Fade into darkness

Soorry att jag inte uppdaterat på ett tag! Har roat mig hela tiden! Hihi ;)
I torsdags jobbade jag hela dagen och efter det gick jag in på köpcentrat och köpte mig ett par råcoola replay dojjor! Sedan traskade jag bort till Jensen böfhus och mötte upp mamma, Carina och Bertil för en 3-rätters middag! MUMS! Jag tror efterrätten var godast ;)
Med mat i magen gick vi sedan in på SF och tittade på Brides Maid. Den var bra och rolig, men ändå inte alls som jag föreställt mig. Jag trodde att den skulle vara "tjejigare" än var den var. Tycker heltklart att den är sevärd! 4 av 5 toast - superkul! (Björn Gustavsson - Benjamin)

I fredags var det också jobb hela dagen. Efter jobb cyklade jag hem till Kim och drack vin, käkade ost och spelade spel tillsammans med henne, Stefan och Mattias. Var riktigt trevligt! :) Jag och Kim vann spelomgången 2 av 3 gånger, mest på mycket tur och lite allmänbildning men jag hade tur för annars brukar Kim tycka att det är värdelöst att vara i mitt lag! ;) hahahaha!

I helgen har jag varit L E D I G !  !
Sovit uuuuut, umgåtts med nära och kära, tagit dagarna som de kommit och njutit. I love lediga helger!
Fikat och hängt hos familjen Möller där även mamma och lillebror kom förbi, varit hemma hos Lena och träffat arbetskamrater och druckit vin, varit ute och druckit cider och träffat Pernilla och Annette & Johan, fikat med Hannah och träffat Ida och Olle, fått massage, käkat sushi....

U see?

En vecka med dagpass, dvs tidiga morgnar, tar vid imorgon så jag tänkte krypa till kojs tidigt.

Puss och kram!


Nya favvon:



Call of the wild

Jobbade stängning igår, jobbade öppning idag = 4 timmars sömn. Gjorde sällskap med Annette och Johan inatt som hade varit på Åbergs och gav våra hungriga magar ett besök på Mcdonalds. Inte bra, inte ens gott, men det var det enda vi kunde tänka på just då. Gjort är gjort, den ångesten får man leva med.

Idag efter jobb hämtade jag upp Bäärt och vi körde till Staffanstorp. Blev grillning och minigolf ala svensk sommar. Massa mys med min Tessis och lilla Tindra. Andi och Nicke var också med oss :)

Nu är detta trötta mensmonstret hemma.
Ska typ bara dunsa i säng nu.


Let´s make a new beginning..



Ooopaa!!

Efter jobb i söndags mötte vi upp andra arbetskamreater och drog på afterwork på möllan. Öl efter öl, drink efter drink beställdes in. Gött sådär en söndag liksom. Så ä det när man jobbar OB tider. Då är det inte säkert att festen kan hållas på fredagen eller lördagen. Så vi körde söndagen. Möllan stängde och vi var på G. Bestämde oss för att dra till det enda stället i Malmö som har öppet en söndag - Breeze! i en minst sagt fullproppad taxi åkte vi dit. Intog dansgolvet och vi ägde. Shottade lite grann, drinkade lite grann, ölade lite grann, stämningen var på topp! Därav minns jag inte när de flesta drog men några av oss drog iaf vidare till en liten mindre pub vid nobeltorget sådär nattetid. Det var en upplevelse utöver de vanliga men var himla mysigt. I liiiiked it! :D

Igår var det lugnt och segt. Började inte jobba förren halv 5 så det var bra. Gick och köpte pizza med calle och André innan jag skulle iväg till jobb. GÖTT!

Nu ska jag snabba mig in i duschen och sedan kommer Mandy hit. Vi ska umgås lite idag innan vi båda ska jobba! Myyyys <3

Ha´re


When I look into your eyes

Igår var det jobb som gällde på dagen. På kvällen firade vi Cindys födelsedag ute i Glostorp, hela tjocka släkten. Trotsade regnet och satt ute, men som tur var hade dom ett redigt partytält så vi slapp bli blöta.
Idag finner ni mig åter på jobb. 12 - 23 är dagens pass. Men vet ni vad? Idag ska jag tjäna PENGAR!!!
Ha det så bra i sommarvädret.



