Missbruk

Idag briljerade jag åter igen. Jag satt i mina tankar när ett jävligt bra välformulerat tänkande uttryckte;
Vi är alla missbrukare på något vis, vi missbrukar bara olika saker.



Vad missbrukar du?

Kommentarer
Postat av: ann

Ha ha ha, ja du Sally. Jag har lämnat missbruket bakom mig för länge sen. Jag har istället accepterat att jag är som jag är och att min kropp är som den är. Ibland vill den ha ditten och ibland vill den ha datten. Jag lyssnar på den och ger den vad den vill ha och då blir det inget missbruk. Det betyder att den kanske vill ha en kaka en torsdag och en rå morot en lördag. Hm, skall jag då vända på det bara för att någon kommit på att man bara skall äta godis och kakor på lördagar. Nej jag tror inte det. Huvudsaken är att man äter lite av varje och inte bara håller sig till kakor, godis,läsk, alkohol osv så är det inga problem för mig.

Och jag gissar att det är dina hormoner som styrde dig när du blev sådär sugen på en massa negerbollar. Kanske dags för röda veckan snart.

Det är vetenskapligt bevisat att kvinnor äter mer kolhydrater än män för att våra kvinnliga hormoner vill ha det. Männen äter mer protein eftersom deras manliga hormoner vill ha det. Och när du sen blir äldre så jämnar hormonerna ut sig och männen börjar mer uppskatta sötsaker medan kvinnorna är inte lika besatta av det längre. Detta gäller såklart inte för alla, inga regler utan undantag. Men en ganska logisk förklaring, eller hur.

2011-10-27 @ 07:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0