Domestic

Whoop WHoop! Det vankas 4 dagars LEDIGHET! Smells goood. Imorgon åker vi till sälen. Har köpt ett vanligt underställ, ett fleeceunderställ och ett par termobyxor idag. Sprit och en karl sen håller jag mig nog varm ;) Haha skämt och sido. Kanske borde jag börja packa?!
Let´s celebrate good times!



You think you´re cooler than me

Bra dag det här. <3

Soft dag på jobb, därefter åkte jag hem och mammi och lillebror kom hit och vi käkade lyxmiddag ihop. Biffar, potatisgratäng, choritzokorvar och godingsallad. Lillebror spelade på datorn och tog sig sedan ett bad med sina leksaker. Min älskade vän kom hit och vi fick skvallrat och myst. <3  

Trots huvudvärk denna kvällen taggar jag för fest, men får vänta några dagar till..  Nu är det dags att gå och tvätta av sig mejken och krypa i säng. Med nytt täcke och nya kuddar som jag fick av mormor och morfar i julklapp är det ännu mysigare att krypa ner.

Ha det gott!

Det lönar sig att ha is i magen.

Vågar man hoppas?




black jesus

Oftast handlar det bara om att våga. Äntligen gjorde jag det. Nu får det bära elr brista. Än så länge bär det...

Dagen har flutit på himla bra, förutom ett par förseningar som jag skyller på att folk är whimps som inte kan köra i snö. Underbara arbetskamrater på båda ställen och det gör mig så glad.

Jag älskar er alla i min omgivning, ni gör livet värt att leva. Jag är så tacksam för att jag har er. Jag vet att jag har sagt det förr men jag kan aldrig säga det för mycket.

Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna.


I bilden av dig, inte i dig...

Då har den bästa högtiden på året passerat. Jag har haft en bra julhelg. Mycket jobb, mycket mat, dryck och gotte, och mycket kvällschill. Fint! Älskade nära och kära har jag och dem tackar jag för! <3 Ni är BÄST!

Börjar känna mig aningen sliten nu. 3 dagar kvar bara och på torsdag drar jag till sälen för nyårsfirande och kan sova hela vägen upp om jag vill ;)

Dags att fixa sig inför en heldag. 9.00 - 13.30 i Lund, 14.30 - 20.30 i Malmö.

Sista veckan på år 2010. Så vi skjuter på det här med ny vecka nya tag. Vi kan väl unna oss lite till? :)




Cosycat

Jisses vad mina ben känns tunga och trötta. Idag är det ju DEN STORA festdagen, med stora bokstäver. Men, jag är hemma hos familjen Möller och äter gott, drickr gott och vilar mig. Jobbar hela julhelgen och imorgon är det åter dags att vara på jobb halv 8 så jag känner att det bästa är att stanna hemma. Skulle nog ändå somna efter några glas vin. Haha. Nej efter denna månaden får jag nog lugna mig lite. Känner att man måste leva sin ungdom lite också ;) Kommer bli deprimerad annars! Haha. Läänge sedan man körde en riktig röjarkväll... Men, fin lön i januari kanskäää....

Skit nice har det varit att jobba dessa dagarna. De flesta kunderna har helt annat bemötande än vanligt. Det är jul och det är mer fridfullt och glädje... Är dessutom extra roligt när man får jobba med bra arbetskamrater, och dessa har jag haft runt mig i dagarna.

Nu har fångarna på fortet börjat hör jag och jag ska hälla upp lite mer glögg och slänga mig på soffan. Detta året har jag verkligen insett hur gott det är med glögg. Men jag håller mig helst till lättglöggen!

Ha en hejdundarndes kväll ni partyfolks, jag är inte bitter, inte alls! ;(

Ni andra, njut av julen och alla dens godheter! Det är inte nytt år ännu på en vecka ;)

P U S S



Jag och Bertil igår på julafton

Merry Christmas

Hoppas att er dag har varit bra, önskar er en riktigt god jul, tackar för alla fina julklappar jag fått och önskar er en god fortsättning.

