Inte en helt vanlig dag

nepp, denna tisdagen har varit händelserik...

Började med att jag sov jävligt dåligt under morgonen. Vaknade flera gånger under morgonen fast att det inte var dags att stiga upp än och det är väldigt sällan jag vaknar innan klockan ringer.
Körde ett svettigt indoor walking pass på friskis vid 11. Var super gött att få röra på fläsket igen - och välbehövligt!
Fixade till mig och drog till jobb, vilket skulle visa sig bli en speciell jobbdag. För det första hade jag utvecklingssamtal. Höll inte inne med något utan sa precis vad jag tycker, tänker, upplever och känner. När vi inte var överens efter 2 h så bestämde vi att vi skulle fortsätta på de sista 2 punkterna imorgon. Gick bara in på toan för att kissa och medans jag stod där och tvättade händerna så släcktes ljuset. Först trodde jag att det var någon som drev med mig, men när jag sedan öppnade dörren och mötte fler undrande blickar så förstod vi att det var ett strömavbrott. Gick upp i butiken och mycket riktigt,  ingenting fungerade. Det var bara till att utrymma butiken. Folk förstod verkligen inte att de var tvungna till att gå ut och ville fortsätta handla men kassapparaterna fungerade ju inte heller.  Inte heller larm, kameror, kylar, frysar, värmeskåp etc... Så det var bara till att schasa ut alla kunderna ur den mörka butiken. Vår butik har ju inga fönster heller och nödlamporna gav inte mycket ljus. Medans vissa ringde samtal så fick resten rädda varor och plocka iordning i butiken.
Drygt en timme senare var strömmen tillbaks, men vi fick inte igång datorsystemen så fick dröja ytterligare en stund innan vi kunde öppna butiken igen.
Det var verkligen inte en gynsam händelse för butiken men en liten spännande händelse som krydda i vardagen. Tyckte vi klarade av det bra tillsammans.
De sista jobbtimmarna rullade på bra och som avslut på dagen fick jag besök av de fina tjejerna! Amanda, Josse och Jessica kom på besök och sedan väntade Mandy på mig så att vi kunde cykla hem tillsammans. Lovely.
Nu har jag tittat på BB och tvättat håret. Dags att sova för imorgon börjar jobbet kl. 7.

Pussisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0