Dansshow

Nu kan ni köpa biljetter både på Malmö Dansakademi, Nöjesteatern och Julius Biljettservice. Kom till dansskolan Mån-Tors mellan 17.00-21.00 och köp på plats för 200 kr. FÖRST TILL KVARN - det är numrerade platser i år! Varmt välkomna 15 januari show nr 1: 15.00-17.20 eller show nr 2: 18.00-20.20.




Goals

I höstas bestämde jag mig för att spara till 2 saker, den ena var en ny säng, den andra var en ny tv. Dessa 2 grejer är faktiskt väldigt betydelsefulla för ens trivsel. I november var jag iväg och beställde sängen och idag påväg hem från Hörby köpte jag med mig en tv hem. Jag vet inte hur ekonomin kommer klara sig denna månaden men jag lär ju överleva. Får dra in på festandet, det har man ändå gjort en del de sista månaderna så det kan man väl ta en paus från. Nu vill jag bara få ordning i lägenheten.

Men nu håller jag på med tvätten och väntar på min grekiska sallad som mamma beställt hem. Ikväll blir det dans.


Jul, jul, strålande jul

Nyvaken i en säng i Hörby. Igår åkte vi hit för en liten julbjudning hos familjen Hemby, himla mysigt. Vi gick ifrån julmaten och käkade tacos istället, sedan blev det julklappsleken, efterrätt, vin, spel och snack enda till midnatt!
Jag är himla nöjd med dessa juldagarna. Har firat med familj, vänner och släkt och jag känner hur lyckligt lottad jag är som har så fina människor i min omgivning.
I söndags blev det utgång tillsammans med almgårdsgänget. Var påväg till klubb savoy som hade moulin rouge tema, hade fixat oss på gästlistan dit, bara det att kön för dom som stod på gästlistan var trippel så lång som vanliga kön. Uppskattad vänte tid var ca 30 min så det var det ingen av oss som hade lust med så vi trippade vidare mot Harrys där Amanda var och slog klackarna i taket. Harrys var trevligt som vanligt och det blev en bra kväll.

Just idag känns det ändå lite tomt i bröstet. För just idag åker 2 av mina bästa vänner iväg till andra sidan jordklotet och är borta i över 3 månader ! Jag hoppas att de får en underbar resa men fan vad jag kommer att sakna dom!

Nu ska jag gå ner till dom andra och äta lite frukost. Himla mysigt det är i Hörby btw.

Puss


Juldagen

Idag är jag i guldgruvan. Röda dagar är att tacka och ta emot för när man jobbar inom handeln. Just för tillfället har det ju som sagt varit väldigt mycket sista tiden så när klockan ringde imorse ångrade jag mig bittert, jag ville bara sova vidare. Men dagen rullar på fint och vi har fått gjort en del då alla andra ligger och sover elr ligger på sofflocket och smälter gårdagens mat fortfarande. Känns alltså ändå bra när man väl kommit igång, och snart är jobbdagen slut. Då ska jag och Zandra hem till mamma och äta julbord dag 2.

Igår var en underbar dag. Julaftnar är så fina! Jag älskar att känna spänningen, förväntan och glädjen. Alla känner det. Jag är himla nöjd med mina julklappar, både de jag själv fick och de jag gav bort. Hoppas att de som tog emot mina klappar också blev nöjda.
Det var så roligt när tomten skulle komma till oss, för vi hade tidigare diskuterat ifall Gustav skulle gå på tomten elr inte, men jag insisterade på att vi skulle ha tomte. Tomten hann ta 2 steg innanför dörren och säga "- Ho ho ho, finns det några snälla..." sen utbrast Gustav; - Det är ju morfar!!
Hahaha! Vi alla skrattade så himla mycket, tomten med och tog av sig masken och där var morfar!
Det blev massa god mat, Kalle anka, Karl - Bertil Johnsson och sällskaps spel. Så tack för en mysig julafton.

Fortsätt äta julmat, spela julmusik och älska julen!


Lillejulafton

Undrar ifall det är kräksjukan som är påväg eller ett återbesök av magkatarren som är och hälsar på. Dag 2 elr 3 som jag får magknip och mår illa efter i princip varje måltid. Wää me don't like. Stackars magen.

Idag har iaf varit en bra lillejulafton. Slutade tidigt från jobb i eftermiddags, köpte de sista julklapparna och handlade hem lite till hushållet. Käkade ihop med mamma och sedan underhöll bingolottos uppesittarkväll oss. Jag vann en ny lott till den 29 december, tjoohoo! Jill Johnsson är så sjukt grym på att sjunga!!
Blev en mysig kväll hemma hos mammi :)
Nu ska det bli himla skönt att sova. Ledig imorgon, no stress.

God Jul mina bloggläsare


No more ?

Och vet du vad, jag hade en julklapp till dig idag, den fick följa med hem till mig igen..