Igår fick jag inhandlat de sista inför dopparedagen, fikade med mormor och morfar och sedan hämtade jag lillebror på dagis. Vi julmös med pepparkakor, lussebullar och Dumbo. Hade köpt den bland annat till honom i julklapp och lät honom öppna den i förväg. Sedan blev det pizza hemma hos mammi och på kvällen gick jag hem till familjen Möller och spelade bingolottos uppesittarkväll. Blev en slapp och mysig kväll därhemma med massa glögg.

Idag började julaftonsfirandet på hemköp triangeln med julklapp, glögg och paradis choklad, allt som vår kära Tina hade fixat. Vi hade en riktigt trevlig stämning på jobbet och det kändes inte som en börda att jobba julafton. Efter jobb körde jag hem till familjen Johnsson där hela släkten var, och det var där julaftonen skulle firas.

Imorgon ska jag åter infinna mig på jobb 07.30.

Sov gott!


1 + 1 = 2

1 utan + eller - är fortfarande 1...


Dan före dan före doppare dan!

Är det iaf för mig ända tills jag fått min nattsömn. När jag vaknar efter x antal timmars utvilande är det dan för dopparedan! Iiihiiii!

WHOOP WHOOOP Daniel Adams - Ray ska spela på KB 14 januari! L O V E L Y ! Min vän Pernilla Månsson kirrar våra biljetter och ger mig min i julklapp <3 jävligt gött.

Nu ska jag kasta mig i bingen. Några timmars jobb i lund och några timmars jobb i malmö. Kvällen spenderades med fina Moa och co. Var och käkade på tusen2 och sedan en sväng på Möllan.






Strålande jul

"Då kan vi konstatera att det är kallt, snö ute och att kollektivtrafiken inte fungerar. Kan vi gå vidare nu?"

"Dudes and bitches. Det är inte första ggn vi har -20 i Skåne. Skriv nu snabbt hur kallt ni har det sen kan vi lägga ner det väl? Tack och ADJÖ"

Tack för era lovely statusuppdateringar :D


TACK till mormor och morfar som fick komma till undsättning idag. Väntade på bussen i 30 minuter utan framgång. Väl i bilen tog det 30 minuter mellan jägersro och triangeln. Haha hade jag bara vetat det innan hade jag ju kunnat promenera... Men, det är ju faktiskt inte värre än att man blir lite sen ;)

Sista lussebullarna i ugnen nu, vad ska jag göra sen? Måste baka igen kanske...





En gång i tiden var man tydligen en riktigt pingla. Vad hände sen?

Hej mitt vinterland!

Alarmet ringde och jag hällde upp en skål med den nyinköpta muslin och tände ljuset som står på matbordet. Satt helt själv, helt tyst och uppskattade den vita utsikten jag hade framför mig när jag tittade ut. Det är vackert.
Jag är så trött på att höra alla gnälla, se alla gnälliga töntiga statusuppdateringar på facebook om hur jobbig snön är. Det skär i mitt hjärta och fyller mig med frustration. Jag kan verkligen inte förstå hur folk inte kan uppskatta detta vackra vinterland. Snälla, kan ni inte då flytta någonannanstans och låta oss som faktiskt tycker om det få ha det ifred utan alla andras GNÄLL?! Det är faktiskt inte svårare än vad man gör det till. Se det med positiva ögon istället, jag lovar er att allt kommer bli mycket roligare och muntrare då. Jag har förståelse för mycket och för folk som bor ute på vishan etc, men man behöver faktiskt inte göra stora problem av något som inte kräver det. PUNKT!

Efter en härlig förmiddag med en helt fantastisk massage, och en trevlig fika hos mormor och morfar med kusinen, så ska jag nu placera mig framför spegeln och sätta på det vardagliga sminket. Sedan beger jag mig till jobbet. 

Önskar alla en super mysig dag.

Kram från lilla mig. 


Jag tänker sluta låtsas!





Mysig bild på mysig häst med mysig snö!

Hälsa från ditt X

Jag har sushi cravings! Som fan! Måste stilla detta imorgon. Elr i övermorgon. Elr både och! Kan icke tröttna på denna mat.

Underbart att få ha mammaTina på jobb igen. Ikväll gjorde vi some nice shopping efter vi slutat. tihi ;)
Och innan jobb shoppade jag lite julklappar :) Börjar bli färdig nu... Mötte även upp Mandy i stan och drog med henne på en liten runda innan vi kastade i oss lite thailändskt innan jag skulle jobba.


