Låt mig va

Jag kan inte prata med någon. Jag kan inte lita på någon för man vet aldrig vem som hugger en i ryggen. Jag är godtrogen. Jag tror att alla vill mig väl, så som jag vill dom väl. Men det kastas pilar överallt och man vet inte var dom kommer ifrån. Jag lägger mig med täcket över huvudet.


In every breath I take I'm breathing you

Jag tror ingen vet, ingen förstår. Det gör ont i magen, på riktigt. Jag vet inte om jag ska vara glad elr ledsen. Jag intalar mig att jag ska vara glad, men när timmarna i ensamheten går, så slutar det ändå med att jag är ledsen. Varför? Varför kan jag inte bara släppa det? Chocken kom och våra ögon möttes, det var som att bli skjuten i hjärtat. Bara det att hjärtat slutade inte slå, det gick in i något försvar och slog i dubbel hastighet. Jag... Jag vet inte. Det är därför jag alltid stänger ute känslorna annars. Jag sa ju det, man blir en sucker. Inget vågat inget vunnit. Men varför våga om man ändå inte vinner guldet? Det kan man ju inte veta, men det är fan inte värt det heller.


Euuuphooooriiiaa !!!

Grattis Loreen! Grattis Sverige! Helt fantastiskt.
Vem vill vara där och kolla Eurovision Song Contest live med mig nästa år? Har vi tur får Malmö lotten och då blir det trippelgånger big ASS party!
Vad sägs?


.

.


You can borrow my Rolling Stones t-shirt

Sweden rock festivalen närmar sig med stormsteg. Det ger mig ågren att jag inte har en biljett dit och att jag kanske inte är där detta året. Jag kan föreställa mig vilken ångest jag kommer ha under Sweden rock dagarna om jag är hemma. Jag vill åka! Jag vill så gärna! Finns där någon som kan tänka sig att åka med mig? Jag lovar, ni kommer inte ångra er!! Det är pure happiness!


Let´s do some stupid shit !

Let's go play in the water
You can borrow my Rolling Stones t-shirt
Happy drunk in the afternoon
Don't take it off

Sun is beating us harder
Whatchu do with my Rolling Stones t-shirt
It was vintage '69
You took it off

Now the temperature's hotter
Everybody is losing their t-shirt
Nobody is fine as you
You get me off

Don't get wet like the others
Not in my Rolling Stones t-shirt
It was see-through anyway
But you took it off



When I dance

When I dance, it´s like the time stops and all my worries just blow away. When I dance, it feels like I´m walking on clouds, I´m on the top of the world and no one can bring me down. When I dance, my body, mind and soul become one...

 

 


Have I told you that i miss you?




Like angels from above

Har jag tidigare berättat om att jag har världens bästa mormor och morfar?!

Nu har dom gjort det igen.

För det första så ställde de upp oerhört mycket för mig inför min födelsedagsfest, vad gällde att handla maten, laga en del av maten, bära och planera och dessutom städa lokalen. Detta är jag oerhört tacksam för då de underlättade väldigt mycket för mig. Jag kan nästan i princip säga att jag hade inte njutit så mycket av min födelsedag, och min födelsedags fest om allt hade vilat endast på mina axlar, då hade jag varit ett stressat nervvrak.
Andra händelsen jag vill berätta om kom idag. Jag och mormor bokar alltid våra tvättider ihop eftersom det är mycket trevligare att tvätta i sällskap och så fikar vi mellan tvättarna och får tid att prata av oss och umgås lite. Idag skulle vi då tvätta och jag hade inte en aning om att jag fått en extratid på jobb förren för ett par dagar sedan. Fick ringa till mormor igår och förklara hur det var, att jag missat det nya schemat och att jag fick ställa in elr tvätta senare. Vet ni vad hon och morfar gör då? Dom hämtar min tvätt uppe i min lägenhet och lägger in alla maskinerna så när jag slutade jobba och gick ner i tvättstugan så var det bara för mig att töma torkskåpen och torktumlarna och hämta min rena tvätt. Är dom inte helt fantastiska?!

