Obsession

Så då var det dags. 15 januari kommer min dansskola anordna årets största show på nöjesteatern. För er som tänkte komma så kan man nu köpa biljetter dit. Köper man dom via dansakademin kostar de 200 kr, medans om man väljer att köpa dom via julius biljettservice eller via nöjesteaterns hemsida så kostar de 225 kr då de tar en service avgift på 25 kr.

Här är all info, hoppas vi ses;

”Obsession”
– Avslutningsshow av Malmö Dansakademi
15 JANUARI

Välj mellan två shower:
kl. 15.00-17.20
kl. 18.00-20.20
på Nöjesteatern!

Hundratals elever har under en hel termin kämpat för att få stå på scen och visa upp vad de lärt sig - alla med ett gemensamt brinnande intresse – dansen!
Med stilar från världens alla hörn – allt ifrån klassisk balett och glödande salsa till hämningslös breakdance och energisk Bollywood dans – ska de nu äntligen få visa upp för omvärlden, familj och vänner vad de har lärt sig och lyckats åstadkomma.

I år har vi temat: ”Obsession” som belyser ett gynnsamt beroende bland oss alla, det som för oss samman och främjar vår psykiska, fysiska och sociala hälsa. Som förbättrar vårt självförtroende, vår kroppskännedom och är dessutom en utmärkt motionsform!
Vi är beroende av lyckoruset som flödar i blodet på oss alla när musiken pumpar ut från högtalarna och vi helt enkelt inte kan stå still... Vi talar givetvis om beroendet för – dansen!

Välkomna till Malmö Dansakademins avslutningsshow 2012!

- Biljetter 200 kr -

Köp via:
www.Dansakademi.se
www.Juliusbiljettservice.se
www.Nojesteatern.se




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0