Dan före dan före dopparedan. Bra dag va?

Tack för din kommentar Ann!

Idag är bloggen min bästa vän.

Helt okej jobbdag faktiskt, flöt på utan komplikationer.
Inte alls lika okej dansdag. Massa saker som snurrar i huvudet.. Det känns tråkigt när det är så förutsägbart och det känns tråkigt att känna sig otillräcklig. Kanske kallas omedveten favorisering, elr så kallas det bara otillräcklighet. Vad vet jag. Jag ser det ju bara ur mitt eget perspektiv.

En annan sak jag gått och tänkt på idag;

People from your past just know, the new ones don´t...

Det hade varit skönt att slippa, men du kan iofs inte bara veta. Men att gå bakom min rygg oavsett är det värsta.


Det bästa med denna dagen var när mamma och lillebror kom på besök på jobb. Min lillebror lyser verkligen upp mitt liv. Han är nog det bästa jag har.

intensivo

Julrushen är i fullgång. Den knäppaste saken jag hörde idag var " - Tomaterna, finns dom borta vid grönsakerna eller?" Nää du kan väl kolla bland schampot eller vad tror du själv hönshjärna?! Nä så svarade jag faktiskt inte henne men det var inte långt ifrån att orden snubblade på min tunga. Jag har börjat se en annan sida av julen, den egoistiska sidan av folk. JAG behöver hjälp NU, JAG måste ha den STÖRSTA SKINKAN, JAG måste ha den BÄSTA SILLEN, JAG har inte tid att stå och VÄNTA... GET OUT OF MY LIFE PLEASE!

Trött och gnällig, förlåt.

Idag blev det jobb från kl 10 - 20. Imorgon kl 7 - 17.30 och sedan dans kl 18 - 22, för att sedan vara på jobb igen kl 7 på fredag morgon.
Om ni tycker jag är frånvarande här på bloggen, på sms elr bara dålig på att sköta mina kontaker så vet ni nu varför. Vi tar igen det sen när allt har lugnat sig lite. Missförstå mig inte, jag gillar att jobba och tjäna pengar, och jag älskar att dansa, men allt på en gång är lite mycket.

Just nu önskar jag bara att min kyl var fylld med lite god mat. Men, snart jul.

Nu ska jag slå in en julklapp, sedan tvätta av smink och sedan sover jag nog rätt tidigt ikväll.

Btw, jag fick höra att det brann i mitt hus imorse. Någon som vet?

Obsession

Så då var det dags. 15 januari kommer min dansskola anordna årets största show på nöjesteatern. För er som tänkte komma så kan man nu köpa biljetter dit. Köper man dom via dansakademin kostar de 200 kr, medans om man väljer att köpa dom via julius biljettservice eller via nöjesteaterns hemsida så kostar de 225 kr då de tar en service avgift på 25 kr.

Här är all info, hoppas vi ses;

”Obsession”
– Avslutningsshow av Malmö Dansakademi
15 JANUARI

Välj mellan två shower:
kl. 15.00-17.20
kl. 18.00-20.20
på Nöjesteatern!

Hundratals elever har under en hel termin kämpat för att få stå på scen och visa upp vad de lärt sig - alla med ett gemensamt brinnande intresse – dansen!
Med stilar från världens alla hörn – allt ifrån klassisk balett och glödande salsa till hämningslös breakdance och energisk Bollywood dans – ska de nu äntligen få visa upp för omvärlden, familj och vänner vad de har lärt sig och lyckats åstadkomma.

I år har vi temat: ”Obsession” som belyser ett gynnsamt beroende bland oss alla, det som för oss samman och främjar vår psykiska, fysiska och sociala hälsa. Som förbättrar vårt självförtroende, vår kroppskännedom och är dessutom en utmärkt motionsform!
Vi är beroende av lyckoruset som flödar i blodet på oss alla när musiken pumpar ut från högtalarna och vi helt enkelt inte kan stå still... Vi talar givetvis om beroendet för – dansen!

Välkomna till Malmö Dansakademins avslutningsshow 2012!

- Biljetter 200 kr -

Köp via:
www.Dansakademi.se
www.Juliusbiljettservice.se
www.Nojesteatern.se




15/12-11

Dagens middag är janssons frestelse. Fan vad det är gott! Men den jag åt häromdagen som jag köpte från delidisken på jobb var nog 10 gånger godare än den jag köpte med mig hem från butiken idag. Jag har önskat att mormor ska göra jansson till oss på julafton så har jag tur så går min önskan i uppfyllelse.

Idag är jag trött! 3 tidiga mornar i rad och lite för få timmars sömn. Jobb idag har gått bra, har varit lagom mycket att göra, men något som tärt på mig är folks jävla beteende. Kommentarer man får höra. Alltså herregud, vilken planet är dom från? Har julstressen börjat ta vid så att deras hjärnor har slutat att fungera? Ibland undrar man..
Ne nu måste jag släppa det, annars så kommer jag vara irriterad resten av kvällen.

