Vi för Vendetta

Började dagen hos frisören, fina Lindita på hårstudio mikz klippte igenom mitt hår och dränkte sedan in det i någon marrocansk olja som ska vara bra för torrt hår. :) Alltid super nöjd med resultatet när jag varit hos henne.

Efter frisören blev det en snabb frukost med större delen av familjen Vucic :) Mysigt.

Jobb 13 - 20.30.

Persisk dans på malmö dansakademi fick avsluta en bra dag :) Me like !



Tisdag

Träningsvärk !

Härligt !

Dagens bästa dans var pussycat dolls där vi körde till låten poison med nicole scherzinger :)


Trött och längtar efter sängen.

Ibland är livet bra.


Puss på er vänner och tack för en bra helg <3

Måndag

Dagens bästa 1 ; Jag klarade att stå på händer. (visserligen mot en vägg, men första lektionen, och sista minutrarna stå på händer träning.)

Dagens bästa 2; Vi dansar till express ( christina aguilera -  burlesque soundtracket) på burlesque/chairstrip lektionen. LOVELY !!


Måndag

Underbart väder.

Utvilad vaknade jag runt 9 och gav mig ut på en timmes promenad. Solen och musiken gjorde mig sällskap och energin var på topp :)

Nu har jag rast på jobbet, jobbar till 20.30 ikväll. Känns ändå bra.

Om en vecka börjar dansen igen, jag är lycklig!

Igår var vi på dansskolan och fick köpa och se filmen från showen, kul ! :) fick massa bilder också :)
Synd att min skivläsare på datorn inte fungerar bara, så kan inte lägga in bilderna på min dator. Men, det kommer nog upp bilder här ändå så småningom :)


fredagkväll

Fick ändrad jobbtid imorgon. Gillar verkligen mycket bättre att jobba dagtid, hur kul är det att jobba lördagskvällar liksom. Det negativa är att jag tjänar mindre pengar, och så måste jag ju stå över mitt favoritpass på friskis också som är lördagar kl 10. Men å andra sidan får jag en lördagkväll att ta vara på. Den har Bertil redan bokat mig på, middag i Glostorp är planen. Precis som jag måste äta mer. NEJ. Jag måste skärpa mig med mat och träning. Detta är inte okej. Snart börjar dansen igen, önskar bara jag kunde dansa meeeeeeeer. oh, varför är saker och ting så komplicerade?
Jag vill leva mitt drömliv.

fredag

uttråkad. Finns hur mycket som helst jag kan elr borde göra, men jag vill inte. Jag vill leka livet lekande lätt med glädje och dans och utan bekymmer. Idag har jag varit vuxen, duktig och ansvarsfull, för jag ville det. Enda lediga dagen denna veckan. Sov ut, tvättade och fikade med mormor och morfar, diskat, dammsugat och tvättat golvet.
Nu är det fredagskväll. Finns mer att göra. Men nu vill jag inte göra sånt mer. Ska jag laga mat idag elr ska jag åka och köpa något färdigt? Vad isåfall?

Jag står i ett vägskäl och vet inte vilken väg jag ska ta. Den lätta elr den rätta? Den lätta kan jag välja i framtiden, men den rätta är antagligen bara rätt nu.

Vem vill soffhänga med mig ikväll och ge positiv energi? Jag kan också ge lite, om ni vill.

Sen sist...

Blogguppehåll. I knooow, saaawyyy!
Det har varit rätt mycket jobb sista tiden, so far so good. Utöver det bokar jag min lediga tid med nära och kära. Det är alltifrån middagar, filmmys och fikor som står på schemat. Lite aningens träning trycker jag också in, köpt månadskort på Friskis nu när dansen har uppehåll.
En god månad har jag unnat mig, man var lycklig när byxorna var lösa efter den 15 januari men en månad senare så är man inte lika lycklig längre.
Kommit in i en gotteperiod. Försöker stå emot men suget är tydligen större än viljan. Fast jag egt vill jätte mycket.
Tja.. Det var väl det.
Idag har jag fått sova uuuut och det är jag sjukt nöjd med. Ligger fortfarande i sängen och ska snart resa mig och börja sortera tvätt och tvätta av mig onsdagens smink som jag bara fyllde på igår och åter somnade med igårkväll. Slarver har jag blivit. Och tro för all del inte att jag borstade tänderna heller.


David Beckham

Alltså, det känns som att man dör lite och tror att man är i himmeln när man ser David Beckham i H&M reklamen. Goooosh ! Ja tack, jag tar en sån!
Eller 2...




Sweden Rock Festival


Finn ett fel


Ängel

Efter 6, 7 , 8 samtal var jag nära bristningsgränsen. Men, det finns änglar ! Tusen tusen tusen tack till ängeln som räddade min dag!

Tisdag

Sitter och äter fläskpannkaka hemma hos mamma. Snart sväljer jag sista biten och KÖR till jobb. Otroligt fint väder idag. Önskar att jag var ledig och kunde gå ut på promenad. Jag var ledig, men tvättade i förmiddags, sen ringde jobb och erbjöd mig några timmar 16 - 20.30. Why not liksom. Unnar mig bilen idag, för det är trots allt inte lika härligt att cykla hem på kvällen.
Kan man så ska man. Idag kan jag.
Ne, mot guldgruvan.


måndag......

ååååååh idag är jag trött och inte alls sugen på måsten! Men nu ska jag hoppa på cykeln och cykla till jobbet i snön. Lång dag idag... Hurra...

Folk med speciella behov.

De senaste åren har det blivit inne att vara annorlunda. Alla ska vara laktosintoleranta idag, - " ah jag får ont i magen när jag dricker mjölk." Mhmm, men är det bara när du dricker mjölk? Craime fraiche, youghurt och allt annat då? En studie visar även att du kan vänja dig av med din laktosvana, så om du inte intar laktos regelbundet så slutar kroppen att producera det i kroppen som bryter ner laktos, men att du sedan vant kroppen vid det igen så fungerar det igen.
För skämdes man om man blev inlagd på psyket, det var hysh hysh och ingen fick veta att man var galen. Idag är det coolt, helst av allt ska man legat inne så många gånger som möjligt, men även att äta anti-deprissiva är något som det skryts lite om. "Tyck synd om mig, jag mår dåligt, ge mig uppmärksamhet. "
Jag tycker synd om våra barn och barnbarn som ska ta hand om vår generation om 40 - 50 år. Då kan inte alla äta samma mat, för alla har så starka olika behov. Köttet ska vara halal-slaktat, inget fläsk kött i den enes kost, inget kött alls i den andres kost, men så mycket annat protein som möjligt, ingen laktos, blah blah hit och dit.

Kan folk sluta vara så himla speciella? Kan vi istället lägga fokus på de människor som verkligen behöver det där lilla extra?


RSS 2.0