Skäm bort nära och kära över jul, men glöm för gud skull inte bort att skämma bort dig själv också! :)

Nu ska jag äta lite lussebullar om dom tinat klart i ugnen. Sedan (elr undertiden) åker julklappspappret fram och jag ska packa paket. :)

Daniel Adams Ray spelas redan från spotify listan.

Gött mos!




Tina, jag och Aadrian från julfesten 11/12 - 10

det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Igår efter jobb hämtade jag upp Cindy och Martin och körde ut till Glostorp för 4:e adventsmys. Glögg och pepparkakor och ädelost och lussekatter och aladdinchoklad och kex och trisslotter och pizza och hundmys och trevligt sällskap.

Älskade underbara jul!

Nu ska jag göra mig klar, åka upp i stan och shoppa lite julklappar innan det är dags att infinna sig på jobb.

Önskar alla en trevlig 20nde december!


Don´t hold back

JAG HATAR ATT VARA PÅ DÅLIGT HUMÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PS. JAG ÄLSKAR ERIK FÖR HAN VANN ROBINSON. DS


Ring my bell

En jobbedag i julrushens tecken, Mammi har bjudit på middag och nybakat julgodis *mums*, har busat med världens bästa lillebror och ikväll blir det chill...





älskade vackra vinterland <3

Inte jätte pigg är jag på att vara vaken nu. Men, denna helgen blir det jobb i lund :) Ska bli intressant att se hur bra det går att köra dit denna morgon. Jag får försöka ge mig av i god tid innan iaf...

Efter en hektisk kväll på jobb igår köpte jag med mig sushi hem till familjen Möller och njöt av den, cola och ett inspelat robinson :)

Ta vara på tiden och njut medans du kan...






Gryningspyromanen

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå
Senaste gången jag minns var jag nog 13 år
Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå
Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på

En miljon på banken men ingenting att leva för...



Älskade vackra vinterland!

Igår ställde dock snön till lite problem för mig när jag skulle köra från landet och in i stan till dansen. Eftersom det blåste så mycket så blev det stora snödrivor som var lätta att köra fast i. Bertil fick hjälpa mig den första biten men sen fick jag klara mig själv. Klarade det galant när man väl var uppe i fart men kände ändå att det var bättre att köra hem och ställa bilen i garaget än att köra till dansen och parkera bilen ute på gatan. Hur skulle jag komma hem sen menar jag? Hade de då plogat vägarna under dessa 2 h jag befann mig inne på dansakademi så hade dom ju dessutom plogat in min bil.
Blev alltså en riktigt slappe dag igår, men det kunde jag nog behöva.

Hade mysfrukost med Bertil ute på landet med snö utanför och tända ljus inomhus. Sedan åkte vi och hämtade Cindy på kastrup som efter 5 månader i Australien kom hem till oss igen :) Hon åkte från nästan 30 graders värme och ingen julstämning alls till ett kallt, snöigt och vackert Sverige. Vilken julstämning hon kommer få nu då :)
På kvällen besökte jag familjen Möller och vi fikade massa gott framför robinson, som varje torsdag ;)
Anton kom förbi och vi gick ut en runda i den mysiga kvällen.

Nu har jag som vanligt fördröjt alldelles för lång tid framför datorn. Ska slå in lite julklappar och kanske röja undan här lite innan det är dags att bege mig till jobb.
Önskar er alla en super trevlig dag. Njut av det vackra vinterland vi har istället för att gnälla, ni kan ändå inte göra något åt det. Själv älskar jag det! :)




Känns inte som att det var 5 månader sedan jag pussade henne hejdå,
men nu är hon back in town again :)


Different kind of love

Jag saknar min bästa vän. Jag saknar att få ta hand om henne och bara hennes tillvaro fick mig att må så bra. Jag litade på henne till 100 % och hon fick mig att växa och mogna så himla mycket. Hon lärde mig att ta ansvar och gick med på nästan allt jag ville, fast att hon visste att det inte var så klokt alla gånger. Att få krama om henne och gosa in sig i hennes hals och känna hennes värme fick mig att känna mig trygg. Hon fanns där i alla lägen. Jag behövde aldrig känna mig ensam.
Vi gick igenom mycket tillsammans. En stor grej hände och det påverkade våra liv mycket. Jag älskar dig och i skrivande stund saknar jag dig mer än någonsin!