Måste ta en timme nu och städa undan här hemma. Matilda följer med hem efter dansen ikväll och sen ska vi ha sleep-over party!

Hoppas inte att mina julkort regnade bort i postlådan inatt! :(

Köss och god jul - 9 dagar kvar <3




Spend the perfect christmas with you

Här ligger jag på golvet. Och skriver ett inlägg i den inte alls bortglömda bloggen. För er som tror att jag glömt den kan jag berätta att det inte alls är på det viset. Viset är som så att jag inte har så mycket tid över för "sånt". Inte ork heller. Men jag kikar in på den varje dag, flera gånger om dagen, ifall någon lämnat en kommentar. Men jag blir ju lika besviken varje gång, NÄSTAN! ;)

Jaha, vad har jag gjort då? Jag har skrivit mina julkort! :) liggandes på golvet med julmusik i högtalarna och de fina julutsmyckade fönsterkarmarna framför mig. Jag gillart!
Dessutom smet jag ner i tvättstugan och tvättade rent lite underkläder eftersom alla favoriter var förbrukade. Tur hade jag att där var ledigt och att ingen kom på mig. Känner mig duktig. Har även stekt upp lite kött som mer än gärna entrade gapet. Är dock fortfarande lite småhungrig. Har kommit in i ännu en stor-aptit-period. Bad.

Om en timme börjar sambalektionen, hinner väl diska undan lite innan dess.

Puss och god jul, 10 dagar <3


Lucia <3

Pepparkaksgubbar vid lussebordet


Don´t loose who you are

Äntligen har jag vant mig vid min lite större säng! Inatt har jag sovit som en stock och verkligen tagit upp hela sängen själv! Haha det är så jävla bäst! Just nu är jag inte alls sugen på att vara vaken och vill bara krypa ner igen. Men idag ska jag till guldgruvan och vara där hela dagen i princip. Ikväll ska jag antagligen käka pizza med mormor och morfar. Hoppas på att hinna med ett besök till solariet, hade varit l.o.v.e.l.y!

Igår hade vi informationsmöte och kick off inför vår dansshow som vi ska ha på nöjesteatern 15 januari. Det blev en lång men bra dag på dansakademin.

Nu ska jag rota i sminkväskan och se vad man kan få för hjälp till skönhet denna dag. Idag blir det dämpat.

Puss och kram

Take it before somebody else does

Det står ett kakfat på bordet. Du ser kakan du verkligen vill ha. Du vill inte vara girig så du väntar lite med att ta för dig. Kanske var det bara lite för länge för att plötsligt inse att någon annan hann före.


Julpyssel

Efter jobb cyklade jag direkt till dagis för julpyssel. Mamma anslöt sig också. Det var mysigt. I love christmas spirit!


The way that you stare, starts a fire in me

Andra advent idag, och jag har helt glömt bort att julmysa idag.

Blev inte så mycket sömn inatt. Blev en spontan utekväll där vänner trillade in från olika håll. Brukar ju vara då som kvällarna blir som bäst, men igår var det mest en enda röra. Jag är ju sån som gärna vill att alla ska kunna umgås och ha trevligt tillsammans. Vissa vakter tyckte inte det och ställde till det för oss till en början, sedan var malmös krogar proppfulla igår (överallt utom chilli, men inte ens BB- Martin kunde locka mig in där, ca 15 pers på hela stället = HellNOO! ) Men, tillslut hamnade vi på Harrys och det blev en helt okej utekväll. Dansade loss alla delar av kroppen och det är alltid skoj! Sedan träffade man lite sociala kontakter också så ja, det blev väl bra.

Idag har jag och Bertil ÄNTLIGEN hämtat hem min nya säng! Jag vill offentligt tacka honom stort för han alltid ställer upp och hjälper mig med saker och ting. Det är guld värt! En ställföreträdande far, men också en himla go vän! 
Nu ska jag alldelles strax krypa ner i denna stora säng. På själva premiärkvällen sover Mandy över och fyller ut ena halvan.

Hoppas att ni har haft en bra helg vänner.

Puss




Rihanna – Push Up On Me


It's getting later baby, and I'm getting curious
nobody's looking at us, I feel delirious
'cause the beat penetrates my body
shaking inside my bones
and you pushing all my buttons, taking me outta my zone

The way that you stare, starts a fire in me
Come up to my room you sexy little thing
And let's play a game, I won't be a tease
I'll show you the boom, my sexy little thing

So give it to me like I want it

Wow! Helt fantastisk! Hur ska jag kunna mäta mig med detta? Jag vill mer än räcka till. Jag vill...  mer!


RSS 2.0