Cindy och Martin på kalaset igår

Mamas fallen angel

Man mår bra av att utvecklas. Att få nya utmaningar att ta itu med och lösa saker och ting. Man växer som människa och man behöver sådant för att inte tröttna. Visst kan det vara skönt att kunna, att veta hur allting fungerar, men efter en tid tappar man suget. Då vill man mer. Speciellt om man är 22 år. Då kan man inte nöja sig. Inte på många år. En klok vän sa idag "det är inte den som kan mest, utan den som vill mest"... "Man ska aldrig gå runt och vara missnöjd" sa hon också. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, man måste VÅGA!
Okej, en sak i taget...


I wanna take you away

Blev en trevlig eftermiddag ihop med Renata. Hon lagade middag till oss som vi båda hungrigt slukade i oss. Lite kaffe och chitchatter på det och sedan begav vi oss mot friskis och svettis och körde ett härligt jympa pass!
Hade lovat lillebror att umgås med honom ikväll så åkte hem till mammi efter träningen. Duschade där och sedan spelade jag och Gustav spel. Han är så go! Han ville jag skulle sova där med men jag hade inga grejer där och kände inte för att springa fram och tillbaka i detta blöta väder. Stannade tills han somnat iaf, hoppas inte att han blir besviken imorgonbitti när han vaknar.
Jag har fått tillbaks smärtan i revbenen. Den har funnits där hela tiden mer elr mindre men igårmorse när jag vaknade hade jag mer ont än tidigare och likadant idag när jag gör vissa saker. Jag har inga problem med att hoppa och studsa, det känns mer när jag lyfter något med högerarmen, lägger tungd på den elr gör något så att jag spänner magen. Baaajs!!!!




hjärtadig


Familjen åsikt


Alltid när man försöker anstränga sig och anordna något trevligt slutar det alltid med att någon ska bli sur, opponera sig och ha en massa invändningar. Man tappar suget att ens försöka anstränga sig längre för allas trevnad. Men då vet jag, då kan ju alla göra som dom själv vill så blir ju säkert alla glada och nöjda, och så får man en trevlig gemensam upplevelse ihop. Eller hur?


It feels like the ride of a lifetime

Känner mig ganska utvilad idag, tvätten är avklarad tillsammans med mormor. Fikat därhemma och nu ska jag göra vid mig. I eftermiddag ska jag träffa my precious lady R som numera är en förlovad kvinna! Woohoo Grattis!


Min nya kärlek, Tack Sonja <3


.

eller sova...

.

Ångestdag.

Får väl städa då.......

Mi amor




corazon

Det handlar bara om att våga. Att våga är en stor grej. Jag tycker det är läskigt. Vem tar emot en om man faller? Ingen? Fast, man klarar nog att resa sig själv. Jag menar. Hur långt kan man falla? Man måste ju våga för att lyckas.


Uppsala

För er som inte vet, Uppsala var helgens destination. SM i voltige hölls där, och det kan man ju inte missa. Verkligen inte när vi dessutom har grymma tjejer som plockade hem 2 guldmedaljer och 2 bronsmedaljer i de olika SMklasserna. GRYMT TJEJER!! Ni är bäst!

Lite bilder under resans gång;


On our way...


Svenska Mästerskapet kan börja


Kärlekspar?


Janni käkar!


Snygga kür dräkterna, it takes teamspirit to tango!


Det var med glädje vi hälsade från soliga Uppsala till regninga Malmö
denna finaldag...


Svenska Mästarna firar!


Det var vackert landskap när vi skulle hem.


Reskompisarna


back to business

Idag vart det bara på det igen. Gick bättre än jag föreställt mig. Det var nice!
Fick låna mormors cykel eftersom jag gjort av med mina cykelnycklar. Har inte återfunnit dom heller än.. Damn! SlarvSally!
Avslutade dagen hemma hos mormor och morfar tittandes på Lotta på Liseberg. Brolle var med. Han är typ guds gåva till kvinnorna. Utan tvekan.

Nummer1: Jag vill till Liseberg och åka karuseller, vem vill följa med mig?
Nummer2: Brolle är något av det snyggaste jag sett!!!! Geeee mig!



Fredag 15/7

Idag beger jag mig uppåt i landet. Jag kan inte riktigt säga vart för att det är hemligt för de som är involverade. För er som inte är involverade är det skitsamma, men det skulle ju förstöra ifall jag gjorde det officiellt på bloggen och fel person läste.
Nåväl, jag kommer hem igen söndag natt. Måndag är det slut på vardagslyxen för då sätter det vardagliga livet igång igen = semestern är slut. Jag väljer att inte tänka så mycket på det fram tills dess.
Ha det bra!


