It hurts because I love you....

FÖRLÅT mig, det var ju ett tag sedan. Dagarna är ganska så fullspäckade för tillfället.
Jobbar väl mest egt men lite annat har också hunnits med. Har inte prioriterat att sitta och skriva blogg. Och just nu är jag så trött så jag orkar inte skriva så mycket.

Igår var jag iaf och hälsade på Tess och Andi i deras lägenhet i Staffanstorp. Jätte fint och mysigt. Tess försöker få mig att flytta ut dit jag med, haha. Sötis. Dom bjöd på massa snacks MMmmmM men bad. 
Slocknade på deras soffa vid midnatt och fick alltså spendera natten där.

Imorse körde jag direkt till Hilde på fotspecialisten. Hon skulle få äran att vårda mina fötter lite. Det första hon sa när hon hissade upp mina fötter på den här bädden var " du har inläggsfötter". Hennes råd var att uppsöka läkare  och få ortopediska inlägg att använda permanent, för rygg, höfter och knäs - skull. Det kan ju kanske förklara mina benhinneinflamations perioder. 

Fikade frukost med mormor och morfar efter ett besök på coop och sedan hade jag och mamma lite picknick med rostbiff och potatissallad innan det var dags för mig att bege mig till jobb - där jag har spenderat fredagskvällen. Men jag är inte bitter. Haha. Dessutom underlättade det att det var roliga människor jag jobbade med ikväll :) 

Nu tänker jag hoppa i säng för ögonlocken känns verkligen tunga.
Ser inte fram emot denna helgen jätte mycket, men jag kommer vara nöjd när den är över. 

Take care



 


Kommentarer
Postat av: ann

Ta det där med inlägg på allvar annars kommer du att få det som jag har det och det är inget att rekommendera. Jag började inte med inlägg förrän för tio år sen men visste inte att jag behövde det i heller. Önskar dock att någon sagt till mig när jag var strax över tjugo att jag behövde det för då hade kanske jag sluppit min förbannade värk som nu är min följeslagare i ur och skur. Var rädd om dig och din kropp Sally. Kram

2010-07-10 @ 08:45:23
Postat av: sally

tack ann, jag ringde vårdcentralen igår för att de behöver skriva en remiss för att jag ska komma till ortopeden, men dom bad mig återkomma i slutet av augusti för de hade inte så mycket tider nu :( Kraam

2010-07-10 @ 08:55:22
URL: http://sallypard.blogg.se/
Postat av: Cindy

Haha vilken snygging i Hemköp tröja ;)Haha vad ska du ute och göra i Staffanstorp. Stanna du kvar i Malmö =)

2010-07-10 @ 11:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0