Tusen tusen och åter tusen tack !!!! Ni är dom bästa !!!

<3 <3 <3 <3





Starships where ment to fly... ?

Dags att sooova !!! Börjar kl 6 imorgonbitti. PUH! Kom hem strax efter halv 10, käkade lite, duschade och tvättade håret, sorterade tvätten, och plötsligt är klockan halv 12. Finns så många "måste bara"... Jobb 7 - 16.30 var effektivt och bra. Kom till en inställd balett lektion kl 17 och satt och umgicks med några sötnosar en timme innan vi zumbade loss en timme, sedan avslutade vi den "nya" burlesquekoreografin som jag dock endast varit med på en gång tidigare, och till sist lite musikal rolig dans. Sista timmen var lugn, i början posar vi mest. Denna och nästa vecka kvar på vårterminen på dansen. Waaah! Vill inte!

Nä, godnatt


Du var känslosvall, jag var känslokall

Jobb idag gick hur bra som helst! Goa pengar, Goa timmar.
Efteråt åkte jag hem till Kim och Stefan som hade fixat mat och så chillade jag där några timmar.
Nu ligger jag åter i min säng. Lång dag imorgon med. Jobb och dans. Bra att sysselsätta sig så man inte hinner tänka så mycket. För jag vet inte vad jag ska tänka.

Sov gott


If happy ever after did exist...

Igår var jag ledig. Det var en sådan ta igen dag. Jag är ganska ofokuserad och lite splittrad för tillfället och orkar liksom inte med massa krav och förväntningar. Jag gör vad jag måste, och sen vad jag känner för. Igår kände jag för att ta ett tag i lägenheten, duscha och tvätta håret, umgås med mamma och lillebror, handla på Coop, och äta middag med mamma och lillebror. Fullt nöjd med det. Maten jag gjorde var ganska misslyckad och irriterad blev jag över det men där finns ju annat som också störde aptiten. Nåja. Hade lite halv spontant bestämt vinkväll med en av mina grannar som jag aldrig tidigare umgåtts med så vi träffades hos mig och drack några glas rött och snackade en massa. Och ni vet hur vi tjejer blir när vi får vin i kroppen, så vi satte full patte på högtalarna och sedan blev det kläder och smink och iväg mot Harrys. Harrys levererade verkligen INTE! Har aldrig varit med om att där varit så kasst. 40 peeps på hela stället och klockan var halv 2! Efter 15 minuter drog vi till centiliter och gram ist där vi träffade lite trevligt folk och fick dansat lite iaf.

Idag har jag jobbat extra i kassan och kvällen har jag spenderat i Glostorp hos Carina och Bertil och ätit grillat utomhus för första gången i år. Kallt som fan må jag säga men maten smaka inte sämre för det.

Nu väljer jag att försöka sluta ögonlocken här i min tysta lilla lägenhet. Imorgon väntas ett monsterjobbpass, 6.45 - 18.10!!! Gaah! Men söndag och pengarna trillar in - tackar!

Ha det bra!


Tasty

Jag älskar tortilla chips med ostsmak!! Santa Marias ska det vara! Tasty!!


you treat me like a stranger and I feel so rough

Mandy är här hos mig ikväll. Tacksam tjej är jag. Hon ska sova över här så jag slipper sova själv. Vanemänniska är man ju och det var ett tag sedan sängen kändes så tom. Nåja, vi har ätit popcorn och slappat. Först dansade jag loss på reggeatonklassen och innan dess jobbade jag 10 - 19.30. Life.

Hejrå


Sailor girl

Miss Sally


<3

Jag är så glad för jag har verkligen så många fina människor i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam för er. Jag hoppas att ni vet det allihopa. Vänner, familj, släkt, alla.
Tack för att ni gör mitt liv värt att leva.



















Now you´re just somebody that I used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


RSS 2.0