PS. Jag älskar och saknar min lillebror! Han är något av det bästa i mitt liv <3 <3 <3


She’s amazing on the dance floor

Blev en röjig kväll igår! Hade så satans kul! Weeii :) Var ute med min Mandy för en gång skull, ni vet det jag berättat om tidigare att vi jobbar om varandras helger. Men nu kunde vi slå klackarna i taket ihop och det gjorde vi! :) Började här hemma tillsammans med Sara och TT och sedan drog vi oss in till båten. Träffade även massa goa människor ute vilket var nice!
Taxiresan hem var one of a kind men shit vad vi skrattade! Fyllefacebookade oss när vi kom hem, hahaha säkert ingen annan än vi själv som skrattade åt det! Statusupdates, vänförfrågningar, bildkommentarer som vi nog inte vill minnas vi dummade oss i... Jaja, kul att vi är lättroade ;)
Idag hade jag sushicravings innan jag ens hade vaknat upp så fick fixa till detta stora världsproblem. 15 amazing goda sushido sushi bitar entrade mitt gap och la sig fint i bakis magen! Oh lönt att jag blir sugen igen bara av att skriva om det!
Carro anslöt sig till fräscha ligan frammåt eftermiddagen och sedan Annika också. Vi har inte gjort många knop, bara hängt rundor lite här och var. Bakisdag delux med massa onyttigheter och film. Tack för att det regnade dessutom så man slapp ha ångest för att man inte vistades ute i solen. Mihipp!

Ger er lite bilder här som ni kan spana in ifall ni vill;


















OBS!!!



Men ni är ändå dåliga på att kommentera!! ;(

Go little bad girl

ojrå! Besökarna har glädjeligen stigit men denna gången har jag inte gjort något för att det skulle ha blivit så. Tappade ett par läsare under veckan jag var på danslägret och därmed inte uppdaterade, men när folk har insett att jag börjat kika in igen har det vanliga flödet kommit igång igen. Idag var det dock några plus! Tack och Puss / en glad Sally

Reload!

Jävla deppdag!! Många personer i min omgivning har varit sura elr irriterade idag vilket har påverkat mig mycket. Tror det är vädret. Regn är bra för vår natur men jag önskar inte det precis nu såhär när jag har semester. Det kan komma sen när jag börjar jobba. Tur ingen kan styra över vädret va?! Svårt att ställa in sig hos alla.
Haft sushicravings ett tag nu så idag var det dax för ett inköp! Något av det dummaste jag gjort för nu vill jag bara ha MER!!! Sjukt vad man kan älska den maten.
För övrigt sov jag länge idag för Anna och Vojja var här halva natten. Glodde på tv och snackade en massa. Reminder - SEMESTER!
Gick upp till Pillert i eftermiddags och kollade på Water for Elephants. Den var inte alls som jag föreställt mig att den skulle vara, men den var ändå himla bra!
I eftermiddags har jag varit med mamma och Gustav på lindängsbadet där Gustav går på simskola. Idag var det kallt. Men det är nyttigt att lära sig simma, har jag alltid sagt.
Nu ska jag börja fixa och trixa, Mandy kommer hit och ikväll ska vi sheaka ass på la båt. Sugen? Häng med!!




You´re in my eyes, in my head...

Igår tog jag mig till Friskis och körde att indoor walking pass för Jaenette. Askul med henne, motivationen steg en aning måste jag faktiskt säga.
På kvällen blev det film med Pillert. Vi tittade på Burlesque! I love it! Dock är både jag och Pilla Coyote Ugly fantaster så vi ser igenom likheterna mellan Burlesque och Coyote Ugly ganska mycket. Det är ganska störigt faktiskt, det är massor som Burlesque har "tagit efter" men för det säger jag inte att den är en dålig film. Jag älskar den, det är så jävla coolt som dom dansar! En dag kanske...
Somnade på soffan efter filmen vilket betydde sleepover :)
Idag har jag varit ute på promenad med Jessica, lagom väder för promenad. Inte så varmt men ändå tillräcklligt för att bara bära linne.
I eftermiddags hämtade Inger och Tina upp mig och vi körde till Svedala för att hälsa på Monja, Joakim och deras lille Max. Även lille Max var en sjusovare men mot slutet var han vaken en del. Vi alla kände och klämde på honom och jag fick även mata honom med flaskan. Sötisen!!
Ikväll blev det dans på malmö dansakademi!! Yeeey!! Salsa och Zumba, tjohoo!


Visor

Vad har du i fickan Jan, är det en jätte banan?