Ratt

Igår när jag cyklade till jobbet så såg jag en död råtta ligga på cykelbanan. Den var inte mosad utan hel, så den måste typ ha frusit till döds. Det gick en kår genom hela min kropp, jag tror till och med att jag tjöt till. Dessa varelser alltså... Hellre en spindel i taket än en råtta någonstans. BLÄÄÄ!!!

Dessa Rattsen är de enda jag gillar;



You take the midnight subway train
You're callin' all the shots
You're struck by lightning
You're in love

You take the evening one on one
You're only livin' to have fun
You want to use me, take me home tonight
I'll make you wish that you were mine




I just want you for my own, more than you could ever know...

Livet är för kort för att vakna upp ångerfull. Tyck om människor som behandlar dig bra. Glöm dem som inte gör det. Livet sätter alla på sin plats. Tänk att allt kommer och händer av en anledning. Om du får en andra chans, ta den!! Ingen har sagt att livet är enkelt, bara att det är värt mödan.....

Känner ni också vilka bra, peppande ord detta är?! :)


Jag är såå himla trött just nu, men dessutom är jag nöjd med en bra och lång dag avverkad :)
Steg upp tidigt för att gå till lillebrors dagis och titta på deras luciatåg :) Sötisar är dom. Efter dagis gick jag hem och åt frukost och tittade på luciatåget på tvn. Sen bar det av till jobb nr1 där vår söta chef hade dukat upp lussefika till oss :) Jag hade köpt med glitter till våra hår så att vi skulle känna luciastämningen ytterligare.
Efter halva dagen satte jag mig i bilen och körde mot jobb nr2 :) Har blivit mycket bättre stämning nu och jag är så himla glad för det.
Nu ikväll har jag tänt massa levande ljus och njutit några timmar av kvällen. Gjorde en super god ciabatta med serranoskinka, felinosalami, mozzarellaost och tomat :) YUM säger jag bara!

Sorry att jag inte uppdaterat er i helgen, har haft alldelles för mycket att göra :) Men helgen var LEDIG, dvs inget jobb, så jag har umgåtts massa med nära och kära. LOVE!!

Sista dagarna i bilder;



Hade en super mysig fredagskväll med Pillert. Vi bakade lussebullar och käkade pepparkakor med ädelost och drack glögg :) (ser ni handen på min tutte?!)









---------

Julfest med jobb på lördagen - Sundspärlan i Helsingborg













-----

Luciashow på Örs på söndagseftermiddagen och kvällsmys hos Tess :)




Ofta?!


Privatryttarna stod för årets bästa nummer!


Sveriges bästa voltigetjejer visade också upp sig såklart :)



Tess bjöd på gotte!



--------



Cool pepparkaksgubbe på luciafirandet imorse ( med trött storasyster
och en mamma som pratar när man tar bild)


Pepparkakskille



Lussefikat till morgonmötet :) ( De andra lussebullarna värmdes när jag tog bilden)


Nu ska jag ZzzZoova.....


Jeg ved det godt

--------------------------------------------------

Vad är det för skillnad mellan män och svin?

- Svin blir inte män när de blir fulla.

---------------------------------------------------


Satt i mina tankar

och reflekterade över just detta på tvn;

Dom intervjuar ett ÖGONVITTNE till terrordådet, " - Såg du vad som hände?! - Nää men jag hörde smällen."

Borde det inte heta ÖRONVITTNE då?

Everybody is looking for love woh-oh

Hur mycket jag än velat, så skadar det mig nog mest egentligen....

Dirrty



Skulle aldrig påstå att jag kan dansa som christina och hennes tjejer, men fy fan vad kul det är att försöka!

Asball koreo vår lärare gjort till denna :) Kanske står vi på konserthuset inför 2000 pers och kör den. Haha FETT!!

Hittade ingen normal video för det har vårt lilla avlånga land spärrat. Too dirty!

Nighty nighty


Vilken färg har själen?

