Live your life.

Det känns som att livet helt plötsligt tog slut. Passionen och glamouren bara försvann. Och när man försöker börja leva igen, så inser man vad grått och trisst allting är. Det är samma människor som går in och ur ens liv, det är samma gnäll som man hört de senaste åren, det är samma rutiner, det är samma krav. Glöden finns inte. Lågan har slocknat. Ju mer jag tänker på det, ju mer känner jag hur tårarna bränner. Det är kanske dags att slå sig fri och leva för det man vill leva för. Men man måste ju överleva. Kan man överleva livet?


Kommentarer
Postat av: ann

Om något försvinner ur ens liv som gjort att mår bra så måste man försöka hitta något annat som man kan må bra av. Man kan inte bara ge upp så lätt. Livet är inte enkelt att leva för någon men alla kan göra något för att förgylla den annars så trista vardagen. Men vad man skall förgylla den med vet bara man själv eftersom vi är så olika som personer. Hopppas du kan hitta något som ersätter dansen för jag gissar att det är den du syftar på. Men du kan kanske börja på Zumba eller något annat kul.

2012-01-19 @ 07:50:48
Postat av: Camilla

sally detta är DITT liv. du har en chans här på jorden. gör det bästa av den. du ska aldrig ångra något du aldrig gjorde. massa kärlek till dig

2012-01-19 @ 16:11:21
URL: http://camillakarlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0