Vad har du under blusen Rut?


Snusk var gulligare förr.... Idag är allt så vulgärt.




Gräddfil

Varför finns det gräddfil i 5 dl förpackning? Den borde varit 6 dl så att den räcker till 2 omgångar dippa. Asdumt. Ska ta upp det med mina nära och kära som är involverade i skånemejerier. En affärsidé som hade slagit med storm tror jag! Kom ihåg, JAG sa det först!!




Chaka chaka gal

Sommar och sol och livet leker. Och jag vill dansa. Är bara anmäld till 2 kurser, salsa och zumba på tisdagar. Lägger jag till 1200 :- så får jag dansa obegränsat hela sommareterminen. Jag vill!! Tänker på att gå till friskis men det pushar inte mig alls. Men tänker jag på att dansa så vill så vill jag det massa! Men, har inga 1200:- till det just nu :(
Någon som har?






Like a fool, I trusted you

Hej hej!!

Igår hälsade vi på lilla Tilde. Snäll bebis som mest sov. Skönt för föräldrarna sålänge det varar ju ;) Det var mysigt att snusa bebis men nej, det eggar mig inte alls till att skaffa själv. Man måste ju ha någon att skaffa med också ju. Bara det är ett stort projekt!

Efter visiten blev det tacos hemma hos mamma :) Mmmm GOOTT!!! Vi passade även på att spela lite yatzi efteråt :)

På kvällen kom Pernilla och Amanda hit här. Satt och snackade maassor, hade catch up time! Puss på er finaste!

Nu på förmiddagen har jag tvättat. Funderade på stranden men har insett att det inte är något strandväder. Ska nog gå hemma och småpyssla lite och dra mig iväg till friskis lite senare.  Tanken på att jag bara har en semestervecka kvar ger mig ångest!! Buuhuu!!


Gustav håller Tilde


Mamma håller Tilde


Gustav och mamma


Jag håller Tilde

Bom- bom- bom- bom

Blev afterwork igår. Annette och Johan hängde också med och fick insikt i vårt lilla gäng. Var en förvånadsvärt lugnt afterwork och det hände inte mycket, men ett trevligt initiativ.

Nu är jag hemma hos mammi, har käkat frulle och strax ska vi åka och handla. Ska hälsa på Vevve och hennes nyfödda lilla Tilde i eftermiddag så får se om vi hittar något fint :)

Kliar i kroppen, abstinenesen börjar infinna sig, JAG VILL DAAANSAA!! Vant mig vid timmars dans varje dag nu i en vecka jy.

Hepp

Cherie cherie coco

Whoop Whooop!

Hemma igen... Mör i kroppen men nöjd som satan! Har haft det himla bra! Fint väder och svett och dans och poolbad, spökrunda, nya kontakter, utveckling, skratt. Bilder kommer så småningom...

'Nu ska jag ta en snabb powernap sedan ska jag upp till mamma och lillebror och hälsa på, de ska även bjuda på middag - mums! Ikväll verkar det som att det är uppstyrt en afterwork så jag ska nog pallra mig iväg på den ( om jag orkar) jo klart jag gör!

Vi får ses snart mina vänner!

Puss




Bild från båten fredagen 1 juli



Cärolajn och jag hemma hos Josse på förfest!


Dansläger

Hej bloggvänner!
Allt är packat och klart nu (hoppas jag) och jag ska bege mig ner mot bilen. Mormor och morfar kör mig till centralstationen där vi ska samlas och sedan ta tåget mot osby. 1 veckas dansläger - we gotta love it!

Vi hörs!

Puss och kram


Jag vet hur du ser ut i inga kläder, kan det va därför du blir obekväm när...

Såråå... Tvätten tvättad och jag är i fullgång med packningen inför veckans dansläger som jag åker iväg på imorgon. Jag lånade en STOR resväska av mamma, den är precis fylld med BARA kläder. Det är så svårt, för vi kommer ju dansa varje dag, ett par timmar om dagen, så kläderna lär ju bli väldigt svettiga och äckliga och kommer antagligen inte kunna återanvändas utan tvättning. Jag är ju då också den som hellre har för mycket än för lite med mig. Så där är underkläder, linnen, tights, träningsbyxor, kvällskläder, koftor, badkläder, handdukar, sängkläder (lakan, påslakan, örngott).... Eftersom den är proppfull nu får jag väl anse den färdig då och gå över på den "lilla" väskan där det ska packas hygienartiklar m.m...


RSS 2.0