Idag har varit en mycket bra dag. Det var trevlig stämning på jobb med massa goa människor, vilket verkligen uppskattas. Jag blev glad :)
Efter jobb hämtade bästaste Bertil mig. Vi köpte falafel och cola med hem till mig och satt och käkade i juleljus. Det är så himla mysigt med alla ljus såhär i vintertiden. Värmande och fint.
En storstädning av lägenheten hade dock inte suttit fel. Blir ledig imorgon då det blivit fel i schemat så då ska jag passa på att röja undan :)


Du borde kanske komma ner på jorden lite igen?!





easy come easy go

Min sov + städmorgon blev istället ett 2 h långt telefonsamtal... Men det är det värt. Känner mig lite yr.. Måste fixa inför dagens workwork :)

Puss

För dig ska jag göra det 1000 ggr om

Hade jag kunnat hade jag spytt dig i munnen....

what if

Tröttheten börjar väl ta ut sin rätt, förvirrad som jag kan vara ställde jag klockan fel en hel timme imorse, + att jag snoozade en halvtimme innan jag orkade lyfta på ögonlocken och verkligen uppfatta vad klockan var. Fick hoppa över frukosten och snabbt göra mig klar för jobb. Blev bara 29 minuter sen. Var ändå en ganska chill dag på jobbet så kändes bra.

Efteråt traskade jag och Tina in på Åhlens för att kika efter något snyggt att ha på oss på julfesten på lördag. Jag hittade endast en kjol men jag var inte nöjd med hur den satt på mig så blev inget köp. Får se om jag hinner med någon annan shopping, annars får jag rota i garderoben. Hade dock känts kul med något nytt.
Letade också efter en julklapp till mormor som hon sagt hon sett på Åhlens men hittade inte vad jag sökte. Så jakten får fortsätta någon annanstans.

Hämtade världens bästa lillebror på dagis och vi åkte och hämtade ut ett paket till mig och köpte lite tillbehör till tacosen jag lovat honom och mammi ikväll. Så, det blev tisdagstacomys i min lilla lägenhet.

Nu sitter jag och lyssnar på mysig musik och smälter maten. Modern jazz och discofever om en stund. Sista danstisdagen på terminen om jag har rätt för mig.
Är i valet och kvalet på om jag ska vara med på avslutningsshowen. Denna gången kommer vi ha EN stor show med rum för 2500 pers på malmö konserthus. Ändå lite coolt. Men finns det tid för sånt när man jobbar i butik och oftast ska vara på plats då andra är lediga?
Tveksamt...



cinderella

Det var en bakfull dag på jobbet igår, ett härligt gäng som tog oss igenom dagen tillsammans - riktiga krigare är vi ;) hahaha! Frukoststund och lussebulls-stund tillsammans. Sköna människor där är. Trivs verkligen.

Färden mot malmö höll 50 - 60 km i timmen på 110 vägen. Snöblandat som fan och halka.
Hämtade mandi och åkte hem till mig för söndagsmys med film och gotte. Blev sleepoverparty och imorse köpte vi bullar och käkade god frukost och chillade hela förmiddagen innan det var dags för mig att bege mig till jobb.

Efter jobb idag hade jag och Tina en spontanfika. Super mysigt och trevligt att ha tillbaks henne hos oss igen. Hon behövs utav så många anledningar. Vår lilla deli-mamma <3


Okej, nu får jag skärpa mig!



classic

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt uppförande.


rock this club

Jobb, utmaningarnas hus och harrys.... SKUMPA!!!!

You and me and a bottle of wine...

Hemkommen från årets första glöggmys hos Kim. :)

Vet ni vad. Jag orkar faktiskt inte skriva mer. Hektisk dag imorgon med allt för lite sömn i bagaget.

Önskar mina kära en trevlig dag i Lubeck imorgon, fast att jag innerst inne önska att dom ställde in bussen. Men det är bara för jag är ego. Om jag bortser från detta så hoppas jag att ni får riktigt trevligt! Och det menar jag verkligen <3

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....
Ibland blir det bättre :)
Ibland blir det sämre, men det löser man det med...

Sitter här med en favorit i repris, - havregrynsgröt med apelsinklyftor och valnötskärnor. Den hör väl december månad till om man säger så. Men just idag hade jag inte mycket till val, man tager vad man haver.

