag :)





Love of a lifetime

Haft en utmärkt helg!

Tänkte inte skriva mer om den just nu, bara uppdatera er om läget. Och läget är såhär;

Ikväll glömmer vi morgondagens ångest. Kaffe, glass, kanske ostbågar... Söndag.

10/8

Har druckit en kopp te och ätit nya Keso mellanmål som kvällsmål. Behövdes faktiskt inte mer än så ikväll. Teet var mest för det halsonda som börjar smyga sig på. Helt ofattbart. IGEN liksom?! Trööött tjej som tänkte dunsa i säng snarast möjligt. Ett måste innan är sminkavtvättning. Lägenheten är k-a-o-s men det är väl tur att man bor själv så att man slipper utsätta någon annan för plågan.

Idag handlade sötaste pojken utav mig. Jag satt och rosade om kinderna.


Note to self;
"Rom byggdes inte på en dag, det gör verkligen inte din kropp heller"


Zumba mami

Förlåt för dålig update (igen) Jobbat massa och inte haft tid elr ork. Inte haft mycket intressant att skriva om heller.

I lördags hade Carro liten avskedskräftis. Elr, vi åt räkor och kräftskjärtar i lake, hihi. Typ ingen av oss har någonsin ätit kräftor och förstår inte riktigt hur man gör så vi gjorde det enkelt för oss. Slapp slabbet dessutom ;)

I söndags efter jobb fick jag middag utav mamma. Sedan gick vi ut och spelade kubb, jag, mamma, Gustav och morfar. Mormor var också med men hon ville inte spela. Gustav tycker att det är kul, det var han som valde den födelsedagspresenten till mamma. Det blev en mysig söndagskväll och solen tittade till och med fram. Woohoo! Att den kom kompenserade den hårda blåsten som hjälpte till att välta kubbarna.

Igår drog jag och Jessica på ett spinningpass. GUUD vad jobbigt det var. Man är ju inte vältränad längre ;) Men det får man väl ta tag i igen. Tack till dig Jessica som hjälpte mig orka genom passet :)

Nu ska jag väl börja byta om och så, kl 19 är det salsa, kl 20 är det zumba! :)



Mandy i sitt essä på Carros avskedsfest



Mamma, jag och mormor - 3 generationer på 1 bild, efter kubben
i söndags. <3



Mangofrestation

Damn vad grym jag är! 2 matlagardagar, 2 helt lyckade måltider!
Måltiderna innehåller färska grönsaker som jag bryner i stekpannan. Igår hällde jag på creme bonjours matlagningsgrädde med smak av karljohan svamp så blev det som en liten grytblandning elr vad man ska kalla det. Idag blandade jag i 3 tsk pesto och vevade sedan in grönsakerna i tortillabröd och rivenost. GÖTT!! Grönsakerna varierar men använder typ squash, paprika (olika färger), blomkål, kronärtskrockshjärtan, CHAMPINJONER (viktigt), aburgine m.m...

Rubriken på inlägget kom ifrån när jag kom hem från jobb och ivrigt pregade i mig 2 helt perfekta mangosar. Couldn´t stop!! hihihi. Vad ordet betyder kan man ju få knepa på om man vill.

Lite bilder


Min sötnos till lillebror !!



Kittel !!



<3


Drop it on me

Ledig fredag, bra fredag!

Sov enda till 10 :) Gick upp till mamsen och käkade frulle innan jag begav mig mot ett jympapass på friskis. Det var svettigt värre. Nice!
Efter friskis körde jag hem och duschade och tvättade håret och sedan körde jag, mamma och Gustav till Coop för att storhandla. Jag måste verkligen säga att jag storhandlade för så mycket som jag handlade hem idag har jag nog aldrig handlat på en gång förr under hela tiden jag bott hemifrån. Var även lite tvungen att gå in på Lindex superrea och med mig därifrån fick jag ett par jeansshorts, ett par mörka baggyjeans och ett par leopardmönstrade sommartunna byxor. Mycket nöjd är jag! Lindex är fan the shit!!!
Åkte hem och packade upp allt och sedan gick jag åter hem till mammi där även Carina och Bertil var för middag. Mamma hade gjort jätte god middag!! Lovely! Satt och snackade med min Bertil hela kvällen och sedan spelade vi Yatzi, jag, mamma,Gustav och Bertil.

Nu börjar jag dra mig tillbaks så smått, jobb imorgon 07.00. Tack för en bra fredag.

Puss

Chest to chest

En tuff arbetsdag fick avslutas med tacos hemma hos mamma och en sjuk lillebror. Uppskattad tacos - Tack mamma!

Ville träna idag men kom inte iväg. Kör väl dessto hårdare imorgon. LR? 12.00 medeljympa verkar vara det enda som är ledigt att köra. Fullt på alla andra pass. Kan det inte finnas fler pass dåh!!! Någon som ska med?







Jag vill dansa!!!!!!!!!!!! Kliar i benen!

Lambada

Går bra att jobba denna veckan, det är tufft tidsmässigt men det är bara till att stå i. Är kul för mig att få ta ansvar, planera och organisera. Tackar för tilliten och hoppas att det utvecklas.

Efter jobb idag cyklade jag bort för ett fuegopass på friskis. Fuego är ett latininspirerat danspass, nästan som zumba. Var min favorit Cissi som höll i det och det var riktigt kul :)

Hoppas att ni njuter utav sommaren!



Taboo

Nä, om man skulle ta och åka till Cuba 2012? Blir aloooot of savings... Men det kan det ju verkligen vara värt. Hur ofta åker man till cuba liksom?! Jag är bara så APdålig på att spara pengar. Lever för dagen. Någon som kan hjälpa mig?
Jag som skulle köpa ny säng och tv.... Och allt annat man ska betala för.


Tack för maten idag Ann.


RSS 2.0