Känner lite presentationsångest inför en intensiv helg, det ena kommer avlösa det andra. Men ni vet att jag fixar det mesta så det blir väl inga problem. Har mycket att se fram emot iaf. :)

Peace out, A- town!




en torsdag..

Är det inte det ena så är det det andra. Idag har jag huvudvärk. Jag tror jag vet varför. För att det har skett vissa förändringar på jobbet som jag inte alls förespråkar. Jag gillar inte det alls, och det enda man får i huvudet är sura miner och skälls ord. Jo jag har förståelse för dom, men va fan DET ÄR INTE MITT FEL?! Kan ni ha förståelse för mig då? Nä just det. Jag är så trött på det. December den bästa månaden på året? Nej, nu lägger jag det åt sidan innan jag blir irriterad på nytt.

Såg enormt fram emot att få gå och dansa idag, dirrty och samba juh! Men, inställt pga vädret. Ledsen Sally.

Istället för att hata snö kan man ju titta på den och beundra den. Så vit och mjuk och fin och kramgo. Och så glittrar den. Jag tycker iaf att den är mysig.

Känns lite tråkigt att jag har tappat motivationen till träningen. Jag vill och jag behöver, men där finns ingen gnista, ork, motivation. Jag är lite ledsen över det. Ska nog snart försöka ta tag i det igen. Det är ju egt så skönt! OCH behövligt.

Nu ska jag se vad annat behövligt jag kan göra utav denna kvällen.


Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling
Att det kommer bli en lång kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

Och du känner att staden är precis som staden alltid varit
I väntan på en lång kall vinter
Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter






Underbara hästen <3

You won´t do the same

Jag gillar när jag har kontroll på läget.
Men jag gillar också när jag inte har det.
Det beror helt och hållet på situationen och vem som är i den.

Varför stänga sina dörrar?





I'll catch a grenade for you...

Välkommen älskade december!

Välförtjänt sovmorgon, ett par samtal och en lång dusch och hårtvättning. Frukosten/lunchen har nyss landat i magen. Lite att fixa, men en sak i taget. Dunderförkylningen börjar gå på rätt håll och jag känner mig piggare.

Fint vinterväder.

Ta vara på alla stunder.

Jag är tacksam för alla i min omgivning som gör livet värt att leva.


I wanna rock somebodys world...




Jag är kär i bilden av dig, inte i dig....

Jag tror att febern var och hälsade på imorse. Jag var velig men visade att det är stake i mig, tog en ipren och vandrade mot bussen. Förmiddagen var kämpig men det kändes lite lättare under eftermiddagen. Bestämde mig för att skippa dansen idag och låta kroppen få vila lite.
Körde bort till jägersro center på jakt efter någon snygg klänning. Ingen framgång alls på den fronten tyvärr. Redigt besviken är jag faktiskt. På lindex barnavdelning till flickor har dom hur mycket fint som helst!! Varför passar inte dessa kläderna mig? Det glittrar och glimmar och är super snygga och chica klänningar, tunikor, pants, kjolar - allt!
Var och hälsade på hos mammi och lillebror. Har jag inte VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR som gav mig en av hans julkalendrar?! Han är så himla go alltså! När jag sa till mamma " - Varför får inte jag någon julkalender?!" säger Gustav " - Du kan få en av mig, du kan få min ena blixten för jag har ändå 2." Det är sådanna barn som tomten kommer till! :)
Dessutom har jag påökat julkänslan lite genom att ha slagit in årets första julklapp! Köpte jätte fint julklappspapper häromdagen och har fint snöre och etiketter sedan förra året.
Fan vad gött det är med snö - den bidrar med den där extra julkänslan. Precis som det ska vara! Som man föreställde sig julen när man var liten. Jag älskar det. Man blir aldrig för stor för julen. Det är den finaste högtiden av dom alla.
Ikväll har min fina vän varit och fikat hos mig. Vi har druckit varm oboy med tända ljus och snackat av oss hela kvällen. Underbart!
Räkningarna är äntligen betalda och det känns som att jag njutit av livet och uppskattat den fria tiden denna eftermiddagen och kvällen skänkte mig idag.
Jag kan gå och lägga mig med ett leende ikväll. Imorgon tar vi tag i nya saker.



RSS 2.0